- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.021
kızlar kocişko nihayet evimize geldiiii ohh beee nasıl mutlu oldum gelirken kızımla bize çiçeklerde toplamış bulabildikleriniama işte bu ayın sonunda iki gün yine olmayacak sanırım allahtan dibimizde olacak eğitimide içim rahat evde olmasada
Kizlar milupa aptamil son uretilen mamalari toplatiyormus birinden duyduydum aptamil 2 paketten fazla vrmiyolar markette ( bu arada almanyadan bahsediyorum)diye internettede arastirdim dogru galiba baktari cikmis icinden sasirdim en iyi dedikleri !!! Duyan oldumu hic
Kizlar milupa aptamil son uretilen mamalari toplatiyormus birinden duyduydum aptamil 2 paketten fazla vrmiyolar markette ( bu arada almanyadan bahsediyorum)diye internettede arastirdim dogru galiba baktari cikmis icinden sasirdim en iyi dedikleri !!! Duyan oldumu hic
22. haftada gittiğimde önde çıktı ultrasonda 5 gün 28 cm boyu 550 gr kilosu çıktı dr 5 gü ilerde dedi o zaman su an bilmiyorum ama nasıl durumu sen kaçıncı haftada gitmiştin?
yuh artık! bide en iyisi en pahalısı artık neye güvencez bilemiyorum en iyisi doğal yollar umarım bebişlerimiz emer sütümüz yeterde onları doyurmaya ihtiyac duymayız mamalara felan
işte baştan süt olayı sorun olursa o zaman mecbur kalınabiliyor ama mecbur kalınmadıkça hiç kullanmayın derim...
bi de aptamil i isminden dolayı sevmezdim ben zaten hiç
benimde gıcığım var mamalara felan zaten hep büyük konuşmuşumdur mama yedirmicem bebişime diye hem mama yiyen bebekler kof oluyormuş biri demişti kim hatırlamıyorumallah mamalara muhtac düşürmesin ne diyelim
kof oluyor derken söylenmek istenen şey aslında bebekte sağlıklı bir kilo alımı olmadığı. anne sütü ile kilo alan bebek sağlıklı kilo alıyor demektir ama mama ile beslenen bebek kilo alıyorsa bu ilerde o kiloları zor verecek anlamına gelir. obezite riski mama kullanan bebeklerde daha fazla.
Merhaba anneler.. Bugün eşimle kontrole gittim, şok haberlerle geri geldim. Öncelikle adet tarihim en son 7 aralık yani hesaba göre 25+3 olmam gerek ama ultrasyona göre 24+3 haftayım. İşin komik tarafı ise bebek iri ve uzun boylu olduğu için 2 hafta önde 26 haftalık gözüküyor. Eşimde bende uzun boyluyuz bebebkte de bu normal. Ama işin can sıkıcı tarafı suyum çokmuş, bütün şekerli tatlı şeyleri, pirin,makarna,normal ekmeği kestirdi. Bebek ters dönmüş aşağıda doktor erken doğum diyemem ama dikkatli olmalısın dedi ilişkiyi 1 ay yasakladı. Ben yürürken hep kasıklarım ağırırdı, meğer çocuk aşağıda olduğu içinmiş. Herkes yürü iyi gelir diyorken ben bana iyi gelmediğini söylediğimde laf ediyolardı. Doktor yürüyüş yapma dedi, doğumu kolaylaştığı için öneriyorum ama sen yapma dedi. Ve en şok edeni ise, ben hep başından beri normal doğum istiyordum doktor demez mi çocuk iri böyle giderse normal doğum zor yaparsın diye yani sezaryan diyorAptal gibiyim, çok şükür sağlıklı kilosu 850 gram boyu 18 cm, bu tabi 24 haftama göre hesaplanıyor ve kilosu ayına göre 150 gram önden gidiyor. Yüzüm düştü canım sıkıldı, eşim teselli veriyor, annem ablam aynı şekilde. Rabbim sağlıklı şekilde kucağıma almamı nasip etsin başka bir şey istemiyorum
