2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler Bugun doktor randevumuz vardı bebişim çok iyiymiş Allaha şükür Ancak plasentamın bi yeri inceymiş yani şöyle bir et parçası düşün bir tarafı daha ince bi kesik gibi tarafı daha kalın gibi bir örnek verdi doktor..Şuan için birşey olmazmış yani birşey olmayada bilir dedi doktor ama bebek biraz daha büyüynce daha sık muayne olcakmışım suyum fln azalırsa diye başına böyle bişey gelen varmı ?

Canım sıkma canını , bisey olmaz insallah , benim de Onceki Gebeliğimde suyu cok dedi Dr , 2. Gebeliğim olduğu icinde erken alırız filan dedi ama 39 hft da sezeryan oldum , 3800 gr doğdu bebisim, Allah'ın izniyle seninde hersey yolunda gider insallah , sıkma canını , Allah büyük

Hadi gözün Aydın canım , Allah ayırmasın bi daha.

canımcım sakıııın canını sıkma bak öyle bir risk var demiş olabilir ama o senin bebişinin erken doğacağı anlamına gelmez dikkat et yeter ki kendine. sen benim kızımın adaşının annesisin senin ismini görünce bile mutlu oluyorum vallahi dua edicem sana inşallah herşey yolunda gidecek lütfen aklına kötü getirme

Sorun etme, emzirirken veriliyor derler:)

26+4üm. Ben 58kilo ile başladım, şuan 68im. boyum 1.70. Zayıf başlayanların 15 kilo alma hakkı var zaten , 3 5 fazlalığı da bizden olsun
hemen hemen ayno boy ve kiloda hamile kalmışız ben de 1.70im 57yle hamile kaldım şuan 62yim, ama karnım bi 10 gündür falan acayip belirginleşti top gibi15 kg alma hakkımız varsa kaldı geriye 10kg yani öle mi
gözün aydın cnm çok sevindim kavuşmana, böle kısa süreli ayrılıklar da bi özlemeli heyecanlı oluodur

cnm herkes söylemiş zaten kesinlikle en en önemli şey içini ferah tutman öncelikle. çok şükür bebeğin gayet iyi sağlıklı

sezaryenden de korkulcak hiçbişi yok, hele de şimdi epidural var genel anesteziye bile gerek yok normal doğurur gibi görüosun kokluosun bebeğini, sen önlemlerini al gerisi allaha kalmış ama inş. hiçbişi olmıcak asla ama asla kötü düşünme bak herkesin rüyalarına bile girio kafalarına takmaktan

yavaş yavaş temizliğimi yaptım bitirdim ben de artık tamamen
bütün gün evdeydim tek başıma olunca sıkıntıdan yemeğe vurdum kendimi yaaa

Son düzenleme:
Kizlar bz bugun doktora gttk..kizm 718 gr olmus...seker yuklemimz ypildi..ama ben khvlti ypip gttm ne cok actim ne tok...sonuclar ckti ama pzrtesi alip gostericm doktora

cnmcım bence bebeğin öle o kadarda önde gitmio doktorun abartmış inşallah bi sıkıntı çıkmadan doğar ben 4,750 gr doğmuşum ve annemin 2. çocuguyum ve acaip rahat dogdun dio abim 2.800fr doğmuş ve annem ölümden dönmüş iri bebek kolay doğar diyor yüreğini ferah tut

Merhaba arkadaşlar.Dün canım kocamla küçük kızımın gardrobunu aldık.Aslında ikea ya gidip orayada bakmak istiyordum ama yürüdüğüm zaman akıntım oluyor ve ağrım oluyor.Baktım ben ikeaya gidemeyeceğim en iyisi buralardan alayım dedim ve aldık.Hafta içi teslim edecekler.O zaman resmini yüklerim.
Yürüyüşten sonra ağrımın ve akıntımın olması normal mi?Sizdede böyle oluyor mu?Pazartesi kontrolümüz var.Doktoruma soracağım.

