- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.801
sekerim yuksek cıktı 100 gr la yapıldı yine yuksek cıktı doktor dahiliyeleyle görus dedi aglıyorum ya esim de yemek yiyo sinir oldum sekeri yuksek cıkanlar ne yaptı onlardan haber bekliyorum diyet falan bebeği olumsuz yönde etkilemez mi ya aklımda elli bin tane soru bide net gec baglanıyo baglanmıyo ya allah yardımcım olsun zor bi gun geciriyorm
aclık 75 1 saat 203 2 saat 193 3 saat 80 cıktı sen ne yiyip ne içiyorsun gercekten sinirlerim suan cok bozukkkkkkkkkkk
tebrikler nice uzun senelere canım :)
bizim de 14 mayıs 2.evlilik yıldönümümüz....Allah sağlıklı,mutlu,huzurlu,kötülerden kötülüklerden,nazarlardan,fesatlıklardan,hasetliklerden uzak nicee uzuun yıllar nasip etsin hepimize inşallah....çocuklarımız mutlu yuvalarda büyüsün,anneli babalı
canım aynı sorun olduğuna emin misin
benim biraz küçük doğabilir olsa keşke
bir ay önce alabiliriz dedi
ve bir ay küvözde kalması gerekebilir dedi.
bebek önemli gelişmelerini son ayda tamamlıyor biliyorsun
yine de dediğin gibi benim doktorum evham yapmış olabilir.
hiç öyle biri değil ama
bakalım bu randevuda kesin konuşabiliriz dedi zaten
şimdilik kafama takmamaya çalışıyorum
eminim canım, rahme giden damarlarda çentik var değil mi? benim doktorum fazla rahat sanırım. bi de ben bi arkadaşıma söylemiştim, onun bi yakınında da olmuş. bikaç hafta erken almışlar, nasılsa artık beslenemiyor, diye. şimdi nasıl dedim, çok iyi hemen kendini toparladı, dedi. onun dışında benim 1,5 kilo doğan kuzenimin şimdi maşallah var canım. bence kalbini ferah tut, ben iyi şeyler olacağına inanıyorum ve öyle de olacak. şu an çok iyiler ve öyle de olacaklar. sonuç olarak kendiliğinden de geçebilen bir durummuş, öyle olması için dua edelim.
çekirgecim bir de yapılan her işi beğenmiyor annemle aynı şehirdeyiz. ama kadında artık genç değil 60 küsür yaşında onun yaptığı işi de beğenmez o yüzden ondan da yardım istemiyorum boştan yere kendini yormasın diye. bizimki de ailesi de temizlik hastası yemek yapmazlar önemsemezler düzenleri yoktur ama sürekli temizlik yapma hastalıkları var ama ben öyle biri değilim şuan da olmamım mümkünatı yok
Günaydın hanımlar;
2 gündür okuyorum ama yazmaya çok fırsatım olmuyor. yarın doktor randevum var. Kızımı göreceğim. İsmi hala belli değil bizim sıpanın. bu arada bu ay biz çok sıkışığız. Ayın 15 i gelsin diye dört gözle bekliyoruz. Ama 15. de de bebek alışverişine çıkacağız. Allahım yardım eder inşallah. Sanırım aklımdakileri alamayacağım. Olsun ne yapalım bebiş sağlıklı olsunda gerisi düzelir diyorum.
Mulberry, 5N1K, Luboyf şekerler hiç bir yere gitmek yok. Burada sevincimizi, heyecanımızı mutluluğumuzu paylaştıımız kadar korkularımızı üzüntülerimiz de paylaşacağız. Canınızı hiç bir şeye sıkmayın. Biz hep sizin yanınızdayız. Hep destek oluruz.
Medvecezir canım kapı süsün çok güzel olmuş. Sanki keçeden de böyle bişey yapmamış mıydın? Morlu pembeli. O başka kapının süsü mü:))) Ben sanırım beceremeyeceğim şu keçe işini.
Beyazçekirge; canım lekelenmen başlamış demek ki. Hamilelikte oluşan güneş lekeleri kalıcı oluyormuş. Bir arkadaşımın alnı çok feciydi bu yüzden. Mutlaka güneş kremini sür tatlım. Gerçi sen kimyagersin hatırladığım kadarıyla daha iyi biliyorsundur ama güneş kremlerindeki bazı maddeler östrojen salgısını arttırıyormuş. Bu yüzden iyi seçmek lazım. Ben bi dönem sivilce tedavisi görerken çok ağır ilaçlar kullanmıştım. Doktor yaz kış güneş kremi kullan tüm hayatın boyunca demişti. Hamilton'un kremleri en sağlıklısı demişti. Ayrıca Güneş kremi seçerken İÇERİĞİNE BAKIN :: Ayşenur Yazıcı ayşenur yazıcının bu sayfasında bahsedilen Cosmetics ingredients search sitesi de süper. buraya aldığım nemlendiricileri, makyaj temizleyicilerin markalarını yazıp, çıkanlara aklım şaşmıştı. Şimdi daha dermokozmetik ürünler kullanıyorum. Şekercim bunları biliyorsundur muhtemelen ama diğer arkadaşlar da faydalansın diye yazdım.
