- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.001
Tahsilat yapıldı cnm.
Süperrr maşallah enişteye :)
40tl çok çok iyi benim burda 100tl
ooo süpermiş canım sanırım yaşadığın şehirden kaynaklanıyor,sen hangi şehirdesin?
bana öğlene kadar geldiğinde sadece camları siliyor 50tl ama benim camım çok 3 kapalı 1 açık balkonum var evim büyük
tam gün gelirse 100tl oda camlar kapılar siliniyor,mutfak dolapları siliniyor ve yetişirse işte lavabo yıkanıyor
doktor diyet verdi beş gun yapacam sonra duruma göre bakacaz sabah biraz peynir domates salatalık kusluk vakti birz meyve öğlenn yogurt 4 kasık sebze yemegi kofte kadar et meyve ikindi biraz peynir aksam öğlenn aynısı gecede galeta ve süt günde 4 yada 5 kepekli ekmek verdi daha simdi net baglandı lutfen sizin diyetler nasıl özelden mesaj atarmısnz cunku sayfaları takip edemym baglantı yuzunden sinirlerm bozuldu kimse durumumun farkında degil en basta esim beni sinir edecek ne varsa yapıyo ama bişey demiyom kimseyle ugrasacak halim kalmadı
Ne güzel az almışsın sen inşallah planladığın gibi gider, ben 64 le hamile kaldım 74 olmuşum işte, boyumda 1.76. ben bi 15 daha alırım böyle gidersem
Sorun etme, emzirirken veriliyor derler:)
26+4üm. Ben 58kilo ile başladım, şuan 68im. boyum 1.70. Zayıf başlayanların 15 kilo alma hakkı var zaten , 3 5 fazlalığı da bizden olsun
selamm kızlar
10 kilo alanlar kervanına bende katıldım,boyum uzun olduğu için kimse anlamıyor ben bile fark etmiyorum tartılmazsam
bide iki gün önce tetanoz aşımı oldum, 3 gündür bekliyorum acıyacak diye ama bi sıkıntı yok, baya bi gözüm korkmuştu burada yazılanları okuyunca ama bünyeden bünyeye değişiyo demekki benim hiç ağrım olmadı, daha aşısını olmayan varsa çok korkmasın yani.
Merhaba ben de haftaya şeker için gideceğim. Bu arada 10 kilo aldım bende.Oğluşum tekmelemeye devam ediyor. Benim karnım öne doğru büyüdü kızlar diğer yerlerde hiç bişey yok.Arkadan görenler anlamaz hamile olduğumu yani.Bir de yukarıda değil aşağıya doğru.Sizlerde nasıl?
benim de tam tersi yukarda...ve sivri gibi...erkek olunca sivri olur derler ama benim kız :)
ya kızlar ultrason kağıdında şöyle 2 tarih var
EDD(LMP) 26.08.2013
EDD(AUA) 20.08.2013
şimdi ilki beklenen tarih yani normal tarih sat a göre...ikincisi ne peki? 20 ağustos diye çıkmış
benim karnımda yuvarlak ve aşağıda ama benimde oğlum olacak :) bebeğimin kilosu ve boyu önde olduğuna rağmen kimse anlamıyor bile hamile olduğumu ama artık anlaşılsın istiyorum :))
benim bariz belli artık :)
bu arada bebeğinin boyu kilosu öndemiymiş dr.mu söyledi? üstteki mesajda 550 gr demişsin 2 gün aramız var seninle,benim ki 705 gr ve haftayla uyumlu dedi bana önde fln değil dedi yani? boyu da 30 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?