- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.821
Canım sen İstanbulda mıydın? Evet bize de 110'a geliyor.. Biraz daha yükselse benden çok maaş alacaklar maşallah.
ben hayatım boyunca tatlıdan nefret ettim ailemde seker yok benimkiler seninkinden yuksek nasıloldu anlamadım valla soktayım aksam dahiliyeciye gidecegz gelince yezarm eger net kopmazsa tatlım valla acayip bunaldım bana cevap verdgn için tesekkur ederm
Canım sen İstanbulda mıydın? Evet bize de 110'a geliyor.. Biraz daha yükselse benden çok maaş alacaklar maşallah.
Damlacım sıkma canını bu kadar, rahatlamaya çalış, hemilelikle alakalı bişey bu... Hepimizin ayrı dertleri var ama neyseki çaresi de var... Üzülme sakın... Birçok kiş de çıktı şeker, benim şekerim iyi ama bende de tiroid var mesela, 3. aydan beri ilaç kullanıyorum, doğuma kadar da kullanacağım. ne yapalım herşey bebeklerimiz için....
Allah çaresiz bırakmasın kimseyi...
Sende moraliğini yüksek tut canım, biraz yediklerine dikkat edeceksin o kadar, doğuma ne kaldı zaten şurda sıkarsın dişini olur biter.
Hadi rahatla biraz da bebeğini de zme strese sokma canım :)
Valla temizlikçi deyip geçmeyin canım, bazılarının boş günü olmuyor valla... günler önceden ayarlaman gerekiyor.
Günlük ortalama 100 lira desen ayda 2500-3000 lira yapıyorÇoğumuzun maaşı yok o kadar Gittikleri evlerden aldıkları ekstralarda cabası
canım ya ilk vurulan mahvetti beni ateş falan olmadı fakat ağrısı yetti yani hele ki üstümü başımı değiştirirken saçımı bile zor topluyodum
Bu arada burada en ucuz Temizlikci 100 tl . Bence hicre az degil
canım hakkaten seninle çok benziyoruzbana da kayınvalidem sen kendini sakın yorma bahar temizliğini yapacağım diyor. görümcemle beraber. ama ben utanıyorum ya onların gelip benim evimi temizlemesinden. kadın çağırsam daha mantıklı ama öyle birini nerden bulacağım bilmiyorum.kayınvalidemlere desem böyle birini arıyorum diyee ne gerek var biz yaparız diyecekler o yüzden susuyorum.
kızlar selammmmmmmmm nasılsınız ben eylül annesiydim düne kadar aslında ama akşam üzeri öğrendiğim habere göre doğum ağustosta gözüküyo bebiş önden gidiyomuş subhanallah aranıza geleyim dedim bende. Sizdeki minnoşlarda durumlar nasıl umarım siz ve melekleriniz iyisinizdir .adanada hava müthiş sıcak ve yakıcı sizin oralarda nasıl kendinize dikkat edin şekerler :)))
Bakın süslü kızımın tontis ayaklarına ne aldım :)
http://unnado.radorecdn.com/images/products/1565/big/020513_15a47_1707.jpg
[ı]kızlar bişey sorcam ama utanıyommm
Benim hamilelikte libidom çok fena arttıı varmı aynı durumda olan :111::111::111:[/ı]
bunları ben de grdüm ve sepetimde somon rengi.. ay başka şeyler de alasım var ama cesaret edemiyorum
Evet istanbul mecidiyekoydeyim . Tamam gercekten zor is ama absrtiyorlar sonuçta vasifsiz is. Villada da oturmuyorum yani
akşam uzmana da gidecekmişsin zatentatlım tesekkur edrim iyiki varsınız suan aglamaktan bi hal oldum aksam dahiliye uzmanına gidecez bebegimi etkilemesinde diyet yaparım
kızlar selammmmmmmmm nasılsınız ben eylül annesiydim düne kadar aslında ama akşam üzeri öğrendiğim habere göre doğum ağustosta gözüküyo bebiş önden gidiyomuş subhanallah aranıza geleyim dedim bende. sizdeki minnoşlarda durumlar nasıl umarım siz ve melekleriniz iyisinizdir .adanada hava müthiş sıcak ve yakıcı sizin oralarda nasıl kendinize dikkat edin şekerler :)))
kızlar bişey sorcam ama utanıyommm
benim hamilelikte libidom çok fena arttıı varmı aynı durumda olan :111::111::111:
Zekeriyaköy'de filan villada olanlar kimbilir nekadar veriyolardır
benim hamilelikte libidom çok fena arttıı varmı aynı durumda olan :111::111::111:
hehhehe merak etme yalnız değilsin:))))))hormonlardan kaynaklanan birşeymiş.Biizm dr 7 yadan sonra bu konuda kesin yasaklamıştı ilk hamileliğimde şimdilik daha bir şey demedi:)kızlar bişey sorcam ama utanıyommm
kızlar selammmmmmmmm nasılsınız ben eylül annesiydim düne kadar aslında ama akşam üzeri öğrendiğim habere göre doğum ağustosta gözüküyo bebiş önden gidiyomuş subhanallah aranıza geleyim dedim bende. sizdeki minnoşlarda durumlar nasıl umarım siz ve melekleriniz iyisinizdir .adanada hava müthiş sıcak ve yakıcı sizin oralarda nasıl kendinize dikkat edin şekerler :)))
selamlar tontişler:)en azından ben tontiş oldum.sizde durmlar nasıl ben 25 hafalık haileyim ama beni görseniz bu doğrcak artık.oğlumda doğuma böyle göbekle gitmiştim şimdi ise şimdiden böyleisem ne olcak 3.5 yadan sonra düşünmek istemiyorum.inşallah hepimiz için rahat bir doğum olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?