- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.781
Canımcım ellerine sağlık çok güzel olmuş.. Bebişin karnındayken bile nasıl mutludur, onun için ne güzel süsler yapıyorsun.. Dün sen geçtin aklımdan sesin çıkmayınca yazamamıştım da sevindim seni gördüğüme..
Medvecezir canım kapı süsün çok güzel olmuş. Sanki keçeden de böyle bişey yapmamış mıydın? Morlu pembeli. O başka kapının süsü mü:))) Ben sanırım beceremeyeceğim şu keçe işini.
teşekkür ederim canım. inşallah mutludur çünkü onun mutluluğu benim mutluluğum demekbu ara kk okumaya devam ama girip de yama konusunda sıkıntım var. çok gezenti oldum teyzesi nerdeyse hergün dışardayım. ondan kalan vakitlerde üretim yapıyorum
tşkler. o kapı süsü ilk denememdi doğru hatırlıyorsun canım. ama sonradan pek içime sinmedi ben de söktüm :)) şimdiki daha güzel oldu
herkeslere merhaba hepinizi kocaman öpüyorum.
dün 2. doz aşımı da oldum bitti gitti çok şükür. bir dahaki aşım doğumdan 6 ay sonra imiş. hemşirem 5 doza tamamlayın 10 sene koruyucu olsun bence diyor. sadece doğum için düşünmeyin diyor canım benim çok tatlı bir bayan çok şanslıyım.
1 mayıs evlilik yıldönümümdü. bizim için tüm yolları kapamışlar geçicez diye hahahaşaka bir yana geçmiş emekçi günümüz kutlu olsun. eşimle balıkçıya gittik bebişe de yararlı olsun diye bu senemizi balıkçıda bebikimizi doyurarak geçirdik
temizlik konusu açılmış. ben de hayatımda bu kadar pis olduğumu hatırlamıyorum.bir de sürekli dikişle uğraştığımdan heryerden ip fışkırıyor. kocam burası atölyeye döndü diye gülüyor ama bunu hiç sorun etmiyor. hatta süpürgeyi kaptığımda elimden alıyor kendi süpürüyor saolsun. dün de salonun şeklini değiştirdi saolsun. keçelerle uğraşıyormuşum ışık lazımmış masayı pencerenin önüne çekti aydınlık aydınlık çalışıyorum
be gece yatarkenki ağrılar çok fena oluyor kızlar ya... göbüş de büyüdü iyice sağa sola dönmek tam işkence oldu. bazen sırtüstü yatıp bacaklarımı karnıma topluyorum rahat ediyorum o pozisyonda. acaba zararlımıdır. ama ben rahat ediyorsam değildir zararlı herhalde. sola yatmaktan kalçam çürüdü artık
nedir ne degildir bu
sekerim yuksek cıktı 100 gr la yapıldı yine yuksek cıktı doktor dahiliyeleyle görus dedi aglıyorum ya esim de yemek yiyo sinir oldum sekeri yuksek cıkanlar ne yaptı onlardan haber bekliyorum diyet falan bebeği olumsuz yönde etkilemez mi ya aklımda elli bin tane soru bide net gec baglanıyo baglanmıyo ya allah yardımcım olsun zor bi gun geciriyorm
nedir ne degildir bu
mutludur canımcım.. olsun ama gezmeyede ihtiyaç var. sonucta ozamanda bebişinide gezdiriyorsunne yaparsak onlarla yapıyoruz nee güzel yaa.. ben çalışıyorum ama kızımla çalışıyorum başka duyguu valla daha doğmadan iş hayatına atıldı kızım
Nice nicee yıllaraa
canımcım sırt üstü yatmak bebişe zararlı nefes almakta güçlük çekiyormuş.. kalp atışları yavaşlarmış. bende ağrılardımdan sırt üsttü dönüyormusum farkında olmadan eşim uyanıp görünce dürtüyor benibenimde uyuşuyor ve yan yatmaktan cok sırt ağrım çogalıyor. bazen yastığı kaldırıp yaslanır pozisonda yatıyorum dayanarak.. napcannn