Hepinizi öpüyorum
benim temizlikçi almama gerek kalmıyor.. eşim dip bucak koltuk altlarına varana kadar siler süpürür. hatta sildiğinde biryerde saç toz kalsın alır eline bezi çöker yere yer silerçok komik oluyor ama sağolsun beni birkere yormadı aklı çıkıo zaten yorulucam die.. hele bir akşam bana misafir gelicekti ogün kocam işten erken çıkıp eve gitmiş heryeri pırıl pırıl yapmış. camları açmış havalandırmış ve yemeği hazılamış beni bekliyorrr eve bi girdim mis gibi kokuyordu
kadınız anayız mal olmaya karşıyızzz
selam hamişler pazartesi günü tatanoz aşımın 2. dozu vurulucakya mahvediyo o aşı beni tam 5 gün kolumu kaldıramıyorum şimdiden düşünüyom wallahi he bide şeker yüklemesi yapılcak ama sanırım o bi kaç hafta sonra olacak
Kızlaaaar enginar ayıklarken parmağımı kestim. Hem de ne kesmek..
Kanadı yarım saat baya da bi derin kesilmiş. Kalbim sanki orda zonkkk zonkkk
Aç kaldık bugün yanarım yanarım ona yanarım :)))
Eki Görüntüle 701425 malum havalar çok sıcak olacak, siz ne düşünüyorsunuz?
eminim canım, rahme giden damarlarda çentik var değil mi? benim doktorum fazla rahat sanırım. bi de ben bi arkadaşıma söylemiştim, onun bi yakınında da olmuş. bikaç hafta erken almışlar, nasılsa artık beslenemiyor, diye. şimdi nasıl dedim, çok iyi hemen kendini toparladı, dedi. onun dışında benim 1,5 kilo doğan kuzenimin şimdi maşallah var canım. bence kalbini ferah tut, ben iyi şeyler olacağına inanıyorum ve öyle de olacak. şu an çok iyiler ve öyle de olacaklar. sonuç olarak kendiliğinden de geçebilen bir durummuş, öyle olması için dua edelim.
herkeste farklı oluyormuş..benim o derece ağrım olmuyor mesela,2-3 üstüne yatamıyorum o kadar...ama bazılarında ateş falan bile yapıyormuş....
şeker yüklemesi dedin damarıma bastın,yarın benim de varr :18: gerçi ilk yapılan 5o lik kötü olmuyormuş o kadar diyorlar ama yine de tatlı ya ıyy ne biliyim...
ne guzel bir konu acmissiniz temizlik...valla esleri yardim edenler cok sanslisiniz...benim esimde eder ama 50 kere soylemem gerek biseyi....bir kacinda erteler enson yapar ama bende sinirler tabi bozulmus oluyor...varmi soyle aklindan bulup evi supuren silen erkek acaba diye dusunuyodum var heralde topikte oyle esler...sanslisiniz valla
bence ağrı dışındakiler çok anormal değil. bebek büyüyüp güçlendikçe hareketleri daha bir hissedilir oluyor, dolayısıyla daha çok hareket ediyomuş gibi. çarpıntı da normal, kalbin normalden fazla kan pompalamasından kaynaklanıyor. ben iki adım yürüsem kalbim dıaşrı fırlayacak gibi oluyor. ama ağrı konusunda doktoruna danış derim ben.kızlar bişey sorucam; benim ellerim ve ayaklarım şişiyor ancak bu gebelkte normal sanırım yalnız bir sitede şu ibarelere rastladım;
Herhangi bir zamanda:
Bebeğiniz normalden daha fazla vuruyor yada hareket ediyorsa
Karnınızda hiç geçmeyen bir ağrı varsa
Vajina da kanama varsa
İdrar yaparken kanama yada acı varsa
Sürekli kusma hali yada kusarken ateşiniz çıkıyorsa
Ateşiniz varsa
Çift yada bulanık görüyorsanız
Geçmeyen yada karın ağrısıyla beraber olan bir baş ağrınız varsa
Kalbinizde çarpıntı varsa
Ayağa kalkamayacak derecede bilek, bacak ağrınız varsa yada bacaklarınız, ayak bilekleriniz normale göre aşırı şişse, bir haftada 2 kilodan fazla almışsanız
Doktorunuza başvurun! mavi ile işaretli olanlar bende var. hatta 23 nisandan beri hiç geçmeyen gece gündüz ağrıyan bir başım var. ilaç almıyorum ancak kronikleşti artık. sizce bi sorunum mu var?:18:
geçmiş olsun canım, sen de benden misin yoksam, elimin yaralı bereli olmadığı gün yok neredeyseKızlaaaar enginar ayıklarken parmağımı kestim. Hem de ne kesmek..
