- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.741
Geçmiş olsun canım geçen ay bende oldum hemoroid, ağrım çoktu ama kanamalı değildi neyseki... Genel cerrah bana da krem verdi 3 gün kullandım, tam geçmedi ama ağrılarımı dindirdi diye bıraktım, çünkü doktorum 3 günden fazla kullanma demişti !
Elevit ve demir ilaçları yüzünden sürekli kabız oluıyordum, eleviti içmiyorum artık, dr.um kızdı ama sonra anlaştıkbeslenmene dikkat edeceksin dedi.
Galiba hemoroidde en önemlisi kabızlığı gidermek, kayısı bana fayda etmedi, acı biber yiyorum bende, çok iyi geliyor, tabi wc de yanıyorum bira ama hemoroid acısı kadar değilbirde şu activia yoğurtlar iyi geliyor diyorlar ben denemedim ama deneyebilirsin istersen
Bebişler heryeri kapladı canım, akciğerlerimizin yeri daraldı, bende öyle oluyorum genelde, nefesim yetmiyor bazen boğulacak gibi oluyorum....
Kızlar dün akşam 21:30 da bir yattım bugün sabaha kadar uyuydum. Ara ara uyandım tabi, eşim geç gelmiş gece 1 gibi,onun öpücüklerine uyandım, kızımızı sevdi biraz, wc yw gittim su içtim falan ama bunların hepsini yarı uyur halde yaptım, sabah 8:30 a kadar uyumuşum
Uzun zamandır böyle uyumamıştım çok iyi geldi, kendimi dinlenmiş hissediyorum şuansanki aylardır uyumamışım dünya varmış yaaaa
Bu arada ben 10 kilo aldım, 52 ile hamile kalmıştım,62 oldum. hedefim 65ti ama geçeceğim kesin öyle görünüyorgeçen sene bu zamanlar 45 kiloydum, annem ve kv.dem kızıp duruyordu çöp gibisin diye şimdi deniz topu oldum ama onlar beni göremedi henüz
Alnımda lekeler çıktı yaaaa, ona sinirim bozuluyorgüneş yanığı olurda sonra derin soyulunca alaca bulaca olurya işte öyle, çillenmiş gibi alacalı bulacalı tuhaf işte, doğumdan sonra geçermi ki :18::18::18:
ayyyy niye kesiyorlar bizi
kesmeden olmaz mı bu iş acaba
Ayy canım hatırlatma yaaa. Nasıl dayancaz bilmiyom. :18:
Doğum videosu izlemek istiyorum ama korkuyorum :18: izleyen varmı aranızda.
Canım o kesiği hissetmiyormuşsun uyuşturuyorlarmış duyduğum kadarıyla bir de o kesik hiç bir şey değil diyorlar doğum sancılarının yanında bazen birileri konuşunca korkuyorum ama sonra kendimi avutuyorum herkes yapmış ben mi yapamayacağım diye inşallah bir aksilik olmaz normal doğururum diyorum hep ... Bir de evde kendi kendine doğuranlar nasıl doğuruyor yahu
evt canım kesecekler ama hissetmiyosun çünkü uyuşturuyolar
hele ki epidural normal olurs hiiiççç hissetmezsin.
konuşa konuşa diker doktorun
Lepistesss avatarın daki bebeğin bakışı da tam da duygularını anlatmış valla, o da korkmuş yavrum benim çok tatlı...
YAZDIKTAN SONRA BEN DE FARK ETTİM CANIM :) O BİLE KORKMUŞ :)
Evet kesiyorlarmış ama hissetmiyormuşsun canım, geçen arkadaşlarla konuştuk herşey kafası çıkana kadar sonrası hiç acımıyor yada hissetmiyorsun mutluluktan diyorlar, ben onların yalancısıyım...
Evet ya hep kesiyorlarmış ama hissetmiyorsun diyor herkes, ben kestirmicem işte banane bananesezeryan olcam yukarıyı kessinler
İnşallah geçer canım, zaten alnım geniş çok belli oluyor , artık güneş kremleri kullanma vakti de geldi aslında, dr.uma danışayımda başlayayım en kısa zamanda bari.... birde güneş lekesi olmasın dimi ama :44:
Bende seviniyorum hamilelikte cildim baya düzeldi diye, aşırı sivilcelerim vardı, aylardır hiç çıkmıyorlar,
birde saçlarım acayip güzel oldu benimsizinde öyle mi aşırı dökülüyordu başedemiyordum.