Bnmde yarin sabah asim var
Kizlar herkese selam oncelikle...uzun zamandir yatili misafirden dolayi pek internete giremedim dun bi bakiyim dedim millet dagilinca bakmisken bide ben lierac aliyim dedim dermobakim diye bi siteden aldim..urunker hemen geldi.bi actim ki kutunun disinda seffaf ambakaj yok ve kapak beyaz.birde hani krem ve merhemleri ilk actiginizda kremin agzini kapatan bi folyomsu ortu olurya oyle bisi yok.direk kapagi aciyosunuz ve kremin ucu acik.sari hafif mentollu bir kokusu var...daha oncede hic girmedim ki bu kremden sahte mi anlayamadim. Yrn adamlari aricam ama bilen varsa bi akil versin lutfen
Kızlar günaydın..dün benim şeker yüklemem yapıldı çok şükür bir sorun yok ancak maalesef erken doğum riskim varmış bebekle doğum kanalı arasında pek mesafe kalmamış ama rahim ağızı kapalıymış ve açıldıktan sonra biz birşey yapamayız doğum başlar dedi o sebepten önlemler almalıyız dedi kasılmalar için magnezyum verdi ayrıca progestan verdi karnımda sertleşmeler var diyordum ya hatta sizlere sormuştum sizde nasıl diye.bu sertleşmeler sıklaşır ve ağrın olursa hemen gel dedi fazla ayakta kalmamalıymışım iş falan birşey yapmamalısın dedi falan filan..canım çok sıkılıyor o daha çok küçüklütfen dua edin benim için.
Herkese günaydınn.
Kötü bi gece geçirdim malesef. Geçe eşim nöbetteydi tektim. Karnıma kasılma girdi. 8,30 da yattım ama döne döne bir hal oldum. Dönerken bile nefesim sıkışıyor ya. Ağzım burnum tıkantı. Çok kötüydüm sabahı zor ettim. 2 gündür kabızdım onun sıkıntısıymış oysa.
Eşim sabah geldi ılık bi duşa girdim. Sonra tuvalete çok şükür rahatladım ve işe geldim.
Devam etse doktora gitcektim ama neyseki sebebini çözdük :)
Benim kabızlığımı acı biber söküyor en iyi.Acı bi tarhana çorbası çok iyi geliyor...
kaynanalar yetmıyo bde akrabalr var ...bnmde esımn teyzesı ole taktıydı bı ara..domates dogruyorumm gelmıs yanıma oyle domatesmı dogranr annen sana hcbsey ogretmemıs dedı....esımn gomlegını utuluyormm basıma dıkılp nası yptıgımı ızlıyodu
göbek büyüdükçe alaturka tuvalet çok zorluyor cnm ne yazıkki.
canım ağlama;burda pek çok arkadaşımızda gebelik şekeri çıktı. diyet yapıcaksın geçicek. bebişinde sağlıcakla doğacak.
canım değerlerin kaç çıktı. çok korkma ben de ilk duyduğumda canım çok sıkıldı ama şimdi yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum ve şekerimi takip ediyorum. canını sıkma.
teşekkürler birtanem. 9 yılımız bitti 10 yılımıza tomucuğumuzla giriyoruzbu nasıl yatacağımız konusu çok sıkıyor beni. benim gibi deli divane uyuyan ( kol bacak bir yerde) biri sürekli soluna yatasa kalçası da çürür herbiryeri çürür napcazzzzzzzzzzz kalp atışlarının yavaşladığını duymamıştım daha dikkatli olayım ben o zaman teşekkürler cnm söylediğin için.
selam hamişler pazartesi günü tatanoz aşımın 2. dozu vurulucakya mahvediyo o aşı beni tam 5 gün kolumu kaldıramıyorum şimdiden düşünüyom wallahi he bide şeker yüklemesi yapılcak ama sanırım o bi kaç hafta sonra olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?