- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.721
kızlar doktora gittik bebeğimi gördüm koccaman olmuş1200 gr ve 27+1 günlük dedi doktorumuz. ancak hep yan ve arkası dönük yatıyo sorun çıkarıcak bu bebiş sana ,ağrın fazla olur pozisyonundan dolayı dedi. doğru gerçekten bazen karnım çok ağrıyor.
Olurmu tatlım yaa doğum fotosu çekilcez kokoş anne olmamız lazımBen almayı istiyorum şahsen
hmm benim 50mg.dı farkediyordur tabi yüklemeye görekusura bakma canım kötü haber tellalı gibi hissettim kendimi birden sorun yoksa süper tabi
Off sorma şu izin olayını uzatmayı başaramadılar ama Özel hastaneden alınabilcek katkı payının %200 artması için tasarı meclise sunuldu. Meclis izne girmeden hallolsa keşke dualarım siz emekçi annelerle
Dün akşam resimleri yüklerken kocama dedim benim explor sayfamı kapama resim yüklüyor diye adam sanki kalk kapa demişim gibi kapattığı için akşamdan size kızımın ciciklerini gösteremedim. bide ben kapa dedin anladım diye üste cıkmaz mı
Neyse teyzeleri kızımın ciciklerinin bir cogunu dolaplarına yerleştirdim. dışarda olanları dedesi yeni aldı onlarda yıkanıp dolapta yerine alacak
Eki Görüntüle 704867 Eki Görüntüle 704879 Eki Görüntüle 704878 Eki Görüntüle 704877 Eki Görüntüle 704876 Eki Görüntüle 704875 Eki Görüntüle 704874 Eki Görüntüle 704873 Eki Görüntüle 704872 Eki Görüntüle 704871 Eki Görüntüle 704870 Eki Görüntüle 704869 Eki Görüntüle 704868 Eki Görüntüle 704866 Eki Görüntüle 704865 Eki Görüntüle 704862 Eki Görüntüle 704863 Eki Görüntüle 704880
Günaydın hanımlar;
Bugün keyifsizim. cuma gününden beri toplamda 4 günde 1 kilo daha almışımNasıl oluyor ben anlamıyorum. Aklım ermedi bir türlü. Şişlik var mı diye kontrol ettim o da yok. Bildiğiniz kilo yani.
Aslında canımı sıkan ve size danışmak istediğim bir konu daha var. Doğumda annem gelecek yanıma. Kayınvalidemler de 40'ı çıksın toparlan öyle geliriz dediler. Rahattım açıkçası. Dün kardeşim haber verdi. Teyzemlerde memleketten doğuma yanıma gelmek istiyorlarmış. Açıkçası ben o halde bi de misafirle uğraşmak istemiyorum. Her ne kadar yardıma geldik deseler de kesinlikle ve kesinlikle gezmek isterler, yemeği var , yatırması, ilgilenmesi var. Annem kendine ve bana zor bakacak bi de onlarla uğraşsın istemiyorum. Toparlanalım sonra gelsinler illa geleceklerse. Annem ne desin hiç bişey diyememiş. Bana söyleyecekmiş yakında. Kardeşim "abla huyunu biliyorum ilk duyunca şok olup ters bi laf edersin diye önceden söylüyorum" dedi. Bir yanım ;Allahtan hayırlısını iste zamana bırak, gelip kalsalar ne kadar kalırlar zaten, bir hafta kalır giderler herhalde diyor. O sırada eşimle ben birbirimize girmiş oluruz heralde zaten. Ben iyice depresyona girerim. Bir yanım da uygun bi dille söylesek mi diyor. Onda da alınır gücenirler diye korkuyorum. Annem onların alınmasını hayatta istemez. Anneme laf ederler.Annem surat asar geldiğinde 40 gün boyunca. Affetmez beni. Huyu böyle çünkü. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşime daha söylemedim. Stres oldum valla. Kendimi o kadar sıkmışım ki tüm gün gece yorgunluktan bayılmışım resmen. Ya benim tüm özel zamanlarımda illa bişey çıkacak, mutlulukla hatırlanması gereken günleri ben hayatta hatırlamak istemeyeceğim. şimdiye kadar böyle oldu. Şimdiden sonra da böyle olacak. Bi insanın kaderi nasılsa öyle devam edip gidiyor. Değiştiremiyorsun galiba.
