- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.561
Ayyyy bugün aşı günümdü! Koşa koşa gidiyorum hemen görüşürüz canlar.
(Daha geçmişi bitiremedim)
günde 1 bardak süt, 1 bardak kefir içiyorum.
genelde bir kase yoğurt yiyorum
badem,kayısı,incir,ceviz yiyorum
muz, kivi ve o gün ne aklıma gelirse bir yaz meyvesi daha yiyorum.
ekmek pek yemem zaten
suyu azalttım sanırım bu aralar
ona dikkat etmeye çalışıcam
şekerim 28. haftada ölçülecek o yüzden var mı yok mu bilmiyorum henüz
bu hafta 620 gr çıktı. şimdilik sorun yok sanırım ileriki haftalarda ortaya çıkabilir dedi
clexan ne işe yarıyor peki tam olarak
bana şimdilik birşey vermedi
2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı
belki o günkü duruma göre verecektir
arkadaşlar hepinizden Allah binlerce kez razı olsun
çok mutlu ettiniz beni
ben sıkıntımla sizi de üzersem diye korktum
o yüzden bir süre gelmesem iyi olur diye düşündüm
ama sorun olmaz diyorsunuz Allah razı olsun
inşallah hepimize sorunsuzca yavrularımızı kucaklarımıza almak nasip olur
slm annisler ben cok terliyorum resmen taslara yatmak istiyorum boyle olan varmi
arkadaşlar aranızdqa lierac krem alanlar vardı. hangi siteden almıştınız memnun kaldınız mı bende sipariş vermeyi düşünüyorum
ben netten sipariş vermedim. eczaneden aldım.. ben şuana kadar çok memnun kaldım.. o krem için 3 aydan sonra kullanmaya başlayın diyor canım. biraönce al düşünme bence birçok insan memnun duymuşluğum var.
canım inşallah sağlıklı sıhatli alırız bebeklerimizi kucağımıza. her bebişinde, hamileliğinde problem çıkan giderse burası çok yapmacık bir kulüp olur. aynı problemleri yaşayanlar birbirlerini duydukça yalnız olmadıklarını hissedip teselli oluyorlar. o yüzden hepimiz burayı daha çok sevdik.eğer kuran okumayı biliyorsan meryem suresi oku sık sık bilmiyorsan da internetten dinleyebilirsin. Allah yardımcımız olsun
günaydın kızlar
ben sizinle vedalaşmaya geldim
ama gitmeden sizden bir ricam olacak. hamilelerin duası kabul olur derler ya; benim oğlum için dua eder misiniz?
daha önce bahsetmiştim. ayrıntılı ultrasonda bebeği besleyen damarların akışı az çıkmıştı. 2 hafta sonra bakalım demişti.
bu kontrolde de bir değişiklik çıkmadı.
şu an için sorun olmaz ama bebeğin kilosu arttıkça vücudun kan pompalamakta zorlanır bu da yüksek tansiyona sebep olur dedi.
bu duurmda 32. haftada bebeği alıp 1 ay küvözde yaşatmak gerekebilir dedi
dedi de dedi işte
o kadar üzgünüm ki.
kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum.
bu zamana kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim. bir kere bulantı, kusma dahi yaşamadım. hep Rabbime güvendim, sığındım.
olumlu olmanın faydalarını yaşadığımı düşündüm.
bu haber beni yıktı.
elimden bişey gelmiyor.
tüp bebekle olan bir hamilelik
Rabbim acısını göstermesin bebeğimin inşallah
eğer bana dua ederseniz çok sevinirim
hepinizi öpüyorum ve hayırlı hamilelikler, doğumlar diliyorum şimdiden
kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
canım üzme kendini, bak bu kadar insan dua ediyor, inşallah en hayırlı zamanda sağsalim kucağına alırsın bebeğini, dr lar en kötü ihtimali söylüyor, ayrıca 32. hft iyi bir hafta, çocuklar 1 kg yu aşmış oluyor, gelişme geriliği filan olmazsa küvözde bile kalmayabilir, iyi düşünelim iyi olsun,Allah büyük, inşallah hiçbir sorun çıkmaz, dertleşmek için burdayız, hiçbir yere gitme ayrıca
slm annisler ben cok terliyorum resmen taslara yatmak istiyorum boyle olan varmi
Günaydın annişler ve bebişleri...
off benim de dün moralim çok bozuldu. 9 kilo almışım. ayaklarım bileklerim bacaklarım da şişti. ayakkabılarım olmuyor. depresyona giriyorum galiba
Koş kedicik koş :94::94:
inşallah canım
kızlar ne diyim size bilmiyorum ki
salı günkü randevudan beri ister istemez üzülmüştüm
bebeğimin hareketleri bile farketmişti
bugün bana öyle destek oldunuz ki
kıpır kıpır etmeye başladı yine yavrum
çok sağolun kıymetli dualarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?