- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.841
Hoşgeldin canım aramıza, bizde temmuz annesi olacağız büyük ihtimalle, ama bizim topiğe gelen bırakamıyor, alışkanlık yapıyoruz valla
Benim de öyleama koçiş yaklaşmıyo hiç, kızımıza zarar vermekten korkuyor, bide utanıyor galiba kızından
Canım geçmiş olsun çok derin kesildiyse hastaneye git istersen müdahale gerekebilirKızlaaaar enginar ayıklarken parmağımı kestim. Hem de ne kesmek..
Kanadı yarım saat baya da bi derin kesilmiş. Kalbim sanki orda zonkkk zonkkk
Aç kaldık bugün yanarım yanarım ona yanarım :)))
[table="width: 150"]
[tr]
[td][/td]
a[td][/td]
[/tr]
[tr][table="width: 130"]
[tr]
[td][/td]
a[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
a[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]a
a[td][/td]
a[td][/td]
[/tr]
[tr]a
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]a
[tr]a
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
a
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
herkeslere merhaba hepinizi kocaman öpüyorum.
dün 2. doz aşımı da oldum bitti gitti çok şükür. bir dahaki aşım doğumdan 6 ay sonra imiş. hemşirem 5 doza tamamlayın 10 sene koruyucu olsun bence diyor. sadece doğum için düşünmeyin diyor canım benim çok tatlı bir bayan çok şanslıyım.
1 mayıs evlilik yıldönümümdü. bizim için tüm yolları kapamışlar geçicez diye hahahaşaka bir yana geçmiş emekçi günümüz kutlu olsun. eşimle balıkçıya gittik bebişe de yararlı olsun diye bu senemizi balıkçıda bebikimizi doyurarak geçirdik
temizlik konusu açılmış. ben de hayatımda bu kadar pis olduğumu hatırlamıyorum.bir de sürekli dikişle uğraştığımdan heryerden ip fışkırıyor. kocam burası atölyeye döndü diye gülüyor ama bunu hiç sorun etmiyor. hatta süpürgeyi kaptığımda elimden alıyor kendi süpürüyor saolsun. dün de salonun şeklini değiştirdi saolsun. keçelerle uğraşıyormuşum ışık lazımmış masayı pencerenin önüne çekti aydınlık aydınlık çalışıyorum
be gece yatarkenki ağrılar çok fena oluyor kızlar ya... göbüş de büyüdü iyice sağa sola dönmek tam işkence oldu. bazen sırtüstü yatıp bacaklarımı karnıma topluyorum rahat ediyorum o pozisyonda. acaba zararlımıdır. ama ben rahat ediyorsam değildir zararlı herhalde. sola yatmaktan kalçam çürüdü artık
Ne şanslısınız maşallah benim kayınvalidem geldi gecen ay 10 gun kaldı yorgun oldugumu gördüğü halde sabah kalktığında perdesini çekmedi çayını ayağına bekledi , Haspam hazırladığım yemekleri sofraya götürmekle ( cocuk gibi )sadece yardım ediyorum sanıyor.
Bir sabah hastalandım yataktan kalkamadim kahvaltısını hazırlayıp yememiş değil bana hazırlamak kalktım yaptım yine yattım . Birde kanamam olunca acmış tel bana diyor geleyim yardım edeyim istersen :)
Once acaba çekiniyor mü dedim mutfağına girmeme. Dedim anne çekinme sen yabancı degilsin ac dolabı ne istersen al ye. Alışverişden geliyor esim torbaları açıp bakıyor ne almış diye ufacık bir kağıt görse açıp okumaya calisiyor neymiş diye. Belli ki çekinmiyor sadece kötü niyetli.
Hep boyleydide hamile degilsen çok takmiyordum.Bu sefer çok alındım. Bir de dun aramış esime sitem ediyo niye aramıyorsunuz doye kanser etti beni bilmiyor şanki
CANIM YATAKODASINDA YATINCA BENDE COK RAHATSIZ OLUYORUM AMA SALONDA KOLTUKTA YATIYORUM RAHAT OLUYOR DÖNEMSİ FALAN TAVSİYE EDERİM AÇMIYORUM KOLTUĞU DAR HALIYLE YATIYORUM.AMA YOK BEN KOCACIMDAN AYRI YATAMAM DİYORSAN O BAŞKA:)BİZ AŞKIM LA KARŞIKLI 3 LÜ KOLTUKLARDA YATIYORUZ
VALLA BENİMKİDE BİŞEYE İHTİCIN VARSA YARDIM EDEYİM DİYOR KOCAMIN YANINDA MASUSCUKTAN .REKLAMLARR....
BİŞEYDEN ÇEKİNMİYORLAR BE NUMARA HEPSİ ÇEKİNCEK NE VAR YATAKODASI MI CEKINSINLER .MUTFAGIN NEYINDEN CEKINCEKLER.
