2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gitmişsin zaten yat dinlen birazcık şuan kanımızın her damlasına bebişlerin ihtiyacı var :)

sormaaa yaa yüzüstü yatıp elini yastığın altına koymakkkk
çok özledim ben de...

Benim de tuttuğum dilekler gerçekleşti çok şükür Allah isterse verir tabi ki ... Geçmiş olsun canım şimdi o parmağını da aşağı doğru sarkıtamazsın çok zonklar değil mi acısını iyi bilirim

Baglantıda sorunum var sanırım yarım yamalak kalıor.. Neyse yenı gelene hosgeldın dıorum... Bebeklerımıze ve bıze allah saglık sıhhat versinn.... Kaynana derdine gelinceee bendede sorun var.kayınvalıdem yatalak olmus ve eltım ıstemıor artık... Al bunu dıor..görümcemde alamıor eşinden dolayıı...benım eve getırıp bırakacaklarmıs ne yapacaksam artıkkkkkk..görümcem sen al ben gelıp bakacam hergun dıor inş. öyle olur..... Allah yardımcımız olsun.......herkese ıyı tatıllerrr ctesi pazar calısanlarada allah kolaylık versin....... ıyı aksamlar

oldum canım,ben de sana yazmıştım geçmiş sayfalarda :)

ağrı yok ben de şu an ama üstüne yatınca acıyo...ertesi gün daha çok çıkıyo acısı,2-3 gün sürüyo

cnm bnmkıde acımıyodu asıyı unttum kolumu yukarı kaldrnca acımaya basladı :) asımız aynı gun oldu dogumumuzda aynı gun olur bakarsn :)

bnde cok ozledm yuzustu yatmayı..bska turlu uyuyamzdm ben bu mınık zıllı sayesnde gcelerı sadece sol tarafmda uyumayı sabahta kazık gbı uyanmayı ogrendım :)

Bugün canım çıktı ya çok yoruldum başım resmen zonkluyor. Şükür ki tatil geldi öğle saatlerinde dışarı çıkmamak lazım artık çooook sıcak

Bugün canım çıktı ya çok yoruldum başım resmen zonkluyor. Şükür ki tatil geldi öğle saatlerinde dışarı çıkmamak lazım artık çooook sıcak

Ay haklısın canım ben de öğlen yemeğine dışarı çıktım çok yoruldum ve yandım sanırım artık öğlen saatlerini ofiste geçireceğim

Ay haklısın canım ben de öğlen yemeğine dışarı çıktım çok yoruldum ve yandım sanırım artık öğlen saatlerini ofiste geçireceğim

Bende yemeğimi yiyip yürüyüş olsun diye çıkıyordum market uzak kalıyor oraya kadar yürümek iyi oluyordu ama çıkmam artık yandım

Son Teknoloji Ürünü Anneler - YouTube
belki görenler vardır ancak paylaşmak istedim. bizi yapmışlar. ayy cidden evde bende böyleyim.

Çok güzelmiş gerçekten, ben eşime karşı böyleyim şimdi, ama kızım gelince ona yoğunlaşacağım heralde, belki ikisi ilede başaederim kimbilir

sormaaa yaa yüzüstü yatıp elini yastığın altına koymakkkk
çok özledim ben de...

Offf bide yastık altına elini koymak vardı demi yaaaa

Canım Allah sana kolaylık ve sabır versin, zaten hasta insana bakmak zor birde hamile halinle nasıl olacak... Madem gelecekmiş görümcen hergün, niye kendi evine almıyor anlamadım...

bnde cok ozledm yuzustu yatmayı..bska turlu uyuyamzdm ben bu mınık zıllı sayesnde gcelerı sadece sol tarafmda uyumayı sabahta kazık gbı uyanmayı ogrendım :)

Aynen canım bu zilliler neler etti bize, bende deli gibi yatardım, eşim tekmeliyorum diye kızardı bazen, şimdi çok uslu yatıyorum, neredeyse yattığım gibi ve da kazık gibi kalkıyorum....

Bakalım bizimkiler kıymetimizi bilecek mi ....

Ahh ahhh annem kızınca hep derdi, ana olunca anlarsınız ama o zaman çok geş olur derdi.... Anlamaya başladım... Herşey onlar için, çok duygulandım şuan annemi de çok özledim

Off biz çıkıyoruz kızlar yarın için işyerinden izin alacaktım ama elimizdeki projenin bitmesi gerekiyormuş o yüzden geliyorum yarın da oysa temizlik yapmayı planlıyordum püffffff İyi akşamlar herkese kendinize dikkat edin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…