2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de izlerken çok şaşırdık :) Sanki bebeğin annesi o, annesi de babannesiymiş gibi çıkmışlar.
Evet sonradan evlenmişler heralde :)

Son düzenleme:
şu 6 ay ücretli izin hakkımız çıksın artık yaa bugün işyerinde çookk canımı sıktılar ama elimden ne geliyorsa yapacam ücretsiz izin kullanmak için benim pozisyonumu yapacak personel yokmuş benim problemim sanki ağlaya ağlaya gittim eve ama sonra insan kaynaklarını falan aradım rahatlattılar beni ama yinede sorunsuz çıkmak benimde hakkım Rabbim göz yaşlarımın hesabını bunları akıtanda sorsun şu hamile halimle aynı şubede biri 17 ay kullanıo o vasıfsız elemanmış banane dedim suç mu vasıflı olmak hakkımı sonuna kadar arıcam ama çok sinirim bozuldu kızlar

Bu arada kızlar geçen gün çok ağrım olduğundan bahsetmiştim, o gün eve gidince yattım hemen, biraz kıvrandıktan sonra uyumuşum 2 saat kadar... Uyandığımda biraz ağrılarım geçmişti...

Ama biraz suyum gelmiş , onuda komşuma tarif ederken anladım, O gün için biraz idrarımı kaçırdım sanmıştım Ama komşum yok dedi suyum gelmiş farketmemişsin, allah korumuş, yatmasaydın erken doğum bile yapabilirdin dedi.
Sonra bir sürü fırça neden bana haber vermiyorsun vs. vs. saolsun komşum değil sanki annem, Allah razı olsun çok destek oluyor bana...

Neyse şimdi iyiyim, dünki tatilde iyi geldi bana...

Bu arada isetbery merak edenler vardı, gayet iyiymiş, kzıları da iyiyiymiş, çalıştığı için fırsatı olmuyormuş pek topiğe girmek için.

şimdilik bu kadar canlarım, işlerim var benim

herkese selamlar kaç gündür giremiyordum özlemişim valla herkes iyidir umarım daha geçmişi okuyamadım bi bakalım kızım nasılmış

Herkese merhabalarrrr

Mulbery,5N1K ve luboyf canlarım çok geçmiş olsun. Rabbim hepimizin bebişlerini hayırlısı ile sağlıkla,hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin. Moral bozulupta kaçmak yok öyle.

Bu sıcaklar bizi bitirecek heralde Bi atkadaşım demişti kaynanalar kızım kışın doğursun gelinim yazın dermiş. Gelinler çok çeksin diye. Şimdi anladım neden öyle dediğini...

mulberry çok üzüldüm sen olumlu düşünmeye zorla kendini sakın yıkılma biz bu kadar hamile hep birlikte bebeğin için dua edicez ve inşallah sen de onu sağlıkla kucağına alıcaksın. moralini yüksek tut. vedaşlaşma da bizimle. dualarımız seninle...

bnmkı baya ıcten dılemıs heralde:) ama kızıda yazın dogurucakkkkk

beyazcekirge yazdıkların için saol cnm. inşallah hersey guzel olucak...
suyunun geldıgını dusunuyorsan bır kontrole gıt ıstersen. erken su gelmesı enfeksıyona acık hale getırıyor dıye bılıyorum...

Afiyet şeker olsun boğum boğum et olsun miniğine Bende şeker çıktığından beri kendimi nasıl kastıysam canım hiç bir şey istemiyor artık

Canım aynı dert benim eşimde de var biz de bu yıla girdiğimizden beri tam prim alamadık bir türlü vermemek için ellerinden geleni yapıyor patronlar Allah bildiği gibi yapsın onları kimsenin yanına koymasın hakkımızı
Bak annesi bebeğinin bile morale ihtiyacı varmış lütfen üzülme sen de
yemek yaptım ve belım ıkıye ayrılıyo...cok yoruldmmmm

Benim hayatta en sevdiğim şeylerden biri de yemek yapmak bayılırım ve çok keyif alırım ama artık tezgaha fazla yaklaşamadığım için (göbişten dolayı) çok yoruluyorum bir iki sebze yıkasam kollarım ve belim çok ağırıyor son 3 ay kaldı şimdilik basit ve hızlı yemeklerle geçiştiriyorum zaten öyle her yemeği de yiyemiyorum dikkat etmek zorundayım ama bu veleti bir doğurayım oooohhhhh gelsin yemekler gitsin tatlılarrrr

sağol canım ilk kontrolümde soracağım mutlaka...

32 den sonra neden kalbıne zarar versınkı kan sulandırıcı. kac tane arkadasım dogumdan bır gun onceye kadar kullandı allaha bın sukur aldılar ellerıne bebeklerını... asıl kullanmasalardı o bebeklerın yasama sansı okadar azdı kiii...

acaba baska bırsey mı dedı dr nuz....

canım onların çoğu ödem oluyor, dogumdan sonrada gidiyor, ben ilk doğumdan 1 gün sonra 10 kilo zayıflamıştım, birde bacaklarım ne kadar inceymiş diye şaşırdım o kadar şişmiş yani

evet bir an hep böyle kalacak sandım. bayılarak alıp kenara koyduğum şirin şirin babetlerimi bu yaz giyemeyeceğim anlaşılan :85:
saol canım içime su serptin bir de tuhaf olan kilomu hiç göstermiyorum. dün kontrole gittim kapıdan girince doktorum bu halin ne hiç kilo almamışsın dedi. dedim ki tartı yalan söylemez. tartıldım ki 9 kilo almışım.

bnde yemk ypmayı cok severm cnm ama aynen cok yoruluyrm belım kıtlenıyo resmen..

ama yaz bebekleri daha iyi oluyo, üşüyecek derdi yok, hergün yıka oh miss
tabi şöyle nisan sonu mayıs başı doğum yapacak olsak çok daha iyi olurdu

arastacm al benden de o kadar. akşamki maç için heyecan üst seviyede! sen de sanırım futbolla ilgilisin barça nou camp falan? fenerbahçemin günü olsun bugün ya lütfeeenn

canım kan sulandırıcı derken coraspin ya da türevleri için söylemişlerdi,
ben tabi internetten de araştırdım bu konuyu, hatta bu konuda bir doktora tezi bile okudum,
32 den sonra kullanamamak gerekiyomuş coraspin ve türevlerini, neden kalbine zararlı olması, kalp kapakçıkları kapanmıyormuymuş falan öyle bir şey
kan sulandırıcı iğne için aynısı geçerlimidir bilmiyorum,
doktora sormak lazım
ben dediğim gibi 13.haftamdan beridir bu sorunla yaşadığım için okumadığım şey kalmadı,

Kizlar aclik sekerim 84 toklukta 139 cikmis nasil sonuclari yarin doktora gidicem sonuclar icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…