2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım diyetisyenle birlikte hazırladık ama bence sonuçta miktarlar ve öğün saatleri önemli bunlara uyduğun sürece bir sorun olmaz ceviz fındık yumurta falan yoksa bu bebek neyle beslenecek acaba !!! Bir de gereksiz şeyler yemediğin sürece sorun yok bence

Son düzenleme:
Kızlar biz kaçıyoruz mesai bitti evde dünya kadar işim var yazlıklar çıkacak kışlıklar yıkanıp yerleştirilecek yorgan battaniye yıkanacak offff hadi öptüm hepinizi

Kızlar biz kaçıyoruz mesai bitti evde dünya kadar işim var yazlıklar çıkacak kışlıklar yıkanıp yerleştirilecek yorgan battaniye yıkanacak offff hadi öptüm hepinizi

Anladım canım benım de ılk ölçüm 150 cıktı. 100 luk de aclık 101 1. saat 191 2. saat 178 3. saat 102 cıktı...
Sanslızın ben bana gore lıste verecek bırını bulamadım ben de kendıı doğrularımı uyguluyorum...
Actık 90 dan tokluk 102 de yukarı cıkmadı henuz...
Surda ne kadar vaktımız kaldı kı zaten, gereklı olan herseyı yaparız evlatlarımız ıcın...

Kendını yormadan yap tatlım kolay gelsın

Bnmde oyle olur cnm heralde...bakarsn ayni gun olur yaein sorunca bnada hber verkolumda bi agrlik var sanki

selam canım,gittik geldik kontrole konuştum doğum işini de...ağustos 15-18-19 olabilir herhangi bi gün dedi...
benim de kolum iyice acıyor,kaldırıp indiremiyorum..ama 2-3 gün sürüyor işte,geçen sefer öyle olmuştu :)

ayy burun tıkanıklığı feci bişey...Allah kolaylık versin...nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kuru hava çok etkiliyor..soğuk buhar makinası var bizde bazen onu çalıştırıyoruz yatak odasında yatmadan önce,o zaman rahat uyuyorum ben..yoksa boğuluyorum nefes alamıyorum burnumdan...ha bir de tuzlu su öneriyorum..son günlerde yapıyorum ben de acayip rahatlatıyor...1 bardak suya 1 tatlı kaşığı tuz karıştırıp burnunuzu temizleyin bunla...

burun tıkanıklığı yaşayan herkese tavsiye ederim...

biz de bugün kontröle gittik sabah...herşey yolunda çok şükür...kızım 705 gr olmuş

suyu falan da normalmiş....haftasınla uyumlu gidiyor dedi...ilk defa 3 boyutlu gösterdi...yüzünün fotosunu verdi o da...kalın bi alt dudağı var :)))

bu arada ben 60 kilo olmuşum :S çok almışsın napıyosun dedi dr,1 ayda 4 kilo almışsın dedi :26:

halbuki ben de öyle çok yemiyorum 2 saatte bir yiyorum ama :)) bir de ekmek çok yiyorum...

mide yanması fln var mı dedi var dedim çokk....az az sık sık ye diyip duruyor zaten başından beri öyle yapıyorum diyorum ama her gidişte aynı şeyi söylüyo

30.haftadan sonra ağırlaşırsın daha da dedi...gece yatmalar uyumalar zorlaşır dedi..

doğumu da konuştuk epidural sezeryanı öneriyor o da...detaylıya gittiğimiz özgür bey de aynı şeyi söylemişti...genel anestezi zor,ayılması etmesi,bas bas bağırıyorlar fln dedi :18:

normal doğum da zor,hem bizim için hem hasta için dedi...15-16 saat sıkıntıya giriliyor dedi,biz de stres oluyoruz dedi...

epidural çok rahat oluyormuş hem de hemen görüyorsun bebeği dedi ki ben de başından beri zaten öyle istiyorum ama bazıları korkutuyor yok bebeği alırken çok sarsıyolarmış yok dikerken bilmem ne oluyormuş...sonradan baş ağrısı oluyormuş vs...ama her doğumun bi sıkıntısı var diye düşünüyorum...o zaman normal doğumun da elli çeşit zorluğu var,kesik atıyorlar sonra orayı dikiyolar,her tarafı yırtılanlar oluyormuş vs...e sancıları cabası..genel anestezinin de başka başka sıkıntıları var yani illaki biraz zorluk çekicez ama herkes kendine uyanı tercih edecek..en katlanabilir olanını ya da en bu riske girerim dediğimizi.. bi şekilde doğacaklar sonuçta kaçış yok :)

ben hamilelikten önce de epidural istiyordum düşününce ki öyle de olacak gibi görünüyor Allah'ın izniyle

artı eşim de doğuma girmek istiyor epidural bunun için en güzeli...genel anestezi de zaten olmaz girip ne yapacak :)

ha bir de şeker yüklemem çarşambaya kaldı...24.hafta dolmamış daha dedi dolsun dedi...

çarşamba eczaneden glikoz alıp zekai tahirde yaptırıcaz hem onu hem normal hgb,idrar testlerini falan...

günaydın şeker ve şeker anneler bende çok sevindim bir adanalı bulduğuma ben yeni taşındım sayılır 8 ay kadar olacak mavibulvardayım hasan ipeğe gidiyorum ya sen nerde oturuyosun doktorun kim ?

ayyaayyy bende yeni taşındım ekimde bir yıl olacak bir de yakın oturuyormuşuz bak sen ben güzelyalıdayım barajyolu. mehmet yıldırım doktorum

canım sen eğer kendin bebeğine faydalı olsun diye cevizler ballar yersen o şeker sana değil bebeğine zararı olacak zaten bence doktorunun dediğinden çıkma olmadı başka özel bir diyetisyene git ama mutlaka uzmanın dediklerini yap şeker öyle hafife alıncak birşey değil arkadaşlarımdan biliyorum

şu bir haftam kasıklarımın uyurken sağa sola dönerken acımasıyla geçti diyebilirim ne sağ ne sol hiç bir şeklde rahat edemiyorum yüz üstü uyumayı özledim yaaa artık dönmekten yorulmuşum yatakta bir uyandım yatağın alt tarafında sırt üstü yatıyorum ama ilk defa bir yerim ağrımadan kalktım rahat uyumuşum ona sevindim.

