- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.761
ay allahım yabak benden sana bir sır; erkekler neye çok para harcar ya da neyin peşinden koşarsa onun değerini bilirler. kolay elde edilen şeyler onlar için oyun gibidir. bırak para harcasın,çağır temizlikçiyi değerini anlasın. ben sizi anlamıyorum yaa,adamlara bebek doğuruyosunuz,canınızdan can çıkıyor birde kendinizi paralıyorsunuz ev temizlik yemek diye cadı olun biraz cadı.
sana bir de kendine bakmanı mı söylüyor ?siz böyle anlattıkça ben eşimin ayaklarının altını öpmek istiyorum. temizlik yaptırmaz,yemek yaptırmaz,çirkinleştim ben artık ilgini çekmiyorum diye ağladığımda teselli eder. hatta geçen gün abarttım biraz, "sen beni kendine çekebilen tek kadınsın" dedi. yalan ya da doğru önemli olan ruhuma iyi gelip gelmediği
yani özele ne kadar kök söktürürsen o kadar tatlı oluyosun. eşim yıllar önce bir söz söylemişti ,biraz argo ama söylicem yine de; "seven s..lir, s2..en sevilir" yıllardır tecrübeyle anlaşılıyor ki doğru!
ayrıca bütün kaynanalar aynı, benimki de UGG aldı ayaklarına benden görüp hemde 60 yaşında kadın vişne çürüğü rengi giydi. kocasının ve oğlunun ayıp demesine aldırmadansalla onları.
yardımcı olmuyor bir yandan da söylenip duruyoryaşasın kk hemen düzenli temizlikçi alacağım kızlar hafta da mı gelse 15 günde mi
canım benim ya çalışan bir kadının iş yetiştirmesi asla mümkün değil. ben akşamları yemek yapmadığım halde işlerimi yetiştiremiyorum.evde de 6 da oluyorum. ama öyle yorgun, bitkin üzerine bir de hamilelik kimsenin bizden iş beklememesi lazım.ki en anlayışlı olması gereken eşin. eskiden beri derim erkeğin titizi asla çekilmiyor. bence hiç acıma.senden kıymetli değil... al haftada bir evine temizlikçini sen de rahat et.. sakın kendini suçlu hissetme işlerini yetiştiremediğin için. haftasonu tüm işlerimi bile halletsem haftaiçi öyle iş çıkıyor ki anlayamıyorum. bu dönem böyle.kimse bizden bir şey beklemesin çok sinirleniyorum
çok sağol redcim haklısın benim hatam bu oldu kendimden ödün verip durunca bir değerim de kalmadı sanırım. ama bundan sonra yandıay allahım yabak benden sana bir sır; erkekler neye çok para harcar ya da neyin peşinden koşarsa onun değerini bilirler. kolay elde edilen şeyler onlar için oyun gibidir. bırak para harcasın,çağır temizlikçiyi değerini anlasın. ben sizi anlamıyorum yaa,adamlara bebek doğuruyosunuz,canınızdan can çıkıyor birde kendinizi paralıyorsunuz ev temizlik yemek diye cadı olun biraz cadı.
sana bir de kendine bakmanı mı söylüyor ?siz böyle anlattıkça ben eşimin ayaklarının altını öpmek istiyorum. temizlik yaptırmaz,yemek yaptırmaz,çirkinleştim ben artık ilgini çekmiyorum diye ağladığımda teselli eder. hatta geçen gün abarttım biraz, "sen beni kendine çekebilen tek kadınsın" dedi. yalan ya da doğru önemli olan ruhuma iyi gelip gelmediği
yani özele ne kadar kök söktürürsen o kadar tatlı oluyosun. eşim yıllar önce bir söz söylemişti ,biraz argo ama söylicem yine de; "seven s..lir, s2..en sevilir" yıllardır tecrübeyle anlaşılıyor ki doğru!
ayrıca bütün kaynanalar aynı, benimki de UGG aldı ayaklarına benden görüp hemde 60 yaşında kadın vişne çürüğü rengi giydi. kocasının ve oğlunun ayıp demesine aldırmadansalla onları.
