2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada benm doktorla komsuymusuz aynı mahallede oturuyomusz ...esım karsılasmıs o soyledı...bana bı rahtlama geldı sankı acıl bı durumda adam bızım eve gelıcek :)

demir hapıyla birlikte sindirim sistemim iyice bozuldu benimde. 2 haftadır hemoroidim var. hamilelikte çıkarmış,kabızlık tetikliyormuş. başına gelen var mı? belki önerileriniz vardır? hemaroid için bir krem verdi ama çok başarılı değil, sadece ilerlemiyor, kanamalı yada ağrılı değil neyseki. kabızlığı önlemek içinde duphalac verdi sabah aksam içiyorum...

Canım hemoroid hamilelikten önde bende 15 günde bir kanamalı oluyodu. Çok şükür şimdi kanama yok bazen çok az kanıyo.
Tuvalet seçimi önemli imiş.şimdi ben de onu okuyordum.

Hamilelikte alaturka tuvalet DOĞUMA HAZIRLAR
Mesane, prostat, uterus, anal kanal gibi organlara giden sinirlerin ıkınma nedeniyle hasar görmesi engelleniyor.
Kadını doğuma hazırlıyor
Yani klozetler daha zararlıymış. Ama tuvalet yaparken kendini çok sıkmaman gerekliymiş.

canım doktoru dinle mutlaka dinlenerek geçir boş vakitlerini. kasılmaların artarsa da rapor alır evde dinlenirsin olmaz mı
Allah yardımcımız olsun

nadia sanırım bende de çıkacak hemeroid.
ben duphalac kesinlikle içemiyorum. çok şekerli
Allahım nolur çıkmasın
yardım et bize

medvecezir çok teşekkür ederim
ayrıca çok yeteneklisin arkadaşım
tebrik ederim seni
güle güle kullanmak nasip olsn
yaşasın bugün cuma :124:

cnm gecen hafta o kabızlıktan cok cektımm...sabah ac karnına kayısı ye ve ılık su ıc....benm carem bu oldu

aaa o zaman ben normal tuvalete devam edeyim hamile kaldıktan sonra klozete oturuyordum arada normal tuvalate oturunca göbüşüm sıkışıyo benim ama faydalıysa herşeyin normali diyerek normal tuvalete girelim önceden klozet mi varmış

Teşekkür ederiz ama biz dün akşam maçı fenerli olarak değil canım türk takımı olarak destekledik

Ama kupayı alsaydınız Türk takımı olarak deil Fenerli olarak alacaktınız şahsi fikrim yazık oldu deplasmanda 1-0 yenmişken yenilmesi... Aykut kapanıp defans yapmaya çalıştı ama adamlar sağlam bastırdı Neyse konunun topğimizle ilgisi yok uzatmayacağım ama iki sene önce şampiyonlar ligine fener yerine Trabzon gönderildiğinde hangi Fenerli Türk takımı die Trabzon'u destekledi daha çok dalga geçildi hamsiler denize döküldü die o yüzden şimdi Türk takımı muhabbeti çok inandırıcı gelmiyor

Günaydın kızlaaaaar. Uyku istiyorum birazcık uykuuu

cnm o koku senı daha cok etkıleyebılır allah korusn bebısınıde...kndını ıyı hssetmedgnı soyle eve gıt ve dınlennnn..

Kaçtım kızlar kaçtım merak etmeyin :) Dün o koku kabus gibiydi hakikaten facianın eşiğinden dönmüşüz. Eve gidip yarım litre kadar ayran 2 bardak süt içtim Bebişim bayram etti

Bi karışmayan otobüsteki teyzeler kalıyordu zaten Herkesin yapısına göre farklıdır canım bunu göbek deliklerinin herkeste aynı hizada olmamasından da anlarsın. Göbeğin aşağıda gibi durabilir ama bebek yukarıdadır. Sonuçta bebek kanala girse doktor bunu sana kesinlikle söylerdi takma kafana.

kontrole gittim dün kızlar 28+1 37.2 cm boyumuz 1150 gr ağırlığımız ama ben 15 kilo aldım dr. kızdı bana

Maşallah bebişine canım sıkasım geldi onu tombiş böcük

Çok tatlı olmuş canım ne güzel çabuk yapıp bitiriyosun valla eline sağlık

Benimkinin kapağı altın sarısı :26: üstünde folyo yoktu zaten çünkü merhem gibi ağzı büyük delikli değil.

