- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.661
arkadaşlarım, güzel hamişler sizler o güzel canlarınızı sıkmayın. Allah ın izniyle nur topu, kar topu bilumum toplar gibi : )) bebişleriniz gelecek inşallah. mulbery canım sakın bir yere ayrılayım deme. bu forumda sevinçlerimiz kadar sıkıntılarımızı da paylaşmak için varız. hamiş olmak kolay mıbu süreçte hep beraberiz sonuna kadar.
sürekli takibimdesiniz ama mobil anne oldum bu günlerdeelimde iphone 7 24 kk okuyorum deli gibi. görenler ne diyordur bilmiyorum valla giripte yazamıyorum ancak.
ben bildiğiniz gibi üretim peşinde koşuyorum. kızım için ne yapabilirim, aman süsünü ben yapayım püsünü de unutmayayım şeklinde geçiyor günlerim. o kadar mutlu oluyorum ki bu hazırlıkları yaparken. düşünecek zamanım, dertlencek vaktim kalmıyor. tüm sıkıntımı, ağrımı, sızımı süslerimle püslerimle atlatıyorumözellikle instagramda çok vakit geçiriyorum bu aralar. o kadar güzel şeyler üreten yapan kadınlar var ki imrenmemek elde değil arkadaşlar. yeni yeni fikir ve procelerimle çok yakında karşınızda olacağım inşallah
kapı süsümü bitirdiğimde paylaşacağıma dair söz vermiştim. çok şükür bugün bitirdim, emeğime, göz nuruma değdi içime çok sindi açıkçası. şimdi kızçemin odasının kapısında asılısahibini bekliyor. bakalım sizler de benim kadar beğenecekmisiniz.
Eki Görüntüle 701294
kızlar yemek yemekten bahsetmişsiniz,ben herşeyden yemeye çalşıyorum sebze,baklagil,et de yiyorum artık...hamilelikten önce çok sevmeme rağmen hamilelikte et yiyemez olmuştum ama şimdi yiyorum...az az sık sık yiyorum...
bulgur pilavı çok besleyici evet ben de yapıcam yarın öbür gün..zaten sık yaparım,pirinç pilavı yemeyiz pek biz...
bu arada evet benim de kızımın tekmeleri çok güçlendi :) bu sabah öyle vuruyordu ki karnım delinecek sandım :)) güçlendikçe bi garip oluyor insan gıdıklanmayla sarsılma karışık...:))
yarın sabah tetenoz aşısının 2.dozunu olucam...cumartesi de kontrolümüz var...kızımı görmek istiyorum bir an önceee
arkadaşlarım, güzel hamişler sizler o güzel canlarınızı sıkmayın. Allah ın izniyle nur topu, kar topu bilumum toplar gibi : )) bebişleriniz gelecek inşallah. mulbery canım sakın bir yere ayrılayım deme. bu forumda sevinçlerimiz kadar sıkıntılarımızı da paylaşmak için varız. hamiş olmak kolay mıbu süreçte hep beraberiz sonuna kadar.
sürekli takibimdesiniz ama mobil anne oldum bu günlerdeelimde iphone 7 24 kk okuyorum deli gibi. görenler ne diyordur bilmiyorum valla giripte yazamıyorum ancak.
ben bildiğiniz gibi üretim peşinde koşuyorum. kızım için ne yapabilirim, aman süsünü ben yapayım püsünü de unutmayayım şeklinde geçiyor günlerim. o kadar mutlu oluyorum ki bu hazırlıkları yaparken. düşünecek zamanım, dertlencek vaktim kalmıyor. tüm sıkıntımı, ağrımı, sızımı süslerimle püslerimle atlatıyorumözellikle instagramda çok vakit geçiriyorum bu aralar. o kadar güzel şeyler üreten yapan kadınlar var ki imrenmemek elde değil arkadaşlar. yeni yeni fikir ve procelerimle çok yakında karşınızda olacağım inşallah
kapı süsümü bitirdiğimde paylaşacağıma dair söz vermiştim. çok şükür bugün bitirdim, emeğime, göz nuruma değdi içime çok sindi açıkçası. şimdi kızçemin odasının kapısında asılısahibini bekliyor. bakalım sizler de benim kadar beğenecekmisiniz.
