2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
ne zamandır yoktum
bahar temizliği beni mahvetti
her ne kadar azar azar yapsakda bayağı yorulmuşum
geçmişe de pek bakamadım yaa hamarat anneler neler yapmışlar bakalım
kızlar bi ara nette gördüğüm çok şirin bir lohusa şerbeti seti paylaşmıştım
bugun bu setin malzemelerini alıcam inşallah
bakalım güzel bişeyler ortaya çıkarsa paylaşırım
şimdilik hoşçakalın...

"Son zamanlarda nefes darlığı yaşamada artış olduğunu fark edebilirsiniz." diyor...
hiç yaşamıyormuşum gibi :2: alerjim başladı maalesef, marttan beri her geçen gün daha da arttı burun akıntım, hapşırığım ve en zoru feci tıkanıyorum
yemek bile yiyemiyorum neredeyse, burnum tıkalı olunca tabi hep ağızdan... yemek yerken ağzım doluyken boğulacak gibi oluyorum.

diyorum bari ağustosa kadar geçsin, doğumda güzel güzel nefesler almam lazımm...

Son düzenleme:

Fiyatlari soylerim aksam. Hayyam pasajinda daha ucuza bulursun dedikleri icin oray bakmak istiyorum.

Biz sirkeciye tramvay ile gidecegiz. Trafikten etkilenmemis oluruz. Eger gucum kalirsa havuzlu hana bakacagim.

allah kolaylık versin göbüşler büyüdükçe değişik değişik zorlukları da çıkıo, alerjin bari geçse daha da rahat edersin inş.

Ayy çok zor tatlım ya rahat nefes alamamak korkunç özellikle yemek yerden ağzından nefes almak zorundasın bu da sana ekstradan gaz olarak geri döner Allah yardımcın olsun ...

allah kolaylık versin göbüşler büyüdükçe değişik değişik zorlukları da çıkıo, alerjin bari geçse daha da rahat edersin inş.
aminn teşekkür ederim alishia
Ayy çok zor tatlım ya rahat nefes alamamak korkunç özellikle yemek yerden ağzından nefes almak zorundasın bu da sana ekstradan gaz olarak geri döner Allah yardımcın olsun ...

tam öyle üzerine bastın aynen öyle seyyah çok sağ ol allahım yüzüme gülsün hamiş hamiş çekmeyeyim bari ya

Son düzenleme:
arkadaşlar ya ben bu ay 5 kilo aldım toplamda 10 oldu şimdiden. bu kiloları alacak kadar çok yediğimi de düşünmüyorum bu gün artık daha dikkatli olmaya başlayacğm inşallah. zaten sütü peyniri ekmeği yağsız tuzsuz alıyorum. abur cubur yemiyorum. daha ne yapayım bilemedim. Bir de ayaklarım ve bacaklarım aşırı derecede şişiyor. daha doğuma 3 ay var nasıl geçecek zaman bilmiyorum

şeker için günlük kan aıp ölçen varmı ben şu evde yapılan aletlerden aldım 101 çıktı normal herhalde tokken
Ben öyle ölçüyorum canım normal çıkmış ama yemekten 2 saat sonra ölçtün değil mi ?

Canım bu aldıklarımız kilo değil bence şişlik, ben diyete başladım (şekerden dolayı) azar azar ve sık sık yiyorum öğün aralarında çok acıkırsam domates salatalık falan yiyorum iki hafta önce 80 kilo çıkıyordum bu hafta 78 e düştüm kilo vermedim ama artık şişkinlik sorunum azaldı bebeğim de toparlandı maşallah Çünkü artık sert tekmeliyor azar azar yemek çok faydalı oluyor sen de dene bence şişliğinden de kurtulabilirsin belki

nasıl bir diyet uyguluyorsun. ben de şeker yok ama çok rahatsız oluyorum kilolarımdan. rahat hareket edemiyorum. şimdiden ter basmalar başladı

nasıl bir diyet uyguluyorsun. ben de şeker yok ama çok rahatsız oluyorum kilolarımdan. rahat hareket edemiyorum. şimdiden ter basmalar başladı

Sabah 7,30 da bir dilim ince tam tahıllı ekmek bir kibrit kutusu beyaz peynir, 5 zeytin, bir yumurta yiyorum bolca domates salatalık, öğün arası süt veya yoğurt, öğlene de 6 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık susuz sebze yemeği ve 4 köfte kadar et , öğün arası 1 porsiyon meyve açlık hissedersem yine domates salatalık 3 ceviz 8 fındık 8 tane de badem yiyorum, akşama da yine aynı 6 kaşık pilav susuz sebze yemeği 4 köfte kadar et yemekleri çok az yağlı yapıyorum piştikten sonra üzerlerine hafifçe zeytinyağı gezdiriyorum , gece de yoğurt veya süt tüketiyorum ,pasta ,börek ,dondurma ,çikolata, bal, pekmez falan kesinlikle ağzıma sürmüyorum çok çok canım çekerse bir mercimek kadar koparıp ağzıma atıyorum o kadar. Öğün araları da sana kalmış istersen süt yoğurt istersen meyve alabilirsin :) Ben ilk bir kaç gün zorlandım işyerinde çalışırken sık sık yemek yemek olmuyor artık meyvemi sebzemi yanıma alıyorum koca bir tabak ,acıktıkça yiyorum valla birileri gelirse tabağı çekmeceme şutluyorum oluyor işte

şeker için günlük kan aıp ölçen varmı ben şu evde yapılan aletlerden aldım 101 çıktı normal herhalde tokken

Merhabalar...
Ben de yenı basladım evde ölçmeye...
doktor acken 95 ı tokken 120 yı gecmeyecek dedı...
Normal sızınkı de...

Seyyah merhaba canım... Bana doktorum 1 saat sonra dedı, her doktor farklı bırsey soyluyor, senın seker kac cıkmıstı...
Bana dahılıye doktoru raporla yazdı cihazı ucretsız aldım eczaneden senın de oyle mı oldu?
10 gun olc gel bakalım dedı...
Ben de duzenlı yuruyuse baslıyorum ınsallah...

bu lıste sana ozel mı hazırlandı canım, ben gıttım bana dırekt 1800 kalorılık standart bı dıyet verdıler, hıc begenmedım, ara ogunlerde galeta var napayım ben onu bebegıme faydalı seyler olsun... Ne cevız ne fındık ne zeytın ne yumurta
hıc kusura bakmasın dınleyemem onu sankı benım vucut analızıme gore verdı, hıc de degıl ordan kopardı bı sayfa tutusturdu elıme, ben o lısteyle zamanında 30 kılo verdım, bılıyorum bu ıslerı...
Bı de benım seker suphelı, 100 luk yuklemeden once 2 gun boyunca dıyet verdı doktor adı dıyet, receller ballar tatlılar pılavlar ekmekler havada ucustu halıyle 2 tanesı sınıra yakın cıktı, bılmıyorum ben hıc bırınden memnun kalmadım

Canım bende ilk ölçüm 190 çıktı sonra 100 gr yüklemede açlık 102, 1. saat 221 , 2. saat 169 , 3.saat 161 çıktı bana da cihaz verdiler bir hafta takip ettim şekeri yükseltecek ne varsa kestim arada yürüyüş de yaptım şimdilerde açlık ortalama 110 tokluk da 130 gibi tabi ortalama bunlar daha düşük ve yüksek değerler de çıktığı oluyor doktor insüline gerek yok dedi kontrol altında tutacağız dedi. Haftaya tekrar diyetisyene gidicem listemi yeniden düzenleyecekmiş bakalım artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…