2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ilk nefes başladııı:)

Ben de evde yalnizim esim ise gitti ilk nefesi seyrediyorum ilk defa basından başlayrak seyrettım valla mahvoldum ağlamaktan ama resnen sevinç ve heyecandan ağlıyorum hala. Gözlerim şişti allah hepimize zamanı geldiğinde bu mulu anları doya doya yaşatsın inşallah. Her şey hepimizin gönlüne göre olsun. Bebek isteyen arkadaşım gönülden dua ediyorum sana inşallah tez zamanda sen de yavruna kavuşursun. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ben de biraz toparlanıyıö da yürüyüşe çıkayım bari bu güzel günde:)

ilk nefes güsel programm bisde duygusallık full zaten :)) heyecandan sewinçten belkide biras korkudan ağlıyorusss...Allah hepimizi bebişimize sağ salim kawuştursun :)

dün kayınvaldem aradı eşimi akşam alışverişten gelmiştik bizde eşim dedi bebişe bişeler alıp duruoz falan, dio ki benim almadığımı ne biliosunuz sanki buna sen bişe almadın dedik bugün yorganını yastığını yaptırdım yünden yarında nevresim yaptırcam dio, çeyizimede vermişti yün yorgan kızlar misafirim gelince üzerine veriorum herkes ertesi sabah battaniye istio öyle ağırrrr yaptırmışkiii yastıklarda aynı taşşşş gibi,biz daha bi gün yatmadık zaten burasıda evimizde aşırı sıcak oluo elyaf bile fazla gelio dedim yün falan istemem ben dedim bosa yaptırma dedim laf verdim ordan bozuldu onada ii bari buraya gelince yatsın dedi yaa yaptırmadan bi sor demi kızım yaptırımı de her fırsatta yünlerde hiç yatmadığımızı sölüyorum ki ya tüğ ya pamuk alacam araştırıyorum.sanki bundan bişe isteyen var arkamdan konuşmayında başka bişe istemem benim annemde gider nerde kaliteli güzel bişe var onu alır çok merak ediyorum bunun aldıklarını ki öyle yok yoksulda değiller yani istese en iisni alır.gerçi bana gölge etmesinler millete çocuğu olmuo die dert yanmasınlarda başka bişe istemem ne ondan ne görümcemden,Allaha şükür ben kızımın herşeyini alırım.allahım hiçbirimizi kimseye muhtaç etmesin

meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

ben de okudum ayetel kürsi...Allah hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah....

hareket halinde akıntı olması normal...hamilelikte hafif sarımsı da olabiliyormuş ama kokulu mu ona dikkat et...dr.una sor bakalım ne diycek...bende de oldu fitil verdi hatta ilk verdiği donaxyl işe yaramadı zaten kullanması da zordu,sonra gynomax verdi geçti şimdi...

ben elevit ile gyno ferro diye bi ilaç kullanıyorum elevit vitamin ve kalsiyum takvıyesi gynoda kan hapı sanırım demir felan ama ikisi acaba fazla mı oluyo diye endişeleniyorum korkutuyolarda beni bu haplar cok buyuk diye

te Allahım yaa hangi densiz onu diyen :)) hap büyükmüş hamileğe verilirmiymiş haa herkes doktor kesilmiş...büyüklüğüyle küçüklüğüyle ne ilgisi var töbe yarabbim...

kaynanayla görümcen de gözler ultrason cihazı sanırım

Aminnn....onlarin aldiklari hep cok guzel oluyo biz anlamiyoruz nedense :))) sorun bizde yani

off kızlar dün gece hiç uyuyamadım yaa sağ dön sola dön bi sıkıntı bi sıcak geldi uyku haram oldu yani...bide bi ağrı oldu afadersiniz orda geçmek bilmedi hafif ama aklım çıktı eşimide uyandırmadım panik yapar die(insanın aklına hap en kötüsü gelio acaba bebeğime bişemi oluyo acaba erken doğum belirtişimi derken derken iyice uykum kaçt :44:ı.... sabaha karşı geçti Allaha şükür...sonrada uyuyup kalmışım((üşütmüşte olabilirm inş öyle bişidir:44:

Amin canım.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Selam
Göbeğimi açıp baktım bende de yok çizgi :) ne oluyor ki olunca?
Benim baya tüylendi,hatta dr.dedi tüylenmiş göbeğin ama geçici hamişlikten sonra dökülür dedi.

Ceviz ve lokum yedim şimdi oğluş fıldır fıldır dönüyor.:))))))

Kızlar benim kızım 2 gündür çok çok az oynuyor.Yarını iple çekiyorum.Bakalım doktor ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…