2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok da beklemeyin. ben az önce mağazasını aradım adres vermek için teslimatı sordum en geç 1 ay içinde dedi ki bunların havalanması var daha...

Biliyorum canım da işte eşim kararsız kaldı. 10 gün içinde sipariş edecekmişiz öyle dedi. Kardeşinin mobilyacı arkadaşı var ordan araştırtıyor. Ben onun da içine sinen bişey olsun istiyorum. Biz mobilyalardan çok çektik şu ara ve yeniden çekmemek için biraz ince eleyip sık dokuyor sanırım :)

merhaba bebişli göbüşlü hatunlar.
geçmişi okudum ara ara bugün işyeri çok yoğundu yazamadım bu saate kadar oraya koştur buraya koştur derken şimdide dilekçelerle boğuşuyorum. şeker yüklemesinden tetanoz aşısının 2. dozundan kurtuldum bir daha ki aşıya rabbimin izniyle bebişimle gidecekmişim inşallah
onun dışında gece sık sık uyanır oldum bir türlü rahat yatamıyorum artık sıcaklanmaya da başladım sanırım sabah kalkıp kapı pencere açıyorum.
bugün 25+4 olduk 2 gün önce doktora gittiğimde bıdığım 770 gr olmuştu bende toplam 8 kilo almış oldum biraz hızlı gidiyorum ama neyse ki son 20 gün içinde yarım kilo aldığımı görünce biraz mutlu oldum inşallah böyle yavaş yavaş giderim bundan sonra. ama tabiki öncelik meleklerimiz sağlıklı olsun biz kilolarımızı da veririz elbette.
onun dışında dün tanışma yıldönümüzde kocişle ve arkadaşlarla gezdik bir gün önce de canlı müziğe gittik bu aralar gündüz işte gecede dışarılardayız o yüzden artık bu akşam ayağımı uzatıp dinlenmek istiyorum ama tabi evin işleri de beni bekliyor yemekti, bulaşıktı, çamaşırdı zorluyor.
Birde bu ara araba almayı düşünüyoruz eve temizlikçi çağırsammı çağırmasammı onu düşünüyorum biraz tasarrufa girmemiz lazım ama bende çok yoruluyorum :26:
Doktoruma kalça ağrımı söylediğimde tek taraflı mı çift taraflı mı diye sordu bebeği ve gebeliğimi etkilemezmiş ama romatizmal olabilirmiş çok oturunca da çok yürüyünce de ağrıyor
Bir de deli gibi tuvalete gidiyorum sıkışıyorum sürekli benim kız büyüdükçe daha da artacak sanırım bu durum:103: Allah hepimize kolaylıklar versin yavrularımızı bize bağışlasın

Almak lazim.daha teslimati var kokunun gitmesi var.. hele sen arasta bu kez mobilyacizede olmayip seytanin bacagini kiracaksin gibi hissediyorum :)) insallahhh masallaaahh

kızlar bugün otobüste biri bana göbeğin çok aşağıda doktoruna görün dedi.. benim ilk gebeliğim olduğu için göbek nasıl olur bilmem.. sizin bebekleriniz nerde duruyor ki? bu bir sorun mudur? benim ki hep aşağıda yatıyor.

Almak lazim.daha teslimati var kokunun gitmesi var.. hele sen arasta bu kez mobilyacizede olmayip seytanin bacagini kiracaksin gibi hissediyorum :)) insallahhh masallaaahh

