- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.041
Canım yanlış yazmışım kusura bakma kafam karışık 7 kasım son tarihim benimde. Kilosu 150 gram öndeymiş benimkisinde ama bunlar değil canımı sıkan çok suyumun oluğ aşağıda bebeğin olması.
kızlar kocişko nihayet evimize geldiiii ohh beee nasıl mutlu oldum gelirken kızımla bize çiçeklerde toplamış bulabildikleriniama işte bu ayın sonunda iki gün yine olmayacak sanırım allahtan dibimizde olacak eğitimide içim rahat evde olmasada
hemen hemen ayno boy ve kiloda hamile kalmışız ben de 1.70im 57yle hamile kaldım şuan 62yim, ama karnım bi 10 gündür falan acayip belirginleşti top gibiSorun etme, emzirirken veriliyor derler:)
26+4üm. Ben 58kilo ile başladım, şuan 68im. boyum 1.70. Zayıf başlayanların 15 kilo alma hakkı var zaten , 3 5 fazlalığı da bizden olsun
gözün aydın cnm çok sevindim kavuşmana, böle kısa süreli ayrılıklar da bi özlemeli heyecanlı oluodurkızlar kocişko nihayet evimize geldiiii ohh beee nasıl mutlu oldum gelirken kızımla bize çiçeklerde toplamış bulabildikleriniama işte bu ayın sonunda iki gün yine olmayacak sanırım allahtan dibimizde olacak eğitimide içim rahat evde olmasada
Merhaba anneler.. Bugün eşimle kontrole gittim, şok haberlerle geri geldim. Öncelikle adet tarihim en son 7 aralık yani hesaba göre 25+3 olmam gerek ama ultrasyona göre 24+3 haftayım. İşin komik tarafı ise bebek iri ve uzun boylu olduğu için 2 hafta önde 26 haftalık gözüküyor. Eşimde bende uzun boyluyuz bebebkte de bu normal. Ama işin can sıkıcı tarafı suyum çokmuş, bütün şekerli tatlı şeyleri, pirin,makarna,normal ekmeği kestirdi. Bebek ters dönmüş aşağıda doktor erken doğum diyemem ama dikkatli olmalısın dedi ilişkiyi 1 ay yasakladı. Ben yürürken hep kasıklarım ağırırdı, meğer çocuk aşağıda olduğu içinmiş. Herkes yürü iyi gelir diyorken ben bana iyi gelmediğini söylediğimde laf ediyolardı. Doktor yürüyüş yapma dedi, doğumu kolaylaştığı için öneriyorum ama sen yapma dedi. Ve en şok edeni ise, ben hep başından beri normal doğum istiyordum doktor demez mi çocuk iri böyle giderse normal doğum zor yaparsın diye yani sezaryan diyorAptal gibiyim, çok şükür sağlıklı kilosu 850 gram boyu 28 cm, bu tabi 24 haftama göre hesaplanıyor ve kilosu ayına göre 150 gram önden gidiyor. Yüzüm düştü canım sıkıldı, eşim teselli veriyor, annem ablam aynı şekilde. Rabbim sağlıklı şekilde kucağıma almamı nasip etsin başka bir şey istemiyorum
Çok sağolun, gerçekten nevrim döndü ve beni anlayan sadece yaşayan insanlar olur. İnşallah ters gitmez koşullar, ben dediği şeyleri yapıcam. Eşimle ilk kalp atışını duymuştuk sonra ilk kez böyle gördü yavrumuzu ama duydukları onuda üzdü. Garibim teselli veriyor, ama artık sezaryanla da doğum yapabilirim diye düşünmeye başladım. Gerçekten sizn gibi tecrübeli hanımlar sayesinde ki olumlu konuşmanız beni çok rahatlattı çok sağolun.
kızlar kan ilacı içmeyen var mı aranızda?
canım çok doğru diyorsun, Allah'ım bilir ne zman ne şekilde doğacağını. Ben sıkmak istemiyorum canımı ama beklenmedik birşey duyunca işte sıkmamakta zor oluyor. hep derdim ya erken doğum olursa vs diye şaka kakaya döndü
Yok be canım kullandığın ilaçların ikisininde görevi farklı.biri bildiğin kan ilacı yani Demir hapı,diğeride multivitamin.zaten genelde 2'si her gebede kullanılır.magnezyum yada kalsiyum ilaçlarıda kişinin şikayetlerine,kalsiyum alımına yada vücuttaki eksikliklerine göre verilir.içtiğin ilaçlar fazla falan değil,herkesin içtiği kadar
CANIM benim ağrım olmuyor ancak akintim oluyor gezip gelincE.yorulunca belim ağrıyor tabikiMerhaba arkadaşlar.Dün canım kocamla küçük kızımın gardrobunu aldık.Aslında ikea ya gidip orayada bakmak istiyordum ama yürüdüğüm zaman akıntım oluyor ve ağrım oluyor.Baktım ben ikeaya gidemeyeceğim en iyisi buralardan alayım dedim ve aldık.Hafta içi teslim edecekler.O zaman resmini yüklerim.
Yürüyüşten sonra ağrımın ve akıntımın olması normal mi?Sizdede böyle oluyor mu?Pazartesi kontrolümüz var.Doktoruma soracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?