- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.861
Yok yine ekleyemedim
Ayy canım hatırlatma yaaa. Nasıl dayancaz bilmiyom. :18:
Doğum videosu izlemek istiyorum ama korkuyorum :18: izleyen varmı aranızda.
Canım neden eklenmiyor siteden kaynaklanıyor olmasın
ben normal doğumu da sezeryanıda izledimmm.....inanın bana normal daha sıcak geldi!!!:44:
kaç kat kesiyorlar ya sezeryanda bide kestikten sonra poşet gibi çekiştiriyorlarr
normalde ağrıyı cekıyorsun cekıyorsun dogdugunda kadınlar hoppp bişey olmammış gibiydiler. dogum hıkayelerını okuyorum ınsanlar normal sonrası daha ıyı gıbıler.
ama sanırım benimki planlı projelı gelıcekk
az bi zamanımız kalmış durmak yok yola devamm
bu hallerimi çok ararsın de kocişine lohusalık tı carttı curttu bekle anam bekle
Ben de izlemek istiyorum ama cesaret edemedim. İzliyim bari ben de :18:
Ben de izlemek istiyorum ama cesaret edemedim. İzliyim bari ben de :18:
canım sordun mu dr una şun gelen sıvıyı??
şu normal tuvaletlerden nefret ediorum üzerime sıçrama çıkardı bide çorap değiştiriorum durmadan,kayıyo göremiorum da yaa yaklaşık 16 yıldır alışmışım klozete işyerinde normal tuvalet var su içiorum insem bi türlü inmesem bi türlü
Kızlar ya birşey soracağım :44:
Benim koltuğum üstünde masaj şiltesi denilen masaj koltuğundan var. Arada çok belim ağrıdıpında çalıştırıyorum ve o kadar rahatlıyorum ki anlatamam, 10dk bile yetiyor. Ama tedirgin oluyorum bazen zararlımıdır diye, bilgisi veya fikri olan varmı :26:
Resimekleyecektim ama oda eklenmiyorya bende mi sorun anlamadım bugün poffffffffff
Kızlar ya birşey soracağım :44:
Benim koltuğum üstünde masaj şiltesi denilen masaj koltuğundan var. Arada çok belim ağrıdıpında çalıştırıyorum ve o kadar rahatlıyorum ki anlatamam, 10dk bile yetiyor. Ama tedirgin oluyorum bazen zararlımıdır diye, bilgisi veya fikri olan varmı :26:
Resimekleyecektim ama oda eklenmiyorya bende mi sorun anlamadım bugün poffffffffff
cnm zaten umumı tuvaletlern klozet olmaması daha ıyı...enfeksıyonlar gnnelde klozetten gecıyo...bn dısarda tuvalete gırmenn yolunu buldum gnelde normal tuvalet oluyo cok azıcık egılıyrm ayakta yapıyrm resmen karnım gerılmıyo boylece :)
Hayır canım görüşemedim hala, bugün çok meşgülmüş, telefon bekliyorum kendisinden, müsaait olunca arayacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?