2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar mrb. Alakasız bişey ama dün akşam makasla cart diye parmağımı kestım . Sonra aklıma geldi normal doğumda da cart diye kesiccekler ya onu hissetcez mi acaba korktum da

Dün gözüm seni aradı ama erken çıktın sanırım gaz sebebiyle. İyisin di mi? Çok etkilenmediniz?

Geçmiş olsun canım geçen ay bende oldum hemoroid, ağrım çoktu ama kanamalı değildi neyseki... Genel cerrah bana da krem verdi 3 gün kullandım, tam geçmedi ama ağrılarımı dindirdi diye bıraktım, çünkü doktorum 3 günden fazla kullanma demişti !
Elevit ve demir ilaçları yüzünden sürekli kabız oluıyordum, eleviti içmiyorum artık, dr.um kızdı ama sonra anlaştık beslenmene dikkat edeceksin dedi.
Galiba hemoroidde en önemlisi kabızlığı gidermek, kayısı bana fayda etmedi, acı biber yiyorum bende, çok iyi geliyor, tabi wc de yanıyorum bira ama hemoroid acısı kadar değil birde şu activia yoğurtlar iyi geliyor diyorlar ben denemedim ama deneyebilirsin istersen

oturduğum yerde bile nefes alamıyorum ya daralıyorum sizinde öyle oluyor mu? esneyerek rahatlamaya çalışıyorum esnememde yarım kalıyor. patlayacağım yaahuu

Bebişler heryeri kapladı canım, akciğerlerimizin yeri daraldı, bende öyle oluyorum genelde, nefesim yetmiyor bazen boğulacak gibi oluyorum....

Kızlar dün akşam 21:30 da bir yattım bugün sabaha kadar uyuydum. Ara ara uyandım tabi, eşim geç gelmiş gece 1 gibi,onun öpücüklerine uyandım, kızımızı sevdi biraz, wc yw gittim su içtim falan ama bunların hepsini yarı uyur halde yaptım, sabah 8:30 a kadar uyumuşum
Uzun zamandır böyle uyumamıştım çok iyi geldi, kendimi dinlenmiş hissediyorum şuan sanki aylardır uyumamışım dünya varmış yaaaa

Bu arada ben 10 kilo aldım, 52 ile hamile kalmıştım,62 oldum. hedefim 65ti ama geçeceğim kesin öyle görünüyor geçen sene bu zamanlar 45 kiloydum, annem ve kv.dem kızıp duruyordu çöp gibisin diye şimdi deniz topu oldum ama onlar beni göremedi henüz

Alnımda lekeler çıktı yaaaa, ona sinirim bozuluyor güneş yanığı olurda sonra derin soyulunca alaca bulaca olurya işte öyle, çillenmiş gibi alacalı bulacalı tuhaf işte, doğumdan sonra geçermi ki :18::18::18:

Maşallah ne güzel uyumuşsun canım :) O lekeler doğumdan sonra geçiyor bildiğim kadarıyla tedirgin olma

kızlar kasık ağrım var çok kötü doktora da dedim ama geçiştirdi bişiy dmedi dün akşam market alış verişine çıktık eşimle bugün artık ağrı çekerim sabah daha fena uyandım ama biraz dolaşınca falan hafifledi...ne yapmalıyım fikri olan var mı yada buna dair daha önce konu açılmış mıydı?

Kızlar mrb. Alakasız bişey ama dün akşam makasla cart diye parmağımı kestım . Sonra aklıma geldi normal doğumda da cart diye kesiccekler ya onu hissetcez mi acaba korktum da

Ayy canım hatırlatma yaaa. Nasıl dayancaz bilmiyom. :18:
Doğum videosu izlemek istiyorum ama korkuyorum :18: izleyen varmı aranızda.

Canım o kesiği hissetmiyormuşsun uyuşturuyorlarmış duyduğum kadarıyla bir de o kesik hiç bir şey değil diyorlar doğum sancılarının yanında bazen birileri konuşunca korkuyorum ama sonra kendimi avutuyorum herkes yapmış ben mi yapamayacağım diye inşallah bir aksilik olmaz normal doğururum diyorum hep ... Bir de evde kendi kendine doğuranlar nasıl doğuruyor yahu

ayyyy niye kesiyorlar bizi
kesmeden olmaz mı bu iş acaba

Evet ya hep kesiyorlarmış ama hissetmiyorsun diyor herkes, ben kestirmicem işte banane banane sezeryan olcam yukarıyı kessinler

Maşallah ne güzel uyumuşsun canım :) O lekeler doğumdan sonra geçiyor bildiğim kadarıyla tedirgin olma

