2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım tosun olmuş Allah nazardan saklasın

Olurmu tatlım yaa doğum fotosu çekilcez kokoş anne olmamız lazım Ben almayı istiyorum şahsen

cnm bnm fotografcım esım ..nazım gecer ona :) sezeryan olucm zaten...oyle amelyathane gırerken falan resım ıatemem 3bucuk atıyo olucam cnku patlarmm mıllete sınır stresten :) ben narkozdan cıkınca suslenırım zatennnn:) bebısımlee ceksn o zamn resmlerımızı....

hmm benim 50mg.dı farkediyordur tabi yüklemeye göre kusura bakma canım kötü haber tellalı gibi hissettim kendimi birden sorun yoksa süper tabi

yok canım ya işte bana 75 gr yükledi 1 saat sonra gel dedi gittim tokluk şekerin 144 dedi sınır 180 dedi diğer yüklemeye gerek yok zaten düşük dedi yani 2. saat 3. saat oluyormuş onlara gerek duymadı

Canım ben onu duymadım bak katkı payı olayı ne:44:

ay maşallah canım yaa, hem çok güzeller hem de ne güzel yerleştirmişsin eline sağlık, gerçekten güzel kelimesi az kalır...
güzel günlerde giysin 41 kere maşallah , hele ayakkabılara bittim

Merhaba annecikler ve minik melekleri.Bu sayfaları nasıl böyle dolduruyorsunuz.Okuyorum okuyorum bir türlü size yetişemiyorum.Neyse en sonunda yettim gari.

Canım bence annenle konuşmalısın. Annen teyzenlere uygun bir dille anlatsın.

Ben evde kalabalıktan hiç hoşlanmam.Evime başkasının müdahale etmesinden temizlik yemek v.b şeyler yapmasından hiç hoşlanmam.Stres olurum.Çünkü düzenimi bozarlar.Ben en baştan beri annem ve kayınvalideme şakayla karışık diyorum.En fazla 10 gün kalabilirsiniz.Daha fazlasını kaldıramam diye.10 gündede kendimi oparlarım herhalde.Onlarda bana inşallah sonradan sen bizi çağırmazsın diyorlar.Bende ben kendim hallederim diyorum.Yapacak birşey yok.Birileri yanımda oldukça kendimi yardıma muhtaç,yatalak olarak hissedip kendimi kötü hisseiyorum.İşte bende böyleyim.

kızlar oğluma isim bulamadım ya
baran
kerem
selim
emre
isimleri arasında gidip geliyorum

kızım başta deniz olsun diyordu ama eşim kabul etmiyo

Ben baran ve utku ismini çok beğenirim canım.

kızlar yaa sizdede oluomu ben kendimi bazen çok mutsuz hissediyorum içim daralıo bugünde dünde öleyim sabah kalkıp işe gelmek istemiorum bunalıorum14:

Evet canım bazen bendede oluyor.O zamanda kocamdan ilgi bekliyorum.Zaten kocam hemen anlıyor.

Göbek fotoğrafı yükleyenleri kıskanıp öğle yemeğinden sonra hemen çektirdim bi foto :)

Eki Görüntüle 704776

Benim göbeğim bu kadar yok.Hatta yeni yeni çıkmaya başladı.Görenler hani senin hiç göbeğin yok diyor.Galiba şimdiden sonra çıkmaya başlar.Belkide iç karnım geniştir.

saolasın canım benim.. dahaa ayakkabı aldım ama siparişlerim gelmedi gelince onlarıda gösteririm Rabbim herkese hazırlamayı nasip etsin çok güzel bir duygu..

Canım bebişin güle güle giysin inşallah.Dolabada çok güzel yerleştirmişsin.

canım aslında ilk etapta ben beğendim bu koltukları toprak renkleri küçük bebek büyütürkende temizlik açısından kolay olur diye düşündüm eşimde sürekli oturdugumuz oda biraz canlı olsun diye çiçekli istedi herneyse artık yıldız mobilyanın sahibi bizim arkadaşın yakını annemler bütün 3 katlı evin eşyalarını ordan aldılar bizde onlarla beraber aldık bayag bi indirim oldu inşallah dediğin gibi bi sorun yaşamayız valla sorun çıkarırlarsada babam çok fenadır ne yapar onları düşünemiyorum bile.

anladım nerde oldugunu sagol canım yaaa çok yardımcı oldun eger gidersem dediğin gibi yaparım dün hatta oranın önünden geçtik

ay maşallah canım yaa, hem çok güzeller hem de ne güzel yerleştirmişsin eline sağlık, gerçekten güzel kelimesi az kalır...
güzel günlerde giysin 41 kere maşallah , hele ayakkabılara bittim

ayy canım çokk saolasın yaaa allah razı olsun... aminn inşalahhhhhh

Ama bu çok şekermişşş büyüğünü istesen olmazmı canım seneye giyer :)

