2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah sağlıklı sıhatli alırız bebeklerimizi kucağımıza. her bebişinde, hamileliğinde problem çıkan giderse burası çok yapmacık bir kulüp olur. aynı problemleri yaşayanlar birbirlerini duydukça yalnız olmadıklarını hissedip teselli oluyorlar. o yüzden hepimiz burayı daha çok sevdik.eğer kuran okumayı biliyorsan meryem suresi oku sık sık bilmiyorsan da internetten dinleyebilirsin. Allah yardımcımız olsun

arkadaşlar aranızdqa lierac krem alanlar vardı. hangi siteden almıştınız memnun kaldınız mı bende sipariş vermeyi düşünüyorum

ben netten sipariş vermedim. eczaneden aldım.. ben şuana kadar çok memnun kaldım.. o krem için 3 aydan sonra kullanmaya başlayın diyor canım. biraönce al düşünme bence birçok insan memnun duymuşluğum var.

badem yağı kullanıyordum canım şimdiye kadar ama arkadaşım lieracdan memnun kaldığını söyleyince onu alayım birde dedim

canım benim çok teşekkür ederim.
arapçadan okuyamıyorum
ama diğer türlü okurum
çok sağol aklıma getirdiğin için
bol bol ayetel kürsi okuyorum gün içinde ezberden

Rabbime zor yok
inşallah hepimize sağlıklı birşekilde en hayırlı şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip eder

canım üzme kendini, bak bu kadar insan dua ediyor, inşallah en hayırlı zamanda sağsalim kucağına alırsın bebeğini, dr lar en kötü ihtimali söylüyor, ayrıca 32. hft iyi bir hafta, çocuklar 1 kg yu aşmış oluyor, gelişme geriliği filan olmazsa küvözde bile kalmayabilir, iyi düşünelim iyi olsun,Allah büyük, inşallah hiçbir sorun çıkmaz, dertleşmek için burdayız, hiçbir yere gitme ayrıca

inşallah canım

kızlar ne diyim size bilmiyorum ki
salı günkü randevudan beri ister istemez üzülmüştüm
bebeğimin hareketleri bile farketmişti

bugün bana öyle destek oldunuz ki
kıpır kıpır etmeye başladı yine yavrum

çok sağolun kıymetli dualarınız için

slm annisler ben cok terliyorum resmen taslara yatmak istiyorum boyle olan varmi

geceleri çok terliyorum canım.. göğüs aralarımdan kalçamdan su iniyorr resmen.. gündüzleri terlemem ama ateş basıyor fenalık geçiriyorum resmen üstümü çıkarıp donla gezesim geliyor ayakkabılarım bile sıkıyor ateşten

Günaydın annişler ve bebişleri...

off benim de dün moralim çok bozuldu. 9 kilo almışım. ayaklarım bileklerim bacaklarım da şişti. ayakkabılarım olmuyor. depresyona giriyorum galiba

canım onların çoğu ödem oluyor, dogumdan sonrada gidiyor, ben ilk doğumdan 1 gün sonra 10 kilo zayıflamıştım, birde bacaklarım ne kadar inceymiş diye şaşırdım o kadar şişmiş yani

işyerinin klimaları çalışmıyordu bugün onları hallettirdim gaz kaçagı olmuş gaz bastılar kaçıran yerleri sıktılar evinkide problemliydi onada gaz basmaları gerekmiş klimalar bu yaz benim için ekmek su gibi bişiy olacak anladım resmen şimdiden bunalmaya başladım Allahım sen hepimize yardım et

genel olarak sıcak ve uykusuzluk en büyük problem sanırım Allahım başka büyük dertler vermesin kızlar bi şekilde hayırlısıyla tamamlayacağız inşallah hamileliklerimizi kızım bile iyice sabırsızlanmaya başladı anne hemen dogsa diyor aman yavrum öyle dua etme şuan kardeşin için daha çok erken zamanında saglıklıca dogsun diye dua et dedim bu ay enson eksiklerimi tamamlayacagım kızlar yoksa ben o sıcaklarda alışveriş falan ugraşamayacağım eşimin daha erken lafını duyarsam ozaman çıngarı koparacagım

Slm kızlar kızımla biz geldik

Geçmişi ancak bitirebildim sabahtan beri, neler konuşmuşsunuz yine.
öncelikle;

Mulbery,5N1K ve luboyf, allah bebişlerinizi korusun inşallah, Biz burda iyi gün ve kötü gün için toplandık, sizin bebekleriniz bizimkilerin kardeşi

Bir gün güleriz bir gün ağlarız, önemli olan umutsuzluğa kapılmamak, derdi veren Allah dermanı ve sabrını da verir, herşeyi birlikte aşacağız ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız gönlünüz ferah tutun kardeşlerim.
Benim ablamın farklı bir nedenden dolayı bebeğini 32. haftada sezeryanla aldılar, 3 gün yoğun bakımda kaldı, sonra topalak bir bebek oldu, çokta sağlıklıydı, ablam epilepsi hastasıydı ve hamileliği boyunca çok ağır epilepsi ilaçları kullandı. Ama dualarla doğurdu bebeğini, Allahın verdiği mucizeler bunlar, içiniz ferah tutun dualarımız sizinle.

Ve de birileri üzülecek diye vedalaşmayı anlamıyorum ben, iyi gün kadar kötü günlerimizde olacak tabiki, bugün sizin yaşadıklarınız yarın bizimde başımıza gelebilir,kimbilir,
Burası eğlence topiği değil ki böyle düşünen olduğunu da sanmıyorum hiç... Hepimizin ortak bağı bebeklerimizi sağlıkla doğurabilmek...
Bugün sizler için üzülüyoruz elbette, ama kötü günlerinize destek olablmenin de huzuru ve mutluluğunu kalpten yaşıyoruz.

Daha doğum hikayeleri var kimse bir yere kaybolmasın kızlar....

Canımmmmmmmmmmmmm
Allah sağlığımızı eksik etmesin, inşallah hiçbişeye gerek kalmaz. Kalırsa da varsın azıcık erken doğsun, sonuçta gözetim altında ve güvende olacak...

Hiç üzme tatlı canını, ayaklarını uzat, fazla iş de yapma keyfine bak...

amanınnnnnn tetanoz vetam kan sayımı için çağırıldım pazartesiiiii korkuyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…