- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.921
nerden bu kurabiye,fiyatı çok uygunmuş....ben de bi arkadaşın vasıtasıyla bi yer buldum facebookta,ordan bişeyler düşünüyorum kurabiye değil ama...orda da fiyatlar uygun baya....
Çok güzelmiş gerçekten, ben eşime karşı böyleyim şimdi, ama kızım gelince ona yoğunlaşacağım heralde, belki ikisi ilede başaederim kimbilir
Offf bide yastık altına elini koymak vardı demi yaaaa
Canım Allah sana kolaylık ve sabır versin, zaten hasta insana bakmak zor birde hamile halinle nasıl olacak... Madem gelecekmiş görümcen hergün, niye kendi evine almıyor anlamadım...
Aynen canım bu zilliler neler etti bize, bende deli gibi yatardım, eşim tekmeliyorum diye kızardı bazen, şimdi çok uslu yatıyorum, neredeyse yattığım gibi ve da kazık gibi kalkıyorum....
Bakalım bizimkiler kıymetimizi bilecek mi ....
Ahh ahhh annem kızınca hep derdi, ana olunca anlarsınız ama o zaman çok geş olur derdi.... Anlamaya başladım... Herşey onlar için, çok duygulandım şuanannemi de çok özledim
Haklısın canım dünden başlamıştı ağrımaya zaten gitmeden. Akşam geçmişti sabah yine tiksindim aynı koku ıyyk havalandırdım ama etkisi olabilir.
Göbişlerrr benim mesai bitiyor. bızdıklarınıza iyi bakınbu pazar her dileğinizin gerçekleşmesi ümidiyle
benim mesai de bitiyor ama asıl mesai haftasonu
bu hafta aöf sınavları var. cumartesi-pazar tam gün sınavdayım. offf offf bir yandan iş ,bir yandan ev ,bir yandan hamilelik ,birde hala bitmeyen şu üniversite .....
Allahım sen bana güç kuvvet ver. bunların altından kalkabilmek için
kızlar asımızı oldk kızımla.....bu arada temızlıkten acılmısss...bnm kocam yapıyo saolsun...ben klozet temızlıgı dısında hvbıseye dokunmuyorum....eskıden yemek yapamıyodm onuda esım yapıyodu..smdı yemeklerı ben yapıyorm beklıyorm onu..gelıyo ısten aceleyle sofrayı hazırlıyo salatayı yapıyo snrada mutfagı topluyo makıneye dızıyo gelıyo yanıma...camasır varsa asıyo.... benım kocam melek mı ne :)
canım sende facebook takini paylaşabilirmisin ? bir karşılaştırma yapalım
cnm bnmkıde acımıyodu asıyı unttum kolumu yukarı kaldrnca acımaya basladı :) asımız aynı gun oldu dogumumuzda aynı gun olur bakarsn :)
Kızlar ya birşey soracağım :44:
Benim koltuğum üstünde masaj şiltesi denilen masaj koltuğundan var. Arada çok belim ağrıdıpında çalıştırıyorum ve o kadar rahatlıyorum ki anlatamam, 10dk bile yetiyor. Ama tedirgin oluyorum bazen zararlımıdır diye, bilgisi veya fikri olan varmı :26:
Resimekleyecektim ama oda eklenmiyorya bende mi sorun anlamadım bugün poffffffffff
Herkese iyi akşamlar iyi tatiller ve iyi hıdrellezlerGodofmercy biz pazar akşamı büyük ihtimal güzelyalı sahilde oluruz bul beni dilek tutup denize atalım en koca göbekli kimi görürsen o benim
demir hapıyla birlikte sindirim sistemim iyice bozuldu benimde. 2 haftadır hemoroidim var. hamilelikte çıkarmış,kabızlık tetikliyormuş. başına gelen var mı? belki önerileriniz vardır? hemaroid için bir krem verdi ama çok başarılı değil, sadece ilerlemiyor, kanamalı yada ağrılı değil neyseki. kabızlığı önlemek içinde duphalac verdi sabah aksam içiyorum...
Kızlar günaydın..dün benim şeker yüklemem yapıldı çok şükür bir sorun yok ancak maalesef erken doğum riskim varmış bebekle doğum kanalı arasında pek mesafe kalmamış ama rahim ağızı kapalıymış ve açıldıktan sonra biz birşey yapamayız doğum başlar dedi o sebepten önlemler almalıyız dedi kasılmalar için magnezyum verdi ayrıca progestan verdi karnımda sertleşmeler var diyordum ya hatta sizlere sormuştum sizde nasıl diye.bu sertleşmeler sıklaşır ve ağrın olursa hemen gel dedi fazla ayakta kalmamalıymışım iş falan birşey yapmamalısın dedi falan filan..canım çok sıkılıyor o daha çok küçüklütfen dua edin benim için.
didişeker diye bi sayfa...çok değişik hoş şeyler var...internet sitesi de var...ben kolonya şişelerinden düşünüyorum çok hoş hem ağustos ayı için güzel bir düşünce olurdaha vakit var diye şimdilik beklemedeyim
benim de başladı kaldırınca falan acımaya :)
kuzum zaten takvimde aynı günüz şimdi farkettim :))
belki de aynı gün olur doğum gerçekten..yarın kontrolüm var dr.la konuşucam sezeryan işini de ne zaman olur tahmini diye...detaylıya gittiğim prof ağustosun 12si ile 18-19 u arası olur demişti....
Benim kocam da haftada bir evi süpürür onda da söylenir var mı benden başka yapan arkadaşların arasında söylesine der keşke sizinle tanışsaydık örnek gösterirdim :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?