şimdi hem çok güçlü fazla dökülmüyor hemde ışıl ışıl parlıyo. yıkıyorum çıkıyorum görenlerin saçların ne güzel olmuş diyordüşününki aylardır boyanmadı ve kesilmedi, kuaföre sadece ağdaya gider olduk ...
Bu arada çarşamba ağda yaptırdım mis oldum, ağdacı kızı ayarladım bundan sonra eve gelecek, ohhh mis gibi evimde temiz temiz yapacak. hemde benim malzemelerimle.... zaten 2. kez yaptırdım çok zorlanıyordum, şimdi daha rahat olacak inşallah....
Ayyyy ne çok konuşmuşum kızlarrrrrrrrr
günaydın hamişler
ben bugün güne pek iyi başlamadım. eşim bazen çok anlayışsız oluyor sabah işe gelirken sürekli söylenip durdu evin altı üstüne geldi bilmem ne diye.
halbuki son iki gündür evde yatılı misafirimiz vardı dünde ancak yemek bulaşık uğraştım önceki günlerden de yorgun olduğum için iş falan yapamadım. eşim aşırı titiz biri ama beni canımdan bezdirdi çok ağırıma gidiyor artık bu anlayışsızlığı
sabah kalkıp işe geliyorum akşam eve gitmem 7yi buluyor en erken cumartesileri de çalışıyorum kızlar ben mi yetişemiyorum sorun bende mi bilmiyorum ama inanın elimden geleni yapsamda bir kusur buluyor çok yoruldum artık.
şeytan diyor temizlikçiyi düzenli düzenli al o da mecbur parasını ödesin geri de kıyamıyorum ama kendisi de gayet detaylı işler yapmamı bekliyor benden her yere dokunulmasını istiyor ben yoruldum artık
günaydın hamişler
ben bugün güne pek iyi başlamadım. eşim bazen çok anlayışsız oluyor sabah işe gelirken sürekli söylenip durdu evin altı üstüne geldi bilmem ne diye.
halbuki son iki gündür evde yatılı misafirimiz vardı dünde ancak yemek bulaşık uğraştım önceki günlerden de yorgun olduğum için iş falan yapamadım. eşim aşırı titiz biri ama beni canımdan bezdirdi çok ağırıma gidiyor artık bu anlayışsızlığı
sabah kalkıp işe geliyorum akşam eve gitmem 7yi buluyor en erken cumartesileri de çalışıyorum kızlar ben mi yetişemiyorum sorun bende mi bilmiyorum ama inanın elimden geleni yapsamda bir kusur buluyor çok yoruldum artık.
şeytan diyor temizlikçiyi düzenli düzenli al o da mecbur parasını ödesin geri de kıyamıyorum ama kendisi de gayet detaylı işler yapmamı bekliyor benden her yere dokunulmasını istiyor ben yoruldum artık
Hayda bugün bişey beğendim 10 lira sadece 6 lira kargo parası dedim yazık diğer butiklerdede alacağım bişey yok yarın dalan bekleyin dedim iyi bı şey çıkarsa beraber alırım ama olmuyor anlasilan
günaydın hamişler
Kızlar benim bir arkadaşımın annesi ebe yıllardır köylerde doğum yaptırıyor kadın ve bir doğumu bile dikişli yaptırmamış
seninki yine iyiymiş redcim. bende artık korkuyorum bebiş doğunca iyice yetişemeyeceğim diye. artık çok kırılıyorum sanırım temizlikçiyi dediğin gibi alacağım ki aklı başına gelsin...çok ayıp yaptığı şey. ver parayı al haftada bir gün temizlikçi. sen düşüneceğine o düşünsün. hamilesin sen yaa. iş yapmanı istiyosa alsın kendisi taşısın. bizim evde de tam tersi temizlik yaptığım gün evde kıyamet kopuyor. hepsi ayrı bir manyak bu erkeklerin
Aynı sorun bizde de var ev dağılıyor diye beyefendi bir kaç kez söylendi ben de hem iş hem ev idare edemiyorum çok yoruluyorum dedim çalışınca zor oluyor tatlım... Ben de cumartesileri yarım gün çalışıyorum ama bütün günüm ölüyor resmen hem işe gel çıkınca alışveriş yap yerleştir temizlik çamaşır yemek bitmiş oluyoruz zaten bize de yazık yahu
AAyyy canım seni çok iyi anlıyorum, benim eşimde çok titiz, ev sürekli ışıl ışıl düzenli olacak, ilk zamanlar hiçbirşey yapamıyordum bende bir ara evi b... götürdü resmen, temizlikçi alışkanlığım olmadığı için öyle kaldı bir süre.
