- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.101
Kizlar gobek cizginiz belirmeye basladimi:))
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
ben de okudum ayetel kürsi...Allah hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah....
hareket halinde akıntı olması normal...hamilelikte hafif sarımsı da olabiliyormuş ama kokulu mu ona dikkat et...dr.una sor bakalım ne diycek...bende de oldu fitil verdi hatta ilk verdiği donaxyl işe yaramadı zaten kullanması da zordu,sonra gynomax verdi geçti şimdi...
te Allahım yaa hangi densiz onu diyen :)) hap büyükmüş hamileğe verilirmiymiş haaherkes doktor kesilmiş...büyüklüğüyle küçüklüğüyle ne ilgisi var töbe yarabbim...
kaynanayla görümcen de gözler ultrason cihazı sanırım
Bende çizgi oluşmadı.
merhaba güzel agustos anneleri..gec olmakla beraber bende araniza katilabilir miyim ?? :))))
ben hayatım boyunca tatlıdan nefret ettim ailemde seker yok benimkiler seninkinden yuksek nasıloldu anlamadım valla soktayım aksam dahiliyeciye gidecegz gelince yezarm eger net kopmazsa tatlım valla acayip bunaldım bana cevap verdgn için tesekkur ederm
doktor diyet verdi beş gun yapacam sonra duruma göre bakacaz sabah biraz peynir domates salatalık kusluk vakti birz meyve öğlenn yogurt 4 kasık sebze yemegi kofte kadar et meyve ikindi biraz peynir aksam öğlenn aynısı gecede galeta ve süt günde 4 yada 5 kepekli ekmek verdi daha simdi net baglandı lutfen sizin diyetler nasıl özelden mesaj atarmısnz cunku sayfaları takip edemym baglantı yuzunden sinirlerm bozuldu kimse durumumun farkında degil en basta esim beni sinir edecek ne varsa yapıyo ama bişey demiyom kimseyle ugrasacak halim kalmadı
ne yapmalıyım bennnnnnn
Kızlar bir kaç hafta evvel beyaz sprey boya ile pc masasını boyama girişimim olmuş ancak sprey boya çok gidince yarım kalmıştı. Bugün kırmızı yağlı boya ve rulo fırça aldırdım eşime. Sprey boya gibi ağzıma burnuma kaçmadığı için çok rahat boyadım,ayrıca rulo fırça kullanmak cidden çok rahat. Kahverengi çift kapılı dolabı bile kırmızıya boyadım.
Boyayı 2 kat vurdum ancak önce ilk kat kurudu sonrasında 2. Katı sürdüm. 6 yaşındaki kızımda bana yardım etti,çok eğlendikCanım benim zaten ressam ruhlu şimdi çok yorgunum fotolarını yüklicem en kısa zamanda.
Benim de uzun zamandır göbek çizgisi var.Göbek deliği de hafif çıkıntı var.Beyaz filan giyince kötü oluyorum ya.Sizde de var mı?
merhaba güzel agustos anneleri..gec olmakla beraber bende araniza katilabilir miyim ?? :))))
her insana bi dr kaçmış bence özellikle bu hamilelite allahım neler duyuyorum bugunde tavuk derisi yemezmiş hamile yoksa bebeğin deriside tavuğun derisine benzermiş bunu duydumbu da yeni
Eki Görüntüle 703498 Eki Görüntüle 703503 Eki Görüntüle 703504 Eki Görüntüle 703505 Eki Görüntüle 703506 Eki Görüntüle 703507 Eki Görüntüle 703508 Eki Görüntüle 703509 Eki Görüntüle 703510 Eki Görüntüle 703511 Eki Görüntüle 703512 Eki Görüntüle 703513 Eki Görüntüle 703514 Eki Görüntüle 703515 Eki Görüntüle 703516 Eki Görüntüle 703517 Eki Görüntüle 703518 Eki Görüntüle 703519 Eki Görüntüle 703520
selam güzel annişler .. Keyifler nasıl ? Umarım herkes iyidir.. Ben cuma günü çok kötü bir kabus gördümelim varmıyor yazmaya ama bebeğim 6 aylıkken doğuyo ve bir kez emzirdikten sonra kaybediyorum çok fena bir şekilde uyandım moralim çok bozuldu. Aşkıma anlatayım dedim anlattırmadı bile dayanamam söyleme dedi.. Bende içime attım rüyayı ama dayanamadım sizlerle paylaşmak istedim en azından... Sonra cumartesi günü randevumuz vardı doktora gittik çok şükür ki herşey yolunda bebeğimiz oldukça sağlıklı ve kıpır kıpır .. Doktor hep güzel şeyler söyledi moralim düzeldi neyse ki ... Ama gerçekten çok korkutucu bir duygu rabbim kimseye rüyada bile bu acıyı yaşatmasın.... Aminnn........
canım çok güzeller güle güle giydir ve bu kadar küçük kıyafet yeter bence daha almana gerek yok zaten bu aylarda hemen büyüyorlar ben oğlumdayken ünisex renkler aldım hiç eskimedi şimdi kısmet olursa kızımada giydiricem bir kaç parça alsam yeter onada gerek yokta kız olduu için en azından dantelli az parçalı hastana çıkışı istiyorum hevesimden yazık onunda yani eşyaları olsun istiyorum................
teşekkür ederim cnm çoğu hediye geldi zaten annemden,örgüler teyzelerimden tulumlar ve zıbınların geneli 6-9 aylık bende bilemiyorum yetermi die ilk olunca insan nasıl acemi oluo cnm bide bişe sorcam tecrübenden sancı çekerken gecelik giyilir demi hastanede o önlük tarzı şeyleri mi giydiriyorlar,bide hastane çantasına neler koymalıyım gecelik olarak bi gecelik bi pijama takımı yetermi önümde ne ablam oldu ne kuzenim ilk bebek benim olacak ancak böle araştıra araştıra alıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?