Ahaha inşallah canım. Bıktım valla yeminle. Kırıcam şeytanın bacağını, sakatlıycam onu bu kez dur sen duuur

benimki de aşağıda ama zaten hiç yukarı çıkmadı kii

kadın öyle diyince korktum birden. iyi ki varsınız kızlar.. yoksa doktorumu bulana kadar çıldırırdım.. siz varsınız doktorumu arama gereği bile duymuyorum :)

mesai biter ben eve gider canlar daha yemek yapicim ama neyse ki bu sefer ne yapacağımı biliyorum aklında yemek olmayanlara da söyleyim de fikir vermiş olayım :) patlıcan musakka domatesli bulgur pilavı ve cacık öpüldünüz güzellikler

kız kendin yapma bende aynı menü var hatta yedim bile gel bana

Güle güle kullan. Çanakkalede bundan daha güzel bi oda yok. Sanırım herkes aynını alıyor. Ben de buna bakmıştım, çeşit o kadar az ki. Bu da 4-5 modelden en güzel ve kullanışlı olanı

arasta çanakkalede mi oturuyorsun ben de geliboludayım. dün çanakkalenin altını üstüne getirdik bebek odası için ama içimize sinen olmadı. geliboluda çilek baby safari büyüyen beşik 3lü dolap büyük+küçük yatğı ve uyku seti 2000tl ama eşim marangoza yaptıralım diyor. bir de çevremizdekiler 2000 çok pahalı diyorlar. eşimin beynine girdiler kararsız kaldım ben de. bu arada hangi hastane ve doktora gidiyorsun..

öncelikle duana amin diyorum,benim mutasyonlarım var biriside mtfhr heterozigot protein s,protein c değerlerim düşük.opudan sonra başladım ben cleaxan 0,4 de sonra burun kanamalarım oldu öyle şiddetli değilde burnumu silince mendile geliyordu,0,3 e düşürdüler(acaba 0,4 devam etsemiydim).iyi olduğunu duyduğum üns. prof olan bir hemetologa gittim bana kullanma bir faydası yok bu iğnelerin dedi hatta bana birsürüde kızdı.ama ben devam ediyorum yinede.jinekologum biliyor kullandığımı ama bana hiçbirşey anlatmadı.sadece endokronoloji uzmanına gidiyorum o pıhtılaşmayla ilgili bazı testler istedi onların sonucuda iyi dedi.ama şunu ye bunu ye diyen olmadı,ben nelere dikkat etmeliyim?kan akışını nasıl belirliyorlar?memorialde bana dedikleri sadece doğuma kadar iğneye ve folbiole devam 1 ay kalana kadarda aspirine devam.şeker yüksek çıktı ama şimdi ölçüm yapıyorum normal görünüyor jinekologum şekeri daha fazla önemsedi pıhtılaşma problemi olanlar nelere dikkat etmeli?hangi gıdalar yasak?

Canım Çanakkale'de adam gibi mağaza sadece Havuç var. Ben çilek modellerini pek sevemedim o yüzden düşünmüyorum. Anadolu'ya gidiyorum sen ?

Canım bende coraspin 100 mg kullanıyorum.Bizimki tüp bebek.Tüp bebek merkezindeki doktorum ve şu anda sürekli kontrole gittiğim doktorum 30. haftaya kadara kullanacağımı ondan sonra bırakacağımı söylediler.

kız kendin yapma bende aynı menü var hatta yedim bile gel bana

Yaaaaaaaaa inanmıyorum.Bende aynı menüyü yaptım .Yemek için kocacığımın gelmesini bekliyorum.Ama buldur pilavı ve cacıktan birz tırtıkladıııım

Bebek Odası Takımı Şölen - Akcan Mobilya kızlar bu bebek odası fıyatı uygun geldıgı ıcın baktım sızce nasıll gorunuyorrr ...karar veremıyorum ıkedanmı düzeyim yoksa boyle bısyemı alayım napacagımı şaşırdımm doğrusu kımılerı dıo bazaa yatak al ztn yanında yatacak 2yasına kadr baza al esyalaırını toplar napıcam saşırdım fıkılerınızı beklıyorummm

amanın herkes aynı şeyi yapmış domatesli bulgur pilavı cacık ama bende bir fark var,ben etli patates bezelye yaptım yanına kocişim gelse de yesek acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…