2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Damlacım sıkma canını bu kadar, rahatlamaya çalış, hemilelikle alakalı bişey bu... Hepimizin ayrı dertleri var ama neyseki çaresi de var... Üzülme sakın... Birçok kiş de çıktı şeker, benim şekerim iyi ama bende de tiroid var mesela, 3. aydan beri ilaç kullanıyorum, doğuma kadar da kullanacağım. ne yapalım herşey bebeklerimiz için....
Allah çaresiz bırakmasın kimseyi...
Sende moraliğini yüksek tut canım, biraz yediklerine dikkat edeceksin o kadar, doğuma ne kaldı zaten şurda sıkarsın dişini olur biter.
Hadi rahatla biraz da bebeğini de zme strese sokma canım :)

Canım sen İstanbulda mıydın? Evet bize de 110'a geliyor.. Biraz daha yükselse benden çok maaş alacaklar maşallah.

Valla temizlikçi deyip geçmeyin canım, bazılarının boş günü olmuyor valla... günler önceden ayarlaman gerekiyor.
Günlük ortalama 100 lira desen ayda 2500-3000 lira yapıyor Çoğumuzun maaşı yok o kadar Gittikleri evlerden aldıkları ekstralarda cabası

Evet boş günlerini de bulmak zor.. Ben çok şükür 3. kadınımı değiştirdim onda da bulduk bir yer..

kızlar selammmmmmmmm nasılsınız ben eylül annesiydim düne kadar aslında ama akşam üzeri öğrendiğim habere göre doğum ağustosta gözüküyo bebiş önden gidiyomuş subhanallah aranıza geleyim dedim bende. sizdeki minnoşlarda durumlar nasıl umarım siz ve melekleriniz iyisinizdir .adanada hava müthiş sıcak ve yakıcı sizin oralarda nasıl kendinize dikkat edin şekerler :)))

canım ya ilk vurulan mahvetti beni ateş falan olmadı fakat ağrısı yetti yani hele ki üstümü başımı değiştirirken saçımı bile zor topluyodum

hadi yaa allah allah :S
belki yapanın eline göre de mi değişiyor nedir,benim o kadar olmadı...geçmiş olsun canım ya...

Bu arada burada en ucuz Temizlikci 100 tl . Bence hicre az degil

ben de Ankaradayım burda da 100-110 lira
15 günde bir almakta bana gereksiz geliyor ne biliyim kirlenmiyor ki öyle ev 15 günde yani tabi kendim de yapıyorum normalde..şimdi hamilelikte de haftada bir eşimle yapıyoruz yapabildiğimiz kadar süpürme,silme toz alma vs...büyük temizlik için alıyorum ben bazen o kadar...doğuma yakın almayı düşünüyorum bir daha ben ,kızım geleceği zaman ev mis gibi olsun diyee

hamileliğimin başlarında çok kötüydüm demiştim ya,annem de yanımdaydı ama kv de de geliyodu sürekli yapıyordu bişeyler öyle çok dip köşe temizliğe girince rahatsız oluyordum ben de,hani tuhafıma gidiyordu kv niye öyle temizlik yapsın evimde diye,ayıp oluyor gibi geliyordu yani...yapmayın falan diyordum ama o bile başka taraflara çekilmiş ve hiç benim tarzım olmayan şekilde yansıtıldı...güya ben "bırak yapma" şeklinde bağırmışım terslemişim bu da uğradığım iftiralardan...şok olmuştum...ben bırak yapma şeklinde aslaa konuşmam kv ile...ki evlendiğimden beri sizli bizli konuşuyorum hep...iftiranın böylesine ağzım açık kalmıştı....hala da kapanmadı ya hoş hatırladıkça bazı şeyleri şoklardayım !

ki ben eşime dahi "annen de sağolsun geliyo yardım ediyo" demiş insanım ! Allah adamı taş ederrrr!

canım istanbulda hava rüzgarlı ve güneşli ama çalıştığımız için içerleri soğuk klimadan :)

kızlar bişey sorcam ama utanıyommm
benim hamilelikte libidom çok fena arttıı varmı aynı durumda olan :111::111::111:

Son düzenleme:
kızlar asımızı oldk kızımla.....bu arada temızlıkten acılmısss...bnm kocam yapıyo saolsun...ben klozet temızlıgı dısında hvbıseye dokunmuyorum....eskıden yemek yapamıyodm onuda esım yapıyodu..smdı yemeklerı ben yapıyorm beklıyorm onu..gelıyo ısten aceleyle sofrayı hazırlıyo salatayı yapıyo snrada mutfagı topluyo makıneye dızıyo gelıyo yanıma...camasır varsa asıyo.... benım kocam melek mı ne :)

tatlım tesekkur edrim iyiki varsınız suan aglamaktan bi hal oldum aksam dahiliye uzmanına gidecez bebegimi etkilemesinde diyet yaparım
akşam uzmana da gidecekmişsin zaten
ağlayıp kendini de bebişi de üzme
muhakkak vereceği diyette bebeğe faydası olan gıdaları çıkartmayacaktır
rahat ol canım

dün haberlerde görmüştüm
adana 51 dereceyi gördü diye
aman Allahım

burası bir iyi bir bozuk
istanbul yani
havasına da kızına da güvenilmez derler ya
o hesap

benim hamilelikte libidom çok fena arttıı varmı aynı durumda olan :111::111::111:

ikinci trimester da tam tersi benimki dibe vurdu

Zekeriyaköy'de filan villada olanlar kimbilir nekadar veriyolardır

onların zaten yatılı çalışanları olduğu için ayrıca temizlikçi gelmiyordur cnm

bende alıcam artık
kocama kıyamıyorum hem evde hem işte yoruluyor
ama hiç çağırmadım daha önce
neye dikkat etmek gerekir bilmiyorum

hehhehe merak etme yalnız değilsin:))))))hormonlardan kaynaklanan birşeymiş.Biizm dr 7 yadan sonra bu konuda kesin yasaklamıştı ilk hamileliğimde şimdilik daha bir şey demedi:)

Hoşgeldin canım aramıza, bizde temmuz annesi olacağız büyük ihtimalle, ama bizim topiğe gelen bırakamıyor, alışkanlık yapıyoruz valla

Benim de öyle ama koçiş yaklaşmıyo hiç, kızımıza zarar vermekten korkuyor, bide utanıyor galiba kızından

selamlar tontişler:)en azından ben tontiş oldum.Sizde durmlar nasıl ben 25 hafalık haileyim ama beni görseniz bu doğrcak artık.oğlumda doğuma böyle göbekle gitmiştim şimdi ise şimdiden böyleisem ne olcak 3.5 yadan sonra düşünmek istemiyorum.İnşallah hepimiz için rahat bir doğum olur.

kendimi eve attım nihayet kızlar yormayın kendinizi Allah göstermesin bu saatten sonra birşey olsa en çok bizim canımız acıyacak.

şeker yüklemesinde riskli çıkıp diyet yapan arkadaşlarım hiç üzülmeyin dua ediyoruz size bol bol diyetinize uyun yeterki Allahın izniyle hiç bir sorun olmayacak minnoşlarda.
ben daha yaptırmadım şeker yüklemesi ama bende korkmuyor değilim içimde tabikide endişe var çıkarsada buradan diyet yaparız üzmeyin bebişide kendinizide

canım sen doğum yaptın mı ? Kaç kılo aldın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…