Eki Görüntüle 701294
Cnm cok guzel olmus cnm ellerine saglik bayildmm
çooook güzel çok
kız kendin yapma bende aynı menü var hatta yedim bile gel bana
Selam annişler yine sayfalar uçmuş okuyamadım bugüne baktım biraz şaşırdım doğrusu çünkü bugün bende domatesli bulgur pilavı yaptım yanınada ayran :)))))))))
Bebişler bugün aynı vitamini aldılar. :)
Bulgur pilavı hamişlikte özellikle ikinci dönem yani içinde bulunduğumuz dönemde çok faydalı ve bebişlere kilo yaparmış,bilginize...
aaa kızlar bende bulgur pilavı yapmıştım akşam yemeği için
ayyyyyyyy ne tesadüf bende tavuk suyuna bulgur pilavı ayran salata yapmıştım malesef bulgurumda bitti
Yaaaaaaaaa inanmıyorum.Bende aynı menüyü yaptım.Yemek için kocacığımın gelmesini bekliyorum.Ama buldur pilavı ve cacıktan birz tırtıkladıııım
Kızlar, kk'da söyle bir topic buldum. Dogum yapmış annelerden tavsıyeler nıteliğinde. Çok güzel ve yararlı bılgıler var. Göz atın derım.
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...rubeli-2010-ocak-annelerinden-tavsiyeler.html
ıyı aksamlar sızlere bısey sorucam benım ozellıkle sag bacagımda acyıp bı agrı ve kasılma basladı kalcamdan kopartıp atasım gelyo bazen kemıklerım sızlıyo cok kotu aranzda olan var mı hamleyken oluyomus bu skayet hatta bı kadn yengesnde de oldugunu dogumdan sonra bacagnın aksak kaldıgını soyledı korkuyorum sımdı
kızlar bugün otobüste biri bana göbeğin çok aşağıda doktoruna görün dedi.. benim ilk gebeliğim olduğu için göbek nasıl olur bilmem.. sizin bebekleriniz nerde duruyor ki? bu bir sorun mudur?benim ki hep aşağıda yatıyor.
Kizlar herkese selam oncelikle...uzun zamandir yatili misafirden dolayi pek internete giremedim dun bi bakiyim dedim millet dagilinca bakmisken bide ben lierac aliyim dedim dermobakim diye bi siteden aldim..urunker hemen geldi.bi actim ki kutunun disinda seffaf ambakaj yok ve kapak beyaz.birde hani krem ve merhemleri ilk actiginizda kremin agzini kapatan bi folyomsu ortu olurya oyle bisi yok.direk kapagi aciyosunuz ve kremin ucu acik.sari hafif mentollu bir kokusu var...daha oncede hic girmedim ki bu kremden sahte mi anlayamadim. Yrn adamlari aricam ama bilen varsa bi akil versin lutfen
Kizlar herkese selam oncelikle...uzun zamandir yatili misafirden dolayi pek internete giremedim dun bi bakiyim dedim millet dagilinca bakmisken bide ben lierac aliyim dedim dermobakim diye bi siteden aldim..urunker hemen geldi.bi actim ki kutunun disinda seffaf ambakaj yok ve kapak beyaz.birde hani krem ve merhemleri ilk actiginizda kremin agzini kapatan bi folyomsu ortu olurya oyle bisi yok.direk kapagi aciyosunuz ve kremin ucu acik.sari hafif mentollu bir kokusu var...daha oncede hic girmedim ki bu kremden sahte mi anlayamadim. Yrn adamlari aricam ama bilen varsa bi akil versin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?