2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı aksamlar sızlere bısey sorucam benım ozellıkle sag bacagımda acyıp bı agrı ve kasılma basladı kalcamdan kopartıp atasım gelyo bazen kemıklerım sızlıyo cok kotu aranzda olan var mı hamleyken oluyomus bu skayet hatta bı kadn yengesnde de oldugunu dogumdan sonra bacagnın aksak kaldıgını soyledı korkuyorum sımdı

merhaba güzel anneler

nasılsınız, epey zaman oldu giremeyeli... tüm anneler ve minik bebekleri iyidir inşallah.

doktorum hastaneden ayrılmış pat diye bugün öğrendim şokunu yaşıyorum... özel muayeneler çok pahalı, özel hastane iyiydi şimdi napıcam bilmiyorum...

biz de çok büyüdük artık yau kocaman oldu karnım sipsivri geçen hafta şeker yüklemesine gittik, şükür iyiymiş değerlerim, korkuyordum ailede şeker var diye... bebeğim 800 gr'mış 30 cm civarı dedi doktor. zaten karnımdan anlamam lazımdı her hafta daha da değişiyoruz biz ya

bebekleriniz epey hareketlenmiştir artık sanırım, benimki ders anlatırken göbeğimden dışarı fırlayacak sanıyorum çok güçlü tekmeler, vuruşlar artık.

çanakkale'ye gittik geçtiğimiz haftalarda. havuçtan mobilya baktık, çok hoş orijinal şeyler vardı. teşekkür ederim arasta'cığım, sen söylemiştin havucu. bir köşe dolabı vardı ki aman yarabbi ne mantıklı ve kullanışlı bir şeydi o... bayıldık. hepsini kopya edicez sanırım mobilyacıya bugün yarın vericez siparişini.

öyle böyle bugünlerimize geldik allahımıza bin şükür kızlar hayırlısıyla sonuna da ulaşırız inşallah...

kızlar yemek yemekten bahsetmişsiniz,ben herşeyden yemeye çalşıyorum sebze,baklagil,et de yiyorum artık...hamilelikten önce çok sevmeme rağmen hamilelikte et yiyemez olmuştum ama şimdi yiyorum...az az sık sık yiyorum...

bulgur pilavı çok besleyici evet ben de yapıcam yarın öbür gün..zaten sık yaparım,pirinç pilavı yemeyiz pek biz...

bu arada evet benim de kızımın tekmeleri çok güçlendi :) bu sabah öyle vuruyordu ki karnım delinecek sandım :)) güçlendikçe bi garip oluyor insan gıdıklanmayla sarsılma karışık...:))

yarın sabah tetenoz aşısının 2.dozunu olucam...cumartesi de kontrolümüz var...kızımı görmek istiyorum bir an önceee

gecen hafta bızde babamızla gıttık dra en sn 11. Haftada ghdebılmstık beraber tabh babsı oglumuzu baya buyumus gordu bıde babasna n sebeklıkler yaptı bı gorsenız sıpa bana yapmadı hc boyle :) el sallar gbıydı tıpkı agzını acıp kapamalar bh cosku bı hareket kıskandim vallahı 5 gunde onden gıdıyomus aman saglıklı olsunda rabbım hepımıze önce saglıklı bı bebek sonra kolay dogum versın hayırlı evlatlar nasıp etsın torunlarımızıda gormeyı nasıbeylesın.

arkadaşlarım, güzel hamişler sizler o güzel canlarınızı sıkmayın. Allah ın izniyle nur topu, kar topu bilumum toplar gibi : )) bebişleriniz gelecek inşallah. mulbery canım sakın bir yere ayrılayım deme. bu forumda sevinçlerimiz kadar sıkıntılarımızı da paylaşmak için varız. hamiş olmak kolay mı bu süreçte hep beraberiz sonuna kadar.

sürekli takibimdesiniz ama mobil anne oldum bu günlerde elimde iphone 7 24 kk okuyorum deli gibi. görenler ne diyordur bilmiyorum valla giripte yazamıyorum ancak.

ben bildiğiniz gibi üretim peşinde koşuyorum. kızım için ne yapabilirim, aman süsünü ben yapayım püsünü de unutmayayım şeklinde geçiyor günlerim. o kadar mutlu oluyorum ki bu hazırlıkları yaparken. düşünecek zamanım, dertlencek vaktim kalmıyor. tüm sıkıntımı, ağrımı, sızımı süslerimle püslerimle atlatıyorum özellikle instagramda çok vakit geçiriyorum bu aralar. o kadar güzel şeyler üreten yapan kadınlar var ki imrenmemek elde değil arkadaşlar. yeni yeni fikir ve procelerimle çok yakında karşınızda olacağım inşallah

kapı süsümü bitirdiğimde paylaşacağıma dair söz vermiştim. çok şükür bugün bitirdim, emeğime, göz nuruma değdi içime çok sindi açıkçası. şimdi kızçemin odasının kapısında asılı sahibini bekliyor. bakalım sizler de benim kadar beğenecekmisiniz.

