- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.621
çok da beklemeyin. ben az önce mağazasını aradım adres vermek için teslimatı sordum en geç 1 ay içinde dedi ki bunların havalanması var daha...
ceylan (pembe) - Havuç Genç Odası | 0-24 Yaş Arası selam kızlar bu odayı babam doğum hediyesi olarak almış :) çok mutlu oldum çünkü biz alamayacaktık maddi durumdan dolayı yengemin eski beşiğini alıp sadece bi tane küçük gardrop alabilcektik. Allah herkese yardım eder umarım.. miniğim şansıyla bereketiyle geliyor :)
2500 e iyi yaptırmış her yeri lakeyse. Bu odanın her yeri lake değil maalesef. Kapakları ve karyolayı lake yapmışlar, yan taraflar sunta. Bikaç gün önce kadar sipariş etmek için gittiğimizde gördük ve eşim yanları görünce biraz daha bekleyelim dedi. Şimdi her yerini lake yapan bir firma bulduk onlar da 3400 fiyat çıkardı. Bana kalsa almıştık havuçun bu modelini ama eşim bekleyelim deyince tamam dedim. Halımız, abajurlarımız, perdelerimiz, aksesuarlarımız her şey hazır ama oda yok henüz ortada
Almak lazim.daha teslimati var kokunun gitmesi var.. hele sen arasta bu kez mobilyacizede olmayip seytanin bacagini kiracaksin gibi hissediyorum :)) insallahhh masallaaahh
kızlar bugün otobüste biri bana göbeğin çok aşağıda doktoruna görün dedi.. benim ilk gebeliğim olduğu için göbek nasıl olur bilmem.. sizin bebekleriniz nerde duruyor ki? bu bir sorun mudur?benim ki hep aşağıda yatıyor.
benimki de aşağıda ama zaten hiç yukarı çıkmadı kii
mesai biter ben eve gider canlardaha yemek yapicim ama neyse ki bu sefer ne yapacağımı biliyorum aklında yemek olmayanlara da söyleyim de fikir vermiş olayım :) patlıcan musakka domatesli bulgur pilavı ve cacık öpüldünüz güzellikler
Güle güle kullan. Çanakkalede bundan daha güzel bi oda yok. Sanırım herkes aynını alıyor. Ben de buna bakmıştım, çeşit o kadar az ki. Bu da 4-5 modelden en güzel ve kullanışlı olanı
kan sulandırıcıyı hangi sebeple kullanıyorsun acaba? basından beri mi kullanıyorsun..
bebeğe olumlu yonde etkilemesini umdukları için veriyorlar. eğer pıhtılaşmayla ilgili problemin olduğundan dolayı kullanıyorsan kullanmadığın takdirde bebeğinin beslenmesi ciddi anlamda sıkıntılar yaratır ve kötü sonuçları var....
plesantadan yeterli miktarda kan akışı olsun diye kullandırılıyor. bende mesela bütün pıhtılaşma faktörlerine bakılmıştı sadece mthfr heterozigotlugum cıkmıstı.
olumsuz bir etkisi yok diye bılıyorum. kesın konusmamak adına boyle yazıyorm yoksa olumsuz bır etkısı yok. onlar ıcın ıyı bırsey
herseye ragmen kan akısının yetmedıgı durumlarda olabılıyor ıste bu yuzden sıkı ve alanında uzman kısılerce takıp cok onemlı!!!!
28. hafta bebegın dısarıyla uyumu ıcın ongorulen ılk hafta yanı yasama sansı dogduktan sonra onceye gore oldukca artıyor. tabıkı beraberınde bırcok sıkıntı gelebılır ama gelmeyebılrıde. ciğer geliştirici vuruldumu kılosuda 2 kılo oldumu bır sıkıntı olmaz allahın ıznıyle...
inşallah hepimiz mutluluk huzur içinde bebeklerimize kavuşuruz...
arasta çanakkalede mi oturuyorsun ben de geliboludayım. dün çanakkalenin altını üstüne getirdik bebek odası için ama içimize sinen olmadı. geliboluda çilek baby safari büyüyen beşik 3lü dolap büyük+küçük yatğı ve uyku seti 2000tl ama eşim marangoza yaptıralım diyor. bir de çevremizdekiler 2000 çok pahalı diyorlar. eşimin beynine girdiler kararsız kaldım ben de. bu arada hangi hastane ve doktora gidiyorsun..
32 den sonra neden kalbıne zarar versınkı kan sulandırıcı. kac tane arkadasım dogumdan bır gun onceye kadar kullandı allaha bın sukur aldılar ellerıne bebeklerını... asıl kullanmasalardı o bebeklerın yasama sansı okadar azdı kiii...
acaba baska bırsey mı dedı dr nuz....
mesai biter ben eve gider canlardaha yemek yapicim ama neyse ki bu sefer ne yapacağımı biliyorum aklında yemek olmayanlara da söyleyim de fikir vermiş olayım :) patlıcan musakka domatesli bulgur pilavı ve cacık öpüldünüz güzellikler
kız kendin yapma bende aynı menü var hatta yedim bile gel bana
kız kendin yapma bende aynı menü var hatta yedim bile gel bana
Menü güzelmiş ben de gelebilir miyim
gel fıstık gel senin minnoşada var yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?