Hatta eşimle bu yüzden tartıştık bile... Hamileliğime alışamamıştı henüz ona herşey normal geliyordu.
Sonra toparlandım ve kendi işlerimi yapmaya başladım yavaş yavaş...
Bir gün temizlik yaptım akşamına kayınvalidemle telefonda konuşuyoruz, saolsun temizlik yapma sen artık, çağır bir kadın yaptır dedi. Annesi öyle deyince bizimki de temzilki yapma ma kızar oldu
neyse şimdi gücüm yettiği kadar yapıyorum, geçenlerde komşum yardım etti saolsun, dip köşe heryeri sildi süpürdü, camları bile sildi.
Ama sorun sende değil hepimiz çok zorlanıyoruz. Kocan sana acımıyorsa sende ona ona acıma canım, madem temizlik iistiyor çağır temizlikçiyi yapsın, kendini zorlama sakın....
eeeeeeeeeee ne yapmış peki öyle mi bırakmış
günaydın hamişler
AAyyy canım seni çok iyi anlıyorum, benim eşimde çok titiz, ev sürekli ışıl ışıl düzenli olacak, ilk zamanlar hiçbirşey yapamıyordum bende bir ara evi b... götürdü resmen, temizlikçi alışkanlığım olmadığı için öyle kaldı bir süre.
Hatta eşimle bu yüzden tartıştık bile... Hamileliğime alışamamıştı henüz ona herşey normal geliyordu.
Sonra toparlandım ve kendi işlerimi yapmaya başladım yavaş yavaş...
Bir gün temizlik yaptım akşamına kayınvalidemle telefonda konuşuyoruz, saolsun temizlik yapma sen artık, çağır bir kadın yaptır dedi. Annesi öyle deyince bizimki de temzilki yapma ma kızar oldu
neyse şimdi gücüm yettiği kadar yapıyorum, geçenlerde komşum yardım etti saolsun, dip köşe heryeri sildi süpürdü, camları bile sildi.
Ama sorun sende değil hepimiz çok zorlanıyoruz. Kocan sana acımıyorsa sende ona ona acıma canım, madem temizlik iistiyor çağır temizlikçiyi yapsın, kendini zorlama sakın....
eeeeeeeeeee ne yapmış peki öyle mi bırakmış
kızlar günaydın..dün benim şeker yüklemem yapıldı çok şükür bir sorun yok ancak maalesef erken doğum riskim varmış bebekle doğum kanalı arasında pek mesafe kalmamış ama rahim ağızı kapalıymış ve açıldıktan sonra biz birşey yapamayız doğum başlar dedi o sebepten önlemler almalıyız dedi kasılmalar için magnezyum verdi ayrıca progestan verdi karnımda sertleşmeler var diyordum ya hatta sizlere sormuştum sizde nasıl diye.bu sertleşmeler sıklaşır ve ağrın olursa hemen gel dedi fazla ayakta kalmamalıymışım iş falan birşey yapmamalısın dedi falan filan..canım çok sıkılıyor o daha çok küçüklütfen dua edin benim için.
günaydın hamişler
seninki yine iyiymiş redcim. bende artık korkuyorum bebiş doğunca iyice yetişemeyeceğim diye. artık çok kırılıyorum sanırım temizlikçiyi dediğin gibi alacağım ki aklı başına gelsin...
bende yok para gider aman o parayı vermeyim de başka şeye harcarım diye düşüne düşüne kendimi helak ediyorum. bir yandan da yok şöyle süslen yok kendine şöyle bak diyor. ben zaten kilo aldıkça kıyafetlerim olmuyor hamile kıyafetlerimde tabi normal kıyafetlerim kadar çok değil ayakkabı desen ayağım şişiyor sadece ikisiyle rahatım bu adam beni iyice çıldırttı ama bakalım artık bencil olmam lazım benimde yoksa yaranamayacağım.
