2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canımcım ellerine sağlık çok güzel olmuş.. Bebişin karnındayken bile nasıl mutludur, onun için ne güzel süsler yapıyorsun.. Dün sen geçtin aklımdan sesin çıkmayınca yazamamıştım da sevindim seni gördüğüme..

günaydın pıtırcanlar ve onların tatlı annişleri... Dün gece uyuyamadım oğluşum yine besin alerjisi olmuş sanırım kabarmış her yeri. 3 yaşına basmadan da alerji testi yapılamıyor. Üzüntümden kahroldum resmen. Minik yaramazım da 04:00 sularında bir başladı tekmelemeye yarım sa. sürdü nerdeyse çok güzeldi ve çok sertti doğrusu. Topçu mu olacak lokumum ne?! şimdi gene başladı tepiklemeye ayy sırf bu duygu için bile şükrediyorum Rabbime........:119::119::119:

Kızlar günaydın..dün benim şeker yüklemem yapıldı çok şükür bir sorun yok ancak maalesef erken doğum riskim varmış bebekle doğum kanalı arasında pek mesafe kalmamış ama rahim ağızı kapalıymış ve açıldıktan sonra biz birşey yapamayız doğum başlar dedi o sebepten önlemler almalıyız dedi kasılmalar için magnezyum verdi ayrıca progestan verdi karnımda sertleşmeler var diyordum ya hatta sizlere sormuştum sizde nasıl diye.bu sertleşmeler sıklaşır ve ağrın olursa hemen gel dedi fazla ayakta kalmamalıymışım iş falan birşey yapmamalısın dedi falan filan..canım çok sıkılıyor o daha çok küçük lütfen dua edin benim için.

günaydın annişler bugün işe 10 dk geç kaldık bi güzel uyumuşuz dün akşam maç izliycez diye geç yattık tabi:93:

Günaydın hatuncuklar :) doktor teyzemizde randevumuz var hastaneye gidiyoruz şeker yüklememiz de yapılacak dua edin iyi çıksın sonuçlarımız dün öğlenden beri malum yerimde bi ağrı var yattım kalktım hala geçmemiş doktora soracağım

Fenerli arkadaşlarım geçmiş olsun size ligden sonra UEFA yı da kaybettiniz artık Türkiye Kupası'na saldırırsınız eşimizde böle teselli ettik oğlumla

günaydın fıstıklar bugün çok zor uyandım benim bıcırık şaka gibi yatınca başlıo tepiklere ama uykuya doyamıorum vee bu nasıl sıcak yaa sanki ağustos allah yardımcımız olsun

günaydın herkese şekerimizi yüklendik geldik bebişimle. 1 saat sonra tekrar kan vermeye gitcez. kızlar sizinde şeker yüklenince başınız döndü mü? sanki şekerli su değilde alkol almış gibiyim. buarada 63 kilo olmuşum yani 7 kilo almış görünüyorum hedefim 67 kiloydu ama korkarım 70i geçeceğim.neyse inşallah bebişim sağlıklı olsun

bende cumartesi daha 6 kilo almışken, bu sabah 7 kiloyu gördüm. 1 kilo alacak hiçbirsey yapmadım. ödem topluyor vücut kesinlikle. aynı haftalardayız seninle 15'i görürüz bence umarım geçmeyiz hatta...

benim de şeker yüklemem yarın. bakalım nasıl geçecek çok merak ediyorum. ben 52 kilo ile hamile kaldım canım. kendime hedef olarak 62 vermiştim. şimdi 61 kiloyum hedefler tutmuyor ben de hedefimi 67'ye yükselttim bakalım hayırlısı :97:

Herkese günaydınn.

Kötü bi gece geçirdim malesef. Geçe eşim nöbetteydi tektim. Karnıma kasılma girdi. 8,30 da yattım ama döne döne bir hal oldum. Dönerken bile nefesim sıkışıyor ya. Ağzım burnum tıkantı. Çok kötüydüm sabahı zor ettim. 2 gündür kabızdım onun sıkıntısıymış oysa.
Eşim sabah geldi ılık bi duşa girdim. Sonra tuvalete çok şükür rahatladım ve işe geldim.

Devam etse doktora gitcektim ama neyseki sebebini çözdük :)
Benim kabızlığımı acı biber söküyor en iyi. Acı bi tarhana çorbası çok iyi geliyor...

inş. hiç bişi olmıcak kendine çok dikkat et doktorun dediği gibi fazla ayakta kalmamaya çalış, çalışıosan da doktorun rapor falan yazabilir heralde
Eki Görüntüle 701425 malum havalar çok sıcak olacak, siz ne düşünüyorsunuz?
bunu nasıl yapacaksın ama, o paket kağıtlarından falan almak lazım dimi, ben de kararsızım henüz, çerçeve mi olsa süslü magnetlerden mi olsa çikolata mı olsa kurabiye mi olsadaha kalıcı olması bakımından magnet çerçeveler en aklıma yatanı şuan
günaydın fıstıklar bugün çok zor uyandım benim bıcırık şaka gibi yatınca başlıo tepiklere ama uykuya doyamıorum vee bu nasıl sıcak yaa sanki ağustos allah yardımcımız olsun

oğlum gece sağolsun mışıl mışıl uyuo ya da ben hissetmiom bilmiom, yok ya gece sık sık yön değiştirmek için uyanıom hareket edio olsa mutlaka hissederim, ama bugün sabah 8 gibi başladı acıktım anne demeye

Teşekkür ederiz ama biz dün akşam maçı fenerli olarak değil canım türk takımı olarak destekledik

gunaydınnn..hava super val guneslı gun gıbısı yok....kahvlatıdab sonra asıya gıdıcemmm..ıskence sankı:) bde bu seker yuklemesıne en gec ben kalcam heralde doktorum pek agırdan alıyo:) fenerbhce yenılmısımı gecmıs olsun dıyorum...lıgde bızım zaten bu senede ellerı bos kaldı galıba :) ama bı turk takımı olarak her zman desteklerımm o ayrı....keyıfler yerındedr umarımmm eylulun arkadaslarına ve annıslerıne GUNAYDINNNNNN :)

Evet canım.. O kağıtlardan ve üzerine konması gereken tüy biblo vs ne ise alacağım. Bütün çikolata alıp eritip kalıba dökeceğim sonrası da süsleme zaten. ben hem kurabiye hem çikolata istiyorum. Mevlütte de bebek şekeri... Bakalım az daha zaman geçsin de hayırlısıyla uğraşalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…