2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ilahi RED alemsin vallaaa Allah nazardan korusun ,herkesin kocişi çok sevsin karısını

Günaydın hanımlar;
2 gündür okuyorum ama yazmaya çok fırsatım olmuyor. yarın doktor randevum var. Kızımı göreceğim. İsmi hala belli değil bizim sıpanın. bu arada bu ay biz çok sıkışığız. Ayın 15 i gelsin diye dört gözle bekliyoruz. Ama 15. de de bebek alışverişine çıkacağız. Allahım yardım eder inşallah. Sanırım aklımdakileri alamayacağım. Olsun ne yapalım bebiş sağlıklı olsunda gerisi düzelir diyorum.

Mulberry, 5N1K, Luboyf şekerler hiç bir yere gitmek yok. Burada sevincimizi, heyecanımızı mutluluğumuzu paylaştıımız kadar korkularımızı üzüntülerimiz de paylaşacağız. Canınızı hiç bir şeye sıkmayın. Biz hep sizin yanınızdayız. Hep destek oluruz.

Medvecezir canım kapı süsün çok güzel olmuş. Sanki keçeden de böyle bişey yapmamış mıydın? Morlu pembeli. O başka kapının süsü mü:))) Ben sanırım beceremeyeceğim şu keçe işini.

Beyazçekirge; canım lekelenmen başlamış demek ki. Hamilelikte oluşan güneş lekeleri kalıcı oluyormuş. Bir arkadaşımın alnı çok feciydi bu yüzden. Mutlaka güneş kremini sür tatlım. Gerçi sen kimyagersin hatırladığım kadarıyla daha iyi biliyorsundur ama güneş kremlerindeki bazı maddeler östrojen salgısını arttırıyormuş. Bu yüzden iyi seçmek lazım. Ben bi dönem sivilce tedavisi görerken çok ağır ilaçlar kullanmıştım. Doktor yaz kış güneş kremi kullan tüm hayatın boyunca demişti. Hamilton'un kremleri en sağlıklısı demişti. Ayrıca Güneş kremi seçerken İÇERİĞİNE BAKIN :: Ayşenur Yazıcı ayşenur yazıcının bu sayfasında bahsedilen Cosmetics ingredients search sitesi de süper. buraya aldığım nemlendiricileri, makyaj temizleyicilerin markalarını yazıp, çıkanlara aklım şaşmıştı. Şimdi daha dermokozmetik ürünler kullanıyorum. Şekercim bunları biliyorsundur muhtemelen ama diğer arkadaşlar da faydalansın diye yazdım.

Hepinizi öpüyorum

yardımcı olmuyor bir yandan da söylenip duruyor yaşasın kk hemen düzenli temizlikçi alacağım kızlar hafta da mı gelse 15 günde mi

bence 15günde bir al temizlikçiyi madem çok titiz eşin. tam gün alırsın kapı pencere mis gibi yaparlar. orda ne kadar fiyatları bilmiyorum ama burda 70 tl. ben 15günde bir alıyorum valla. diğer günler eşim hallediyor

hakkaten öyle yaa, erkeğin titizi çekilmiyor valla, biz ilk evlendiğimizde yeni halıların da tüyleri oluyor ya sağda solda, ben ctesi de çalışıyordum kendi evdeydi, dayanamayıp süpürüyordu ,sonra 1 hft bana küsüyordu
şimdi evde 1i küçük 2 çocuk, 3. yolda, artık pes etti,karışmıyor pek

bir de benim annem de memurdu, yıllarca her hafta sonu ısrarla dip köşe kendi temizledi evi, hala da öyle yapıyor, hastalık derecesinde titiz, ne oldu babam hiç kıymet bilmedi valla.. tutun bir kadın, kendinizi yormayın hiç canlarım, sizden kıymetli değil..

tatlımcım msj kutun dolmuş boşaltıver. nasıl oldun toparlandın mı biraz diye msj yazdım ama yollayamadım. burdan söylemiş oldum artık

çok sağol redcim haklısın benim hatam bu oldu kendimden ödün verip durunca bir değerim de kalmadı sanırım. ama bundan sonra yandı sende eşinin kıymetini bil Allah nazarlardan esirgesin sizi
inşallah bizimki de bebiş olunca düzelir

evet kızlar erkeğin titizi hiç çekilmiyor benim babam hiç karışmazdı ev yerinden oynasa anlamazdı adamcağız bizimki çekmeceler karışsa görünce bana çemkiriyor elini atmadığı karıştırmadığı yer yok valla anacım babamın kıymetini bilememiş

benim temizlikçi almama gerek kalmıyor.. eşim dip bucak koltuk altlarına varana kadar siler süpürür. hatta sildiğinde biryerde saç toz kalsın alır eline bezi çöker yere yer siler çok komik oluyor ama sağolsun beni birkere yormadı aklı çıkıo zaten yorulucam die.. hele bir akşam bana misafir gelicekti ogün kocam işten erken çıkıp eve gitmiş heryeri pırıl pırıl yapmış. camları açmış havalandırmış ve yemeği hazılamış beni bekliyorrr eve bi girdim mis gibi kokuyordu