Cnm cok guzel olmus cnm ellerine saglik bayildmm

Bnmde yarin sabah asim var

çooook güzel çok

kız kendin yapma bende aynı menü var hatta yedim bile gel bana

tühh keşke daha önceden haberim olsaydı canım yaa :)))) afiyetler olsunn!

aaa kızlar bende bulgur pilavı yapmıştım akşam yemeği için

ayyyyyyyy ne tesadüf bende tavuk suyuna bulgur pilavı ayran salata yapmıştım malesef bulgurumda bitti

Yaaaaaaaaa inanmıyorum.Bende aynı menüyü yaptım .Yemek için kocacığımın gelmesini bekliyorum.Ama buldur pilavı ve cacıktan birz tırtıkladıııım

kızlar gerçekten koptum yaa gdo lu ve kilo yapan pirinç pilavı out, besleyici miss gibi bulgur pilavı in hepimizin bulgur pilavı yapası gelmiş bu akşam. ne de güzel olmuşş

offf cnm bakındım şöyle bii içimm şişttiii birazda rahatladım anladıgım su ki kaynanalarlaaa cooooooooooook sorunlar yasıyacagızzz o degıl kendı analarımızlada yasayacagız ,kızların hepsının soledıgı takmayın inşallah başarabılırızzz.. olmadı doktorumla konusucam aılelerı uyarması konusundaa bnm annemde cok despot kaynanamda yandım yaniiiiiiii..daha gecen kendı anneme dedim doktorlar ızın vermıo dıe bısey için dönmüş senle bu konuda cok tartısıcazz bana doktor sole dedı ettı deme dıo..vlaa dogumdan sonra bana bole cumlelerle gelırlerse yıkarım gıbı gelıyor ortalıgı zaten doluyum

Kizlar herkese selam oncelikle...uzun zamandir yatili misafirden dolayi pek internete giremedim dun bi bakiyim dedim millet dagilinca bakmisken bide ben lierac aliyim dedim dermobakim diye bi siteden aldim..urunker hemen geldi.bi actim ki kutunun disinda seffaf ambakaj yok ve kapak beyaz.birde hani krem ve merhemleri ilk actiginizda kremin agzini kapatan bi folyomsu ortu olurya oyle bisi yok.direk kapagi aciyosunuz ve kremin ucu acik.sari hafif mentollu bir kokusu var...daha oncede hic girmedim ki bu kremden sahte mi anlayamadim. Yrn adamlari aricam ama bilen varsa bi akil versin lutfen

Günaydın Kızlaaaaaarrrrr ve minnaklarımız :))

Şimdi sabah haberlerini veriyorum :)
Ben tetanoz aşısının 2. dozunu olmayacağım çünkü 2009 da ayağıma çivi batmıştı o zaman vurulmuştum. Doktorum 2. vurulma bebek doğduktan 6 ay sonrakini vurulursun dedi. Benim sadece şeker yüklemem kaldı. Bi de benim dr bana direkt 100 lük versinler dedi. Sormadım acaba tarzı mı bu yoksa bana mı özel. 7 kg aldım toplam şu ana kadar ama hiç belli olmuyomuş. Herkes hala çok zayıfsın bi göbeğin var diyo.3 haftaya taşınacağım bi aksilik çıkmazsa. Taşıma şirketiyle anlaşacağız ama yavaştan kırılacakları yıkayıp sarıp kolileyim diyorum. Orda temiz temiz yerlerine yerleşir. Kardeşimin düğünğü var bi de temmuz başında kıyafet sordum 800 TL dediler. Hamile olunca başka oluyo sanki ama bi gece için 800 çok yaaaaa,bakınıyorum.İnşallah bulurum. Bu arada musmutlu bi gün olsun hepimize..

Yok canım daha neler. magnezyum kullanmıyosan ondandır. Hergün bi tane sade soda iç bi de yatmadan magnezyumunu iç tamamen geçiyo ama kendini yorduğun zamanlarda ben burdayım da diyo. Aklına kötü kötü şeyler getirme. Burası pozitif düşünenler topiği

sana birileri demiş bana hepten kaynanam dedi ya moralimi bozmuştu. kendi anneme sormuşrum göbeğim aşağıda mı diye.. normal takma bebek yavaş yavaş yukarı çıkar demişti.. ki bebeğimin hareketleri midemde bile hissediyorum yani.. o bence karın yapısıyla alakalı..

Bu kremi ilk eczaneden aldım. Oradaki de böyle. Bitince ben de bu siteden aldım,hiçte içkillenmedim açıkçası eczaneden aldığımla ne görüntü ne de koku olarak bi fark yoktu.

Günaydın kızlar, hava ne kadar puslu ya çok sıkıcı

canım bende ürünü eczaneden aldım ama tarif ettiğin gibi herşeyi. bi kapağı sarı benimkinin..

günaydınn herkesee....zor uyandımm ama bgn cumaa diyerekten teselli wwerdm kendime :))

hadi bitirelim şu haftayı..bebişlerimizde büyüsünnnn....bakalımm napıomuş oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…