Canım sen yine çok acı yeme hemoroidin olur Allah korusun :)

Günaydınnn heyecanlı annelerrrrr

Bu sabah işe gelirken ben de aynı şeyleri düşünüyordum kv ve anneden yana şanslıyım ikisi de çok sakin ama eşimin bir tane akrabası var ki her yemeğin nanesi ve çok saldırgan ondan biraz çekiniyorum doğum öncesi eşimle konuşucam o kadın bir şeye burnunu sokarsa evden kovarım diycem bakalım işe yarayacak mı
Canım doktorun ne diyorsa onu yap gerisi kısmet artık Allah sağlık sıhhat versin miniklerimize
Acı biber bana da çok iyi geliyor (özellikle ev yapımı süs biberi salçasıııı) bir de beslenme şekli çok önemli küçük küçük öğünlerle sık sık yiyorum ara öğünlerde de bol bol domates salatalık yiyorum ve hazımsızlığı da gideriyor ayrıca sabah aç karna kayısı kaynatıyordum (şimdi şeker çıktı yapamıyorum) o da çok iyi geliyordu aklında bulunsun

oturduğum yerde bile nefes alamıyorum ya daralıyorum sizinde öyle oluyor mu? esneyerek rahatlamaya çalışıyorum esnememde yarım kalıyor. patlayacağım yaahuu

cnm bzde zmanında uefa kupasını super kupayı aldıgımızda hcbıs fenerlı ustu ne alınmadı :) gurur duyanlar olmstr ama cok az :) ama ben yurt dısında bı takım bzı temsıl edıyosa desteklerımm sevmesemde fenerı bıle :)

oturduğum yerde bile nefes alamıyorum ya daralıyorum sizinde öyle oluyor mu? esneyerek rahatlamaya çalışıyorum esnememde yarım kalıyor. patlayacağım yaahuu

Canım esnerken ciğerlerine hava dolmuyor sanki değil mi yarıda kesiliyor uyuz oluyorum Bir de korkudan gerinemiyorum sabahları uyanınca .. Kramp girer diye korkuyorum valla

Günaydın kızlar

Daha once unnadodan alışveriş yapan var mı ?

Kargo parası ödememeler icin bir butikten diyelim 10 liralık alışveriş yaptım diğer butiklerden 90 lira alışveriş yapabiliyor muyum?

kaynanalar yetmıyo bde akrabalr var ...bnmde esımn teyzesı ole taktıydı bı ara..domates dogruyorumm gelmıs yanıma oyle domatesmı dogranr annen sana hcbsey ogretmemıs dedı....esımn gomlegını utuluyormm basıma dıkılp nası yptıgımı ızlıyodu

Canım esnerken ciğerlerine hava dolmuyor sanki değil mi yarıda kesiliyor uyuz oluyorum Bir de korkudan gerinemiyorum sabahları uyanınca .. Kramp girer diye korkuyorum valla

aynen canım yaa aynennn derin derin nefes alsamda yok geri veremiyorum sanki şiştimm hepten evet bende öyleyimm hemencik kramp o anı bekler gibi valla girmeye meyilli..

göbek büyüdükçe alaturka tuvalet çok zorluyor cnm ne yazıkki.

ben genelde butik bebeden yapıyordum. dün ilk kez unnado dan aldım.. aynı gün tarihli her butikten istediğin kadar alabilrsin canım. geçmiş günlerin butiğini bir sepete kabul etmiyor. aslında çok saçmaa ama öyle işte.. kargo paralı alsanda karttan geçiyor zaten. kapıya geldiğinde elden ödemiyorsun

Günaydın annişler;
sabah yüksek lisans sınavlarımdan biri olan futbol uygulama vardı,top sektirdim,şut çektim,koştum Ay nasıl özlemişim spor yapmayıııı Musmutluyum

senin menü de güzelmiş red beni evlat edenir misin
arastacığım başımın üstünde yerin var gelsene kız
bende aynıyım gece üstümü örtmeden yatıyorum sabaha kadar balkon kapısı açık mersindeyim sizler belki daha serin yerlerdesiniz şimdiden buralar yanıyor doğuma kadar ne yapcam bilimiyorum

kukla aynen yanıyorum adana bugün tam 43 derece. Tanrı bizi seviyor cehenneme ön hazırlık Gece kapılar pencereler açık yatıyoruz bizde. Deniz sezonu açılsın :82:

Son düzenleme:

Bunlar cinayet sebebi valla ben anlatsam burdan teeee köye kadar yol olur ... Sadece işimize değil yatak odamıza ne zaman sevişeceğimize bile burnunu sokan ahlak yoksunu dengesizin teki elimizden geldiğince uzak duruyoruz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…