Son düzenleme:

size de maşallah kuzum allah esirgesin eşini valla değerlerini bilmek lazım sanırım. benim eşim hem öğretmen hem antrenör bir tek pazarı var onda da bana yardımcı oluyor işte. ama yemek işini falan akşamları hallediyor sağolsun. eve kim erken gelirse o yapıyor yemeği.

Kızlar bir de temizlik konusu olmuş ben yaşadıklarımı anlatayım. Ben ne yalan söyliyim çok titiz biri değilim. Bekarlık evimde şimdi evimde mutfağım, banyom hep temizdir. Mottom dağıtmazsan toplamak zorunda kalmazsın. Eşimde temizlik yapmaktan bulaşık yıkamaktan neret eden biri. Hayatta yaptıramazsın. İlk evlendik. Ben haftasonları kendimi paralıyorum beyefendi tv izliyor. İlk kavgalarımız hep temizliğe yardım etmemekten çıktı. Bakıyorum evi sürekli kullanan dağıtan biziz ama temizliği, yemeği, ütüyü, bulaşığı halleden ben. Eeee tabii benim sinirler hep bozuk. Hem acımıyor yardım etmiyor diye hem de niye hep ben temizliyorum, ikimizde çalışıyoruz, Haftasonları ben hiç dinlenemiyorum beyimiz hem ev temiz olsun diyor hem yatıp dinleniyor tv karşısında diye.

En sonunda çareyi 15 günde bir temizlikçi çağırmakta buldum. Gelmediği hafta oturma odası banyo tuvaleti söyle bi yarım saatte toparlıyorum o kadar. O kadar borç harç ödedik hala da ödüyoruz temizlikçimden vazgeçmem dedim. Ya yardım edersin ya onun parasına dokunmayız. Her ayın 15'inde ilk işimiz temizlikçimizin parasını ayırmak Valla sizde acımayın. Annem yıllardır kendi yapar temizliğini, ilk başta çok garipsedi ayıpladı, kayınvalidem hele.... Neyse... Ben de siz yaptınızda noldu sağlığınız gitti(Annemin bacağı aksar bu yüzden), kıymet bilen de yok dedim. Şimdi kimse sesini çıkarmıyor

Siz de böyle yapın. RED'e katılıyorum canım. Ve o yazdığın söz ne yazık ki doğru....

seninkinide canımcım nazar değmesin onlara valla naparız sonra süperlerr ya eş dediğin böyle olmalı ama nikah memuruna yalandan mı evet diyorlar. hastalıkta sağlıkta bizimkiler hamilelikte de yapıyorlar sağolsunlar.. bizdede öyle cnm benden erken geldiğinde illaki hazırlar bişeyler.. takılırım hatta evin hanımı neler yapmış böyle diye bana ani misafir gelecekse işten erken çıkıp temizlediğine bile şahit oldum soalsun

Anacığım bu sabah geç gireyim dedim kız hangi ara sayfa sayfa yazdınız benimde bugün biraz koşturmalı geçecek öğle sonram ama hava güzel ya o yüzden seviniyorum vallahi. kocişko hala tatbikatta eve ne zaman gelir belli değil offf sıkıntıdan öldük de ne öldük bebişle.

bu arada eşi çok titiz olup her işi bekleyen arkadaşa çok üzüldüm. benim eşimde çok titiz ama mutfakta elimi uzanmaya çalıştığımı görünce bir gün bütün herşeyi alt çekmeceye indirmişti evde olmadığı zamanlar birşey olur düşerim diye. eve gelince birsey yapma sakın yolu yarıladın söyle ben yaparım diyor sağolsun yaparda yorgun haliyle çamaşırları bulaşık makinesini beraber boşaltıp diziyoruz mesela banyoyu o fırçalıyor bende ona yardım etmeye çalışıyorum çaktırmadan evde yokken bu sefer kızıyor.

eşin bence hamileliğin farkında değil ondan böyle yapıyor yani canının acıdığını yorulduğunu anlamıyordur canım benim ilk zamnalarki gibi kolay sanıyordur hareket etmeni zorlandığını söyle

Maşallah nazar değmesin size Dilini ısır

yardımcı olmuyor bir yandan da söylenip duruyor yaşasın kk hemen düzenli temizlikçi alacağım kızlar hafta da mı gelse 15 günde mi

bencede cnm en doğru şeyi yaparsın. ben evlendiğimizden beri haftada bir alıyorum, yinede hafta içi 2-3 makine çamaşır yıka,kadın geldiğinde ütüye hazır olsun, yemek, evin düzeni derken çalışan biri olarak ancak yetişiyorum.

