2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de uzun zamandır göbek çizgisi var.Göbek deliği de hafif çıkıntı var.Beyaz filan giyince kötü oluyorum ya.Sizde de var mı?

meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

bende biraz geç oldu ama okudum daha yeni girebiliyorum bilmiyorum toplayabıldın mı olsun azı zarar çoğu yarar allahım sanada bu güzel duyguyu tattırsın en kısa zamanda sende bebeğine hamile kal rabbim herkese tattırsın bu güzel annelik duygusunu ama değerini bilcek annelere yarusunu sokağa atcaklara hiç vermesin.

her insana bi dr kaçmış bence özellikle bu hamilelite allahım neler duyuyorum bugunde tavuk derisi yemezmiş hamile yoksa bebeğin deriside tavuğun derisine benzermiş bunu duydum bu da yeni

kızlar karnımı her gören günün yakın herhalde diyor. oysa daha 3 ayımız var neredeyse. toplam 10 kg aldım. sadece göbek yaptım. diğer yerlerde pek bi değişiklik olmadı. son ayları düşünemiyorum. şu anda bile bel, kalça ağrısı hat safhada. neyse şu çarşambayı bi atlatsam rahat edicem, tez izlemem var. bu koca göbekle hocaların karşısında sınav vermek garip oluyor perşembe günü aranızdayım tekrar inşallah. herkese bol tekmeli günler...

Kızlar bir kaç hafta evvel beyaz sprey boya ile pc masasını boyama girişimim olmuş ancak sprey boya çok gidince yarım kalmıştı. Bugün kırmızı yağlı boya ve rulo fırça aldırdım eşime. Sprey boya gibi ağzıma burnuma kaçmadığı için çok rahat boyadım,ayrıca rulo fırça kullanmak cidden çok rahat. Kahverengi çift kapılı dolabı bile kırmızıya boyadım.
Boyayı 2 kat vurdum ancak önce ilk kat kurudu sonrasında 2. Katı sürdüm. 6 yaşındaki kızımda bana yardım etti,çok eğlendik Canım benim zaten ressam ruhlu şimdi çok yorgunum fotolarını yüklicem en kısa zamanda.

merhaba güzel agustos anneleri..gec olmakla beraber bende araniza katilabilir miyim ?? :))))

selam canım hoş geldin aramıza yarışmaya nerden katılıyorsun dermişim şaka şaka ......
burası gerçekten güzel bir adres insan kendine arkadaş arıyor özelllikle hamileyken burda herkes sorunlarını paylaşıyor benzer sorunlarla karşılaşan arkadaşlarla tanışıyorsun .......

hem paylaşım yapıyor hem sitres atıyorsun benim 2. hamileliğim 5 yaşında bir oğlum var şimdide kızım olacak kısmet olursa inşallah................

canım öncelikle gebelik şekerinin ya da şeker yükselmesinin direkt tatlı yemekle pek bir alakası yok. ben de tatlı delisi değilim ama malesef yüksek çıktı işte.

ilk mesajımda da yazdığım gibi kardeşim sağlıkçı ona danıştım ve kendi diyetimi kendim uyguluyorum ve şekerimi kontrol altında tutuyorum onun tavsiyesiyle. çünkü diyetisyenlerin verdiği diyet listeleri kişiye özel değil cırt cırt yırtıp herkese aynı diyeti veriyorlar. ben şekerimi arttırabilecek gıdaları tüketmiyorum. ha nedir bunlar diyecek olursan; beyaz unla yapılmış herşeyi kestim, patates, makarna, pirinç vb gibi bünyesinde nişasta barındıran gıdaları bıraktım. protein ağırlıklı besleniyorum peynirimi yoğurdumu tam tahıllı ekmeğimi eksik etmiyorum. kısacası sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.

ne yapmalıyım bennnnnnn

canım mesajlarından çok gerilmiş olduğunu hissediyorum. belki de bana öyle geliyor bilemiyorum. ancak şekerden ziyade bu gerginlik ve üzgünlüğün bebeğine daha zararlı. öncelikle sakin ol, kalbini ferah tut. çok az bir vaktimiz kaldı onu da kendini harap ederek geçirme. grip konusunda da malesef ilaç içemiyoruz bol bol dinlenmeye çalış yapacak pek bir şey yok malesef. zaten ilaçlada 1 hafta ilaçsız da 1 hafta dedikleri bir hastalık bu grip illeti.

