- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.681
Eki Görüntüle 701425 malum havalar çok sıcak olacak, siz ne düşünüyorsunuz?
Bizde şeker hamurlu kurabiyeler yapacağız sanırım.. Daha doğrusu kızımın halaları yapacak
Benim eşimin yengesi yapacak onu ama bunları da çok seviyorum :))
günaydın herkese şekerimizi yüklendik geldik bebişimle. 1 saat sonra tekrar kan vermeye gitcez. kızlar sizinde şeker yüklenince başınız döndü mü? sanki şekerli su değilde alkol almış gibiyim. buarada 63 kilo olmuşum yani 7 kilo almış görünüyorumhedefim 67 kiloydu ama korkarım 70i geçeceğim.neyse inşallah bebişim sağlıklı olsun
günaydın herkese şekerimizi yüklendik geldik bebişimle. 1 saat sonra tekrar kan vermeye gitcez. kızlar sizinde şeker yüklenince başınız döndü mü? sanki şekerli su değilde alkol almış gibiyim. buarada 63 kilo olmuşum yani 7 kilo almış görünüyorumhedefim 67 kiloydu ama korkarım 70i geçeceğim.neyse inşallah bebişim sağlıklı olsun
inş. hiç bişi olmıcak kendine çok dikkat et doktorun dediği gibi fazla ayakta kalmamaya çalış, çalışıosan da doktorun rapor falan yazabilir heraldeKızlar günaydın..dün benim şeker yüklemem yapıldı çok şükür bir sorun yok ancak maalesef erken doğum riskim varmış bebekle doğum kanalı arasında pek mesafe kalmamış ama rahim ağızı kapalıymış ve açıldıktan sonra biz birşey yapamayız doğum başlar dedi o sebepten önlemler almalıyız dedi kasılmalar için magnezyum verdi ayrıca progestan verdi karnımda sertleşmeler var diyordum ya hatta sizlere sormuştum sizde nasıl diye.bu sertleşmeler sıklaşır ve ağrın olursa hemen gel dedi fazla ayakta kalmamalıymışım iş falan birşey yapmamalısın dedi falan filan..canım çok sıkılıyor o daha çok küçüklütfen dua edin benim için.
bunu nasıl yapacaksın ama, o paket kağıtlarından falan almak lazım dimi, ben de kararsızım henüz, çerçeve mi olsa süslü magnetlerden mi olsa çikolata mı olsa kurabiye mi olsaEki Görüntüle 701425 malum havalar çok sıcak olacak, siz ne düşünüyorsunuz?
günaydın fıstıklar bugün çok zor uyandım benim bıcırık şaka gibi yatınca başlıo tepiklereama uykuya doyamıorum vee bu nasıl sıcak yaa sanki ağustos allah yardımcımız olsun
Günaydın hatuncuklar :) doktor teyzemizde randevumuz var hastaneye gidiyoruz şeker yüklememiz de yapılacak dua edin iyi çıksın sonuçlarımız dün öğlenden beri malum yerimde bi ağrı var yattım kalktım hala geçmemişdoktora soracağım
Fenerli arkadaşlarım geçmiş olsun size ligden sonra UEFA yı da kaybettiniz artık Türkiye Kupası'na saldırırsınız eşimizde böle teselli ettik oğlumla
inş. hiç bişi olmıcak kendine çok dikkat et doktorun dediği gibi fazla ayakta kalmamaya çalış, çalışıosan da doktorun rapor falan yazabilir heralde
bunu nasıl yapacaksın ama, o paket kağıtlarından falan almak lazım dimi, ben de kararsızım henüz, çerçeve mi olsa süslü magnetlerden mi olsa çikolata mı olsa kurabiye mi olsadaha kalıcı olması bakımından magnet çerçeveler en aklıma yatanı şuan
oğlum gece sağolsun mışıl mışıl uyuo ya da ben hissetmiom bilmiom, yok ya gece sık sık yön değiştirmek için uyanıom hareket edio olsa mutlaka hissederim, ama bugün sabah 8 gibi başladı acıktım anne demeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?