- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.701
Herkese günaydınn.
Kötü bi gece geçirdim malesef. Geçe eşim nöbetteydi tektim. Karnıma kasılma girdi. 8,30 da yattım ama döne döne bir hal oldum. Dönerken bile nefesim sıkışıyor ya. Ağzım burnum tıkantı. Çok kötüydüm sabahı zor ettim. 2 gündür kabızdım onun sıkıntısıymış oysa.
Eşim sabah geldi ılık bi duşa girdim. Sonra tuvalete çok şükür rahatladım ve işe geldim.
Devam etse doktora gitcektim ama neyseki sebebini çözdük :)
Benim kabızlığımı acı biber söküyor en iyi.Acı bi tarhana çorbası çok iyi geliyor...
demir hapıyla birlikte sindirim sistemim iyice bozuldu benimde. 2 haftadır hemoroidim var. hamilelikte çıkarmış,kabızlık tetikliyormuş. başına gelen var mı? belki önerileriniz vardır? hemaroid için bir krem verdi ama çok başarılı değil, sadece ilerlemiyor, kanamalı yada ağrılı değil neyseki. kabızlığı önlemek içinde duphalac verdi sabah aksam içiyorum...
Kızlar günaydın..dün benim şeker yüklemem yapıldı çok şükür bir sorun yok ancak maalesef erken doğum riskim varmış bebekle doğum kanalı arasında pek mesafe kalmamış ama rahim ağızı kapalıymış ve açıldıktan sonra biz birşey yapamayız doğum başlar dedi o sebepten önlemler almalıyız dedi kasılmalar için magnezyum verdi ayrıca progestan verdi karnımda sertleşmeler var diyordum ya hatta sizlere sormuştum sizde nasıl diye.bu sertleşmeler sıklaşır ve ağrın olursa hemen gel dedi fazla ayakta kalmamalıymışım iş falan birşey yapmamalısın dedi falan filan..canım çok sıkılıyor o daha çok küçüklütfen dua edin benim için.
demir hapıyla birlikte sindirim sistemim iyice bozuldu benimde. 2 haftadır hemoroidim var. hamilelikte çıkarmış,kabızlık tetikliyormuş. başına gelen var mı? belki önerileriniz vardır? hemaroid için bir krem verdi ama çok başarılı değil, sadece ilerlemiyor, kanamalı yada ağrılı değil neyseki. kabızlığı önlemek içinde duphalac verdi sabah aksam içiyorum...
demir hapıyla birlikte sindirim sistemim iyice bozuldu benimde. 2 haftadır hemoroidim var. Hamilelikte çıkarmış,kabızlık tetikliyormuş. Başına gelen var mı? Belki önerileriniz vardır? Hemaroid için bir krem verdi ama çok başarılı değil, sadece ilerlemiyor, kanamalı yada ağrılı değil neyseki. Kabızlığı önlemek içinde duphalac verdi sabah aksam içiyorum...
Canım hemoroid hamilelikten önde bende 15 günde bir kanamalı oluyodu. Çok şükür şimdi kanama yok bazen çok az kanıyo.
Tuvalet seçimi önemli imiş.şimdi ben de onu okuyordum.
Hamilelikte alaturka tuvalet DOĞUMA HAZIRLAR
Mesane, prostat, uterus, anal kanal gibi organlara giden sinirlerin ıkınma nedeniyle hasar görmesi engelleniyor.
Kadını doğuma hazırlıyor
Yani klozetler daha zararlıymış. Ama tuvalet yaparken kendini çok sıkmaman gerekliymiş.
Teşekkür ederiz ama biz dün akşam maçı fenerli olarak değil canım türk takımı olarak destekledik
Bence çık ordan ve uzaklaş. Boşver işi gücü o gaz seni de bebeğini de etkileyebilir. Allah korusun yaa. Biz ki gaz kaçağını çakmakla kontrol eden insalarız. Herşey beklenir yani bizden. Kaç canını kurtar bence.
cnm o koku senı daha cok etkıleyebılır allah korusn bebısınıde...kndını ıyı hssetmedgnı soyle eve gıt ve dınlennnn..
kızlar bugün otobüste biri bana göbeğin çok aşağıda doktoruna görün dedi.. benim ilk gebeliğim olduğu için göbek nasıl olur bilmem.. sizin bebekleriniz nerde duruyor ki? bu bir sorun mudur?benim ki hep aşağıda yatıyor.