Sizce ne yapmalıyım kızlar, Onlara bişey söylerken ya da anneme söylerken nasıl söyliyim ki kimse darılmasın gücenmesin. ?????
kızlar oğluma isim bulamadım ya
baran
kerem
selim
emre
isimleri arasında gidip geliyorum
kızım başta deniz olsun diyordu ama eşim kabul etmiyo
kızlar yaa sizdede oluomu ben kendimi bazen çok mutsuz hissediyorum içim daralıo bugünde dünde öleyim sabah kalkıp işe gelmek istemiorum bunalıorum14:
Amin canım. Daha ne kadar büyür acaba yaaa şimdiden çok gergin hissediyorum. Benim de arkadan filan belli değil bir de dar kotlar giyiyorum zaten. Sanki hamile değilmişim de karnıma yastık koymuş gibi görünüyor
Göbek fotoğrafı yükleyenleri kıskanıp öğle yemeğinden sonra hemen çektirdim bi foto :)
Eki Görüntüle 704776
Dün akşam resimleri yüklerken kocama dedim benim explor sayfamı kapama resim yüklüyor diye adam sanki kalk kapa demişim gibi kapattığı için akşamdan size kızımın ciciklerini gösteremedim. bide ben kapa dedin anladım diye üste cıkmaz mı
Neyse teyzeleri kızımın ciciklerinin bir cogunu dolaplarına yerleştirdim. dışarda olanları dedesi yeni aldı onlarda yıkanıp dolapta yerine alacak
Eki Görüntüle 704867 Eki Görüntüle 704879 Eki Görüntüle 704878 Eki Görüntüle 704877 Eki Görüntüle 704876 Eki Görüntüle 704875 Eki Görüntüle 704874 Eki Görüntüle 704873 Eki Görüntüle 704872 Eki Görüntüle 704871 Eki Görüntüle 704870 Eki Görüntüle 704869 Eki Görüntüle 704868 Eki Görüntüle 704866 Eki Görüntüle 704865 Eki Görüntüle 704862 Eki Görüntüle 704863 Eki Görüntüle 704880
saolasın canım benim.. dahaa ayakkabı aldım ama siparişlerim gelmedi gelince onlarıda gösteririmRabbim herkese hazırlamayı nasip etsin çok güzel bir duygu..
benim kocada öyle nasıl olcak diye aklımıza takılcak der ama öyle gerçekten.. olsun evinize gelince renk içine siner.. evet ama çok sinir bir durum gerçekten hepp kararsızlık oluyor Canım yalnız yıldız mobilyaya peşin alacaksanız paranın hepsini vermeyin. teslimatta gıcıklı çıkarabiliyorlar bi iki arkadaşımın başına geldi . kız evleneli 2 yıl oldu bi sandalyeyle ugrastılar on kere gitti geldi sandalyeler. ya zamanında getirmediler falan..
Saol canım benim.. mudanya yolunda moremo bebe den aldık.. ismo bebeyle yan yanalar.. eğer giderseniz bakmaya eşimin adı verin indirim yapıyorlar tesadüfen öğrenmiştim eşimin arkadaşınınmış orası oda karısıymış orda duran bayan.. konu konuyu açıncaa aaaaaa falan olmuşlardı. bi arkadaşımızda öyle gitti.. ihsaniyeden sezginlerde burdan aldı bizi gönderdiler demişler 5.500 den 4800 düşürmüş ve yanına ufak tefek hediyeler vermiş sanırım onun fiyat pahalı olma sebebi bebekleri ikiz..
ay maşallah canım yaa, hem çok güzeller hem de ne güzel yerleştirmişsin eline sağlık, gerçekten güzel kelimesi az kalır...
güzel günlerde giysin 41 kere maşallah , hele ayakkabılara bittim
kızlar bunu e-bebek ten aldık. 6 m yazıyordu 6 aylığa kadar kullanılabilir diye yorumladık. Ama şimdi düşünüyorum yaz eylülüde kat 2 aylık olcak büyük gelir kullanamaz mı acaba. Bizim ki biraz önden gidiyor ya ona güvendim aldım. Çok ucuz da değil iade mi etsem acaba siz ne dersiniz. Babasıda çok beğendi bişey diyemiyorum. Birde önü düğmeli şortun ağında çıtçıt yok kullanması çok mu zor olur
Ben de ben deee:)) Makyaj çantanı koymayı unutma canım çantana
Doğum Meleği: Perine Masajı
arkadaşalr bu bloga bayıldım tam bana göre, ben de yırtıksız, epizyotomi kesisi olmadan doğal doğum yapmak istiyorum.
nst'ye bağlanmak istemiyorum, epidural istemiyorum, suni sancı istemiyorum,
çok da takıntı halinde değilim tabii şler yolunda gitmezse her türlü ihtimale hazırladım kendimi,
çünkü doğal doğum diye tutturup genel anesteziyle sezeryan olan arakdaşım oldu,
ama imkanlar el verdiği ölçüde doğal doğum istiyorum
yukardıdaki linkte benim gibi doğal doğum yanlısı olanalr için haftalar öncesinden yapılması gerekenler anlatılıyor tavsiye ederim.
