2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa canım petrol mavisinden vazgeçtiniz sanırım... krem ve turuncuysa kemik rengi daha kremsi deri sandalye tv üniteside güzel olabilir. tam beyaz çiğ kalabilir sanki benim fikrim tabi..

arasta kapı süsün çok güzel bayıldım canım duvardada hoş durur tavandan aşağıya sarkacak şekildede hoş durur bence eger kapıda ses çıarır derken kapının üst pervazından aşağıya sarkıtabilirsin ozaman kapı kapanınca degmezse seste çıkarmaz

Meleğe bayıldımmm evet kapıda ses çıkarabilir açıp kapatırken canım duvarına çok yakışacaktır. İsimliği de çok şirin oynar onunla büyüyünce :)

yüklemeye çalıştıgın resim boyutu yüksek geliyordur. resmi paintte aç jpg olarak kaydet. mb düşerse yükler cnm.. vazgeçme yükle bizde görelim

başka biri daha sordu mu bilmiyorum ama ben sormuştum cnm
bende haftaya doktora gittiğimde soracğım unutmazsam
ne tavsiye edersiniz diye

güle güle kullan narin
:)

cnm benim tuzla pek aram yoktur normalde de
ama bütün gün bacakları sarkıtmaktan oluyor herhalde
sabah kalktığımda çok iyi ama akşam eve gidince bir bakıyorum çorap bileklerimi kesmiş

Teşekkürler canım. Fotoda küçük çıktı ama boy kısmı tam 3 karış. Kapıda çok kocaman duracak. Bi tane abajur aldım şifonyerin üzerine onu koyucam tam üstüne de bu meleği asıcam. Işık yandığında bu pırıldıycak çünkü üstünde pırıltılar var burda tam net değil. Bak odası gelsin yaptığımda anlarsın. Abajurun üstünde de gümüş rengi pırıltılar var çok uyumlu oldu

kızlar bu hastanede normal doğum veya sezaryen sırasında bir hastane önlüğü giyiyormuşuz sanırım.
ben bir kaç yerde okudum doğum hikayelerini anlatan bazı arakadaşlar hastanenin verdiğini giymek istmediğinden kendileri renkli, çiçekli böcekli hastane önlükleri almış, ve doğum sırasında onu giymişler,
nerden bulabiliriz o önlüklerden, acaba piyasada yok mu diktirmek falan mı gerekir?

Of of of neler neler almışsın annesi minik prensese. Benim kızın bu kadar giysisi yok Güle güle kullanın canım. Hepsi birbirinden güzel.

saol canım benim.. olsun teyzeminde güzel cicikleri olur annesi dolap rafları çok olunca gözüme kıyafetleri az bile geldi yahu

Meleğe bayıldımmm evet kapıda ses çıkarabilir açıp kapatırken canım duvarına çok yakışacaktır. İsimliği de çok şirin oynar onunla büyüyünce :)

İsimliği ben de çok şirin buldum Aldıklarım hep sade ayıcıksız şeyler ve 1-2 tane sevimli şey şart. Azcık bebek odası olduğu belli olsun istedim:)

aaaa canım petrol mavisinden vazgeçtiniz sanırım... krem ve turuncuysa kemik rengi daha kremsi deri sandalye tv üniteside güzel olabilir. tam beyaz çiğ kalabilir sanki benim fikrim tabi..

sorma canım yaa eşim gözümüzün gördüğünü alalım dedi o renk nasıl durur falan filan diye yan çizdi magazada da bu renk vardı bide bebekle çok açık olacak o renk diye istemedi açıkçası turuncu tarzım değil ama ısrarla tekliler çiçekli olsun diye tutturunca ana renge ençok uyan çiçekli kumaş oydu benimde içime beyaz sinmedi koltukların rengine uyumlu başka bi deri seçsem bu seferde beyazlı masa tv ünitesine uymuyor ayyy ne sinir bi durummuş bu eşya seçimi bu arada bebeğinin eşyalarına bayıldım canım güle güle keyifle kullansın bebişin annesi ogluşa oda şimdilik yapmayacaktım ama eşim dün oğlanada oda yapalım dedi siz nerden almıştınız bebek odasını tarif edermisin ismoyada bakacagım benim koltuklar izmir yolunda yıldız mobilya varya ordan aldım inşalalh içime sinen tv ünitesi ve masayıda bulurumda biter şu iş

cnm bosver gıyıver onlugu nolucakk :) kım goruyo sankı..o anda canımızn derdıne dusucezzz telass telass :) bnm sahsı fıkrım bu tabıkı

arasta ozaman dediğin gibi büyük durur kapıda ama abajur üstü süper olur merakla bekliyorum canım kızının odasını

ay bir tanesini deneme amaçlı yükledim. Bakalım olmuş mu? Kızımın cici kot pantolonu çok yumuşak bu arada sakın aldanmayın kot diye. Ayrıca kampanyası vardı çok ucuza geldi

Eklentiler

• $gap-kot.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 26

benim kocada öyle nasıl olcak diye aklımıza takılcak der ama öyle gerçekten.. olsun evinize gelince renk içine siner.. evet ama çok sinir bir durum gerçekten hepp kararsızlık oluyor Canım yalnız yıldız mobilyaya peşin alacaksanız paranın hepsini vermeyin. teslimatta gıcıklı çıkarabiliyorlar bi iki arkadaşımın başına geldi . kız evleneli 2 yıl oldu bi sandalyeyle ugrastılar on kere gitti geldi sandalyeler. ya zamanında getirmediler falan..

Saol canım benim.. mudanya yolunda moremo bebe den aldık.. ismo bebeyle yan yanalar.. eğer giderseniz bakmaya eşimin adı verin indirim yapıyorlar tesadüfen öğrenmiştim eşimin arkadaşınınmış orası oda karısıymış orda duran bayan.. konu konuyu açıncaa aaaaaa falan olmuşlardı . bi arkadaşımızda öyle gitti.. ihsaniyeden sezginlerde burdan aldı bizi gönderdiler demişler 5.500 den 4800 düşürmüş ve yanına ufak tefek hediyeler vermiş sanırım onun fiyat pahalı olma sebebi bebekleri ikiz..

Son düzenleme:

normal doğumda aldığın geceliği giydiriyorlar diye biliyorum canım.. sezeryanda önlük giydiriliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…