2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benımkı yerlerde kırkyıl aklıma gelmez canım istemez kocişle kanka olucam yakında

[table="width: 150"]
[tr]
[td][/td]
a[td][/td]
[/tr]
[tr][table="width: 130"]
[tr]
[td][/td]
a[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
a[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]a
a[td][/td]
a[td][/td]
[/tr]
[tr]a
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]a
[tr]a
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
a
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Kızlaaaar enginar ayıklarken parmağımı kestim. Hem de ne kesmek..
Kanadı yarım saat baya da bi derin kesilmiş. Kalbim sanki orda zonkkk zonkkk
Aç kaldık bugün yanarım yanarım ona yanarım :)))
Canım geçmiş olsun çok derin kesildiyse hastaneye git istersen müdahale gerekebilir

Bizim listeyi eklemeye çalışıyorm ama boş çıkıyor niyeyse birtürlü ekleyemedim. Bende mi sorun var, sitede mi anlamadım,

CANIM YATAKODASINDA YATINCA BENDE COK RAHATSIZ OLUYORUM AMA SALONDA KOLTUKTA YATIYORUM RAHAT OLUYOR DÖNEMSİ FALAN TAVSİYE EDERİM AÇMIYORUM KOLTUĞU DAR HALIYLE YATIYORUM.AMA YOK BEN KOCACIMDAN AYRI YATAMAM DİYORSAN O BAŞKA:)BİZ AŞKIM LA KARŞIKLI 3 LÜ KOLTUKLARDA YATIYORUZ

VALLA BENİMKİDE BİŞEYE İHTİCIN VARSA YARDIM EDEYİM DİYOR KOCAMIN YANINDA MASUSCUKTAN .REKLAMLARR....
BİŞEYDEN ÇEKİNMİYORLAR BE NUMARA HEPSİ ÇEKİNCEK NE VAR YATAKODASI MI CEKINSINLER .MUTFAGIN NEYINDEN CEKINCEKLER.
ZAVALLI KOCAMI KANDIRIYOR ÇOK YARDIMSEVERIM GİBİLERİNDEN .
İŞTEN GELİNCE BEN SOFRA HAZIRLARKEN OTURUYOR SANDALYEYE BİŞEY YAPMIYOR. TABAK BİLE KOYMUYOR BEN İŞ YAPARKEN BELKİ BAZEN ÇORBA KARIŞTIRIYOR :)
NEZAMAN Kİ KOCAM GELİYOR İŞTEN KALKIO OZMAN AYAĞA İŞTE .
HERKES KENDİNE YAPIYOR BUGÜNÜN YARINIDA VAR .BANA İYİMSER YAKLASSIN KÖTÜ DÜŞÜNMESIN CANIMI YESİN KIYAMAM YEDİ KAT YABANCI OLSA BİLE KIYAMAM.
MECBUUUURRR SEVGİLİ KOCALARIMIZIN ANALARI KATLANICAZ:))
VALLA ARTIK BEBEŞİMİNDEN VE KOCİŞİMDEN GAYRİSİNİ TAKMIYORUM. çekirdek ailemi çit çitt çitlemek istiyorum :))

selam kızlar...o kada hızlı ilerliyor ki okumaya yetişemiyorum çoğu zaman,maşallah:)ben son bir haftadır gece idrar için saat 3- 4 gibi kalkıyorum ve sonra uyku tutmuyor...içinizde gece uykusuzluğundan şikayet edenleri okudum...ne yapacağız biz böyledün gece de bir uyandım sol kaburga altımdan kasığıma uzanan,bacağımda da hissettiğim bir ağrı...sonra yayıldı biraz,hani adet öncesi kanama gelse de rahatlasam deriz ya,artık hissederiz adet olacağımızı;işte öyle bir ağrı...yarım saat falan sürdü...ya erken doğum belirtisi ise diye öldüm korkudan....üşütmüş de olabilirim ama artık 27 hafta dolaylarında normal diyor kimileri...doktorum saat altıdan sonra müsaitmiş,arayıp danışacağım cebinden...daha randevuma 10 gün var çünkü...