kontrole gittim dün kızlar 28+1 37.2 cm boyumuz 1150 gr ağırlığımız ama ben 15 kilo aldım dr. kızdı bana
arkadaşlarım, güzel hamişler sizler o güzel canlarınızı sıkmayın. Allah ın izniyle nur topu, kar topu bilumum toplar gibi : )) bebişleriniz gelecek inşallah. mulbery canım sakın bir yere ayrılayım deme. bu forumda sevinçlerimiz kadar sıkıntılarımızı da paylaşmak için varız. hamiş olmak kolay mıbu süreçte hep beraberiz sonuna kadar.
sürekli takibimdesiniz ama mobil anne oldum bu günlerdeelimde iphone 7 24 kk okuyorum deli gibi. görenler ne diyordur bilmiyorum valla giripte yazamıyorum ancak.
ben bildiğiniz gibi üretim peşinde koşuyorum. kızım için ne yapabilirim, aman süsünü ben yapayım püsünü de unutmayayım şeklinde geçiyor günlerim. o kadar mutlu oluyorum ki bu hazırlıkları yaparken. düşünecek zamanım, dertlencek vaktim kalmıyor. tüm sıkıntımı, ağrımı, sızımı süslerimle püslerimle atlatıyorumözellikle instagramda çok vakit geçiriyorum bu aralar. o kadar güzel şeyler üreten yapan kadınlar var ki imrenmemek elde değil arkadaşlar. yeni yeni fikir ve procelerimle çok yakında karşınızda olacağım inşallah
kapı süsümü bitirdiğimde paylaşacağıma dair söz vermiştim. çok şükür bugün bitirdim, emeğime, göz nuruma değdi içime çok sindi açıkçası. şimdi kızçemin odasının kapısında asılısahibini bekliyor. bakalım sizler de benim kadar beğenecekmisiniz.
Eki Görüntüle 701294
Kizlar herkese selam oncelikle...uzun zamandir yatili misafirden dolayi pek internete giremedim dun bi bakiyim dedim millet dagilinca bakmisken bide ben lierac aliyim dedim dermobakim diye bi siteden aldim..urunker hemen geldi.bi actim ki kutunun disinda seffaf ambakaj yok ve kapak beyaz.birde hani krem ve merhemleri ilk actiginizda kremin agzini kapatan bi folyomsu ortu olurya oyle bisi yok.direk kapagi aciyosunuz ve kremin ucu acik.sari hafif mentollu bir kokusu var...daha oncede hic girmedim ki bu kremden sahte mi anlayamadim. Yrn adamlari aricam ama bilen varsa bi akil versin lutfen
Herkese günaydınn.
Kötü bi gece geçirdim malesef. Geçe eşim nöbetteydi tektim. Karnıma kasılma girdi. 8,30 da yattım ama döne döne bir hal oldum. Dönerken bile nefesim sıkışıyor ya. Ağzım burnum tıkantı. Çok kötüydüm sabahı zor ettim. 2 gündür kabızdım onun sıkıntısıymış oysa.
Eşim sabah geldi ılık bi duşa girdim. Sonra tuvalete çok şükür rahatladım ve işe geldim.
Benim kabızlığımı acı biber söküyor en iyi.Acı bi tarhana çorbası çok iyi geliyor...
Bu sabah işe gelirken ben de aynı şeyleri düşünüyordum kv ve anneden yana şanslıyım ikisi de çok sakin ama eşimin bir tane akrabası var ki her yemeğin nanesi ve çok saldırgan ondan biraz çekiniyorum doğum öncesi eşimle konuşucam o kadın bir şeye burnunu sokarsa evden kovarım diycem bakalım işe yarayacak mıofff cnm bakındım şöyle bii içimm şişttiii birazda rahatladım anladıgım su ki kaynanalarlaaa cooooooooooook sorunlar yasıyacagızzz o degıl kendı analarımızlada yasayacagız ,kızların hepsının soledıgı takmayın inşallah başarabılırızzz.. olmadı doktorumla konusucam aılelerı uyarması konusundaa bnm annemde cok despot kaynanamda yandım yaniiiiiiii..daha gecen kendı anneme dedim doktorlar ızın vermıo dıe bısey için dönmüş senle bu konuda cok tartısıcazz bana doktor sole dedı ettı deme dıo..vlaa dogumdan sonra bana bole cumlelerle gelırlerse yıkarım gıbı gelıyor ortalıgı zaten doluyum
Canım doktorun ne diyorsa onu yap gerisi kısmet artık Allah sağlık sıhhat versin miniklerimizeKızlar günaydın..dün benim şeker yüklemem yapıldı çok şükür bir sorun yok ancak maalesef erken doğum riskim varmış bebekle doğum kanalı arasında pek mesafe kalmamış ama rahim ağızı kapalıymış ve açıldıktan sonra biz birşey yapamayız doğum başlar dedi o sebepten önlemler almalıyız dedi kasılmalar için magnezyum verdi ayrıca progestan verdi karnımda sertleşmeler var diyordum ya hatta sizlere sormuştum sizde nasıl diye.bu sertleşmeler sıklaşır ve ağrın olursa hemen gel dedi fazla ayakta kalmamalıymışım iş falan birşey yapmamalısın dedi falan filan..canım çok sıkılıyor o daha çok küçüklütfen dua edin benim için.
