- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.901
Kızlar pazar günü Hıdrellez neler yapacaksınız ??
hemde çokkk iyi. bu fiyata böyle ayrıntılı kurabiye bulmAAK zor
Ben her hıdırellez de dilek tutarım ve gerçekleşir :)) batıl inanç belki ama ne kaybederiz ki.
Biz Allahtan istiyoruz o da rahmeti bol zamanı gelince veriyo
Bu arada hastaneye gittim kan durmadı üstüm başım battı. pansuman yaptılar, baticonlar sargı bezleri vs. accık daha iyiyim.
Rahatlatmaz mı canım belimi değil sadece heryerimi rahatlatıyor valla, başımın ağrısına bile çok iyi geliyor, boyun sırt bel va bacaklarda 7 nokta da mükemmel masaj....
Zaten masaja bayılırım, bunu da sırf onun için almıştım yıllar önce....
Biri beni ovsa saatlerce hiç sen ne yapıyosun demem valla
Ayyy masaj deyince şimdi ben yüzüstü yatmayı çok özledim yaaaa
Ben her hıdırellez de dilek tutarım ve gerçekleşir :)) batıl inanç belki ama ne kaybederiz ki.
Biz Allahtan istiyoruz o da rahmeti bol zamanı gelince veriyo
Bu arada hastaneye gittim kan durmadı üstüm başım battı. pansuman yaptılar, baticonlar sargı bezleri vs. accık daha iyiyim.
ası oldunmu cnm....bnm kolum basladı agrımaya
Benim de tuttuğum dilekler gerçekleşti çok şükür Allah isterse verir tabi ki ... Geçmiş olsun canım şimdi o parmağını da aşağı doğru sarkıtamazsın çok zonklar değil mi acısını iyi bilirim
oldum canım,ben de sana yazmıştım geçmiş sayfalarda :)
ağrı yok ben de şu an ama üstüne yatınca acıyo...ertesi gün daha çok çıkıyo acısı,2-3 gün sürüyo
Rahatlatmaz mı canım belimi değil sadece heryerimi rahatlatıyor valla, başımın ağrısına bile çok iyi geliyor, boyun sırt bel va bacaklarda 7 nokta da mükemmel masaj....
Zaten masaja bayılırım, bunu da sırf onun için almıştım yıllar önce....
Biri beni ovsa saatlerce hiç sen ne yapıyosun demem valla
Ayyy masaj deyince şimdi ben yüzüstü yatmayı çok özledim yaaaa
Bugün canım çıktı ya çok yoruldum başım resmen zonkluyor. Şükür ki tatil geldi öğle saatlerinde dışarı çıkmamak lazım artık çooook sıcak
Bugün canım çıktı ya çok yoruldum başım resmen zonkluyor. Şükür ki tatil geldi öğle saatlerinde dışarı çıkmamak lazım artık çooook sıcak
cnm dun naptn merak ettm senı...cok etkılenemdn dımı kokudannn
Yok canım eve gittim uzandım ayran ve süt içtim bol bol bişey olmasın diye. Sabah geldiğimde hala odam kokuyordu lanet olası...
Ay haklısın canım ben de öğlen yemeğine dışarı çıktım çok yoruldum ve yandım sanırım artık öğlen saatlerini ofiste geçireceğim
Son Teknoloji Ürünü Anneler - YouTube
belki görenler vardır ancak paylaşmak istedim. bizi yapmışlar. ayy cidden evde bende böyleyim.
sormaaa yaa yüzüstü yatıp elini yastığın altına koymakkkk
çok özledim ben de...
Baglantıda sorunum var sanırım yarım yamalak kalıor.. Neyse yenı gelene hosgeldın dıorum... Bebeklerımıze ve bıze allah saglık sıhhat versinn.... Kaynana derdine gelinceee bendede sorun var.kayınvalıdem yatalak olmus ve eltım ıstemıor artık... Al bunu dıor..görümcemde alamıor eşinden dolayıı...benım eve getırıp bırakacaklarmıs ne yapacaksam artıkkkkkk..görümcem sen al ben gelıp bakacam hergun dıor inş. öyle olur..... Allah yardımcımız olsun.......herkese ıyı tatıllerrr ctesi pazar calısanlarada allah kolaylık versin....... ıyı aksamlar
bnde cok ozledm yuzustu yatmayı..bska turlu uyuyamzdm ben bu mınık zıllı sayesnde gcelerı sadece sol tarafmda uyumayı sabahta kazık gbı uyanmayı ogrendım :)
Baş ağrın bu yüzden olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?