2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım. inşallah mutludur çünkü onun mutluluğu benim mutluluğum demek bu ara kk okumaya devam ama girip de yama konusunda sıkıntım var. çok gezenti oldum teyzesi nerdeyse hergün dışardayım. ondan kalan vakitlerde üretim yapıyorum

tşkler. o kapı süsü ilk denememdi doğru hatırlıyorsun canım. ama sonradan pek içime sinmedi ben de söktüm :)) şimdiki daha güzel oldu

sekerim yuksek cıktı 100 gr la yapıldı yine yuksek cıktı doktor dahiliyeleyle görus dedi aglıyorum ya esim de yemek yiyo sinir oldum sekeri yuksek cıkanlar ne yaptı onlardan haber bekliyorum diyet falan bebeği olumsuz yönde etkilemez mi ya aklımda elli bin tane soru bide net gec baglanıyo baglanmıyo ya allah yardımcım olsun zor bi gun geciriyorm

mutludur canımcım.. olsun ama gezmeyede ihtiyaç var. sonucta ozamanda bebişinide gezdiriyorsun ne yaparsak onlarla yapıyoruz nee güzel yaa.. ben çalışıyorum ama kızımla çalışıyorum başka duyguu valla daha doğmadan iş hayatına atıldı kızım

herkeslere merhaba hepinizi kocaman öpüyorum.

dün 2. doz aşımı da oldum bitti gitti çok şükür. bir dahaki aşım doğumdan 6 ay sonra imiş. hemşirem 5 doza tamamlayın 10 sene koruyucu olsun bence diyor. sadece doğum için düşünmeyin diyor canım benim çok tatlı bir bayan çok şanslıyım.

1 mayıs evlilik yıldönümümdü. bizim için tüm yolları kapamışlar geçicez diye hahaha şaka bir yana geçmiş emekçi günümüz kutlu olsun. eşimle balıkçıya gittik bebişe de yararlı olsun diye bu senemizi balıkçıda bebikimizi doyurarak geçirdik

temizlik konusu açılmış. ben de hayatımda bu kadar pis olduğumu hatırlamıyorum. bir de sürekli dikişle uğraştığımdan heryerden ip fışkırıyor. kocam burası atölyeye döndü diye gülüyor ama bunu hiç sorun etmiyor. hatta süpürgeyi kaptığımda elimden alıyor kendi süpürüyor saolsun. dün de salonun şeklini değiştirdi saolsun. keçelerle uğraşıyormuşum ışık lazımmış masayı pencerenin önüne çekti aydınlık aydınlık çalışıyorum

be gece yatarkenki ağrılar çok fena oluyor kızlar ya... göbüş de büyüdü iyice sağa sola dönmek tam işkence oldu. bazen sırtüstü yatıp bacaklarımı karnıma topluyorum rahat ediyorum o pozisyonda. acaba zararlımıdır. ama ben rahat ediyorsam değildir zararlı herhalde. sola yatmaktan kalçam çürüdü artık

kızlar bişey sorucam; benim ellerim ve ayaklarım şişiyor ancak bu gebelkte normal sanırım yalnız bir sitede şu ibarelere rastladım;
Herhangi bir zamanda:
Bebeğiniz normalden daha fazla vuruyor yada hareket ediyorsa
Karnınızda hiç geçmeyen bir ağrı varsa
Vajina da kanama varsa
İdrar yaparken kanama yada acı varsa
Sürekli kusma hali yada kusarken ateşiniz çıkıyorsa
Ateşiniz varsa
Çift yada bulanık görüyorsanız
Geçmeyen yada karın ağrısıyla beraber olan bir baş ağrınız varsa
Kalbinizde çarpıntı varsa
Ayağa kalkamayacak derecede bilek, bacak ağrınız varsa yada bacaklarınız, ayak bilekleriniz normale göre aşırı şişse, bir haftada 2 kilodan fazla almışsanız
Doktorunuza başvurun! mavi ile işaretli olanlar bende var. hatta 23 nisandan beri hiç geçmeyen gece gündüz ağrıyan bir başım var. ilaç almıyorum ancak kronikleşti artık. sizce bi sorunum mu var?:18:

Nice nicee yıllaraa

canımcım sırt üstü yatmak bebişe zararlı nefes almakta güçlük çekiyormuş.. kalp atışları yavaşlarmış. bende ağrılardımdan sırt üsttü dönüyormusum farkında olmadan eşim uyanıp görünce dürtüyor beni benimde uyuşuyor ve yan yatmaktan cok sırt ağrım çogalıyor. bazen yastığı kaldırıp yaslanır pozisonda yatıyorum dayanarak.. napcannn

nedir ne degildir bu

canım değerlerin kaç çıktı. çok korkma ben de ilk duyduğumda canım çok sıkıldı ama şimdi yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum ve şekerimi takip ediyorum. canını sıkma.

teşekkürler birtanem. 9 yılımız bitti 10 yılımıza tomucuğumuzla giriyoruz bu nasıl yatacağımız konusu çok sıkıyor beni. benim gibi deli divane uyuyan ( kol bacak bir yerde) biri sürekli soluna yatasa kalçası da çürür herbiryeri çürür napcazzzzzzzzzzz kalp atışlarının yavaşladığını duymamıştım daha dikkatli olayım ben o zaman teşekkürler cnm söylediğin için.

