2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım korkma, ben 13. haftamdan berid iyetteyim ama bebeğin geliişimini hiç etkilemiyor. Zaten greksiz olan şeyleri tamamen kesiyorsun (tatlı, karbonhidrat gibi) Ben detaylı bi yorum yazmıştım sen kaçırdın sanırım:
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...nneleri-paylasim-alani-2452.html#post30163034

Kızlaaaar enginar ayıklarken parmağımı kestim. Hem de ne kesmek..
Kanadı yarım saat baya da bi derin kesilmiş. Kalbim sanki orda zonkkk zonkkk
Aç kaldık bugün yanarım yanarım ona yanarım :)))

aclık 75 1 saat 203 2 saat 193 3 saat 80 cıktı sen ne yiyip ne içiyorsun gercekten sinirlerim suan cok bozukkkkkkkkkkk

geçecek canım. ben de ilk duyduğumda çok üzüldüm. ben beyaz unla yapılan hertürlü şeyi bıraktım, pirinci bıraktım, makarna vb türevlerini hamuru vs herşeyi bıraktım. kısacası şekeri arttıran birşeyler yemiyorum. benimde açlık 86 1. saat 183 2 saat 133 3 sat 87 çıktı kızkardeşim sağlıkçı ona danıştım. sen kendin de kontrol altına alabilirsin dedi bana. ama senin değerlerin benden yüksek bir diyetisyene gideceksin sana liste verecek. ona göre yediklerini kontrol edeceksin. sanırım senden 2 hafta takip etmeni isteyecektir doktorun. şeker ölçüm cihazı veriyorlar. sgk karşılıyor. benim aletim vardı onu kullanıyorum. (anne baba şeker hastası bende)

canımsın bil mukabele. hepimiz için amin diyorum

Boşver canım beğenmezse beğenmesin, hastalık onlarınki ne yapsan yaranamayacaksın, benim kv de öyle imiş. şimdi heryerinden bir sorunu var. eşim çok kızıyor annesine, çocukken ona bile çok temizlik yaptırmış bulaşık yıkatmış hiçte beğenmezmiş, 2 temizlikçi geliyor evine düzenli olarak kızları yapıyor sürekli ama yine de beğenmiyormuşzor yürüyor ama yine de milletin arkasından tekrar siliyormuş....
Büyük görümcem isyanlarda artık Neyseki ben uzağımda bana sıkıntı olmuyor. Eşime de bulaşmış ama beni sıkmıyor hiç ... Hem zamanla alışacak mecburen kendini yıpratma hiç...

Valla ben canımı sokakta bulamdım, kimse kusura bakmasın, redin dedğini gibi cadı olmak lazım azıcık, yoksa kıymet bilinmez...
İşyerinde bütün gün yoruluyoruz yeterince zaten....

Helenascım hoşgeldin canım yoktun epeydir. Evet lekeler başladı ne yazıkki, zaten çok hassas bir cildim var, şimdi daha hassas olduk galiba. Haklısın içerik çok önemli, incelemeden araştırmadan almam elbette, ama en güvenilir markalar bile ürünlerin üzerindeki içerikleri tam olarak yansıtmıyor ne yazıkki, formülasyon gizliliği diye birşey var, etken maddeyi yazmak yeterli oluyor yasalara göre, ama içinde daha neler neler oluyor....
O yüzden doktorumla görüşeceğim, denenmiş ve tavsiye edilen ürünleri tercih etmek her zaman daha mantıklı, belki cilt dr.una bile gidebilirim. Umarım kalıcı olmaz

kadınız anayız mal olmaya karşıyızzz

Poliiiiiii

Canım 2. si daha kolay oluyor benim hiç acımadı bir gün biraz ağırlık oldu sadece, ağrı gibi değildi oda. hemen geçti... inşallah seninde öyle olur.

Geçmiş olsun canım, kaybettiğin kanı telafi et hemen, pekmez falan ye

yok canım çentik var demedi bana
"damarlarda akış az" dedi

kuzenine maşallah cnm
Allah sağlık versin
inşallah dediğin gibi hepimiz için iyi olur
onun için duacıyız

canım ya ilk vurulan mahvetti beni ateş falan olmadı fakat ağrısı yetti yani hele ki üstümü başımı değiştirirken saçımı bile zor topluyodum

Temizlik konusunda ben de çok dertliyim çalışırken 15 günde bir Temizlikci alıyordum aradaki hafta ben yapıyordum . Hamile kalınca isten ayrıldım baslarda evdeyim diye ben yapıyordum . 2-3 aydır esim silip supuruyor hafta sonları bende mutfak banyo yapıyorum çift çamaşır suyu ile . Ama son yaptığımda çok hasta oldum artık yapamıyorum. Esim yapmaz yapamaz biliyorum. İs değiştirdi eskisi gibi değil o da çok yoruluyor. Gecen gun artik bu temizlikci sektoru neden var daha iyi anliyorum temizlik yapic diye hayati kaciriyorsun umarim durumumuz duzelirde cocuk olunca her gun gelir biri diyor . Yemek te yapar sen sadece çocukla ilgilenirsin . Canım benim ya . Yeni bir kadın ile anlaştım pazartesi gelecek . Doguna kadar 3 hafta yarım gun ayda bir tam gun alıyomaya diyorum. Doğumdan sonra bir hafta yarım bir hafta tam gun. Ama bilmiyorum esimle bunu daha konuşmadık bakalım ne kadar bütçe ayirabiliriz.