şeker yüklemem var mayısta ama ortada kadın doğumcum yok bu şeker yüklemesini nası lyaptırıyorsunuz kızlar kadın doğumcu mu sizi sevkediyor

selamm kızlar
10 kilo alanlar kervanına bende katıldım,boyum uzun olduğu için kimse anlamıyor ben bile fark etmiyorum tartılmazsam
bide iki gün önce tetanoz aşımı oldum, 3 gündür bekliyorum acıyacak diye ama bi sıkıntı yok, baya bi gözüm korkmuştu burada yazılanları okuyunca ama bünyeden bünyeye değişiyo demekki benim hiç ağrım olmadı, daha aşısını olmayan varsa çok korkmasın yani.

şeker yüklemem var mayısta ama ortada kadın doğumcum yok bu şeker yüklemesini nası lyaptırıyorsunuz kızlar kadın doğumcu mu sizi sevkediyor

dün kontrolümüz vardı canım doktor kendi söylüyor 24. haftan bitmiş şeker yüklemesi yapcaz dedi. bu arada bende de ilk yüklemede yüksek çıktı şeker 1 hfta şeker ağırlıklı beslenecekmişim haftaya da 100 mg.lık yükleme yapacakmış. sonuca göre bakacakmışız artık napacağımıza.. ben ki doğru düzgün şekerli bişey yemiyorum ne bir çikolata ne şerbetli tatlı ne pasta ne fazla ekmek pilav falan.. ama işte vücut kendi üretiyormuş yediklerinle çok da bağlantılı değilmiş.. inşallah yüksek çıkmaz haftaya değerlerim

benimde ağrım olmamıştı ilkinde canım inş ikincide de olmaz. bu arada bende 6 kilo almışım 52 geliyorum 58le falan bitirebilsem keşke

slm kızlarrr bugün kızımla doktorumuza gittik şeker yüklemem yapıldı..sonucumuz normal çıktı Allaha şükür kızımda 1 kg 55 gr olmuş teyzeleriiimaşallah anneside toplam 11 kilo almış.....nasıl geri vericem bu kiloları bilemiyorum bu ayrı bi konu....minik kızım yine bana yüzünü göstermedi arkası dönük uyuyodu bıcırığım.........şimdide evimize geldik temizlik bizi bekliyooo..kendinize iyi bakın

ben de yemiyorum tatlı bişey,çikolata vs hiç bişey..midem bulanıyo tatlıdan hatta acaba benim de çıkar mı şeker...çıkmaz inşallah yaa...:/

çarşamba-perşembe yaptırıcaz biz de...

benimde ağrım olmamıştı ilkinde canım inş ikincide de olmaz. bu arada bende 6 kilo almışım 52 geliyorum 58le falan bitirebilsem keşke

ben 55 le hamile kaldım aslında ,yani ona göre bakınca şu an 60 ım 5 kilo gibi görünüyor ama değil..çünkü 55 le hamile kalıp sonra 49 a düştüm ilk 3 ayda...yani 3 ayda 10-11 kilo almış oluyorum :S son 1 ayda 4 kilo almışım işte hızlı gidiyosun dedi maksimum 65 le bitirmek hedefim...

yalnız hiç 60 gibi durmuyorum o da ayrı...boyum da 1.62

Son düzenleme:
maşallahh bebişlerimiss büyüoo artık kiloya ulaşan bebişler war çok sewndmm...benmde kontrolüm bu hafta..çrşyı bekliyorumm..

dünden beri belim ağrıo,bacaklarım ağrıo we de başım ağrıoo..kötü bişi olmasın lütfenn

merhaba annişler bizde kızımla çalışıyoruz bugün çok yoğun işlerimiz var. artık geceleyin her iki saatte bir uyanıyorum
eskiden deliksiz uyurdum şimdi uzun süre doğru pozisyonu bulamıyorum.
artık kızımın tekmeleri daha güçlendi gibime geliyor büyüyor ya bebişlerimiz giderek daha belli edecekler sanırım
bende 8 kilo aldım ama bebişim daha 1 kilo bile gelmiyor süt mü kilo almasını sağlar diyordunuz kızlar

Merhaba ben de haftaya şeker için gideceğim. Bu arada 10 kilo aldım bende.Oğluşum tekmelemeye devam ediyor. Benim karnım öne doğru büyüdü kızlar diğer yerlerde hiç bişey yok.Arkadan görenler anlamaz hamile olduğumu yani.Bir de yukarıda değil aşağıya doğru.Sizlerde nasıl?

kızlar temizlikçim artık haftada bir kez gelicek,eşim resmen emretti bu sabah baktı ki 15günde bir gelince ara günlerde ben eğilip kalkıyorum ya da kendisi ben yapmayayım diye çırpınıyor; söyle haftada bir gelsin dedi.
ohh artık evim hergün miss gibi olacak. 40 tlye anlaştık. nasıl sizce?

Masallah bebegine cok guzl kilo almis. Senin aldigin kilolar yaramis bebegine.

Tahsilat yapıldı cnm.

Süperrr maşallah enişteye :)
40tl çok çok iyi benim burda 100tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…