- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.601
arastacm al benden de o kadar. akşamki maç için heyecan üst seviyede!sen de sanırım futbolla ilgilisin barça nou camp falan? fenerbahçemin günü olsun bugün ya lütfeeenn
beyazcekirge yazdıkların için saol cnm. inşallah hersey guzel olucak...
suyunun geldıgını dusunuyorsan bır kontrole gıt ıstersen. erken su gelmesı enfeksıyona acık hale getırıyor dıye bılıyorum...
canım kan sulandırıcı derken coraspin ya da türevleri için söylemişlerdi,
ben tabi internetten de araştırdım bu konuyu, hatta bu konuda bir doktora tezi bile okudum,
32 den sonra kullanamamak gerekiyomuş coraspin ve türevlerini, neden kalbine zararlı olması, kalp kapakçıkları kapanmıyormuymuş falan öyle bir şey
kan sulandırıcı iğne için aynısı geçerlimidir bilmiyorum,
doktora sormak lazım
ben dediğim gibi 13.haftamdan beridir bu sorunla yaşadığım için okumadığım şey kalmadı,
Futbolu çok seviyorum canım. Küçüken beni hiç kızlar çağırmazdı evcilik oynamak için, hep erkekler futbol oynamaya çağırırdıOldukça da iyiydim. Büyüdüm hala geçmedi futbol merakım. Hele söz konusu Fenerbahçe ise akan sular duruyor. Alcaz inşallah bu gece maçı vee finallllllllllllllllllll
hahaa ben de öyle canım 15 yaşıma kadar sokakta erkeklerle maç yapıp durdum ben degeçen hafta hop oturup hop kalktım eşim bi yandan bağırıyo ben bi yandan sonunda benim böcek de gaza geldi ve ilk defa tepik değil bildiğin kafa attı 3 4 defaaa şoka soktu beni yaa inşallah bugün de alırız maçı da final bizi bekler sonraa
ceylan (pembe) - Havuç Genç Odası | 0-24 Yaş Arası selam kızlar bu odayı babam doğum hediyesi olarak almış :) çok mutlu oldum çünkü biz alamayacaktık maddi durumdan dolayı yengemin eski beşiğini alıp sadece bi tane küçük gardrop alabilcektik. Allah herkese yardım eder umarım.. miniğim şansıyla bereketiyle geliyor :)
ceylan (pembe) - Havuç Genç Odası | 0-24 Yaş Arası selam kızlar bu odayı babam doğum hediyesi olarak almış :) çok mutlu oldum çünkü biz alamayacaktık maddi durumdan dolayı yengemin eski beşiğini alıp sadece bi tane küçük gardrop alabilcektik. Allah herkese yardım eder umarım.. miniğim şansıyla bereketiyle geliyor :)
canım fiyatı ne kadarmış acaba bebiş güle güle kullansın
Güle güle kullan. Çanakkalede bundan daha güzel bi oda yok. Sanırım herkes aynını alıyor. Ben de buna bakmıştım, çeşit o kadar az ki. Bu da 4-5 modelden en güzel ve kullanışlı olanı
çok güzel canım.. miniğin içinde mışıl mışıl uyusun tıpış tıpış büyüsün inşallah :)
:) birinin canlı canlı görüp onaylaması içimi daha da rahatlattı :) çünkü babam pek anlamaz bi tavsiye edilene bakar bide göz zevkine ona göre karar verir.. kullanışlı olmasına sevindim .. ama bana koruma tahtası küçük gibi geldi ayaklandığında düşer mi acaba? yoksa yükseliyo mu? biliyormusun
canım fiyatı ne kadarmış acaba bebiş güle güle kullansın
inşallah canım
kızlar ne diyim size bilmiyorum ki
salı günkü randevudan beri ister istemez üzülmüştüm
bebeğimin hareketleri bile farketmişti
bugün bana öyle destek oldunuz ki
kıpır kıpır etmeye başladı yine yavrum
çok sağolun kıymetli dualarınız için
Ben söyliyim 3000tl fiyatı
Bu odanın aynısını arkadaşım yaptırdı mobilyacısına 2.500 TL'ye yatağı ve uyku seti de hediye etti adam. Bizzat inceledim her yeri lake ve sağlam. Sanırım ben de aynı mobilyacıya yaptıracağım.( Benim mobilyacı da 3.000 istedi hediye filan yok)
Ben söyliyim 3000tl fiyatı
2500 e iyi yaptırmış her yeri lakeyse. Bu odanın her yeri lake değil maalesef. Kapakları ve karyolayı lake yapmışlar, yan taraflar sunta. Bikaç gün önce kadar sipariş etmek için gittiğimizde gördük ve eşim yanları görünce biraz daha bekleyelim dedi. Şimdi her yerini lake yapan bir firma bulduk onlar da 3400 fiyat çıkardı. Bana kalsa almıştık havuçun bu modelini ama eşim bekleyelim deyince tamam dedim. Halımız, abajurlarımız, perdelerimiz, aksesuarlarımız her şey hazır ama oda yok henüz ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?