Bnmde yarin sabah asim var

ben de bu sabah oldum 2.doz aşımı..şu an bi sıkıntım yok ama geçen seferde böyle olmuştu sonradan ağrımıştı biraz 2-3 gün...sen ne yaptın oldun mu canım?

ben 1 kere kullandım lierac ama benim de öyleydi sanırım ucunda folya gibi bişey yoktu yanlış hatırlamıyorsam...biz de eczaneden almıştık...şu an bepanthol kullanıyorum ama bitmek üzere yine lierac alıcam sanırım çünkü dr.um da en iyisinin o olduğunu söyledi...

kötü düşünme aklına getirme erken doğum falan...dikkat et yorma kendini...özellikle bu zamanlarda artık tehlikeli dönemlerdeyiz hepimiz aslında...Allah'ın izniyle hiç bişey olmayacak bebklerimize,sağsalim doğacaklar...

kabızlık ve gaz olayı fenaaa ben bazen ölecek gibi oluyorum,bütün organlarım patlayacak gibi hissediyorum,sanki pompayla hava basılmış gibi...bu arada acı yeme bence baharatlı şeyler daha beter yapar hem mideni hem bağırsaklarını...

yuuuhhh ! ne hadsiz insanlar var yaa...lafa bak annen sana hiç bişey öğretmemiş ne demek...benim annem bana herşeyi öğretti çok şükür o nasıl laf deseydin...bazen bazı insanları sallayıp silkelemek gerekiyor ki konuştuğu lafı bilsin!

göbek büyüdükçe alaturka tuvalet çok zorluyor cnm ne yazıkki.

aynen..hayatta kullanamam onu ki zaten bizim evde 2 tane klozet var diğer tuvaletlerden pek yok burdaki evlerde...

bu arada burası acayip sıcakkkk...sabahın köründe bile yanıyodu ortalık...temmuz-ağustos gibi...
off napıcaz biz yazın...:18: ben hele sıcaktan nefret ederiimmmm şu halimle koca göbekle ne etcüüüzzz

bugün iyi yürüdüm yalnız,çoook yoruldum ama iyi de oldu...

ha bu arada temizlik konusu konuşulmuş,eşim o konuda sağolsun çok yardımcı...bi ara hiç bişey yapamıyordum o yapıyordu şimdi beraber yapıyoruz,ben yapabildiğim kadar yapıyorum...o konuda hakkını yiyemem sağolsun....

selam hamişler pazartesi günü tatanoz aşımın 2. dozu vurulucak ya mahvediyo o aşı beni tam 5 gün kolumu kaldıramıyorum şimdiden düşünüyom wallahi he bide şeker yüklemesi yapılcak ama sanırım o bi kaç hafta sonra olacak

tebrikler nice uzun senelere canım :)

bizim de 14 mayıs 2.evlilik yıldönümümüz....Allah sağlıklı,mutlu,huzurlu,kötülerden kötülüklerden,nazarlardan,fesatlıklardan,hasetliklerden uzak nicee uzuun yıllar nasip etsin hepimize inşallah....çocuklarımız mutlu yuvalarda büyüsün,anneli babalı

tünaydınlarrr canlar
bugün epey yazmışşsınız maşallah anca geldim sonunda :) bugün kontrolümüz vardı bizim. uzun zamandan sonra nihayet gördüm böceğimi.. hiç bir sorunumuz yokmuş Allaha bin şükür.. şeker yüklememiz de yapıldı. ama sonucu bekleyemedim iş yerine geldim. öğleden sonra alcam. inşallah o da iyi çıkar..
bebeğimm 730 gr. 30 cm. olmuş Nazar değmesiinn benim kilom için de çok iyi gidiyosun dedi dr.cuğumm. pek bi sevindirik oldum ee o kadar dikkat ediyorum alayım karşılığını dimi amaaa

bu arada temizlik konusunda ben de çok titiz olamıyorum özellikle son zamanlarda. çok bel ağrım oluyor benim. geçenlerde eşime dedim şimdi böyleyse bir ay sonra nasıl olcak bu temizlik işi acaba kadın mı çağırsak? yokk canım ne gerek var annem var ya işte o yapar dedi gaayet rahat. hakkını yemeyim ben hamile kalmadan önce bile büyük temizliklerimde gelip dip köşe yardım ediyodu zaten..eşim de ona güveniyor işte bakalım nolacak evcağızım

herkeste farklı oluyormuş..benim o derece ağrım olmuyor mesela,2-3 üstüne yatamıyorum o kadar...ama bazılarında ateş falan bile yapıyormuş....

şeker yüklemesi dedin damarıma bastın,yarın benim de varr :18: gerçi ilk yapılan 5o lik kötü olmuyormuş o kadar diyorlar ama yine de tatlı ya ıyy ne biliyim...

bebekkafa ve beni yanıtsız bırakmayan tüm hamişler hepinize teşekkür ediyorum...lierac ı aldığım firmayı aradım dilersem iade kabul edeceklerini söylediler. Neticede herşey bebeğimize geçiyo ve ne olduğuna güvenemedim ben bu kremin. Ağzında koruyucu bant olmaması demek o kozmetik ürününün açılış tarihini bilemememe neden oluyo neticede lierac ın ömrü açıldıktan sonra 6 ay yazıyo üzerinde bu elimdekilerin ne zaman açıldığı belli değil ki..Birde telefonda lieracın bir kaç ay ürün üretmediğini yeni ürünlerin hepsinin beyaz kapaklı olduğunu söylediler... Şaştım kaldım.40 yılda bir internnetten bişey aldım oda böle çıktı pufffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…