2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel anneler merhaba bende Ağustos ayında doğum yapacağım kısmetse. Ve Rabbim nasip ederse kızım olacak. İlk çocuğum henüz hiçbir şey almadım. bu ayın 10 da kontrolüm var şeker yüklemesi yapılacak bakalım. ondan sonra kısmet olursa İstanbul'a annemlere gideceğim oradan bir kaç birşey almayı planlıyorum.

arastacm al benden de o kadar. akşamki maç için heyecan üst seviyede! sen de sanırım futbolla ilgilisin barça nou camp falan? fenerbahçemin günü olsun bugün ya lütfeeenn

Futbolu çok seviyorum canım. Küçüken beni hiç kızlar çağırmazdı evcilik oynamak için, hep erkekler futbol oynamaya çağırırdı Oldukça da iyiydim. Büyüdüm hala geçmedi futbol merakım. Hele söz konusu Fenerbahçe ise akan sular duruyor. Alcaz inşallah bu gece maçı vee finallllllllllllllllllll

AAaaaaa bunu da ilk defa duyuyorum, ben fazla üstünde durmamıştım, kendimi iyi hissediyorum, bebeğimde iyi kıpır kıpır ama şimdi kurt düştü içime :18: kontrolüme daha 2 hafta var, başak dr. a da gitmek istemiyorum, dr.u arayayım bari

Canım bu kadar güçlü ve umutlu ve inançlı olmana çok sevindim, diğer annelere de örnek oluyorsun bence... bende senin gibi düşünüyorum, herşey allahtan geliyor, o isteyince olmayacak şey yok asla....
Hem yanlız değilsiniz, burda hep birlikteyiz.
Türkiye tatilin bitti mi canım ? Umarım tatil de güzel dinlenip, moral depolanmışsındır. canının çektiği herşeyi yiyebildin mi bari
Bebeğinin cinsiyetinide öğrenmişsin sonunda kızın olacaktı değil mi, çok sevindim

Allah hepimizi saglıcakla kavuştursun, güzel doğumlar nasip etsin inşallah.

hahaa ben de öyle canım 15 yaşıma kadar sokakta erkeklerle maç yapıp durdum ben de geçen hafta hop oturup hop kalktım eşim bi yandan bağırıyo ben bi yandan sonunda benim böcek de gaza geldi ve ilk defa tepik değil bildiğin kafa attı 3 4 defaaa şoka soktu beni yaa inşallah bugün de alırız maçı da final bizi bekler sonraa

Amin Fundacım. Şu mübarek Cuma gecesi Allah dualarımızı kabul etsin ve Fenerbahçe filelerini tüm şutlardan korusun, tek kale oynamayı nasip etsin.

çok güzel canım.. miniğin içinde mışıl mışıl uyusun tıpış tıpış büyüsün inşallah :)

Cnmm çok güzelmiş mışıl mışıl huzurla uyusun bebişin uyusunda büyüsün inşallahhh :))...

Güle güle kullan. Çanakkalede bundan daha güzel bi oda yok. Sanırım herkes aynını alıyor. Ben de buna bakmıştım, çeşit o kadar az ki. Bu da 4-5 modelden en güzel ve kullanışlı olanı

Güle güle kullan. Çanakkalede bundan daha güzel bi oda yok. Sanırım herkes aynını alıyor. Ben de buna bakmıştım, çeşit o kadar az ki. Bu da 4-5 modelden en güzel ve kullanışlı olanı

:) birinin canlı canlı görüp onaylaması içimi daha da rahatlattı :) çünkü babam pek anlamaz bi tavsiye edilene bakar bide göz zevkine ona göre karar verir.. kullanışlı olmasına sevindim .. ama bana koruma tahtası küçük gibi geldi ayaklandığında düşer mi acaba? yoksa yükseliyo mu? biliyormusun

Baya yüksek canım merak etme. Birçok modele göre çok yüksek hatta. Dolapların içi de çok kullanışlı. Çanakkale merkezde alabilecekleri en güzel odayı almışlar. Kafan rahat olsun :)

Ben söyliyim 3000tl fiyatı

Bu odanın aynısını arkadaşım yaptırdı mobilyacısına 2.500 TL'ye yatağı ve uyku seti de hediye etti adam. Bizzat inceledim her yeri lake ve sağlam. Sanırım ben de aynı mobilyacıya yaptıracağım. ( Benim mobilyacı da 3.000 istedi hediye filan yok)

canım çok güzel sade şık. .arasta da bikere bunu göstermişti tanıdık geldi.. güzel günlerde kullansın bebişin.. sadeyi herzaman çok severimm

2500 e iyi yaptırmış her yeri lakeyse. Bu odanın her yeri lake değil maalesef. Kapakları ve karyolayı lake yapmışlar, yan taraflar sunta. Bikaç gün önce kadar sipariş etmek için gittiğimizde gördük ve eşim yanları görünce biraz daha bekleyelim dedi. Şimdi her yerini lake yapan bir firma bulduk onlar da 3400 fiyat çıkardı. Bana kalsa almıştık havuçun bu modelini ama eşim bekleyelim deyince tamam dedim. Halımız, abajurlarımız, perdelerimiz, aksesuarlarımız her şey hazır ama oda yok henüz ortada

Ben söyliyim 3000tl fiyatı

hehehehehe. dur babama kıskançlık yapayım daha kardeşimle bize o fiyata genç odası almadı torununa alıyor. boşuna dememişler torun çok tatlı olur diye :) aferin babama. biliyosunuz annemle babam 10 gün önce boşandı. babam tek başına gidip aldı aferin ona

çok da beklemeyin. ben az önce mağazasını aradım adres vermek için teslimatı sordum en geç 1 ay içinde dedi ki bunların havalanması var daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…