2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bnm annemde oyle derdı...smdı daha ıyı anlıyorm ne demek ıstedıgını...anaların hakkı odenmez...

Herkese iyi akşamlar iyi tatiller ve iyi hıdrellezler Godofmercy biz pazar akşamı büyük ihtimal güzelyalı sahilde oluruz bul beni dilek tutup denize atalım en koca göbekli kimi görürsen o benim

Haklısın canım dünden başlamıştı ağrımaya zaten gitmeden. Akşam geçmişti sabah yine tiksindim aynı koku ıyyk havalandırdım ama etkisi olabilir.

cnm buyuk ıhtımal ondadndr sınmıs her yere demekkı...bebısınde sende ıyısn onemlı olan bu cnm...allah hamılelerı koruyo cok sukurrr

Göbişlerrr benim mesai bitiyor. bızdıklarınıza iyi bakın bu pazar her dileğinizin gerçekleşmesi ümidiyle

Göbişlerrr benim mesai bitiyor. bızdıklarınıza iyi bakın bu pazar her dileğinizin gerçekleşmesi ümidiyle

benim mesai de bitiyor ama asıl mesai haftasonu

bu hafta aöf sınavları var. cumartesi-pazar tam gün sınavdayım. offf offf bir yandan iş ,bir yandan ev ,bir yandan hamilelik ,birde hala bitmeyen şu üniversite .....
Allahım sen bana güç kuvvet ver. bunların altından kalkabilmek için

Benim de mesaim bitti çok şükür, bşr hafta daha yaklaştık bebişlerimize

Kızımı çok merak ediyorum ben, bir doğurayım ağzını burnunu yiycem, popişini ısırcam yaaaa

Herkese çok güzel bir hafta sonu diliyorum... Ben eşimle gezmeyi planlıyorum inşallah....
Hıdırellezi de bilmiyordum belki bizde pikniğe falan gideriz.
Ben hiç dilek tutmadım şimdiye kadar bu sene tutayım bari, ne yapmak lazım kızlar , özel bişey yapılıyor mu ?

Amin canım allah yardımcın olsun. Sınavlarında başarılar dilerim, bebeğin sana şans getirsin bütün soruları çöz inşallah :)

İyi Akşamlar kızlar....
İyi tatiller.... Pazartesi görüşmek dileğiyle, kendinize dikkat edin, bebişlerinize iyi bakın canlar.
Kocaman öptük sizi :)

Benim kocam da haftada bir evi süpürür onda da söylenir var mı benden başka yapan arkadaşların arasında söylesine der keşke sizinle tanışsaydık örnek gösterirdim :))))))

Sevip değer veren erkek yapar. Hiç gocunmaz benim eşimde, asla annesinin evinde bu tarz durumlar yoktu ama annesinin asla yapmaz dediği çoğu şeyi yapar yardımcı olur. Allah eşlerimizde razı olsun valla, inşaallah lohusa dönemimde de aynı olur

canım sende facebook takini paylaşabilirmisin ? bir karşılaştırma yapalım

didişeker diye bi sayfa...çok değişik hoş şeyler var...internet sitesi de var...ben kolonya şişelerinden düşünüyorum çok hoş hem ağustos ayı için güzel bir düşünce olur daha vakit var diye şimdilik beklemedeyim

cnm bnmkıde acımıyodu asıyı unttum kolumu yukarı kaldrnca acımaya basladı :) asımız aynı gun oldu dogumumuzda aynı gun olur bakarsn :)

benim de başladı kaldırınca falan acımaya :)

kuzum zaten takvimde aynı günüz şimdi farkettim :))

belki de aynı gün olur doğum gerçekten..yarın kontrolüm var dr.la konuşucam sezeryan işini de ne zaman olur tahmini diye...detaylıya gittiğim prof ağustosun 12si ile 18-19 u arası olur demişti....

ayyyyyyyyyy keşke bende de olsaydı hamileliğim başından beri bel ağrısı çekiyorum ölecem valla hiç bu kadar kötü hissetmedim kendimi

yarım adam gibiyim zor duruyorum ayakta işin kötüsü gece yatıp dinlenincede geçmiyo aynı ağrıyla kalkıyorum

Kızlar size bir şey soracağım bugün şeker yüklemesi yapmam gerekiyordu sabah gelin dediler bana. Ben de sabah gidemedim öğleden sonra gittim ama aç gittim yapamayız bayılırsınız dediler bu testi öğleden sonra yaptıran var mı aranızda?

Herkese iyi akşamlar iyi tatiller ve iyi hıdrellezler Godofmercy biz pazar akşamı büyük ihtimal güzelyalı sahilde oluruz bul beni dilek tutup denize atalım en koca göbekli kimi görürsen o benim

Kuzum biz Cesme'ye gitcez bi aksilik olmazsa. Belki bi gun iki koca gobus karsilasiriz,gobusleri tokustururuz. Hehe Sirinyer benim memleketim,umarim gorusuruz bi gun :))

Selam canim, Benim hamilelikten once de kronik kabizlik sorunum vardi hamilelikle beraber iyice fena oldu. Yaklasik 1 ay kadar evvel hemoroid oldum. Kanamali ve agriliydi. Doktor Ultraproct isimli bir fitil verdi. Etkisini aninda gosterdigimi soyleyemem. Yaklasik 2 gun sonra izdirabim kismen hafifledi. Kabizlik icin bana da kivi cok iyi geliyor. Her gun duzenli olarak 2 tane kivi rahat tuvalete cikmami sagliyor

Kizlar bugun benim dogum gunum ve esim sabahtan beri hatirlamama numarasi yapiyomus guya ya gercekten hatirlamadi yada sonradan dank etti bende gorumcemle felan konustum hatirlamadi diye simdi aramis diyoki suprizimi bozdun aksam annenleri annemleri cagirdim sana supriz yapcaktim gulsemmi aglasammi bilememedim evlendigimizden beri nerdeyse basbasa kaldigimiz anlar sayilidir oda bayilir aksamlari yenilsin icilsin bi yere gidilsin birileri gelsin bense basbasa kalmaya bayilirim onun dogumgununde bile yemege cikararirim

Canim gecmis olsun insallah bir problem yasamazsin duzelir. Benimde bebegin esi rahim agzina cok yakinmis yukari cikabilirmis ama cikmazsa erken doguma neden olabilirmis ve normal dogum yapamazmisim. Doktorum istirah et agir kaldirma dedi. İnsallah yukariya cikar :-(

Bnmde oyle olur cnm heralde...bakarsn ayni gun olur yaein sorunca bnada hber verkolumda bi agrlik var sanki

Benim kocam da haftada bir evi süpürür onda da söylenir var mı benden başka yapan arkadaşların arasında söylesine der keşke sizinle tanışsaydık örnek gösterirdim :))))))

Bzm topikte varmis is ypan kocalar de cnm...sen onun evladini tasiyosn o kdrda yardm etsn cnm birak soylensn yapsnda onemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…