2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bızdede bıtek domatez corbaa var başkada bısey yok, aç kaldıkk... hiç bişey yapasım yoktu yapamadım bole dare etçiiik bugun

ama siz çok kötüsünüz kızlar :) bana yine mutfak yolları gözüktü. kalkıp bende yapayım bari :)

bızdede bıtek domatez corbaa var başkada bısey yok, aç kaldıkk... hiç bişey yapasım yoktu yapamadım bole dare etçiiik bugun

Portakal ağacı diye bir site var bilirsin sen de mutlaka. Oraları bi dolaşırsan belki yemek yapma isteğin gelir. Ben ordan bi sürü tarif denedim ve yaptım. Değişik yemekler yapmak çok hoşuma gidiyor. Çok zevkli oluyor sana da tavsiye ederim canım. Hep kızartma, makarna, çorba olmaz. Bebişin sağlıklı beslenemez öyle. Biraz besleyici yemekler yapmaya çalış.

Kızlar herkes yanmaktan bahsetmiş ben bi türlü ısınamadım ki yanayım sürekli üşüyorum hatta şuan üzerimde battaniye ayaklarımın altında sıcak su torbası var bi tek ben üşüyorum galiba

Selam annişler yine sayfalar uçmuş okuyamadım bugüne baktım biraz şaşırdım doğrusu çünkü bugün bende domatesli bulgur pilavı yaptım yanınada ayran :)))))))))
Bebişler bugün aynı vitamini aldılar. :)
Bulgur pilavı hamişlikte özellikle ikinci dönem yani içinde bulunduğumuz dönemde çok faydalı ve bebişlere kilo yaparmış,bilginize...

ya allah çaresiz bırakmasın ben de sağlık sektörünün içindeyim. iki senedir neler yaşadım neler geçirdim anlatsam sayfalar sürer. çapa tıpta iki ayrı hematolojı hocası ıkı ayrı yorum yaptı durumuma. yani demek istediğim evet uzman ısnın ehlı ınsanlar + insanın içinden geçen doğrularla harelet edilmesi gerekiyormuş. onu öğrendim ben.. iki düşüğüm var. allah bu yavrumda bu haftalara gelmemı nasıp ettı. ınsallah kucagımıza da alıcaz. emınım. bıraz sıkıntılı olsa da zaman herseyı unutturacak bılıyorum. bır kulan derrr bırı kullanma der sankı kafandan kullanıyormus gıbı azarlar. nelerı var. cok ıyuıı bılırım.
kan akışını sağ ve sol kasıgının orda atardamarların var ılerı duzey usg da mavı kırmızı gozukur damarların orda ölçüyorlar. kalp rıtmı gıbı bı egrı cıkıyor ona gore sana yorum yapıyorlar.

bende de şeker cıktı hemen dıyetısyene yolladılar. bı ton para bayıldım salak kadın fix bı seyın cıktısını verdı. hamıleymıssın alman gerekenler varmıs bısey demedı pek. benım hatam cok uzun aralıklarla yıyordum onu degıstırdım tuzu unlu seylerı kestım. sımdı sabah aksam olcuyorum ıdare edıyoruz. eger kacırmazsam bogazıma yenık dusup hersey yolunda...

valla canım çok ılgınc ve acı deneyımler yasadıgım ıcın ıkı ayrı drla takıbım suruyor bu gebelıgımde. bırı capanın rısklı gebelık prof.u baska arkadaslarımda kendısınde tedavı gordu ve hıcbırsekılde, kı takdır edersınkı en guncel yayın ve yenılıklerı takıp eden kısıler kendılerı bır cok kongrenın baskanlıgını yapan fılan bırı, kullanmamk gerek gıbı bı yaklasım olmadı. ben de 3 gebelıgımde kanama sorunu fılan yasadıgım hatta kayıplarım oldugu ve hatta akademık yolda yuruyen bırı oldugum ıcın bırcok yayın okudum taradım. ama denk gelmedı bu tarz bı konu. belkı kar zarar terazısınde kullanmamız gerekıyor bılemıyrm. hee coraspınle ıgne arasında sole bır fark var. dogumdan en az ıkı hafta once coraspın kesılıyor cunku kanama zamanını uzatıyormus kanı sulandırmanın yanında. yanı bı operasyonda hastanın kan kaybını onlmek amacıyla. clexanda ıse boyle bır sıkıntı yok bıldıgım kadarıyla. gecen gun bır gun once ıgnesını olup sezeryana gırdı arkadasım. allaha sukur anallı kızlı cok ıyılerr:)

birde su var ben basından 4. aya kadar kullandım ıgneyı fılan cok kanamam oldugu ıcınkestık. ıkıncı bebegımın kesesıde ıcerdeydı. falan fılan uzun mesele. ama kesıncede ıste su azalması centık fılan basgosterdı. mecbur yıne basladık. hayırlısı bakalım

Canım benim çok hoşuma gitti.Fiyatıda iyiymiş.Ama kalitesi nasıl acaba?

Bende zeytinyagli biber dolmasi yptm.brz erken yedk..aciktim biraz once tost yrdm ama yine acim ben...meyveyle gecstreym bari:-(

Rabbim hepimize saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin. İnsan en ufak bi sey olsa Endise edyor dunku muayenden beri benimde moralim bozuk ister istemez korkuoyorum uzuluyorum.

kızlar normalde yediğim yemek neyse hamilelik öncesi hala o kadar yiyorum ekstra bir iştah açılmam falan yok ama niyeyse sürekli aynı miktar yememe rağmen kilo alıyorum ben bu işi anlamadım bir türlü hani gram gram değil bildiğin yarım kilo bir kilo oynuyorum her seferinde tartıda bebek desen değil ben çok kalori aldım desen değil offf çok şişmek istemiyorum yaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…