slm kızlar nihayet bir haftayı daha bitirdik h.sonu geldi gerçi h.sonuda açıköğretim sınavlarında görevliyim pek dinlenemeyeceğim ama olsun takvimimize bakalım kızım ne durumdaymış büyümüşmü :) birde burdaki bebeğin kilosu fazla görünüyor yada benim kızım zayıf doktorumuz normal kilosu boyu diyor ama annelik galiba burdan zayıf olunca üzülüyorum besleyemiyormuyum kızımı diye

Allah böyle numaracı insanları bildiği gibi yapsın benim kendi annem böyle hiç yardım etmez yalandan birileri misafir gelince yardım ediyor gibi yapar. ne çekti babaannem annemden babaannem kaç yaşında hala iş yapıyor annem yemek yeyip masadan erkek gibi kalkkıyor bütün iş masa babaanneme kalıyor o da yazık hasta haliyle oflaya puflaya yapıyor Allah annemide bildiği gib yapsın kızlar kayınvalideler sorunlu haklısınız benim her ikiside mnayak. yanarımda en çok babaanneme yanarım.Annemede Allah kendi gibi gelin versinde görsün gününü çok dua ediyorum buna az mı çkti babaannem aynı evdeydik altlı üstlü kadını az mı ağlattı hüngür hüngür . offf gözlerim doluyor yine neyse diyoum yaa Allah fesat insana fırsat vermesin

al al boşver gitsin.. maddi durum çok zorlamaycaksa alınmasında fayda var...

kızlar bişey sorcam ama utanıyommm
benim hamilelikte libidom çok fena arttıı varmı aynı durumda olan :111::111::111:
İLAHİ POLİ
Bizim listeyi eklemeye çalışıyorm ama boş çıkıyor niyeyse birtürlü ekleyemedim. Bende mi sorun var, sitede mi anlamadım,

Çekirgeciğim listede ben yolum diye eklenmiyodur.
Beni de yazarmısın canım

Diyarbakır - Kızımız olcak - 09.08.2012 - ismide RUMEYSA

canım idrar yolları enfeksiyonun olabilir eğer kasıklarında ağrı var tuvalaete gittiğinde yine kasıkalrda ağrı duyuyorsan. uyku problemim bir haftadır var eşim tatbikatta bir haftadır evde yok bende tek kalınca doğal olarak korkuyorum biraz o yüzden oyalanıyorum o da düzenimi bozdu ayrıca birde sağa dönsem olmuyor sola dönssem olmuyor bir rahatımı bulamıyorumn yüz üstü uyumaya alıştığım için saat 2yi 3ü görüyorum sabahta 11de zor gözümü açıyorum o yüzden

sanırım biçok kişi aynı dertten muzdarip iş hayatı temizlik birde hamilelik beraber gitmiyor benim eşimde canı isteyince yardım eder. ayda bir ev süpürür ondan sonra bu evde süpürge benim işim der. dışardakiler de herhafta o süpürüyor sanır. neyse genede Allah razı olsun...

allah kolaylık versin canım sizede. hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum bebişlerle beraber durumunuzu artık okudukça tanıcam inşallah :))

hehhehe merak etme yalnız değilsin:))))))hormonlardan kaynaklanan birşeymiş.Biizm dr 7 yadan sonra bu konuda kesin yasaklamıştı ilk hamileliğimde şimdilik daha bir şey demedi:)

az bi zamanımız kalmış durmak yok yola devamm

bu hallerimi çok ararsın de kocişine lohusalık tı carttı curttu bekle anam bekle

hayırlısı olsun canımbenim allah bebişleri hayırlı bir günde elimize almayı nasip etsin sağlıcakla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…