2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canm bende 5 gun olcup gıdecem senin diyet iyimş bende sabah yumurta zeytin yok yemeklerde 4 kasık 1 kofte hem bu diyetleri yapmazsak ne olurmus doktor sana nasıl bi acıklama yaptı bide bana asla kilo almacan dedi

Canım bende okudum.Allah kabul etsin.sağlıkla hayırlı zamanda inşallah.7 yıl bekledim bende evladımı ama Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor tabi.can'ı veren Rabbim sonuçta.imsanız tabi canımız sıkılıyor olmayınca ama dua edip hayırlı zamanı beklemekten ve elimizden geleni yapmadan da olmuyor tabi.Allah inşallah en kısa zamanda nasip eder sana.sen de bize dua et sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza ve sağlıkla mutlulukla büyütelim

meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

Canım bende okudum.Allah kabul etsin.Rabbim en kısa zamanda göbişini doldursun inş.
Buarada ben hamile kalmadan önce Meryem Süresini bir tandığımız benim adıma okumuştu.Arapçasını hergün 1 tane olmak üzere 41 gün okunacak.Okuyan kişi bayansa regl olursa başka biri hiçara vermeden devam edecek sonra diğeri tekrar devam edecek.Ben dua bitmeden hamile kaldım.Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inş.

kızlar hiç mi dikkatinnizi çekmedi mesajım benim yerimde olabilirdiniz

ben de okudum Allah en kısa zamanda inşşallah dileğine kavuşturur... ben de çok zor sahip oldum yavruma. içini kalbini anlayabiliyorum.......
darısı başına.
okuyanlar mesajımı begensın gıbı bı ıbare koysan cok daha kolay takip edebilirsin.
kımsenın mesajını okuyupta es geçiceğini sanmıyorum. mutlaka bır cok ınsan okumustur. ben ılk mesajını okur okumaz duanı ettım ama ıkıncı mesajı gorunce bu mesajı yazıyorum

allah yardımcın olsun...

Günaydın kızlar benimde bebiş kıpır kıpır uyutmadı beni özemahmet bende okudum cnm allah olmayan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bolca dua et meryem suresini oku allah yardımcı olsun

bu kasılma olayı veya bebeğin toplanması gün içerisinde kaç kez olduğuyla ilgili olarak yourmlanabiliyor. gün içersinde atıyorum 10 -15 se dr.nuzla yeniden konuşulması gerekilen bir durum....

buarada allahıma bin şükür dün gittik kontorlumuze vee suyumun miktarı artmışşş nasıl bir hafiflik yaşıyorum anlatamam inşallah hep böyle devam eder........

evet cnm fazla olursa sıkıntılı olabilir ama Çok Şükür benim fazla olmuo gerci doktorumda sormadı sık oluomu die yeri daraldı annesi büyüyo ve ei kolu kafası değiyo dedi gercektende hissedebiliyorum kafası gelio genelde,etrafımda hamile ve yeni doğmuş arkadaşlarım var herkeste oluomuş,inşallah cnm azalmaz suyun bol sıvı tüket Allahım hiçbirimizi korktuğuna uğratmasın

merhaba anneler bende ara ara yazıuyorum ma biraz giremedim. en son şeker yüklemesine gittim ve çok şükür tüm değerlerim normal çıktı. şiişkiliğim için de dikkat edip yürüyüşlee dikkat edince her şey yoluna girdi ama sıcaklar başladı ve ben hiiiç dayanamaıyorum şimdiden Alllah hepimizin yardımcısı olsun..

kızlar hiç mi dikkatinnizi çekmedi mesajım benim yerimde olabilirdiniz

cnm bnm ılk ısım dua okumk oldu sana..zaten begendm anlarsn dıye dusundmmm...allah dualrını kabul etsn ıns....sennnde gobusun dolar...ama ıs hamıle kalmkla bıtmıyo...kucagına alana kdr telass korku panık endıse bıtmıyo sende bze dua ettt olurmu...guzel hberlerını bzede ılett

Canım benimki sarı rnkli.Yarın doktoruma gidicem.İnşallah kötü birşey demez.

meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

Bende okudum.Allah herkesin duzsını kabul etsin canım.İnşallah hayırlısıyla sende bebeğini önce göbeğine sonra kucağına alırsın.

erken ya da geç kalkan,gününü kalabalık ya da evde tek başına geçiren,çalışan ya da miskinlik yapan herkesee mutlu pazarlaarr! bugün ne kadar tenha burası böyle. gezmelerde miyiz sevgili anneler nerdeyizz biz böceğimle evde pineklemekteyiz akşam ola hayrola bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…