şimdi bol yürüyüşle işe başladım, son 6 hafta kala periferik masaja başlıycam ve daha ne gerekiyorsa
normal doğumda aldığın geceliği giydiriyorlar diye biliyorum canım.. sezeryanda önlük giydiriliyormuş.
ay hadi sevındım senın adına cnm yıllık iznin yanmamış olacak ve doğum iznin erkenden başlamayacak.
saol canım yaaa amin inşallah.. teyzelerinin dualarıyla güzel günlerde giyinsin inşallah.. kendi çekmecelerimde öyledir ama kıl olurum düzensizliğe hep mağaza usulü katlıdır kıyafetlerimizama cokk haklısın bu konudaa görümcemde senin gibi anlatıyor sonra tıkıyorlarmış içinee yeğenimden de biliyorumm çok bilmişler valla 12 yaşında amaa offff diyorumm ne çektiriyor be o dolap dağınıklığında
selam hamişler nihayet şeker yüklememde oldu bu sabah açlık 77 tokluk 144 çıktı çok şükür normal çıktı sınırı 180 miş bunuda atlattım
son aldıklarımı yüklüyorum. Beğenen almak isteyen olursa diye resimleri kayıt ederken nerden aldığımı yazdım. Hayatımsın abarttım kışlık aldım diyorsun ben 2 tane mont aldım :) arasta yanlımıyorsam gri altın senin hoşuna gideceğini sanıyorum tarzına benzettim :)
bir de ek olarak bütün hamilelik boyunca tek aş erdiğim şey çilek ti deli gibi yedim. Çilek kızıma çilek elbise almadan olmazdı
son aldıklarımı yüklüyorum. Beğenen almak isteyen olursa diye resimleri kayıt ederken nerden aldığımı yazdım. Hayatımsın abarttım kışlık aldım diyorsun ben 2 tane mont aldım :) arasta yanlımıyorsam gri altın senin hoşuna gideceğini sanıyorum tarzına benzettim :)
amaaan bekara karı boşamak kolaydır derler ya , o hesap. yazık kadınlar eşleriyle kv lerle dertlerini anlatmış filan, bunlar yazıyor da yazıyor, ne çekiyosun boşan gitsin , sende de hata var ne kadar zayıfsın filan.. bana da neyse merak ettimzaten duygusallık had safhada , üzülüyorum bir de insanların dertlerine
ha birde kürtaj konusu vardı, bir bayan eşiyle sorunu varmış diye kürtaj olmak istiyormuş, ooo kadınlar fikir ayrılığında top yapmışlar, yalnız konu sahibi hiç ortada yok ,biz dalaşıyoruz kendi kendimizeaman geri döndüm ben sakin topiğime
angysangel şeker testi yaptırıken mutlaka aç gitmeliydin açlık kan şekerini ölçüyorlar önce
bana dr.aç gelmen gerekiyor dedi hatta sabahın körüne ilk randevuyu ben aldım ki uzarsa açlıktan fena olmayayım diye hatta öyle ki ikinci kanı 1 saat sonra veriyorsun o arada bile hiçbirşey yiyp içmeyin diyorlar.
helenas gerçekten zor bir durum ama kendine bu kadar stres yapma şimdiden
annenle konuş uygun bir dille,hani benim bakıma ihtiyacım var,onlarla ilgilenmezsem de içim rahat etmez o yüzden daha uygun bir zamanda gelsinler de bence
bende yaşamayıseviyorum gibi düşünüyorum önce benim rahatım gelir yani bu sebepten kırılacaksalarda kırılsınlar
cnm bnm kollarda ıncecık duruyo....gecen ablam dedı arkadan bakılınca hamıle oldugun bellı bıle degıl dıye....onde bı gobek var...aldı yurudu bde boyda yok bnde doguma yuvarlanarak gdıcem galıba :) allah nazarlardan saklasn hepımızn gobuslerını
cnm bnde oyleyımmm herseye bırden gozlerım doluyo aglamaya baslıyormmm...dogum yaklasıyo stresımız arttı bde hormonlar zaten fenaa dıs etkenlerde ustune eklennce boyle oluyrzzz
laptop açtıgımda kızımın resmını yuklerım demıştım. işte benım küçük köpek kızım bademim :)
canım sende mi evlenir evlenmez hamile kaldın
hosgeldn dıyelım o zman sana :) bız burann gedıklısı olduk artıkkk :) son 3 ay kala bı kısı daha eklendı bızım topıge:))
şu işide bi atlatsama hayırlısıyla sağol cnm :) 2 defa kan alınıyor sanırım koldan mı parmaktan mı alıyolar ?
bunlar hangi topik yaww acayip merak ettim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?