2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canım hatırlatma yaaa. Nasıl dayancaz bilmiyom. :18:
Doğum videosu izlemek istiyorum ama korkuyorum :18: izleyen varmı aranızda.

ben normal doğumu da sezeryanıda izledimmm.....inanın bana normal daha sıcak geldi!!!:44:

kaç kat kesiyorlar ya sezeryanda bide kestikten sonra poşet gibi çekiştiriyorlarr

normalde ağrıyı cekıyorsun cekıyorsun dogdugunda kadınlar hoppp bişey olmammış gibiydiler. dogum hıkayelerını okuyorum ınsanlar normal sonrası daha ıyı gıbıler.

ama sanırım benimki planlı projelı gelıcekk

Ben de izlemek istiyorum ama cesaret edemedim. İzliyim bari ben de :18:

ıkıncı trımesterın ılk zmanlarında lıbıdom yukseldı sımdı dıpteyım sondayım depresyondayımmm :) ama bnm kocam bnden beter...eskıden lafını astımmı cocugundan utan derdı:) smdı aklına bıle gelmıyo kızı hıssedermısss...aksamları ben sola o saga donuyo yatıyoruz vla :)

şu normal tuvaletlerden nefret ediorum üzerime sıçrama çıkardı bide çorap değiştiriorum durmadan,kayıyo göremiorum da yaa yaklaşık 16 yıldır alışmışım klozete işyerinde normal tuvalet var su içiorum insem bi türlü inmesem bi türlü

ilk doğumda ben de izlemiştim doktordan fırçayı yedim niye izliyosun diye insanın içi kalkıyo normal doğumda aşağı tarafları göremediğimiz için noluyo ne bitiyo bilmiyosun ıkınmak düşüyo sadece bize ama o videolar insanın gözünü korkutuyo
ama merak işte dayanamıyoruz...

kızlarr ciddi söylüyorum okadar korkulacak bişey yokk güvenin bana acımıyacak ucundan accık olduda bittti maşallah

ben normal dogum vıdeosu ızledımmm hepten vazgectımmmm:) sezeryan ızlemıyorm ondanda sogumayayım dıye....zaten epıdural sezeryanda ıstemıyrm naptıklarını bılıyo olucam cnku..en ıyısı anestezıyı versnler uyandıgımda bebısım yanmda olsun :)

cnm zaten umumı tuvaletlern klozet olmaması daha ıyı...enfeksıyonlar gnnelde klozetten gecıyo...bn dısarda tuvalete gırmenn yolunu buldum gnelde normal tuvalet oluyo cok azıcık egılıyrm ayakta yapıyrm resmen karnım gerılmıyo boylece :)

Kızlar ya birşey soracağım :44:
Benim koltuğum üstünde masaj şiltesi denilen masaj koltuğundan var. Arada çok belim ağrıdıpında çalıştırıyorum ve o kadar rahatlıyorum ki anlatamam, 10dk bile yetiyor. Ama tedirgin oluyorum bazen zararlımıdır diye, bilgisi veya fikri olan varmı :26:

Resimekleyecektim ama oda eklenmiyorya bende mi sorun anlamadım bugün poffffffffff

bence kesınlıkle zararlıdır. sonuçta dalga da verıyor vucudua.

Belini zorlamıyor aksine rahatlatıyorsa ne zararı olabilir ki ben de kondisyon bisikletini sormuştum doktoruma onu kullanabilir miyim diye tabi kullanabilirsin ama fazla hızlı değil dedi insan her şeyden korkuyor bu dönemde

ayy cnm inan eziyet çekiyorum artık son 1 haftadır sadece 3 bayanız 3 ümüz kullanıoruz başka şubelerimizde kendinden klozet kılıflılar var keşke burdada olsa diorum bide namaz kılıorum üzerime sıçrıo pehlivan gibi pantolonu yukarı çekiorum bide çorabıma sıçrıo kafayı yedirtcek bana nasıl sıçrıo nie oluo göremiorumde yarım saat yıkıorum çorap aldırtıyorum çaycımıza ama sıkıldım

bu hafta sonunu evimde kızlarımla kocamla geçirmek istiyorum lütfen kayınvalidemin bi işi çıkmasın hısımlar söz nişan alışverişş yeter artıkkk Allahım yareppimmm süphaneke dinimiz aminnn

Hayır canım görüşemedim hala, bugün çok meşgülmüş, telefon bekliyorum kendisinden, müsaait olunca arayacakmış

ya ben de eskiden ulaşamazdım doktoruma.. oyüzden değiştirdim doktor. sinir olurdum kanamam olmuştu ulaşamamıştım. şimdiki doktorum mail, telefon her türlü bana yanıt veriyor. bi an anılarım canlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…