ZAVALLI KOCAMI KANDIRIYOR ÇOK YARDIMSEVERIM GİBİLERİNDEN .
İŞTEN GELİNCE BEN SOFRA HAZIRLARKEN OTURUYOR SANDALYEYE BİŞEY YAPMIYOR. TABAK BİLE KOYMUYOR BEN İŞ YAPARKEN BELKİ BAZEN ÇORBA KARIŞTIRIYOR :)
NEZAMAN Kİ KOCAM GELİYOR İŞTEN KALKIO OZMAN AYAĞA İŞTE .
HERKES KENDİNE YAPIYOR BUGÜNÜN YARINIDA VAR .BANA İYİMSER YAKLASSIN KÖTÜ DÜŞÜNMESIN CANIMI YESİN KIYAMAM YEDİ KAT YABANCI OLSA BİLE KIYAMAM.
MECBUUUURRR SEVGİLİ KOCALARIMIZIN ANALARI KATLANICAZ:))
VALLA ARTIK BEBEŞİMİNDEN VE KOCİŞİMDEN GAYRİSİNİ TAKMIYORUM. çekirdek ailemi çit çitt çitlemek istiyorum :))
akşam uzmana da gidecekmişsin zaten
ağlayıp kendini de bebişi de üzme
muhakkak vereceği diyette bebeğe faydası olan gıdaları çıkartmayacaktır
rahat ol canım
dün haberlerde görmüştüm
adana 51 dereceyi gördü diye
aman Allahım
burası bir iyi bir bozuk
istanbul yani
havasına da kızına da güvenilmez derler ya
o hesap
ikinci trimester da tam tersi benimki dibe vurdu
onların zaten yatılı çalışanları olduğu için ayrıca temizlikçi gelmiyordur cnm
bende alıcam artık
kocama kıyamıyorum hem evde hem işte yoruluyor
ama hiç çağırmadım daha önce
neye dikkat etmek gerekir bilmiyorum
İLAHİ POLİkızlar bişey sorcam ama utanıyommm
benim hamilelikte libidom çok fena arttıı varmı aynı durumda olan :111::111::111:
Bizim listeyi eklemeye çalışıyorm ama boş çıkıyor niyeyse birtürlü ekleyemedim. Bende mi sorun var, sitede mi anlamadım,
şu an evde olmayı o kadar çok isterdim ki
hem sıcak hem iş bunaldım valla
selam kızlar...o kada hızlı ilerliyor ki okumaya yetişemiyorum çoğu zaman,maşallah:)ben son bir haftadır gece idrar için saat 3- 4 gibi kalkıyorum ve sonra uyku tutmuyor...içinizde gece uykusuzluğundan şikayet edenleri okudum...ne yapacağız biz böyledün gece de bir uyandım sol kaburga altımdan kasığıma uzanan,bacağımda da hissettiğim bir ağrı...sonra yayıldı biraz,hani adet öncesi kanama gelse de rahatlasam deriz ya,artık hissederiz adet olacağımızı;işte öyle bir ağrı...yarım saat falan sürdü...ya erken doğum belirtisi ise diye öldüm korkudan....üşütmüş de olabilirim ama artık 27 hafta dolaylarında normal diyor kimileri...doktorum saat altıdan sonra müsaitmiş,arayıp danışacağım cebinden...daha randevuma 10 gün var çünkü...
canım istanbulda hava rüzgarlı ve güneşli ama çalıştığımız için içerleri soğuk klimadan :)
akşam uzmana da gidecekmişsin zaten
ağlayıp kendini de bebişi de üzme
muhakkak vereceği diyette bebeğe faydası olan gıdaları çıkartmayacaktır
rahat ol canım
dün haberlerde görmüştüm
adana 51 dereceyi gördü diye
aman Allahım
burası bir iyi bir bozuk
istanbul yani
havasına da kızına da güvenilmez derler ya
o hesap
ikinci trimester da tam tersi benimki dibe vurdu
onların zaten yatılı çalışanları olduğu için ayrıca temizlikçi gelmiyordur cnm
bende alıcam artık
kocama kıyamıyorum hem evde hem işte yoruluyor
ama hiç çağırmadım daha önce
neye dikkat etmek gerekir bilmiyorum
hehhehe merak etme yalnız değilsin:))))))hormonlardan kaynaklanan birşeymiş.Biizm dr 7 yadan sonra bu konuda kesin yasaklamıştı ilk hamileliğimde şimdilik daha bir şey demedi:)
Hoşgeldin canım aramıza, bizde temmuz annesi olacağız büyük ihtimalle, ama bizim topiğe gelen bırakamıyor, alışkanlık yapıyoruz valla
Benim de öyleama koçiş yaklaşmıyo hiç, kızımıza zarar vermekten korkuyor, bide utanıyor galiba kızından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?