- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.641
amanın herkes aynı şeyi yapmış domatesli bulgur pilavı cacık ama bende bir fark var,ben etli patates bezelye yaptım yanına kocişim gelse de yesek acıktım
bızdede bıtek domatez corbaa var başkada bısey yok, aç kaldıkk...hiç bişey yapasım yoktu yapamadım bole dare etçiiik bugun
slm annisler ben cok terliyorum resmen taslara yatmak istiyorum boyle olan varmi
öncelikle duana amin diyorum,benim mutasyonlarım var biriside mtfhr heterozigot protein s,protein c değerlerim düşük.opudan sonra başladım ben cleaxan 0,4 de sonra burun kanamalarım oldu öyle şiddetli değilde burnumu silince mendile geliyordu,0,3 e düşürdüler(acaba 0,4 devam etsemiydim).iyi olduğunu duyduğum üns. prof olan bir hemetologa gittim bana kullanma bir faydası yok bu iğnelerin dedi hatta bana birsürüde kızdı.ama ben devam ediyorum yinede.jinekologum biliyor kullandığımı ama bana hiçbirşey anlatmadı.sadece endokronoloji uzmanına gidiyorum o pıhtılaşmayla ilgili bazı testler istedi onların sonucuda iyi dedi.ama şunu ye bunu ye diyen olmadı,ben nelere dikkat etmeliyim?kan akışını nasıl belirliyorlar?memorialde bana dedikleri sadece doğuma kadar iğneye ve folbiole devam 1 ay kalana kadarda aspirine devam.şeker yüksek çıktı ama şimdi ölçüm yapıyorum normal görünüyor jinekologum şekeri daha fazla önemsedipıhtılaşma problemi olanlar nelere dikkat etmeli?hangi gıdalar yasak?
Canım bende coraspin 100 mg kullanıyorum.Bizimki tüp bebek.Tüp bebek merkezindeki doktorum ve şu anda sürekli kontrole gittiğim doktorum 30. haftaya kadara kullanacağımı ondan sonra bırakacağımı söylediler.
yani düşünüyorum da bütün tüp tedavisindekilere ilk 3 ayda bebeğin tutunmasına kadar coraspın verıyorlar kı rahım ıyıce kanlansın bebegın tutunmasına yardımcı olsun dıye. hıcbı soruun yokken senın 30 a kadar kullanmam nıye acaba?
Yaaaaaaaaa inanmıyorum.Bende aynı menüyü yaptım.Yemek için kocacığımın gelmesini bekliyorum.Ama buldur pilavı ve cacıktan birz tırtıkladıııım
canım kan sulandırıcı derken coraspin ya da türevleri için söylemişlerdi,
ben tabi internetten de araştırdım bu konuyu, hatta bu konuda bir doktora tezi bile okudum,
32 den sonra kullanamamak gerekiyomuş coraspin ve türevlerini, neden kalbine zararlı olması, kalp kapakçıkları kapanmıyormuymuş falan öyle bir şey
kan sulandırıcı iğne için aynısı geçerlimidir bilmiyorum,
doktora sormak lazım
ben dediğim gibi 13.haftamdan beridir bu sorunla yaşadığım için okumadığım şey kalmadı,
AAaaaaabunu da ilk defa duyuyorum, ben fazla üstünde durmamıştım, kendimi iyi hissediyorum, bebeğimde iyi kıpır kıpır ama şimdi kurt düştü içime :18: kontrolüme daha 2 hafta var, başak dr. a da gitmek istemiyorum, dr.u arayayım bari
canım ıcıne kurt dussun ıstemem ama bebegın suyundan bahsedıyorsun tabıkı dr unu ara. ne olur ne olmaz allah korusun. en azından bı konus...ne olcak..
Bebek Odası Takımı Şölen.-.Akcan Mobilya kızlar bu bebek odası fıyatı uygun geldıgı ıcın baktım sızce nasıll gorunuyorrr ...karar veremıyorum ıkedanmı düzeyim yoksa boyle bısyemı alayım napacagımı şaşırdımm doğrusu kımılerı dıo bazaa yatak al ztn yanında yatacak 2yasına kadr baza al esyalaırını toplar napıcam saşırdım fıkılerınızı beklıyorummm
aaa kızlar bende bulgur pilavı yapmıştım akşam yemeği için
Bende zeytinyagli biber dolmasi yptm.brz erken yedk..aciktim biraz once tost yrdm ama yine acim ben...meyveyle gecstreym bari:-(
Benim ayaklarımın altı çok yanıyor
bende aynıyım gece üstümü örtmeden yatıyorum sabaha kadar balkon kapısı açık mersindeyim sizler belki daha serin yerlerdesiniz şimdiden buralar yanıyor doğuma kadar ne yapcam bilimiyorum
bende aynıyım canım bazen extradan acıkıyorum elime ne geçerse yiyorum sonra pişman oluyorum bazen meyveyle geçiştiriyorum meyveyle daha iyi ama oda bastırmıyorki açlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?