Acı biber bana da çok iyi geliyor (özellikle ev yapımı süs biberi salçasıııı) bir de beslenme şekli çok önemli küçük küçük öğünlerle sık sık yiyorum ara öğünlerde de bol bol domates salatalık yiyorum ve hazımsızlığı da gideriyor ayrıca sabah aç karna kayısı kaynatıyordum (şimdi şeker çıktı yapamıyorum) o da çok iyi geliyordu aklında bulunsunHerkese günaydınn.
ama kupayı alsaydınız türk takımı olarak deil fenerli olarak alacaktınızşahsi fikrim yazık oldu deplasmanda 1-0 yenmişken yenilmesi... Aykut kapanıp defans yapmaya çalıştı ama adamlar sağlam bastırdı neyse konunun topğimizle ilgisi yok uzatmayacağım ama iki sene önce şampiyonlar ligine fener yerine trabzon gönderildiğinde hangi fenerli türk takımı die trabzon'u destekledi daha çok dalga geçildi hamsiler denize döküldü die o yüzden şimdi türk takımı muhabbeti çok inandırıcı gelmiyor
oturduğum yerde bile nefes alamıyorum ya daralıyorum sizinde öyle oluyor mu? esneyerek rahatlamaya çalışıyorum esnememde yarım kalıyor. patlayacağım yaahuu
günaydınnn heyecanlı annelerrrrr
Bu sabah işe gelirken ben de aynı şeyleri düşünüyordum kv ve anneden yana şanslıyım ikisi de çok sakin ama eşimin bir tane akrabası var ki her yemeğin nanesi ve çok saldırgan ondan biraz çekiniyorum doğum öncesi eşimle konuşucam o kadın bir şeye burnunu sokarsa evden kovarım diycem bakalım işe yarayacak mı
Canım doktorun ne diyorsa onu yap gerisi kısmet artık allah sağlık sıhhat versin miniklerimize
Acı biber bana da çok iyi geliyor (özellikle ev yapımı süs biberi salçasıııı) bir de beslenme şekli çok önemli küçük küçük öğünlerle sık sık yiyorum ara öğünlerde de bol bol domates salatalık yiyorum ve hazımsızlığı da gideriyor ayrıca sabah aç karna kayısı kaynatıyordum (şimdi şeker çıktı yapamıyorum) o da çok iyi geliyordu aklında bulunsun
Canım esnerken ciğerlerine hava dolmuyor sanki değil mi yarıda kesiliyor uyuz oluyorumBir de korkudan gerinemiyorum sabahları uyanınca .. Kramp girer diye korkuyorum valla
Canım hemoroid hamilelikten önde bende 15 günde bir kanamalı oluyodu. Çok şükür şimdi kanama yok bazen çok az kanıyo.
Tuvalet seçimi önemli imiş.şimdi ben de onu okuyordum.
Hamilelikte alaturka tuvalet DOĞUMA HAZIRLAR
Mesane, prostat, uterus, anal kanal gibi organlara giden sinirlerin ıkınma nedeniyle hasar görmesi engelleniyor.
Kadını doğuma hazırlıyor
Yani klozetler daha zararlıymış. Ama tuvalet yaparken kendini çok sıkmaman gerekliymiş.
Günaydın kızlar
Daha once unnadodan alışveriş yapan var mı ?
Kargo parası ödememeler icin bir butikten diyelim 10 liralık alışveriş yaptım diğer butiklerden 90 lira alışveriş yapabiliyor muyum?
arastacığım başımın üstünde yerin var gelsene kızsenin menü de güzelmiş red beni evlat edenir misin
bende aynıyım gece üstümü örtmeden yatıyorum sabaha kadar balkon kapısı açık mersindeyim sizler belki daha serin yerlerdesiniz şimdiden buralar yanıyor doğuma kadar ne yapcam bilimiyorum
cnm gecen hafta o kabızlıktan cok cektımm...sabah ac karnına kayısı ye ve ılık su ıc....benm carem bu oldu
kaynanalar yetmıyo bde akrabalr var ...bnmde esımn teyzesı ole taktıydı bı ara..domates dogruyorumm gelmıs yanıma oyle domatesmı dogranr annen sana hcbsey ogretmemıs dedı....esımn gomlegını utuluyormm basıma dıkılp nası yptıgımı ızlıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?