- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.061
Sabah 7,30 da bir dilim ince tam tahıllı ekmek bir kibrit kutusu beyaz peynir, 5 zeytin, bir yumurta yiyorum bolca domates salatalık, öğün arası süt veya yoğurt, öğlene de 6 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık susuz sebze yemeği ve 4 köfte kadar et , öğün arası 1 porsiyon meyve açlık hissedersem yine domates salatalık 3 ceviz 8 fındık 8 tane de badem yiyorum, akşama da yine aynı 6 kaşık pilav susuz sebze yemeği 4 köfte kadar et yemekleri çok az yağlı yapıyorum piştikten sonra üzerlerine hafifçe zeytinyağı gezdiriyorum , gece de yoğurt veya süt tüketiyorum ,pasta ,börek ,dondurma ,çikolata, bal, pekmez falan kesinlikle ağzıma sürmüyorum çok çok canım çekerse bir mercimek kadar koparıp ağzıma atıyorum o kadar. Öğün araları da sana kalmış istersen süt yoğurt istersen meyve alabilirsin :) Ben ilk bir kaç gün zorlandım işyerinde çalışırken sık sık yemek yemek olmuyor artık meyvemi sebzemi yanıma alıyorum koca bir tabak ,acıktıkça yiyorum valla birileri gelirse tabağı çekmeceme şutluyorum oluyor işte
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
kızlar hiç mi dikkatinnizi çekmedi mesajım benim yerimde olabilirdiniz
ha bu arada karında sertleşme bi tarafın şişmesi olayını sordum doktora çok normal ayağı kafası vs bi yeridir dedi doktor sevecen bakışla, bide karnım benimde biraz aşağıda onu sordum aşağıda olması bi sorun mu die burdan kimdi biri de sormuştu doktor çok güldü herkes kendini doktor sanıo dışarda doktor çok dediCEMİLEYD bazen bendede oluo çok yürüyünce normalmiş kokulu ve ağrılı olmadığı sürece normal dedi doktorum
bu kasılma olayı veya bebeğin toplanması gün içerisinde kaç kez olduğuyla ilgili olarak yourmlanabiliyor. gün içersinde atıyorum 10 -15 se dr.nuzla yeniden konuşulması gerekilen bir durum....
buarada allahıma bin şükür dün gittik kontorlumuze vee suyumun miktarı artmışşş nasıl bir hafiflik yaşıyorum anlatamam inşallah hep böyle devam eder........
ha bu arada karında sertleşme bi tarafın şişmesi olayını sordum doktora çok normal ayağı kafası vs bi yeridir dedi doktor sevecen bakışla, bide karnım benimde biraz aşağıda onu sordum aşağıda olması bi sorun mu die burdan kimdi biri de sormuştu doktor çok güldü herkes kendini doktor sanıo dışarda doktor çok dediCEMİLEYD bazen bendede oluo çok yürüyünce normalmiş kokulu ve ağrılı olmadığı sürece normal dedi doktorum
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?