Merhaba anneler.. Bugün eşimle kontrole gittim, şok haberlerle geri geldim. Öncelikle adet tarihim en son 7 aralık yani hesaba göre 25+3 olmam gerek ama ultrasyona göre 24+3 haftayım. İşin komik tarafı ise bebek iri ve uzun boylu olduğu için 2 hafta önde 26 haftalık gözüküyor. Eşimde bende uzun boyluyuz bebebkte de bu normal. Ama işin can sıkıcı tarafı suyum çokmuş, bütün şekerli tatlı şeyleri, pirin,makarna,normal ekmeği kestirdi. Bebek ters dönmüş aşağıda doktor erken doğum diyemem ama dikkatli olmalısın dedi ilişkiyi 1 ay yasakladı. Ben yürürken hep kasıklarım ağırırdı, meğer çocuk aşağıda olduğu içinmiş. Herkes yürü iyi gelir diyorken ben bana iyi gelmediğini söylediğimde laf ediyolardı. Doktor yürüyüş yapma dedi, doğumu kolaylaştığı için öneriyorum ama sen yapma dedi. Ve en şok edeni ise, ben hep başından beri normal doğum istiyordum doktor demez mi çocuk iri böyle giderse normal doğum zor yaparsın diye yani sezaryan diyorAptal gibiyim, çok şükür sağlıklı kilosu 850 gram boyu 28 cm, bu tabi 24 haftama göre hesaplanıyor ve kilosu ayına göre 150 gram önden gidiyor. Yüzüm düştü canım sıkıldı, eşim teselli veriyor, annem ablam aynı şekilde. Rabbim sağlıklı şekilde kucağıma almamı nasip etsin başka bir şey istemiyorum
Merhaba anneler.. Bugün eşimle kontrole gittim, şok haberlerle geri geldim. Öncelikle adet tarihim en son 7 aralık yani hesaba göre 25+3 olmam gerek ama ultrasyona göre 24+3 haftayım. İşin komik tarafı ise bebek iri ve uzun boylu olduğu için 2 hafta önde 26 haftalık gözüküyor. Eşimde bende uzun boyluyuz bebebkte de bu normal. Ama işin can sıkıcı tarafı suyum çokmuş, bütün şekerli tatlı şeyleri, pirin,makarna,normal ekmeği kestirdi. Bebek ters dönmüş aşağıda doktor erken doğum diyemem ama dikkatli olmalısın dedi ilişkiyi 1 ay yasakladı. Ben yürürken hep kasıklarım ağırırdı, meğer çocuk aşağıda olduğu içinmiş. Herkes yürü iyi gelir diyorken ben bana iyi gelmediğini söylediğimde laf ediyolardı. Doktor yürüyüş yapma dedi, doğumu kolaylaştığı için öneriyorum ama sen yapma dedi. Ve en şok edeni ise, ben hep başından beri normal doğum istiyordum doktor demez mi çocuk iri böyle giderse normal doğum zor yaparsın diye yani sezaryan diyorAptal gibiyim, çok şükür sağlıklı kilosu 850 gram boyu 28 cm, bu tabi 24 haftama göre hesaplanıyor ve kilosu ayına göre 150 gram önden gidiyor. Yüzüm düştü canım sıkıldı, eşim teselli veriyor, annem ablam aynı şekilde. Rabbim sağlıklı şekilde kucağıma almamı nasip etsin başka bir şey istemiyorum
benim de tam tersi yukarda...ve sivri gibi...erkek olunca sivri olur derler ama benim kız :)
ya kızlar ultrason kağıdında şöyle 2 tarih var
EDD(LMP) 26.08.2013
EDD(AUA) 20.08.2013
şimdi ilki beklenen tarih yani normal tarih sat a göre...ikincisi ne peki? 20 ağustos diye çıkmış
cnm hiç korkma inş.bebişin sağlıklı olur normal olamazsa yapacak bişiy yok.benim kafamı kurcalayan senin son adet tarihin 7 aralık nasıl oluyor.benim 7 kasım ve benimde doğum senden 1 gün sonra görünüyor.anlayamadım ben bu işi.beni bi aydınlat canım ya.bu arada benim oğluşumda geçen hafta yaklaşık 800 gr olmuştu şimdi artmıştır.yani öyle aşırı değil seninki bence
Benim bildigim ilk tarih SAT'ne gore hesaplanan dogum tarihin, 2. si ise ultrason cihazinin bebegin mevcut boy kilo ve olcumleri sonrasi verdigi tahmini dogum tarihi
Canım yanlış yazmışım kusura bakma kafam karışık 7 kasım son tarihim benimde. Kilosu 150 gram öndeymiş benimkisinde ama bunlar değil canımı sıkan çok suyumun oluğ aşağıda bebeğin olması.
Canım yanlış yazmışım kusura bakma kafam karışık 7 kasım son tarihim benimde. Kilosu 150 gram öndeymiş benimkisinde ama bunlar değil canımı sıkan çok suyumun oluğ aşağıda bebeğin olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?