- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.881
ayy cnm inan eziyet çekiyorum artık son 1 haftadır sadece 3 bayanız 3 ümüz kullanıoruz başka şubelerimizde kendinden klozet kılıflılar var keşke burdada olsa diorum bide namaz kılıorum üzerime sıçrıo pehlivan gibi pantolonu yukarı çekiorum bide çorabıma sıçrıo kafayı yedirtcek bana nasıl sıçrıo nie oluo göremiorumde yarım saat yıkıorum çorap aldırtıyorum çaycımıza ama sıkıldım
ya ben de eskiden ulaşamazdım doktoruma.. oyüzden değiştirdim doktor. sinir olurdum kanamam olmuştu ulaşamamıştım. şimdiki doktorum mail, telefon her türlü bana yanıt veriyor. bi an anılarım canlandı.
Kızlar ya birşey soracağım :44:
Benim koltuğum üstünde masaj şiltesi denilen masaj koltuğundan var. Arada çok belim ağrıdıpında çalıştırıyorum ve o kadar rahatlıyorum ki anlatamam, 10dk bile yetiyor. Ama tedirgin oluyorum bazen zararlımıdır diye, bilgisi veya fikri olan varmı :26:
Resimekleyecektim ama oda eklenmiyorya bende mi sorun anlamadım bugün poffffffffff
Ne şanslısınız maşallah benim kayınvalidem geldi gecen ay 10 gun kaldı yorgun oldugumu gördüğü halde sabah kalktığında perdesini çekmedi çayını ayağına bekledi , Haspam hazırladığım yemekleri sofraya götürmekle ( cocuk gibi )sadece yardım ediyorum sanıyor.
Bir sabah hastalandım yataktan kalkamadim kahvaltısını hazırlayıp yememiş değil bana hazırlamak kalktım yaptım yine yattım . Birde kanamam olunca acmış tel bana diyor geleyim yardım edeyim istersen :)
Once acaba çekiniyor mü dedim mutfağına girmeme. Dedim anne çekinme sen yabancı degilsin ac dolabı ne istersen al ye. Alışverişden geliyor esim torbaları açıp bakıyor ne almış diye ufacık bir kağıt görse açıp okumaya calisiyor neymiş diye. Belli ki çekinmiyor sadece kötü niyetli.
Hep boyleydide hamile degilsen çok takmiyordum.Bu sefer çok alındım. Bir de dun aramış esime sitem ediyo niye aramıyorsunuz doye kanser etti beni bilmiyor şanki
ya ben de eskiden ulaşamazdım doktoruma.. oyüzden değiştirdim doktor. sinir olurdum kanamam olmuştu ulaşamamıştım. şimdiki doktorum mail, telefon her türlü bana yanıt veriyor. bi an anılarım canlandı.
teşekkürler canım haklısın bi doktoruma danışmalıyım. çok yoğun işler gidemedim bir türlü. 23 nisandan beri geçmeyen bir baş ağrım var lanet olsun...benimki de söylemezsem bişey yapmıyo ama hiç sorun etmiyorum. ben de bekarken öyleydim, annem deli olurduhiç yapmamasından iyidir deyip sesimi çıkarmıyorum. evi silmek, süpürmek, pazara gitmek gibi ağır işleri o yapar. eve benden önce geldiği için genelde yemekleri de yapar. bulaşık makinesini ben gelmeden boşaltır. çamaşıra pek yardım etmez ama ütüleri yapar. daha ne yapsın deyip öper başıma koyarım ben onu
bence ağrı dışındakiler çok anormal değil. bebek büyüyüp güçlendikçe hareketleri daha bir hissedilir oluyor, dolayısıyla daha çok hareket ediyomuş gibi. çarpıntı da normal, kalbin normalden fazla kan pompalamasından kaynaklanıyor. ben iki adım yürüsem kalbim dıaşrı fırlayacak gibi oluyor. ama ağrı konusunda doktoruna danış derim ben.
geçmiş olsun canım, sen de benden misin yoksam, elimin yaralı bereli olmadığı gün yok neredeyse
canım bende adanada yaşıyorum ve cehennemi gördük çok şükür kaç gündür. neresinde oturuyorsun hangi doktora gidiyosun? ayy bi adanalı buldum süpperkızlar selammmmmmmmm nasılsınız ben eylül annesiydim düne kadar aslında ama akşam üzeri öğrendiğim habere göre doğum ağustosta gözüküyo bebiş önden gidiyomuş subhanallah aranıza geleyim dedim bende. sizdeki minnoşlarda durumlar nasıl umarım siz ve melekleriniz iyisinizdir .adanada hava müthiş sıcak ve yakıcı sizin oralarda nasıl kendinize dikkat edin şekerler :)))
cnm bnce bı zararı yoktur...belını rahtlatıyomuss ne guzellll
Kızlar pazar günü Hıdrellez neler yapacaksınız ??
kızlar asımızı oldk kızımla.....bu arada temızlıkten acılmısss...bnm kocam yapıyo saolsun...ben klozet temızlıgı dısında hvbıseye dokunmuyorum....eskıden yemek yapamıyodm onuda esım yapıyodu..smdı yemeklerı ben yapıyorm beklıyorm onu..gelıyo ısten aceleyle sofrayı hazırlıyo salatayı yapıyo snrada mutfagı topluyo makıneye dızıyo gelıyo yanıma...camasır varsa asıyo.... benım kocam melek mı ne :)
Kızlaaaar enginar ayıklarken parmağımı kestim. Hem de ne kesmek..
Kanadı yarım saat baya da bi derin kesilmiş. Kalbim sanki orda zonkkk zonkkk
Aç kaldık bugün yanarım yanarım ona yanarım :)))
Çekirgecim;
Bu tarz koltuklar belirli bir titreşim yayıyor sadece vücudumuza. Bizi rahatlatan o. Dalga yaymıyor benim bildiğim. O titreşimler seni rahatlatıyor. küçük motorlarla güçleri farklı farklı titreşimleri oluyor. O yüzden zararı olduğunu sanmıyorum. Yine de araştırıp iyice doktoruna sorabilirsin.
Ay çok güzel görünüyor insan yemeğe kıyamaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?