Kanadı yarım saat baya da bi derin kesilmiş. Kalbim sanki orda zonkkk zonkkk
Aç kaldık bugün yanarım yanarım ona yanarım :)))
yok canım çentik var demedi bana
"damarlarda akış az" dedi
kuzenine maşallah cnm
Allah sağlık versin
inşallah dediğin gibi hepimiz için iyi olur
onun için duacıyız
Temizlik konusunda ben de çok dertliyim çalışırken 15 günde bir Temizlikci alıyordum aradaki hafta ben yapıyordum . Hamile kalınca isten ayrıldım baslarda evdeyim diye ben yapıyordum . 2-3 aydır esim silip supuruyor hafta sonları bende mutfak banyo yapıyorum çift çamaşır suyu ile . Ama son yaptığımda çok hasta oldum artık yapamıyorum. Esim yapmaz yapamaz biliyorum. İs değiştirdi eskisi gibi değil o da çok yoruluyor. Gecen gun artik bu temizlikci sektoru neden var daha iyi anliyorum temizlik yapic diye hayati kaciriyorsun umarim durumumuz duzelirde cocuk olunca her gun gelir biri diyor . Yemek te yapar sen sadece çocukla ilgilenirsin . Canım benim ya . Yeni bir kadın ile anlaştım pazartesi gelecek . Doguna kadar 3 hafta yarım gun ayda bir tam gun alıyomaya diyorum. Doğumdan sonra bir hafta yarım bir hafta tam gun. Ama bilmiyorum esimle bunu daha konuşmadık bakalım ne kadar bütçe ayirabiliriz.
Canım korkma, ben 13. haftamdan berid iyetteyim ama bebeğin geliişimini hiç etkilemiyor. Zaten greksiz olan şeyleri tamamen kesiyorsun (tatlı, karbonhidrat gibi) Ben detaylı bi yorum yazmıştım sen kaçırdın sanırım:
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...nneleri-paylasim-alani-2452.html#post30163034
tünaydınlarrr canlar
bugün epey yazmışşsınız maşallah anca geldim sonunda :) bugün kontrolümüz vardı bizim. uzun zamandan sonra nihayet gördüm böceğimi..hiç bir sorunumuz yokmuş Allaha bin şükür.. şeker yüklememiz de yapıldı. ama sonucu bekleyemedim iş yerine geldim. öğleden sonra alcam. inşallah o da iyi çıkar..
bebeğimm 730 gr. 30 cm. olmuş Nazar değmesiinnbenim kilom için de çok iyi gidiyosun dedi dr.cuğumm. pek bi sevindirik oldum ee o kadar dikkat ediyorum alayım karşılığını dimi amaaa
bu arada temizlik konusunda ben de çok titiz olamıyorum özellikle son zamanlarda. çok bel ağrım oluyor benim. geçenlerde eşime dedim şimdi böyleyse bir ay sonra nasıl olcak bu temizlik işi acaba kadın mı çağırsak? yokk canım ne gerek var annem var ya işte o yapar dedi gaayet rahat.hakkını yemeyim ben hamile kalmadan önce bile büyük temizliklerimde gelip dip köşe yardım ediyodu zaten..eşim de ona güveniyor işte bakalım nolacak evcağızım
aynı şey canım, çentikten dolayı kan akışı azalıyor. damarlar kan akışına direnç gösteriyor özetle. dua edelim bol bol.
geçecek canım. ben de ilk duyduğumda çok üzüldüm. ben beyaz unla yapılan hertürlü şeyi bıraktım, pirinci bıraktım, makarna vb türevlerini hamuru vs herşeyi bıraktım. kısacası şekeri arttıran birşeyler yemiyorum. benimde açlık 86 1. saat 183 2 saat 133 3 sat 87 çıktı kızkardeşim sağlıkçı ona danıştım. sen kendin de kontrol altına alabilirsin dedi bana. ama senin değerlerin benden yüksek bir diyetisyene gideceksin sana liste verecek. ona göre yediklerini kontrol edeceksin. sanırım senden 2 hafta takip etmeni isteyecektir doktorun. şeker ölçüm cihazı veriyorlar. sgk karşılıyor. benim aletim vardı onu kullanıyorum. (anne baba şeker hastası bende)
Bu arada burada en ucuz Temizlikci 100 tl . Bence hicre az degil
tatlım tesekkur edrim iyiki varsınız suan aglamaktan bi hal oldum aksam dahiliye uzmanına gidecez bebegimi etkilemesinde diyet yaparım
canım hakkaten seninle çok benziyoruzbana da kayınvalidem sen kendini sakın yorma bahar temizliğini yapacağım diyor. görümcemle beraber. ama ben utanıyorum ya onların gelip benim evimi temizlemesinden. kadın çağırsam daha mantıklı ama öyle birini nerden bulacağım bilmiyorum.kayınvalidemlere desem böyle birini arıyorum diyee ne gerek var biz yaparız diyecekler o yüzden susuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?