- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.581
Bende her izlediğimde ağlıyorum.Hormonlar sağolsun :)
Yanlız dünki yayında babaanneye dikkat ettinizmi? :) Gencecik güzel bir bayandı.
Sanırım babanın 2.eşi birde alta yazmışlar babaanne diye orada güldüm. :)
amanınnnnnn tetanoz vetam kan sayımı için çağırıldım pazartesiiiii korkuyorummmmm
günaydın kızlar
ben sizinle vedalaşmaya geldim
ama gitmeden sizden bir ricam olacak. hamilelerin duası kabul olur derler ya; benim oğlum için dua eder misiniz?
daha önce bahsetmiştim. ayrıntılı ultrasonda bebeği besleyen damarların akışı az çıkmıştı. 2 hafta sonra bakalım demişti.
bu kontrolde de bir değişiklik çıkmadı.
şu an için sorun olmaz ama bebeğin kilosu arttıkça vücudun kan pompalamakta zorlanır bu da yüksek tansiyona sebep olur dedi.
bu duurmda 32. haftada bebeği alıp 1 ay küvözde yaşatmak gerekebilir dedi
dedi de dedi işte
o kadar üzgünüm ki.
kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum.
bu zamana kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim. bir kere bulantı, kusma dahi yaşamadım. hep Rabbime güvendim, sığındım.
olumlu olmanın faydalarını yaşadığımı düşündüm.
bu haber beni yıktı.
elimden bişey gelmiyor.
tüp bebekle olan bir hamilelik
Rabbim acısını göstermesin bebeğimin inşallah
eğer bana dua ederseniz çok sevinirim
hepinizi öpüyorum ve hayırlı hamilelikler, doğumlar diliyorum şimdiden
kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
Herkese merhabalarrrr
Mulbery,5N1K ve luboyf canlarım çok geçmiş olsun. Rabbim hepimizin bebişlerini hayırlısı ile sağlıkla,hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin. Moral bozulupta kaçmak yok öyle.
Bu sıcaklar bizi bitirecek heraldeBi atkadaşım demişti kaynanalar kızım kışın doğursun gelinim yazın dermiş. Gelinler çok çeksin diye. Şimdi anladım neden öyle dediğini...
pavese benim doktorum 32 den sonra kesinlikle kulanmamlısın kan sulandırıcıyı dedi, bebeğin kalbine zarar verebiliyomuş,
bu konuyu sor istersen doktoruna bazıları sonuna kadar kullandırıyor
Bu arada kızlar geçen gün çok ağrım olduğundan bahsetmiştim, o gün eve gidince yattım hemen, biraz kıvrandıktan sonra uyumuşum 2 saat kadar... Uyandığımda biraz ağrılarım geçmişti...
Ama biraz suyum gelmiş, onuda komşuma tarif ederken anladım, O gün için biraz idrarımı kaçırdım sanmıştım Ama komşum yok dedi suyum gelmiş farketmemişsin, allah korumuş, yatmasaydın erken doğum bile yapabilirdin dedi.
Sonra bir sürü fırça neden bana haber vermiyorsun vs. vs. saolsun komşum değil sanki annem, Allah razı olsun çok destek oluyor bana...
Neyse şimdi iyiyim, dünki tatilde iyi geldi bana...
Bu arada isetbery merak edenler vardı, gayet iyiymiş, kzıları da iyiyiymiş, çalıştığı için fırsatı olmuyormuş pek topiğe girmek için.
şimdilik bu kadar canlarım, işlerim var benim
günde 1 bardak süt, 1 bardak kefir içiyorum.
genelde bir kase yoğurt yiyorum
badem,kayısı,incir,ceviz yiyorum
muz, kivi ve o gün ne aklıma gelirse bir yaz meyvesi daha yiyorum.
ekmek pek yemem zaten
suyu azalttım sanırım bu aralar
ona dikkat etmeye çalışıcam
şekerim 28. haftada ölçülecek o yüzden var mı yok mu bilmiyorum henüz
bu hafta 620 gr çıktı. şimdilik sorun yok sanırım ileriki haftalarda ortaya çıkabilir dedi
clexan ne işe yarıyor peki tam olarak
bana şimdilik birşey vermedi
2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı
belki o günkü duruma göre verecektir
mulberry clexan bıldıgın heparın yanı kan sulandırıcı. ılk basta bana da ecopiirn dıye bır hap verdı hoca aspiirn turevı bır ılac. ıkı hafta sonra gıttım ısımızı sansa bırakmayalım dedı clexana basladı. bakalım ayın 9 unda ne dıycek. ınsallah suyum artmıstırrr
durumumuzu paylaşalım bırbırımızle en güezeli bu ınsan kendını tek ve caresız hıssedıyor obur turlu. bır suru bu sıkıntıları atatan ınsan okuyunca nasıl sevındım tabıı arada sonu kotu bıtenlerde var ama umutsuzluga kapılmamak en güzeli ve olması gereken...
