2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Süperrr maşallah enişteye :)
40tl çok çok iyi benim burda 100tl

sabah 8 de geliyor 1 e kadar çamaşır ütü bulaşık yemek ev sil-süpür odaları topla yatakları düzelt çarşaf değiştir cam-kapı-pencere vs. dolapları düzelt 40 tl. tam gün gelsin istersem halılar falan giriyor işin içine onları da siliyor 70 tl.

ooo süpermiş canım sanırım yaşadığın şehirden kaynaklanıyor,sen hangi şehirdesin?
bana öğlene kadar geldiğinde sadece camları siliyor 50tl ama benim camım çok 3 kapalı 1 açık balkonum var evim büyük
tam gün gelirse 100tl oda camlar kapılar siliniyor,mutfak dolapları siliniyor ve yetişirse işte lavabo yıkanıyor

Son düzenleme:

adana benim evimde çok büyük 3+1 ama çift banyo odalar çok büyük kaç m2 bilmiyorum. bana temizliğe gelen kişi kapıcımız,evi emanet ederkende sıkıntı yaşamıyorum allah var temiz çalışıyor. ben biraz temzilik konusunda dırdırcıyım laf getirtmiyor kendine. üstelik hamilelik sürecinden beri daha da bi titizleştim anlamıyorum. hijyen diye ölücem,normalde böyle değildim inşallah hastalık haline gelmez.

doktor diyet verdi beş gun yapacam sonra duruma göre bakacaz sabah biraz peynir domates salatalık kusluk vakti birz meyve öğlenn yogurt 4 kasık sebze yemegi kofte kadar et meyve ikindi biraz peynir aksam öğlenn aynısı gecede galeta ve süt günde 4 yada 5 kepekli ekmek verdi daha simdi net baglandı lutfen sizin diyetler nasıl özelden mesaj atarmısnz cunku sayfaları takip edemym baglantı yuzunden sinirlerm bozuldu kimse durumumun farkında degil en basta esim beni sinir edecek ne varsa yapıyo ama bişey demiyom kimseyle ugrasacak halim kalmadı

tatlım bak; bu dönemde sana şekerden daha çok zarar verecek bişey varsa o da stres. eşinle konuş,durumunun farkına varmasını sağla. bu rahatsızlığın seni ve bebeğinizi ne denli kötü etkileyebileceğini anlat. eminim o da eşinin ve bebeğinin deforme olmasından huzur duymaz. dert etme bişeyi kendine kaç defa hamile kalır ki bi insan tadını çıkar. zaten az bi zamanımız kaldı

Son düzenleme:
of ya yine sol bacağım ağrıyor kopartıp atasım geliyo hiç böyle ağrmadı bu zamana dek son 2 haftadır kasılıyo ağrıyo biride doğumdan sonra aksak kalmış bacağı böyle ağrıyomuş diye korkuttu beni sizdede oluyor mu böyle ağrılar sevgili hamiş arkadaşlarım?

Ne güzel az almışsın sen inşallah planladığın gibi gider, ben 64 le hamile kaldım 74 olmuşum işte, boyumda 1.76. ben bi 15 daha alırım böyle gidersem

Sorun etme, emzirirken veriliyor derler:)

26+4üm. Ben 58kilo ile başladım, şuan 68im. boyum 1.70. Zayıf başlayanların 15 kilo alma hakkı var zaten , 3 5 fazlalığı da bizden olsun

Sorun etme, emzirirken veriliyor derler:)

26+4üm. Ben 58kilo ile başladım, şuan 68im. boyum 1.70. Zayıf başlayanların 15 kilo alma hakkı var zaten , 3 5 fazlalığı da bizden olsun

hep emzirince gidiyo doğumda bi beş kilo gidiyo diye avutuyoruzda kendimizi bide kalırsa kilolar başımız dertte kızlar bebişlerimizde inşallah emerlerde zayıflatırlar analarını

aşıyı sağlık ocagında mı oldun bende olucamda bana tek doz mu çift doz mu diye sordular hiçte bilmiyorum aşı olup olmadığımı son 5 yıl içinde birde aşı için bi ücret ödüyor muyuz ona göre temkinli gidyim :)

ben 22+2 de gittim dra kızlar 50 kilo ile hamile kaldım 55 kilo olmuşum valla oğluşumda daha 550 gramcık nereme aldım kilo bu kadar bilmiyom doğuma kadar fil gibi olcam heralde ya bu aylardan sonra daha cok kilo alcam gibime geliyo 65 i geçmemeliyim 65 kiloya çıkmıştım hamile kalmadan önce 50 ye düşene kadar anam ağladı hemencikte hamile kaldım şansa 65ken baya bi şişko duruyordum 157 boyumda uzun değil umarım 65 i geçmem ya tabi önce oğlumun sağlığı o sağlıklı olsunda ama yinede korkuyorum sizce 10 kilodan fazla alırmıyım doğuma kadar?

benim de tam tersi yukarda...ve sivri gibi...erkek olunca sivri olur derler ama benim kız :)

ya kızlar ultrason kağıdında şöyle 2 tarih var

EDD(LMP) 26.08.2013

EDD(AUA) 20.08.2013

şimdi ilki beklenen tarih yani normal tarih sat a göre...ikincisi ne peki? 20 ağustos diye çıkmış

benim karnımda yuvarlak ve aşağıda ama benimde oğlum olacak :) bebeğimin kilosu ve boyu önde olduğuna rağmen kimse anlamıyor bile hamile olduğumu ama artık anlaşılsın istiyorum :))

benim karnımda yuvarlak ve aşağıda ama benimde oğlum olacak :) bebeğimin kilosu ve boyu önde olduğuna rağmen kimse anlamıyor bile hamile olduğumu ama artık anlaşılsın istiyorum :))

benim bariz belli artık :)

bu arada bebeğinin boyu kilosu öndemiymiş dr.mu söyledi? üstteki mesajda 550 gr demişsin 2 gün aramız var seninle,benim ki 705 gr ve haftayla uyumlu dedi bana önde fln değil dedi yani? boyu da 30 cm

Kizlar milupa aptamil son uretilen mamalari toplatiyormus birinden duyduydum aptamil 2 paketten fazla vrmiyolar markette ( bu arada almanyadan bahsediyorum)diye internettede arastirdim dogru galiba baktari cikmis icinden sasirdim en iyi dedikleri !!! Duyan oldumu hic

kızlar kocişko nihayet evimize geldiiii ohh beee nasıl mutlu oldum gelirken kızımla bize çiçeklerde toplamış bulabildikleriniama işte bu ayın sonunda iki gün yine olmayacak sanırım allahtan dibimizde olacak eğitimide içim rahat evde olmasada

22. haftada gittiğimde önde çıktı ultrasonda 5 gün 28 cm boyu 550 gr kilosu çıktı dr 5 gü ilerde dedi o zaman su an bilmiyorum ama nasıl durumu sen kaçıncı haftada gitmiştin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…