Redd size de maşallah şekerim Benim kocamın işyeri uzağa taşındı o yüzden sabah 7 olmadan evde çıkıyor bazen gelişi 23'ü buluyor önceden hep temizlik yapardı süpürgeyi asla bana kullandırtmadı hamileliğin başından beri , ama artık o da yapamıyor zaten ben de kıyamam ona eve gelince ölü gibi oluyor canım benim ...Şimdi el mahkum halıları kaldırmaya temizlikçi çağırmak zorundayız ben halıyla boğuşamam valla

Selamlar
Temizlik konusuna değineyim bende :)
Benim kociş ben çalırken pek yardım etmezdi zaten 2 gün evdeydim ben yapardım ondan pek beklemezdim.
Ama hamiş olunca işten ayrıldım evde olmama rağmen o yapıyor sağolsun.Hatta ben iş yaptım diyince çok kızıyor.Allah razı olsun.
Doğuma yakın sanırım bende temizlik için bayan çağıracağım camlarım,kapılarım vs.silinir,halılar yıkamaya gider ev mis gibi olur.

Kabızlık ne yazık ki bende de var hatta 3-4 sene önce anal füstürden ameliyat olmuştum.Hamişlikte tekrar edince dr.gittim 2 krem bir fitil verdi onları kullandım o kadar iyi geldi ki çok şükür sorun yok şuan.
Ayrıca acı hemoroidi tetikler kızlar yenmemesi gerekir diye biliyorum.

bende yarın gidicem kısmetse.
üff hamilelikte nedense zor gelmeye başladı bana
inşallah bir sakıncası olmaz da son zamana kadar giderim

Hayda bugün bişey beğendim 10 lira sadece 6 lira kargo parası dedim yazık diğer butiklerdede alacağım bişey yok yarın dalan bekleyin dedim iyi bı şey çıkarsa beraber alırım ama olmuyor anlasilan

sırf bu kargo ücretleri yüzünden internetten alışverişi kestim kızlar
ona 6 öbürüne 7 bir dünya kargo parası ödüyordum bir ara

canım aynı sorun olduğuna emin misin
benim biraz küçük doğabilir olsa keşke
bir ay önce alabiliriz dedi
ve bir ay küvözde kalması gerekebilir dedi.
bebek önemli gelişmelerini son ayda tamamlıyor biliyorsun

yine de dediğin gibi benim doktorum evham yapmış olabilir.
hiç öyle biri değil ama
bakalım bu randevuda kesin konuşabiliriz dedi zaten
şimdilik kafama takmamaya çalışıyorum

tatlımcım msj kutun dolmuş boşaltıver. nasıl oldun toparlandın mı biraz diye msj yazdım ama yollayamadım. burdan söylemiş oldum artık

redcim çok sağol arkadaşım
düşünmen yeter
daha iyiyim sanki
Rabbime emanet
o verdi sonuçta kısmet edecek olan da etmeyecek olan da o
di mi
inşallah bebeğimin son haftalara kadar sağlıkla gelmesini ve sağlıkla doğmasını nasip eder bana diye dua ediyorum cnm
hepimiz için bu duam

mesaj kutumu boşaltayım bu arada

Aynı dert bende de vardı, ilk evlendik 2 ay direndim kadın almayacağım kendi işimi kendim yaparım diye. Ama temizlik ütü filan mahvoldum.. Eşim evlendiğimizden beri senin yorulman yerine parasını verip ozamanı benimle geçirmeni tercih ederim diyordu. En sonunda pes ettim ben de.. Alın bir kadın rahat edin kızlar. Biz işe giderken geliyor akşama da temiz eve gelmiş oluyoruz, en güzeli. 15 günde bir şimdilik yeterli ama çocuktan sonra haftada bire çıkarmak gerekecek sanırsam.

ne guzel bir konu acmissiniz temizlik...valla esleri yardim edenler cok sanslisiniz...benim esimde eder ama 50 kere soylemem gerek biseyi....bir kacinda erteler enson yapar ama bende sinirler tabi bozulmus oluyor...varmi soyle aklindan bulup evi supuren silen erkek acaba diye dusunuyodum var heralde topikte oyle esler...sanslisiniz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…