arkadaşlar hepinizden Allah binlerce kez razı olsun
çok mutlu ettiniz beni
ben sıkıntımla sizi de üzersem diye korktum
o yüzden bir süre gelmesem iyi olur diye düşündüm
ama sorun olmaz diyorsunuz Allah razı olsun
inşallah hepimize sorunsuzca yavrularımızı kucaklarımıza almak nasip olur
Afiyet şeker olsun boğum boğum et olsun miniğinecnm bz dun markete gttk esımle....orda cıkolata gordmm ama nası cnm ıstedı saldırıcam yanı...daha aksam yemegıde yememstk actımda cok..eve gldk kapıdan grdm posetlere saldrdm buldm cıkolatayı yedm..esım noluyo ac ac yeme dedı..ya ne dıyosun eve gelene kadar bunun hayalını kurdm dedm..markette yeseydnn bos jelatını okutrdk kasada dıyo .....asermek ne demek bn bunu yenı yenı yasamaya bsladmmm
Canım aynı dert benim eşimde de var biz de bu yıla girdiğimizden beri tam prim alamadık bir türlü vermemek için ellerinden geleni yapıyor patronlar Allah bildiği gibi yapsın onları kimsenin yanına koymasın hakkımızıslm kızlar moralım bozuk bozuk kalktım bugunyazıkk cnm eşim prim beklıodu iş yerınde bı arkadasıyla aynı sevıyede hep aynı prımı alıyorlardı bu sefer benım eşime yarısı kadarını vermısler adamın moralı cokk bozuk kafayı yıcekk neden dıee mesaıler mesaıler yapıyorum dıo bu yaptıklarına anlam verememıss ...her olanınıda ona gore yapmıstı sımdı bazı seyler ters oldu nolcak bılmıyorumm kıyamıyorum bole olunca esıme yazık yaa sen cabala cabala ıstedıgını alama cnm kocişim yaa
Bak annesi bebeğinin bile morale ihtiyacı varmış lütfen üzülme sen deinşallah canım
kızlar ne diyim size bilmiyorum ki
salı günkü randevudan beri ister istemez üzülmüştüm
bebeğimin hareketleri bile farketmişti
bugün bana öyle destek oldunuz ki
kıpır kıpır etmeye başladı yine yavrum
çok sağolun kıymetli dualarınız için
yemek yaptım ve belım ıkıye ayrılıyo...cok yoruldmmmm
sağol canım ilk kontrolümde soracağım mutlaka...
canım onların çoğu ödem oluyor, dogumdan sonrada gidiyor, ben ilk doğumdan 1 gün sonra 10 kilo zayıflamıştım, birde bacaklarım ne kadar inceymiş diye şaşırdım o kadar şişmiş yani
Afiyet şeker olsun boğum boğum et olsun miniğineBende şeker çıktığından beri kendimi nasıl kastıysam canım hiç bir şey istemiyor artık
Canım aynı dert benim eşimde de var biz de bu yıla girdiğimizden beri tam prim alamadık bir türlü vermemek için ellerinden geleni yapıyor patronlar Allah bildiği gibi yapsın onları kimsenin yanına koymasın hakkımızı
Bak annesi bebeğinin bile morale ihtiyacı varmış lütfen üzülme sen de
Benim hayatta en sevdiğim şeylerden biri de yemek yapmak bayılırım ve çok keyif alırım ama artık tezgaha fazla yaklaşamadığım için (göbişten dolayı) çok yoruluyorum bir iki sebze yıkasam kollarım ve belim çok ağırıyor son 3 ay kaldı şimdilik basit ve hızlı yemeklerle geçiştiriyorum zaten öyle her yemeği de yiyemiyorum dikkat etmek zorundayım ama bu veleti bir doğurayım oooohhhhh gelsin yemekler gitsin tatlılarrrr
Herkese merhabalarrrr
Mulbery,5N1K ve luboyf canlarım çok geçmiş olsun. Rabbim hepimizin bebişlerini hayırlısı ile sağlıkla,hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin. Moral bozulupta kaçmak yok öyle.
Bu sıcaklar bizi bitirecek heraldeBi atkadaşım demişti kaynanalar kızım kışın doğursun gelinim yazın dermiş. Gelinler çok çeksin diye. Şimdi anladım neden öyle dediğini...
slm annisler ben cok terliyorum resmen taslara yatmak istiyorum boyle olan varmi
Selamlar herkeseee :))
Akşam ben de zor uyudum maç heyecanı sardı. Bi de Barça Nou Campta 3-0 yenilince daha da inancım arttı bu geceki galibiyet için. Allah kanaryamın yardımcısı olsunDurduğum yerde duramıyorum
mulberry; neden bir rüzgarla yıkılıyorsun canım? Bu veda neden? Senin bebeğine hiç bişey olmayacak erken doğacak sadece o kadar. Daha burada bebeklerimizin gaz sancılarından bahsedicez, gecelerce bizi uyutmadıklarından, yürümeye başlamalarından. Daha sayfa kapanmadan bu gidiş nereye? Duymıyım bi daha
Seyyah aman yarebbim Aren'in kostümüne bayıldım. O tulumu giydirince nazar boncuğunu eksik etme üstünden daha içinde bebek yokken ısırasım geldi
32 den sonra neden kalbıne zarar versınkı kan sulandırıcı. kac tane arkadasım dogumdan bır gun onceye kadar kullandı allaha bın sukur aldılar ellerıne bebeklerını... asıl kullanmasalardı o bebeklerın yasama sansı okadar azdı kiii...
acaba baska bırsey mı dedı dr nuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?