benimki de söylemezsem bişey yapmıyo ama hiç sorun etmiyorum. ben de bekarken öyleydim, annem deli olurdu hiç yapmamasından iyidir deyip sesimi çıkarmıyorum. evi silmek, süpürmek, pazara gitmek gibi ağır işleri o yapar. eve benden önce geldiği için genelde yemekleri de yapar. bulaşık makinesini ben gelmeden boşaltır. çamaşıra pek yardım etmez ama ütüleri yapar. daha ne yapsın deyip öper başıma koyarım ben onu

bence ağrı dışındakiler çok anormal değil. bebek büyüyüp güçlendikçe hareketleri daha bir hissedilir oluyor, dolayısıyla daha çok hareket ediyomuş gibi. çarpıntı da normal, kalbin normalden fazla kan pompalamasından kaynaklanıyor. ben iki adım yürüsem kalbim dıaşrı fırlayacak gibi oluyor. ama ağrı konusunda doktoruna danış derim ben.

geçmiş olsun canım, sen de benden misin yoksam, elimin yaralı bereli olmadığı gün yok neredeyse

yok canım çentik var demedi bana
"damarlarda akış az" dedi

kuzenine maşallah cnm
Allah sağlık versin
inşallah dediğin gibi hepimiz için iyi olur
onun için duacıyız

aynı şey canım, çentikten dolayı kan akışı azalıyor. damarlar kan akışına direnç gösteriyor özetle. dua edelim bol bol.

Bu arada burada en ucuz Temizlikci 100 tl . Bence hicre az degil

tatlım tesekkur edrim iyiki varsınız suan aglamaktan bi hal oldum aksam dahiliye uzmanına gidecez bebegimi etkilemesinde diyet yaparım

canım hakkaten seninle çok benziyoruz bana da kayınvalidem sen kendini sakın yorma bahar temizliğini yapacağım diyor. görümcemle beraber. ama ben utanıyorum ya onların gelip benim evimi temizlemesinden. kadın çağırsam daha mantıklı ama öyle birini nerden bulacağım bilmiyorum.kayınvalidemlere desem böyle birini arıyorum diyee ne gerek var biz yaparız diyecekler o yüzden susuyorum.

ben hayatım boyunca tatlıdan nefret ettim ailemde seker yok benimkiler seninkinden yuksek nasıloldu anlamadım valla soktayım aksam dahiliyeciye gidecegz gelince yezarm eger net kopmazsa tatlım valla acayip bunaldım bana cevap verdgn için tesekkur ederm

tatlım tesekkur edrim iyiki varsınız suan aglamaktan bi hal oldum aksam dahiliye uzmanına gidecez bebegimi etkilemesinde diyet yaparım

Hiç hiç etkilemiyor merak etme. Hatta şeker yüzünden bebek önden bile gidebiliyor, ki benim 1 hafta önde gidiyor bebeğim. Geçen hafta biraz kaçırdım şekeri, bebeğimin karın çeperi 10 gün önden gitmeye başlamış. Tek zorluğu sana olacak bunun. Ben de ilk duyuğumda çok ağlamaklı olmuştum aileme söyleyemedim bile.. Ama sonra geçiyor, o yemek düzenine alışıyorsun. Ekmeği UNOdan başka bişey yeme derim. Ben ne zaman başka bişey yediysem fırlattı şekerimi. Allah yardımcımız olsun.. ben 2 aydır başetmeye çalışıyordum, önümüzde bi 3 ay daha var..

Ne şanslısınız maşallah benim kayınvalidem geldi gecen ay 10 gun kaldı yorgun oldugumu gördüğü halde sabah kalktığında perdesini çekmedi çayını ayağına bekledi , Haspam hazırladığım yemekleri sofraya götürmekle ( cocuk gibi )sadece yardım ediyorum sanıyor.

Bir sabah hastalandım yataktan kalkamadim kahvaltısını hazırlayıp yememiş değil bana hazırlamak kalktım yaptım yine yattım . Birde kanamam olunca acmış tel bana diyor geleyim yardım edeyim istersen :)

Once acaba çekiniyor mü dedim mutfağına girmeme. Dedim anne çekinme sen yabancı degilsin ac dolabı ne istersen al ye. Alışverişden geliyor esim torbaları açıp bakıyor ne almış diye ufacık bir kağıt görse açıp okumaya calisiyor neymiş diye. Belli ki çekinmiyor sadece kötü niyetli.

Hep boyleydide hamile degilsen çok takmiyordum.Bu sefer çok alındım. Bir de dun aramış esime sitem ediyo niye aramıyorsunuz doye kanser etti beni bilmiyor şanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…