kızlar bende bugün kontrole gittim bebeğim çok şükür iiymiş ama troid testim vardı bugün aç gittim yine,Serbest T4 0.1 ml düşük çıktı dahiliyeyede gösterdik çok önemli bişe deil önemli olan tsh hormonu dediler testi o da normal dediler ama benim moralim çok bozuldu bu hafta içi testi yenileyelim dediler eğer yine düşükse ilaç veririm dedi dahiliyeci hiç böle troid problemim yoktu şimdiye kadar tuz çok yemiyorum acaba ondan mı düştü anlamadım İnşallah problem olmaz Allahıma dua ediyorum.biraz alışveriş yaptık bugün kızıma battaniye havlu iç zıbın,pijama takımı ,yelek aldım o arada babasıda polaristen ayakkabı almış görmelisiniz nasıl heyecanlı getirdi bak ayakkabı aldım die yürüyünce giyecek ama olsun babasının ilk hediyesi kendime bi gecelik atlet külot vs aldım doğum çantama koymak için en son rüyamda geceliksiz kalmıştımŞu troidden bişe çıkmaz inşallah kızlar yaa nie öle çıktıkı acaba aklıma takıldı gerçi öle abartılacak bişe deil dediler ama işte anne olmak çok zor

ha bu arada karında sertleşme bi tarafın şişmesi olayını sordum doktora çok normal ayağı kafası vs bi yeridir dedi doktor sevecen bakışla, bide karnım benimde biraz aşağıda onu sordum aşağıda olması bi sorun mu die burdan kimdi biri de sormuştu doktor çok güldü herkes kendini doktor sanıo dışarda doktor çok dedi CEMİLEYD bazen bendede oluo çok yürüyünce normalmiş kokulu ve ağrılı olmadığı sürece normal dedi doktorum

Canim hersey yolunda gider insallah uzme canini desekte zor hakikaten insan ister istemez takiyor kafaina Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin. Bu arada hangi hastaneye gidiyorsun basaksehirde oturdugunu soylemistin

Yok be canım kullandığın ilaçların ikisininde görevi farklı.biri bildiğin kan ilacı yani Demir hapı,diğeride multivitamin.zaten genelde 2'si her gebede kullanılır.magnezyum yada kalsiyum ilaçlarıda kişinin şikayetlerine,kalsiyum alımına yada vücuttaki eksikliklerine göre verilir.içtiğin ilaçlar fazla falan değil,herkesin içtiği kadar

biri bide bu haplar ne kadar buyuk hamile birine bu kadar buyuk hap verilir mi bn kuçucuk pembemsi bi hap içiyorum diye insanı boşu boşuna panik yaptırıyorlar neden boyle bu insanlar anlamıyorum. aşada diyede erken doğum yapcan galba diyolar bide son dedikodumuzda kaynanamla görümcen sen arkandan kilo oldun kızın olcak heralde diyolar ama biz oğluşumuzunkini gördük heralde düşcek kopcak degil ya

CANIM benim ağrım olmuyor ancak akintim oluyor gezip gelincE.yorulunca belim ağrıyor tabiki

Negatif insanlardan hep uzak dur lütfen.kimsenin vücududa kimseye benzemez,direncide kimseye benzemez.ben beni negatif etkilemeye çalışan,bütün enerjimi alan,kötü deneyimleri ayak üstü anlatmaya çalışan insanlara hemen bay bay derim.hatta bugün bir arkadaş kilo almişsın sen deyince (kendiside 80 kilodan fazla bu arada) azıcık yalan söyleyerek hemen ağzının payını verdim.ona sen 5,5 aylık hamileyken kaç kilo almıştın dedim,5 kilo dedi.ben 3 kilo aldım müsaade ette alayım o kadar hamileyim dimi dedim( bu arada bende 5 kilo aldım ama o bunu bilmek zorunda değil,hele canımı sıkmaya çalışıyorsa ).o y

meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

Gunaydinnnn
Artik sabahlari erkenden uyaniyorum yaaa ne guzel uyurdum ben neyseki gece bi problemimiz yok aman olmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…