bir de kaynanam anji oldu 1 ay önce 3 kızı da aynı şehirde işlere yetişemiyorum ben demeye başladı temizlikçi mi çağırsam diyormuş :26:ben temizlikçi çağırıyorum ya ayda yılda bir. annem yetişemiyor diyelim temizlikçi parası gönderelim diyor. sanırım kadın da sırf benim temizlikçi çağırdığımı duydu benimle iddialaşıyor. ayağımdaki terliği, ayakkabıyı beğeniyor onlardan istiyor şaka gibi.
valla seyyahcım çok zor ben hem ruhen hemde bedenen çok yoruldum artık canım sıkılıyor birşeyler yapsam kalçam çıkacakmış gibi ağrıyor diğer gün yürüyemiyorum bile. bir de misafiriydi şuydu buydu hizmetiydi
Canım öyle şey mi olur. Çok haksız ve çok anlayışsız. Ya sana yardımsı olsun yada birini çağır.
O bu şekilde tepki vermese belki sen daha istekli yapacakson. Kendini fazla zorlama canım.
Benim eşimde tek yaparsam kızıyor çünki sonrasında çok nazlanıyorum. Hafta sonları 1 saatte sil-süpür-tozal tamam.
Bu hafta temizlik yapayım dedim daha 10 gün olmadı ki diyoçok mu abarttık ne
Aman zaten 2 kişinin ne kiri olcak ki dimi ama
EVİ DAĞINIK OLAN HATUNLAR boşverin tutun bir kadın temizlesin. zaten 1 - gün hafatsonumuz var.ben çok şükür o konuda şanslıyım eşim anlayışlı birlikte yapıyorz. ama sölense elimi sürmem tutsun kadın temziletsin..
valla topluyorum hemen dağılıyor dağıtanda ben oluyorum genelde:) anlmadım gittti.nasıl dağılıyor hemen bu ev :)hele çamaşır yıkayınca kurutucu olmasına rağmen toplayasım gelmiyor bazen.
evde değilizki sürekli ev derleyip toplayamazyız. merdiven bile cıkamıyom artık nefes nefese kalıyorum.
oldu hem işte çalış hem evde çalış .hıhhh olmaz bikerem :)
günaydın hamişler
günaydın hamişler
Haklısın tatlım çok zor oluyor her şeye yetişmeye çalışmak çok çok zor kendini hırpalama çok fazla iş yapqacaksan da üstten yap ayda bir falan da temizlikçi çağır napalım artık ... Benim eşim de söylediğinde dürtüp söylüyorum istesen bebeği sana devredeyim ben iş yapayım diye o zaman susuyor o da haklı diyorum bir yandan, evin dağınıklığı beni bile huzursuz ediyor sağda solda hep bir şeyler var...seninki yine iyiymiş redcim. bende artık korkuyorum bebiş doğunca iyice yetişemeyeceğim diye. artık çok kırılıyorum sanırım temizlikçiyi dediğin gibi alacağım ki aklı başına gelsin...
bende yok para gider aman o parayı vermeyim de başka şeye harcarım diye düşüne düşüne kendimi helak ediyorum. bir yandan da yok şöyle süslen yok kendine şöyle bak diyor. ben zaten kilo aldıkça kıyafetlerim olmuyor hamile kıyafetlerimde tabi normal kıyafetlerim kadar çok değil ayakkabı desen ayağım şişiyor sadece ikisiyle rahatım bu adam beni iyice çıldırttı ama bakalım artık bencil olmam lazım benimde yoksa yaranamayacağım.
bir de kaynanam anji oldu 1 ay önce 3 kızı da aynı şehirde işlere yetişemiyorum ben demeye başladı temizlikçi mi çağırsam diyormuş :26:ben temizlikçi çağırıyorum ya ayda yılda bir. annem yetişemiyor diyelim temizlikçi parası gönderelim diyor. sanırım kadın da sırf benim temizlikçi çağırdığımı duydu benimle iddialaşıyor. ayağımdaki terliği, ayakkabıyı beğeniyor onlardan istiyor şaka gibi.
valla seyyahcım çok zor ben hem ruhen hemde bedenen çok yoruldum artık canım sıkılıyor birşeyler yapsam kalçam çıkacakmış gibi ağrıyor diğer gün yürüyemiyorum bile. bir de misafiriydi şuydu buydu hizmetiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?