- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.981
bu lıste sana ozel mı hazırlandı canım, ben gıttım bana dırekt 1800 kalorılık standart bı dıyet verdıler, hıc begenmedım, ara ogunlerde galeta var napayım ben onu bebegıme faydalı seyler olsun... Ne cevız ne fındık ne zeytın ne yumurta
hıc kusura bakmasın dınleyemem onu sankı benım vucut analızıme gore verdı, hıc de degıl ordan kopardı bı sayfa tutusturdu elıme, ben o lısteyle zamanında 30 kılo verdım, bılıyorum bu ıslerı...
Bı de benım seker suphelı, 100 luk yuklemeden once 2 gun boyunca dıyet verdı doktor adı dıyet, receller ballar tatlılar pılavlar ekmekler havada ucustu halıyle 2 tanesı sınıra yakın cıktı, bılmıyorum ben hıc bırınden memnun kalmadım
Canım bende ilk ölçüm 190 çıktı sonra 100 gr yüklemede açlık 102, 1. saat 221 , 2. saat 169 , 3.saat 161 çıktı bana da cihaz verdiler bir hafta takip ettim şekeri yükseltecek ne varsa kestim arada yürüyüş de yaptım şimdilerde açlık ortalama 110 tokluk da 130 gibi tabi ortalama bunlar daha düşük ve yüksek değerler de çıktığı oluyor doktor insüline gerek yok dedi kontrol altında tutacağız dedi. Haftaya tekrar diyetisyene gidicem listemi yeniden düzenleyecekmiş bakalım artık ...
Evet canım diyetisyenle birlikte hazırladık ama bence sonuçta miktarlar ve öğün saatleri önemli bunlara uyduğun sürece bir sorun olmaz ceviz fındık yumurta falan yoksa bu bebek neyle beslenecek acaba !!! Bir de gereksiz şeyler yemediğin sürece sorun yok bence
Kızlar biz kaçıyoruz mesai bitti evde dünya kadar işim var yazlıklar çıkacak kışlıklar yıkanıp yerleştirilecek yorgan battaniye yıkanacak offff hadi öptüm hepinizi
Bnmde oyle olur cnm heralde...bakarsn ayni gun oluryaein sorunca bnada hber ver kolumda bi agrlik var sanki
"Son zamanlarda nefes darlığı yaşamada artış olduğunu fark edebilirsiniz." diyor...
hiç yaşamıyormuşum gibi :2: alerjim başladı maalesef, marttan beri her geçen gün daha da arttı burun akıntım, hapşırığım ve en zoru feci tıkanıyorum
yemek bile yiyemiyorum neredeyse, burnum tıkalı olunca tabi hep ağızdan... yemek yerken ağzım doluyken boğulacak gibi oluyorum.
diyorum bari ağustosa kadar geçsin, doğumda güzel güzel nefesler almam lazımm...
günaydın şeker ve şeker anneler bende çok sevindim bir adanalı bulduğuma ben yeni taşındım sayılır 8 ay kadar olacak mavibulvardayım hasan ipeğe gidiyorum ya sen nerde oturuyosun doktorun kim ?
bu lıste sana ozel mı hazırlandı canım, ben gıttım bana dırekt 1800 kalorılık standart bı dıyet verdıler, hıc begenmedım, ara ogunlerde galeta var napayım ben onu bebegıme faydalı seyler olsun... Ne cevız ne fındık ne zeytın ne yumurta
hıc kusura bakmasın dınleyemem onu sankı benım vucut analızıme gore verdı, hıc de degıl ordan kopardı bı sayfa tutusturdu elıme, ben o lısteyle zamanında 30 kılo verdım, bılıyorum bu ıslerı...
Bı de benım seker suphelı, 100 luk yuklemeden once 2 gun boyunca dıyet verdı doktor adı dıyet, receller ballar tatlılar pılavlar ekmekler havada ucustu halıyle 2 tanesı sınıra yakın cıktı, bılmıyorum ben hıc bırınden memnun kalmadım
şeker yüklemem var mayısta ama ortada kadın doğumcum yok bu şeker yüklemesini nası lyaptırıyorsunuz kızlar kadın doğumcu mu sizi sevkediyor
selamm kızlar
10 kilo alanlar kervanına bende katıldım,boyum uzun olduğu için kimse anlamıyor ben bile fark etmiyorum tartılmazsam
bide iki gün önce tetanoz aşımı oldum, 3 gündür bekliyorum acıyacak diye ama bi sıkıntı yok, baya bi gözüm korkmuştu burada yazılanları okuyunca ama bünyeden bünyeye değişiyo demekki benim hiç ağrım olmadı, daha aşısını olmayan varsa çok korkmasın yani.
benimde ağrım olmamıştı ilkinde canım inş ikincide de olmaz. bu arada bende 6 kilo almışım 52 geliyorum 58le falan bitirebilsem keşke
dün kontrolümüz vardı canım doktor kendi söylüyor 24. haftan bitmiş şeker yüklemesi yapcaz dedi. bu arada bende de ilk yüklemede yüksek çıktı şeker1 hfta şeker ağırlıklı beslenecekmişim haftaya da 100 mg.lık yükleme yapacakmış. sonuca göre bakacakmışız artık napacağımıza.. ben ki doğru düzgün şekerli bişey yemiyorum ne bir çikolata ne şerbetli tatlı ne pasta ne fazla ekmek pilav falan.. ama işte vücut kendi üretiyormuş yediklerinle çok da bağlantılı değilmiş.. inşallah yüksek çıkmaz haftaya değerlerim
benimde ağrım olmamıştı ilkinde canım inş ikincide de olmaz. bu arada bende 6 kilo almışım 52 geliyorum 58le falan bitirebilsem keşke
slm kızlarrrbugün kızımla doktorumuza gittik şeker yüklemem yapıldı..sonucumuz normal çıktı Allaha şükür kızımda 1 kg 55 gr olmuş teyzeleriii maşallah anneside toplam 11 kilo almış .....nasıl geri vericem bu kiloları bilemiyorum bu ayrı bi konu ....minik kızım yine bana yüzünü göstermedi arkası dönük uyuyodu bıcırığım .........şimdide evimize geldik temizlik bizi bekliyooo..kendinize iyi bakın
Kızlar birşey sorucam.
Butikbebe den daha önce alışveriş yapmamıştım o yüzden bilmiyorum.
Kredi kart bilgilerimi verdim ve sipariş onaylandı.Tahsilat şimdi yapılmış oldu yoksa ürünü teslim ettiklerindemi karttan çekiliyor?
kızlar temizlikçim artık haftada bir kez gelicek,eşim resmen emretti bu sabahbaktı ki 15günde bir gelince ara günlerde ben eğilip kalkıyorum ya da kendisi ben yapmayayım diye çırpınıyor; söyle haftada bir gelsin dedi.
ohh artık evim hergün miss gibi olacak. 40 tlye anlaştık. nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?