- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.081
erken ya da geç kalkan,gününü kalabalık ya da evde tek başına geçiren,çalışan ya da miskinlik yapan herkesee mutlu pazarlaarr!bugün ne kadar tenha burası böyle. gezmelerde miyiz sevgili anneler nerdeyizz biz böceğimle evde pineklemekteyiz akşam ola hayrola bakalım
ilk nefes başladııı:)
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba arkadaşlar.Dün canım kocamla küçük kızımın gardrobunu aldık.Aslında ikea ya gidip orayada bakmak istiyordum ama yürüdüğüm zaman akıntım oluyor ve ağrım oluyor.Baktım ben ikeaya gidemeyeceğim en iyisi buralardan alayım dedim ve aldık.Hafta içi teslim edecekler.O zaman resmini yüklerim.
Yürüyüşten sonra ağrımın ve akıntımın olması normal mi?Sizdede böyle oluyor mu?Pazartesi kontrolümüz var.Doktoruma soracağım.
ben elevit ile gyno ferro diye bi ilaç kullanıyorum elevit vitamin ve kalsiyum takvıyesi gynoda kan hapı sanırım demir felan ama ikisi acaba fazla mı oluyo diye endişeleniyorum korkutuyolarda beni bu haplar cok buyuk diye
biri bide bu haplar ne kadar buyuk hamile birine bu kadar buyuk hap verilir mi bn kuçucuk pembemsi bi hap içiyorum diye insanı boşu boşuna panik yaptırıyorlar neden boyle bu insanlar anlamıyorum. aşada diyede erken doğum yapcan galba diyolar bide son dedikodumuzda kaynanamla görümcen sen arkandan kilo oldun kızın olcak heralde diyolar ama biz oğluşumuzunkini gördükheralde düşcek kopcak degil ya
dün kayınvaldem aradı eşimi akşam alışverişten gelmiştik bizde eşim dedi bebişe bişeler alıp duruoz falan, dio ki benim almadığımı ne biliosunuz sanki buna sen bişe almadın dedik bugün yorganını yastığını yaptırdım yünden yarında nevresim yaptırcam dio, çeyizimede vermişti yün yorgan kızlar misafirim gelince üzerine veriorum herkes ertesi sabah battaniye istio öyle ağırrrr yaptırmışkiii yastıklarda aynı taşşşş gibi,biz daha bi gün yatmadık zaten burasıda evimizde aşırı sıcak oluo elyaf bile fazla gelio dedim yün falan istemem ben dedim bosa yaptırma dedim laf verdim ordan bozuldu onada ii bari buraya gelince yatsın dedi yaa yaptırmadan bi sor demi kızım yaptırımı de her fırsatta yünlerde hiç yatmadığımızı sölüyorum ki ya tüğ ya pamuk alacam araştırıyorum.sanki bundan bişe isteyen var arkamdan konuşmayında başka bişe istemembenim annemde gider nerde kaliteli güzel bişe var onu alır çok merak ediyorum bunun aldıklarını ki öyle yok yoksulda değiller yani istese en iisni alır.gerçi bana gölge etmesinler millete çocuğu olmuo die dert yanmasınlarda başka bişe istemem ne ondan ne görümcemden,Allaha şükür ben kızımın herşeyini alırım.allahım hiçbirimizi kimseye muhtaç etmesin
dün kayınvaldem aradı eşimi akşam alışverişten gelmiştik bizde eşim dedi bebişe bişeler alıp duruoz falan, dio ki benim almadığımı ne biliosunuz sanki buna sen bişe almadın dedik bugün yorganını yastığını yaptırdım yünden yarında nevresim yaptırcam dio, çeyizimede vermişti yün yorgan kızlar misafirim gelince üzerine veriorum herkes ertesi sabah battaniye istio öyle ağırrrr yaptırmışkiii yastıklarda aynı taşşşş gibi,biz daha bi gün yatmadık zaten burasıda evimizde aşırı sıcak oluo elyaf bile fazla gelio dedim yün falan istemem ben dedim bosa yaptırma dedim laf verdim ordan bozuldu onada ii bari buraya gelince yatsın dedi yaa yaptırmadan bi sor demi kızım yaptırımı de her fırsatta yünlerde hiç yatmadığımızı sölüyorum ki ya tüğ ya pamuk alacam araştırıyorum.sanki bundan bişe isteyen var arkamdan konuşmayında başka bişe istemembenim annemde gider nerde kaliteli güzel bişe var onu alır çok merak ediyorum bunun aldıklarını ki öyle yok yoksulda değiller yani istese en iisni alır.gerçi bana gölge etmesinler millete çocuğu olmuo die dert yanmasınlarda başka bişe istemem ne ondan ne görümcemden,Allaha şükür ben kızımın herşeyini alırım.allahım hiçbirimizi kimseye muhtaç etmesin
Kizlar gobek cizginiz belirmeye basladimi:))
canım fotonun boyutu büyükse yüklenmiyor. kesim küçültmek lazım.kızar yaa ben nie fotoğraf yükleyemiyorum yardım((
Bende çizgi oluşmadı.
Selam
Göbeğimi açıp baktım bende de yok çizgi :) ne oluyor ki olunca?
Benim baya tüylendi,hatta dr.dedi tüylenmiş göbeğin ama geçici hamişlikten sonra dökülür dedi.
Ceviz ve lokum yedim şimdi oğluş fıldır fıldır dönüyor.:))))))
Bende çizgi oluşmadı.
Kızlar benim kızım 2 gündür çok çok az oynuyor.Yarını iple çekiyorum.Bakalım doktor ne diyecek.
Kizlar gobek cizginiz belirmeye basladimi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?