2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Çanakkale'de adam gibi mağaza sadece Havuç var. Ben çilek modellerini pek sevemedim o yüzden düşünmüyorum. Anadolu'ya gidiyorum sen ?

ben de anadoluda cem beye gidiyorum şimdiye kadar keşana gidiyordum ama memnun kalmadım cem beye gitmeye karar verdim iyi gibi şimdilik. senin doktorun kim? mobilya konusunda eşimle anlaşamıyoruz pek. ben de beğendim havuçtakileri aslında ama bilemiyorum daha önce eve fortmanto yaptırdım kaç aydır eşimin dırdırından kurtulamadım şimdi onun da onaylamasını istiyorum dırdır etmesin diye :)

Selam kizlar,

Yarin doktor kontrolumuz var. Bakalim bizim velet nasil? Bu arada benim bebis abarti harekeli degil. Yani hareketli ama sizlerin bahsettigi gibi kuvvetli tekmeleri ya da ani hareketleri yok. Yarin doktora soracagim.

Doktor sonrasi sirkeciye gidip hayyam pasajindan profesyonel fotograf makinasi bakacagim. bebegin guzel guzel fotolari olsun istiyoruz. Eger cok yorulmamis olursam eminonu havuzlu hana bakalim diyoruz ama bakalim hayirlisi.

arkadaslar yarim kundan dedikleri nedir biliyor musunuz?

kızlar iyi geceler hepinize nihayet eşim dönüyor yarın öğleden sonra işleri bitti şükür evde tek başıma kafayı yemek üzereydim çok mutluyuuuuum

Kızlar teknosanin anneler gunu reklamını izleyin cok hoş olmus

Hepinize günaydın kızlar.bizde erkenciyiz herzamanki gibi.2-3 saat çalışalım diyoruz kızımla ama şimdi Avrupa yakası izliyoruz.harika bir gün dilerim size.yaşamayı seviyorum gözün Aydın canım,eşin dönüyor demek.yalnızlığı seven ben hamile olduğumdan beri yalnız kalmaktan nefret eder oldum.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.hepinizi çooook öpüyorum ve günler diliyorum

Günaydın cnm bence o hareketler bizim karın yapımızla alakalı olabilir,benim zaten göbeğim vardı bide iç karnımda geniş sanırım bende hissediyorum ama normal derecede.. yani kiloyla alakalıda olabilir.
bende dün eminönündeydim gittiğime gideceğime pişman oldum 15 dk yol oldu bize 1 saat hafta sonu çok daha kalabalık ben 1 yıl orda çalıştım en kalabalık günü cuma cumartesi :) o fotoğraf makinelerinden bende istiyorumm yaa bi sor bakalım ne kadar dicekler gerçi teknosada fln da var kampanyalar :44:

Günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri. Haftaya cumartesi şeker yüklemem var ailede şeker yok ama ben çok severim tatlıyı. bu zamana kadar herhangi bir şey çıkmadı ama şimdi merak ediyorum çıkacak mı diye. Çok dondurma ve çikolata yiyorum :) Kızım ne zaman yesem çikolata ve dondurma tepikliyor :) Oda anasına çekecek galiba :)

Günaydın kızlar biz işe geldik çalışıyoruz bebeğimle hepinizi öpüyoruz

Ah canım bizde de aynı sorun vardı eylülde evlendik aralıkta eşimin doğum günüydü dedim ne yapalım ne istersin ben başbaşa özel kutlayalım diyeceğini sanarken kendisi annemleri abimleri çağıralım dedi şok olmuştum Neyse ki geride kaldı o günler artık hep başbaşa olmak için fırsat kolluyoruz ... Zaten bebiş geldikten sonra da iyice özleyeceğiz birbirimizi yanı başımızda sürekli viyaklayan bir bebiş olacak Allah o günleri hayırlısıyla göstersin bize

günaydın şeker ve şeker anneler bende çok sevindim bir adanalı bulduğuma ben yeni taşındım sayılır 8 ay kadar olacak mavibulvardayım hasan ipeğe gidiyorum ya sen nerde oturuyosun doktorun kim ?

Teyzoşlar butikbebe de sebamed ürünlerinde indirim var.Bilginiz olsun.
Ben 1 adet 500ml bebek şampuanı,1 adet 200ml bebek losyonu,1 adet 100ml pişik önleyici krem aldım.
:)) çok mutlu oldum bebiş için alışveriş yapmak çok keyifli hem ucuzada gelmiş oldu.:)

günaydınnn

biz de kalktık oğlumla kahvaltımızı ettikaçken de kıpır kıpır tokken de bu sıpabi tek uyurken uslu duruo saolsun

şimdi evi bi elden geçircem halıları yıkamaya vermiştim rahat rahat yaparım artık temizliği bugün

ii hafta sonrarı herkeseee

Kızlar birşey sorucam.
Butikbebe den daha önce alışveriş yapmamıştım o yüzden bilmiyorum.
Kredi kart bilgilerimi verdim ve sipariş onaylandı.Tahsilat şimdi yapılmış oldu yoksa ürünü teslim ettiklerindemi karttan çekiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…