- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.961
Kızlar birşey sorucam.
Butikbebe den daha önce alışveriş yapmamıştım o yüzden bilmiyorum.
Kredi kart bilgilerimi verdim ve sipariş onaylandı.Tahsilat şimdi yapılmış oldu yoksa ürünü teslim ettiklerindemi karttan çekiliyor?
Günaydın cnm bence o hareketler bizim karın yapımızla alakalı olabilir,benim zaten göbeğim vardı bide iç karnımda geniş sanırım bende hissediyorum ama normal derecede.. yani kiloyla alakalıda olabilir.
bende dün eminönündeydim gittiğime gideceğime pişman oldum 15 dk yol oldu bize 1 saathafta sonu çok daha kalabalık ben 1 yıl orda çalıştım en kalabalık günü cuma cumartesi :) o fotoğraf makinelerinden bende istiyorumm yaa bi sor bakalım ne kadar dicekler gerçi teknosada fln da var kampanyalar :44:
"Son zamanlarda nefes darlığı yaşamada artış olduğunu fark edebilirsiniz." diyor...
hiç yaşamıyormuşum gibi :2: alerjim başladı maalesef, marttan beri her geçen gün daha da arttı burun akıntım, hapşırığım ve en zoru feci tıkanıyorum
yemek bile yiyemiyorum neredeyse, burnum tıkalı olunca tabi hep ağızdan... yemek yerken ağzım doluyken boğulacak gibi oluyorum.
diyorum bari ağustosa kadar geçsin, doğumda güzel güzel nefesler almam lazımm...
"Son zamanlarda nefes darlığı yaşamada artış olduğunu fark edebilirsiniz." diyor...
hiç yaşamıyormuşum gibi :2: alerjim başladı maalesef, marttan beri her geçen gün daha da arttı burun akıntım, hapşırığım ve en zoru feci tıkanıyorum
yemek bile yiyemiyorum neredeyse, burnum tıkalı olunca tabi hep ağızdan... yemek yerken ağzım doluyken boğulacak gibi oluyorum.
diyorum bari ağustosa kadar geçsin, doğumda güzel güzel nefesler almam lazımm...
aminn teşekkür ederim alishiaallah kolaylık versin göbüşler büyüdükçe değişik değişik zorlukları da çıkıo, alerjin bari geçse daha da rahat edersin inş.
Ayy çok zor tatlım ya rahat nefes alamamak korkunç özellikle yemek yerden ağzından nefes almak zorundasın bu da sana ekstradan gaz olarak geri döner Allah yardımcın olsun ...
Ben öyle ölçüyorum canım normal çıkmış ama yemekten 2 saat sonra ölçtün değil mi ?şeker için günlük kan aıp ölçen varmı ben şu evde yapılan aletlerden aldım 101 çıktı normal herhalde tokken
arkadaşlar ya ben bu ay 5 kilo aldım toplamda 10 oldu şimdiden. bu kiloları alacak kadar çok yediğimi de düşünmüyorum bu gün artık daha dikkatli olmaya başlayacğm inşallah. zaten sütü peyniri ekmeği yağsız tuzsuz alıyorum. abur cubur yemiyorum. daha ne yapayım bilemedim. Bir de ayaklarım ve bacaklarım aşırı derecede şişiyor. daha doğuma 3 ay var nasıl geçecek zaman bilmiyorum
nasıl bir diyet uyguluyorsun. ben de şeker yok ama çok rahatsız oluyorum kilolarımdan. rahat hareket edemiyorum. şimdiden ter basmalar başladı
şeker için günlük kan aıp ölçen varmı ben şu evde yapılan aletlerden aldım 101 çıktı normal herhalde tokken
Ben öyle ölçüyorum canım normal çıkmış ama yemekten 2 saat sonra ölçtün değil mi ?
Canım bu aldıklarımız kilo değil bence şişlik, ben diyete başladım (şekerden dolayı) azar azar ve sık sık yiyorum öğün aralarında çok acıkırsam domates salatalık falan yiyorum iki hafta önce 80 kilo çıkıyordum bu hafta 78 e düştüm kilo vermedim ama artık şişkinlik sorunum azaldı bebeğim de toparlandı maşallahÇünkü artık sert tekmeliyor azar azar yemek çok faydalı oluyor sen de dene bence şişliğinden de kurtulabilirsin belki
Sabah 7,30 da bir dilim ince tam tahıllı ekmek bir kibrit kutusu beyaz peynir, 5 zeytin, bir yumurta yiyorum bolca domates salatalık, öğün arası süt veya yoğurt, öğlene de 6 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık susuz sebze yemeği ve 4 köfte kadar et , öğün arası 1 porsiyon meyve açlık hissedersem yine domates salatalık 3 ceviz 8 fındık 8 tane de badem yiyorum, akşama da yine aynı 6 kaşık pilav susuz sebze yemeği 4 köfte kadar et yemekleri çok az yağlı yapıyorum piştikten sonra üzerlerine hafifçe zeytinyağı gezdiriyorum , gece de yoğurt veya süt tüketiyorum ,pasta ,börek ,dondurma ,çikolata, bal, pekmez falan kesinlikle ağzıma sürmüyorum çok çok canım çekerse bir mercimek kadar koparıp ağzıma atıyorum o kadar. Öğün araları da sana kalmış istersen süt yoğurt istersen meyve alabilirsin :) Ben ilk bir kaç gün zorlandım işyerinde çalışırken sık sık yemek yemek olmuyor artık meyvemi sebzemi yanıma alıyorum koca bir tabak ,acıktıkça yiyorum valla birileri gelirse tabağı çekmeceme şutluyorum oluyor işte
Merhabalar...
Ben de yenı basladım evde ölçmeye...
doktor acken 95 ı tokken 120 yı gecmeyecek dedı...
Normal sızınkı de...
Seyyah merhaba canım... Bana doktorum 1 saat sonra dedı, her doktor farklı bırsey soyluyor, senın seker kac cıkmıstı...
Bana dahılıye doktoru raporla yazdı cihazı ucretsız aldım eczaneden senın de oyle mı oldu?
10 gun olc gel bakalım dedı...
Ben de duzenlı yuruyuse baslıyorum ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?