Ben de ben deee:)) Makyaj çantanı koymayı unutma canım çantana

Ayıpsın unuturmuyum hiççç yani inşallah unutmam o telaşla

Pilates topu hareketlerini de unutma canım İnşallah istediğimiz gibi geçer doğumlarımız. Ben normal doğum istiyorum ama epidural alırım gibi geliyor :18:

son aldıklarımı yüklüyorum. Beğenen almak isteyen olursa diye resimleri kayıt ederken nerden aldığımı yazdım. Hayatımsın abarttım kışlık aldım diyorsun ben 2 tane mont aldım :) arasta yanlımıyorsam gri altın senin hoşuna gideceğini sanıyorum tarzına benzettim :)

bir de ek olarak bütün hamilelik boyunca tek aş erdiğim şey çilek ti deli gibi yedim. Çilek kızıma çilek elbise almadan olmazdı

Eklentiler

• $alt-gap.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $çilek.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 19
  • $e-bebek.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $mont-gap.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $mothercare-mont.webp
    7 KB · Görüntüleme: 24
  • $patik.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
normal doğumda aldığın geceliği giydiriyorlar diye biliyorum canım.. sezeryanda önlük giydiriliyormuş.

benim normal doğumdu hastaneye gider gitmez verdiler geceliği elime hemen giydim güzel ve rahattı
zaten gözüm görmedi de resimlerden bakıyorummm

evt öyle olacak inşallah
bir de beğenmediğii şeyleri saklıyoo nereye saklıyosa geçen bi tayt aldım daha giydirmeden kayıp evde dolapların biyerine sokuyoooo

Son düzenleme:

yok cnm benim kışlık aldım demedim.. yazlık aldıklarım kışa denk gelecek ama içlerine uzun kollu falan giydiririm napim çok beğendim..

Güle güle kullansın miniğin elbiselerini yesinler onun..

Nasıl çözmüş bak beni. Evet içlerinde en çok gri altı beğendim canım ama diğerleri de güzel Güle güle giydir.

bunlar hangi topik yaww acayip merak ettim!

bana da doktorum aç tok farketmez dedi özellikle sordum...ilk yüklemede sanırım farketmiyormuş...ikinci de aç olmak gerekiyormuş...bana eczaneden 50 lik glikoz alın iç 1 saat sonra kan ver bu kadar dedi...

benim de kollarım incedir omuzlarım küçüktür...alt taraftan belli oluyor benim hep aldığım kilolar...

cnm bnde oyleyımmm herseye bırden gozlerım doluyo aglamaya baslıyormmm...dogum yaklasıyo stresımız arttı bde hormonlar zaten fenaa dıs etkenlerde ustune eklennce boyle oluyrzzz

ben de öyleyim...ama anlayan yok....

laptop açtıgımda kızımın resmını yuklerım demıştım. işte benım küçük köpek kızım bademim :)

yerim ben onu,kurban olurum maşallahh...benim de vardı 12 sene baktık,ağustosta 2 sene olacak öleli hatta kızımın doğumu onun ölüm tarihine denk gelebilir...:/

bu arada benim kızıma hala bişey almadık...eşim maşşallah doğurmamı bekliyor sanki...mayısta başlarız diyordum mayıs geldi hala tık yok....dün dedim haftaya başlasak artık diye bakarız,öbür haftada olabilir diyor hala...bizi düşünen yok tabi,bu kız nası dolaşacak o haliyle o karınla...iyice ağırlaşacak diye düşünen yok

zaten biraz iyi oldum bişeyleri kendim yapabiliyorum diye yardım etmeyi de bıraktı artık...bulaşıkları kaldırıp makinayı çalıştırıyordu vs yardım ediyordu işte şimdi bardağını tabağını makinaya bile koymuyor...nasılsa yapıyorum diye...dün viledayla yerleri sildim canım çıktı silemiycem artık dedim zor oluyor dedim,hiç bişey demedi...o zannediyor ki baştan kötü olunuyor sonradan düzeliniyor halbuki son aylarda yine zorlaşıyor herşey....

bunlar hangi topik yaww acayip merak ettim!

eşi ve ailesiyle sorunu olanlar diye bi başlıktı sanırım, 'acil yardım ' gibi ilginç başlıklarla konular açmışlar ,insan merak ediyor, altından bunlar çıktı , birde sayfanın en altında başka konu önerisi var ya , onları merak edip takip ettim, değişik topiklerde buldum kendimi

bugün işyeri sakin diye yazdım da yazdım kızlar, inşallah bilgi işlem'den bi uyarı almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…