2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah kabul etsn cnm... sıcrar bnde oyle ayakta yapmaya calısrken sıcrıyo..gecenn dısarda grmek zorunda kldm eve gelnce pantolonu yıkadım...sonrada spor ayakkabıyımı attm makıneye...

Bende çok çektim canım doktordan, ama bu doktorumuzdan çok memnunum. Normalde hemen ulaşırım, acil deyince hemde hemen arıyor kendisi saolsun. ama bugün aşırı yoğunmuş, acil değil dedim bende hemşiresine, işi bitince arar mutlaka....
Doktorları da anlamak lazım bazen demi ama :)

cnm bnce bı zararı yoktur...belını rahtlatıyomuss ne guzellll

kayınvalide konusunda sanslıyım gerçekten. hiç bir şeyde kötü niyetli olduğunu düşünmem. bazen iyi niyetiyle yaptığı şeyler canımı sıkıyor. bazı ısrarlı tavırları, işime karışması.. zaten Allah korusun kötü niyetli bir insan olsa aynı apartmanda yaşarken geçinmek çok zor olurdu.eşimle de aram bozulurdu. akşam her zaman onda yemek yiyoruz,öyle eve çıkıyoruz. her gün soruyor yarın ne yapmamı istersin canının çektiği bir şey var mı. yemek yeriz asla bulaşıklara dokundurmaz. kendi tabağımı kaldırırım sadece. Allah razı olsun.
senin de şansın uzak olması canım. hatalarını biliyor muhtemelen. çok yüz verme , madem gelip sana yük oluyor.yardımı da lazım değil

cnm mesaı saatnde cepten ararsam acamıyo bnm doktor...ama hastaneden ararsam mutlaka konusuyrm....yogunluk fzla olabılıyo onlarnda ısı cok zor..muayeneye gttgmde dısarda bklerkn dısarı cıkıyo bn amelyata gdıyrm bırazdn gelıcm dıyo 10 dakıka snra ınyo gne mayene....atom karınca gbı adam :) bı fıs kesılıyo 100. kısıyım o gun baktıgı...bana 24 sa yetmıyo dıyo zaten...esım allah yardm etsn o adama ben bı kadınla basedemıyrm adam gunde 100 kadınla basedıyo dıyo dogru vla :)

teşekkürler canım haklısın bi doktoruma danışmalıyım. çok yoğun işler gidemedim bir türlü. 23 nisandan beri geçmeyen bir baş ağrım var lanet olsun...
canım bende adanada yaşıyorum ve cehennemi gördük çok şükür kaç gündür. neresinde oturuyorsun hangi doktora gidiyosun? ayy bi adanalı buldum süpper

Eki Görüntüle 701825

oldumu bilmiyorum ama işte böle birşey

Çekirgecim;
Bu tarz koltuklar belirli bir titreşim yayıyor sadece vücudumuza. Bizi rahatlatan o. Dalga yaymıyor benim bildiğim. O titreşimler seni rahatlatıyor. küçük motorlarla güçleri farklı farklı titreşimleri oluyor. O yüzden zararı olduğunu sanmıyorum. Yine de araştırıp iyice doktoruna sorabilirsin.

cnm bnce bı zararı yoktur...belını rahtlatıyomuss ne guzellll

Rahatlatmaz mı canım belimi değil sadece heryerimi rahatlatıyor valla, başımın ağrısına bile çok iyi geliyor, boyun sırt bel va bacaklarda 7 nokta da mükemmel masaj....
Zaten masaja bayılırım, bunu da sırf onun için almıştım yıllar önce....
Biri beni ovsa saatlerce hiç sen ne yapıyosun demem valla
Ayyy masaj deyince şimdi ben yüzüstü yatmayı çok özledim yaaaa

Kızlar pazar günü Hıdrellez neler yapacaksınız ??

Ben her hıdırellez de dilek tutarım ve gerçekleşir :)) batıl inanç belki ama ne kaybederiz ki.
Biz Allahtan istiyoruz o da rahmeti bol zamanı gelince veriyo

Bu arada hastaneye gittim kan durmadı üstüm başım battı. pansuman yaptılar, baticonlar sargı bezleri vs. accık daha iyiyim.

benimki de aynıydı..kansızlığımda var benim yapamıyodum hiç bişey dilim dışarı düşüyodu...sonradan biraz toparlayınca ben yapmaya başladım ama yine de yardım ediyor....yemek yapmayı bilmiyo ama :)

bu arada ben bugün acayip yormuşum kendimi,otururken bile ölüyorum yorgunluktan,ayakta duramıyorum...kasığıma da sancı giriyor bişey olmaz dimi korktum valla :18:

daha yemek bile yapamadım,bulgur pilavı yapıcam vs of hiç halim yokkkk

Aslında UV ışını da veriyor, benim aklıma takılan bu aslında ama açmıyorum o fonksiyonunu. Zaten uzun zanadır da kullanmıyordum, ama geçen gün ağrılarıma dayanamayınca açtım, şimdi de sürekli açasım geliyor
Çok değil zaten titreşimi, böyle hafif tatlı tatlı

Ay çok güzel görünüyor insan yemeğe kıyamaz ki

bence de

nerden bu kurabiye,fiyatı çok uygunmuş....ben de bi arkadaşın vasıtasıyla bi yer buldum facebookta,ordan bişeyler düşünüyorum kurabiye değil ama...orda da fiyatlar uygun baya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…