İnşallah geçer canım, zaten alnım geniş çok belli oluyor , artık güneş kremleri kullanma vakti de geldi aslında, dr.uma danışayımda başlayayım en kısa zamanda bari.... birde güneş lekesi olmasın dimi ama :44:
Bende seviniyorum hamilelikte cildim baya düzeldi diye, aşırı sivilcelerim vardı, aylardır hiç çıkmıyorlar,
birde saçlarım acayip güzel oldu benim sizinde öyle mi aşırı dökülüyordu başedemiyordum.
şimdi hem çok güçlü fazla dökülmüyor hemde ışıl ışıl parlıyo. yıkıyorum çıkıyorum görenlerin saçların ne güzel olmuş diyor düşününki aylardır boyanmadı ve kesilmedi, kuaföre sadece ağdaya gider olduk ...
Bu arada çarşamba ağda yaptırdım mis oldum, ağdacı kızı ayarladım bundan sonra eve gelecek, ohhh mis gibi evimde temiz temiz yapacak. hemde benim malzemelerimle.... zaten 2. kez yaptırdım çok zorlanıyordum, şimdi daha rahat olacak inşallah....

Ayyyy ne çok konuşmuşum kızlarrrrrrrrr

evt canım kesecekler ama hissetmiyosun çünkü uyuşturuyolar
hele ki epidural normal olurs hiiiççç hissetmezsin.
konuşa konuşa diker doktorun

günaydın hamişler
ben bugün güne pek iyi başlamadım. eşim bazen çok anlayışsız oluyor sabah işe gelirken sürekli söylenip durdu evin altı üstüne geldi bilmem ne diye.
halbuki son iki gündür evde yatılı misafirimiz vardı dünde ancak yemek bulaşık uğraştım önceki günlerden de yorgun olduğum için iş falan yapamadım. eşim aşırı titiz biri ama beni canımdan bezdirdi çok ağırıma gidiyor artık bu anlayışsızlığı
sabah kalkıp işe geliyorum akşam eve gitmem 7yi buluyor en erken cumartesileri de çalışıyorum kızlar ben mi yetişemiyorum sorun bende mi bilmiyorum ama inanın elimden geleni yapsamda bir kusur buluyor çok yoruldum artık.
şeytan diyor temizlikçiyi düzenli düzenli al o da mecbur parasını ödesin geri de kıyamıyorum ama kendisi de gayet detaylı işler yapmamı bekliyor benden her yere dokunulmasını istiyor ben yoruldum artık

Hayda bugün bişey beğendim 10 lira sadece 6 lira kargo parası dedim yazık diğer butiklerdede alacağım bişey yok yarın dalan bekleyin dedim iyi bı şey çıkarsa beraber alırım ama olmuyor anlasilan

Lepistesss avatarın daki bebeğin bakışı da tam da duygularını anlatmış valla, o da korkmuş yavrum benim çok tatlı...

Evet kesiyorlarmış ama hissetmiyormuşsun canım, geçen arkadaşlarla konuştuk herşey kafası çıkana kadar sonrası hiç acımıyor yada hissetmiyorsun mutluluktan diyorlar, ben onların yalancısıyım...

Kızlar benim bir arkadaşımın annesi ebe yıllardır köylerde doğum yaptırıyor kadın ve bir doğumu bile dikişli yaptırmamış

çok ayıp yaptığı şey. ver parayı al haftada bir gün temizlikçi. sen düşüneceğine o düşünsün. hamilesin sen yaa. iş yapmanı istiyosa alsın kendisi taşısın. bizim evde de tam tersi temizlik yaptığım gün evde kıyamet kopuyor. hepsi ayrı bir manyak bu erkeklerin

Canım ben acının hemoroidi tetiklediğini biliyorum. Eşimde var da kanaması çok oluyor acı yerse :26: Dikkat edin yani daha kötü olmasın. Ben daha ilk hamile kaldığımda çatlak kremi falan araştırırken leke giderici kremleri de görmüştüm hatta sipariş bile verdim hepsiburadadan ama 15 gün tedarik edilemeyince iptal ettirdim siparişi. Lekem çıkmadı çok şükür henüz. Ne acelem varmış bilmiyorum bi heves leke kremi bile almaya kalkmışım

kızlar çatı ne kaDAR AÇILIRSA O KADAR IYI AMA AÇILMAZSA MECBUREN BEBEĞİN HAYATI TEHLIYE GİRMESİN YAWRUCAK AKIP GELSİN DIYE KESİLİYOR BİLDİĞİM KADARIYLA..

Aynı sorun bizde de var ev dağılıyor diye beyefendi bir kaç kez söylendi ben de hem iş hem ev idare edemiyorum çok yoruluyorum dedim çalışınca zor oluyor tatlım... Ben de cumartesileri yarım gün çalışıyorum ama bütün günüm ölüyor resmen hem işe gel çıkınca alışveriş yap yerleştir temizlik çamaşır yemek bitmiş oluyoruz zaten bize de yazık yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…