inşallah bizimki de bebiş olunca düzelircanım hiç yorma kendini, al temizlikçiyi, kendi düşünsün
benimki de diyip duruyordu, bizim 20 aylık bebeğimizde var, bakıcımız sağolsun hergün süpürsede dağıtıyor oglan 5 dk.da, artık bişey demiyor, eskiden 1 hft küserdi ev pis diye
canım benim ya çalışan bir kadının iş yetiştirmesi asla mümkün değil. ben akşamları yemek yapmadığım halde işlerimi yetiştiremiyorum.evde de 6 da oluyorum. ama öyle yorgun, bitkin üzerine bir de hamilelik kimsenin bizden iş beklememesi lazım.ki en anlayışlı olması gereken eşin. eskiden beri derim erkeğin titizi asla çekilmiyor. bence hiç acıma.senden kıymetli değil... al haftada bir evine temizlikçini sen de rahat et.. sakın kendini suçlu hissetme işlerini yetiştiremediğin için. haftasonu tüm işlerimi bile halletsem haftaiçi öyle iş çıkıyor ki anlayamıyorum. bu dönem böyle.kimse bizden bir şey beklemesin çok sinirleniyorum
bence 15günde bir al temizlikçiyi madem çok titiz eşin. tam gün alırsın kapı pencere mis gibi yaparlar. orda ne kadar fiyatları bilmiyorum ama burda 70 tl. ben 15günde bir alıyorum valla. diğer günler eşim hallediyor
benim temizlikçi almama gerek kalmıyor.. eşim dip bucak koltuk altlarına varana kadar siler süpürür. hatta sildiğinde biryerde saç toz kalsın alır eline bezi çöker yere yer silerçok komik oluyor ama sağolsun beni birkere yormadı aklı çıkıo zaten yorulucam die..
size de maşallah kuzum allah esirgesin eşinivalla değerlerini bilmek lazım sanırım. benim eşim hem öğretmen hem antrenör bir tek pazarı var onda da bana yardımcı oluyor işte. ama yemek işini falan akşamları hallediyor sağolsun. eve kim erken gelirse o yapıyor yemeği.
benim temizlikçi almama gerek kalmıyor.. eşim dip bucak koltuk altlarına varana kadar siler süpürür. hatta sildiğinde biryerde saç toz kalsın alır eline bezi çöker yere yer silerçok komik oluyor ama sağolsun beni birkere yormadı aklı çıkıo zaten yorulucam die.. hele bir akşam bana misafir gelicekti ogün kocam işten erken çıkıp eve gitmiş heryeri pırıl pırıl yapmış. camları açmış havalandırmış ve yemeği hazılamış beni bekliyorrr eve bi girdim mis gibi kokuyordu
yardımcı olmuyor bir yandan da söylenip duruyoryaşasın kk hemen düzenli temizlikçi alacağım kızlar hafta da mı gelse 15 günde mi
Evet ya hep kesiyorlarmış ama hissetmiyorsun diyor herkes, ben kestirmicem işte banane bananesezeryan olcam yukarıyı kessinler
o daha acısız gibi geliyor nedense bana
sanki daha önce kestirmişim gibi
inşallah e hayırlısı neyse bizim için o olur
İnşallah geçer canım, zaten alnım geniş çok belli oluyor , artık güneş kremleri kullanma vakti de geldi aslında, dr.uma danışayımda başlayayım en kısa zamanda bari.... birde güneş lekesi olmasın dimi ama :44:
Bende seviniyorum hamilelikte cildim baya düzeldi diye, aşırı sivilcelerim vardı, aylardır hiç çıkmıyorlar,
birde saçlarım acayip güzel oldu benimsizinde öyle mi aşırı dökülüyordu başedemiyordum.
şimdi hem çok güçlü fazla dökülmüyor hemde ışıl ışıl parlıyo. yıkıyorum çıkıyorum görenlerin saçların ne güzel olmuş diyordüşününki aylardır boyanmadı ve kesilmedi, kuaföre sadece ağdaya gider olduk ...
Bu arada çarşamba ağda yaptırdım mis oldum, ağdacı kızı ayarladım bundan sonra eve gelecek, ohhh mis gibi evimde temiz temiz yapacak. hemde benim malzemelerimle.... zaten 2. kez yaptırdım çok zorlanıyordum, şimdi daha rahat olacak inşallah....
Ayyyy ne çok konuşmuşum kızlarrrrrrrrr
Hayda bugün bişey beğendim 10 lira sadece 6 lira kargo parası dedim yazık diğer butiklerdede alacağım bişey yok yarın dalan bekleyin dedim iyi bı şey çıkarsa beraber alırım ama olmuyor anlasilan
canım aynı sorun olduğuna emin misintünaydın kızlar, bu ara çok ihmal ediyorum topiğimizi. akşamları telefondan okuyorum ama cevap yazamıyorum. dün akşam mulberry'nin yazdıkları dikkatimi çekti. aynı sorun bende de var ama benim doktorum çok rahat nedense, ben de hiçbir korku yok. biraz küçük doğabilir ama çabuk toparlanır, dedi sadece. çoğu kişide kendiliğinden geçiyor, gelişimini takip edeceğiz, diyor. doktordan doktora nasıl fark var inanamadım, bilmiyorum ki o mu çok kötümser benimki mi çok iyimser
ben de işe yürüyerek gidip geliyorum ve bana yürüyüş oluyor diye seviniyordum. 15 dk sürüyor zaten. ama dün akşam karnıma bi ağrı girdi yürürken, sabah da oldu biraz. moralim bozuldu, 10 dakika yürüyemeyecek miyim ben
tatlımcım msj kutun dolmuş boşaltıver.nasıl oldun toparlandın mı biraz diye msj yazdım ama yollayamadım. burdan söylemiş oldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?