selam canım bende merak ettim bende evde bazı şeylerin rengini değiştirmek istiyorum resmini çekersen sevinirim

selam güzel annişler .. keyifler nasıl ? umarım herkes iyidir.. ben cuma günü çok kötü bir kabus gördüm elim varmıyor yazmaya ama bebeğim 6 aylıkken doğuyo ve bir kez emzirdikten sonra kaybediyorum çok fena bir şekilde uyandım moralim çok bozuldu. aşkıma anlatayım dedim anlattırmadı bile dayanamam söyleme dedi.. bende içime attım rüyayı ama dayanamadım sizlerle paylaşmak istedim en azından... sonra cumartesi günü randevumuz vardı doktora gittik çok şükür ki herşey yolunda bebeğimiz oldukça sağlıklı ve kıpır kıpır .. doktor hep güzel şeyler söyledi moralim düzeldi neyse ki ... ama gerçekten çok korkutucu bir duygu Rabbim kimseye rüyada bile bu acıyı yaşatmasın.... Aminnn........

merhaba güzel agustos anneleri..gec olmakla beraber bende araniza katilabilir miyim ?? :))))

HOŞGELDİN CNM ARAMIZA:d

her insana bi dr kaçmış bence özellikle bu hamilelite allahım neler duyuyorum bugunde tavuk derisi yemezmiş hamile yoksa bebeğin deriside tavuğun derisine benzermiş bunu duydum bu da yeni

HAHAHAHAHA GERCEKTEN ÇOK GÜLDÜM NELER ÇIKARACAĞINI ŞAŞIRDI İNSANLAR:ddddd

canım çok güzeller güle güle giydir ve bu kadar küçük kıyafet yeter bence daha almana gerek yok zaten bu aylarda hemen büyüyorlar ben oğlumdayken ünisex renkler aldım hiç eskimedi şimdi kısmet olursa kızımada giydiricem bir kaç parça alsam yeter onada gerek yokta kız olduu için en azından dantelli az parçalı hastana çıkışı istiyorum hevesimden yazık onunda yani eşyaları olsun istiyorum................

aminnn cnm allah korusun gebelikten oluo tüm bu kabuslar allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

teşekkür ederim cnm çoğu hediye geldi zaten annemden,örgüler teyzelerimden tulumlar ve zıbınların geneli 6-9 aylık bende bilemiyorum yetermi die ilk olunca insan nasıl acemi oluo cnm bide bişe sorcam tecrübenden sancı çekerken gecelik giyilir demi hastanede o önlük tarzı şeyleri mi giydiriyorlar,bide hastane çantasına neler koymalıyım gecelik olarak bi gecelik bi pijama takımı yetermi önümde ne ablam oldu ne kuzenim ilk bebek benim olacak ancak böle araştıra araştıra alıorum

canım bende ilkinde almışımda almışım şimdi 2.ye kısmet oldu yeter bence daha getirirlerde hediye falan getirmeselerde fazlasıyla yeter hemde 2. olursa ona kaldırırsın ben kadın doğumda mersinde doğum yaptım öğretmenim. çok memnun kaldım devletden .normal doğum istedim ordaki ebeler çok tecrübeliler hertürlü farklı problemle karşılaşıyorlar pratikler yani hemde bebek için küvez falan gerekirse daha iyi olur diye düşündüm burası hem kadın hem çocuk hastanesiydi.normal doğum yapacaksan herhangibir kadın doğum hastanesinde devletde yani bol bir etek giy üstünede uygun rahat bişey normal doğumda hastane kıyafeti giydirmiyorlar sezeryanda giyiyorsun ameliyat elbisesi.

çantanda terliğin havlun ıslak mendilin çorabını sakın unutma insan üşüyor hava çok sıcak olcak doğumlarımızda ama lohusa olacağız farkında olmadan hastalanabiliriz sıcakda olsa giyçorabını hatta ben yedek çorapta koymuştum orda doğum yapan bir kadına verdim ikrama geçti üşümüştü çünkü

birde sana tavsiyem çantana bir kuru soğan koy bebeğini emzirmeden soğanı kesip göğüs uçlarına sür yara olmasın ben tavsiye üzerine sürdüm işe yaradı yine koyacam unutmazsam

su bardağı koyarsın pijama bir tane yetiyor sen bilirsin bol rahat pijama daha kullanışlı gecelikten ziyade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…