- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.681
kızlar ikide bir ev eşyası olayını soruyorum ama benim için sizin fikirleriniz önemli zevklerinize güveniyorum salona aldıgım koltuk takımları sütlü kahve gibi içinde krem turuncu çiçekleri olan kumaştanda tekli koltuklar kaplanacak böyle bir takıma beyaz meşe karışımı tv ünitesi masa ve beyaz deri sandalyeler yakışırmı sizce magazadaki adam mimar yakışır açar falan diyor ama satmak için söylüyor diye çokta kulak asmıyorum bide bebekle o beyaz deri sandalyeler ne hale gelir diye düşünmeden edemiyorum kızımda sürekli kalemle oynuyor adam tükenmez kalem çıkmıyor dedi açıkca ne yapsam karar veremedim
cok guzelller gule gule gysınn cnmmm mınıgınnn
Çok bekletmiycem seni ve verdiğim sözü tutuyorum canım. Meleği kapı süsü diye almıştım ama odasının duvarında daha şık durucak bence. İsimliği de yatağının üzerine koyucam, büyüyen karyola olacak ya hani baş ucunda durucak işte :)
Eki Görüntüle 704860 Eki Görüntüle 704861
Hepsi çok güzel Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah
çok sekerlermiş güle güle kullansın tatlı kız ida :)
ya ben 2 saattir burada bişey yüklemeye çalışıyorum beceremıyorum iyice teknoloji özürlü oldum. telefon ile resim çekip kendime mail attım. Sonra pc de masaüstüne kaydettim. Ama sitede ekle diyince kabul etmiyor nedendir anlamadım neyse vazgeçtim ya paylaşmıycam kızımın cicilerini :)
bi arkadaş sormuştu hatırlayamadım şimdi alıntıda yapamıyorum güneş kremi ne aldınız diye dün aldım ben nivea nın 50 faktörlüsünü geçen çok sıcaklarda biraz dışarda gezindim baktım göz çevremin etrafında lekelenme olacak dün hemen aldım bu sabah sürdüm işe gelirken çantamada koydum ki işten çıkarkende sürerim diye
Sağolun kızlar fikirler için;
Bakalım bi hal çaresini bulacağız bulamasak da bunların olması gerekiyormuş diye düşüneceğim.
Tatlım, tuzu iyice azalt, bol bol su iç, akşamları ayağının altına yastık koy hala daha geçmezse aktardan kantaron yağı alıp bacaklarına ayak bileklerine masaj yaparak sür sabaha hiç bişey kalmıyor. ayaklarına 2 kat eski bir çarşaf ser ki yağ olmasın. Benim hamilelikten önce de yazın şişerdi, şimdi de şişiyor. Ben bu formülü uyguluyorum
arasta kapı süsün çok güzel bayıldım canım duvardada hoş durur tavandan aşağıya sarkacak şekildede hoş durur bence eger kapıda ses çıarır derken kapının üst pervazından aşağıya sarkıtabilirsin ozaman kapı kapanınca degmezse seste çıkarmaz
cnm maşallah hepsi çookk güzel güle güle giysin yavruşun
Of of of neler neler almışsın annesi minik prensese. Benim kızın bu kadar giysisi yokGüle güle kullanın canım. Hepsi birbirinden güzel.
Meleğe bayıldımmm evet kapıda ses çıkarabilir açıp kapatırken canım duvarına çok yakışacaktır. İsimliği de çok şirin oynar onunla büyüyünce :)
aaaa canım petrol mavisinden vazgeçtiniz sanırım... krem ve turuncuysa kemik rengi daha kremsi deri sandalye tv üniteside güzel olabilir. tam beyaz çiğ kalabilir sanki benim fikrim tabi..
o ne düzen ,o ne güzellik öyle gören genç kız dolabı sanar masal kıza maaşaaallah :)
kızlar bu hastanede normal doğum veya sezaryen sırasında bir hastane önlüğü giyiyormuşuz sanırım.
ben bir kaç yerde okudum doğum hikayelerini anlatan bazı arakadaşlar hastanenin verdiğini giymek istmediğinden kendileri renkli, çiçekli böcekli hastane önlükleri almış, ve doğum sırasında onu giymişler,
nerden bulabiliriz o önlüklerden, acaba piyasada yok mu diktirmek falan mı gerekir?
sorma canım yaa eşim gözümüzün gördüğünü alalım dedi o renk nasıl durur falan filan diye yan çizdi magazada da bu renk vardı bide bebekle çok açık olacak o renk diye istemedi açıkçası turuncu tarzım değil ama ısrarla tekliler çiçekli olsun diye tutturunca ana renge ençok uyan çiçekli kumaş oydu benimde içime beyaz sinmedi koltukların rengine uyumlu başka bi deri seçsem bu seferde beyazlı masa tv ünitesine uymuyor ayyy ne sinir bi durummuş bu eşya seçimibu arada bebeğinin eşyalarına bayıldım canım güle güle keyifle kullansın bebişin annesi ogluşa oda şimdilik yapmayacaktım ama eşim dün oğlanada oda yapalım dedi siz nerden almıştınız bebek odasını tarif edermisin ismoyada bakacagım benim koltuklar izmir yolunda yıldız mobilya varya ordan aldım inşalalh içime sinen tv ünitesi ve masayıda bulurumda biter şu iş
kızlar bu hastanede normal doğum veya sezaryen sırasında bir hastane önlüğü giyiyormuşuz sanırım.
ben bir kaç yerde okudum doğum hikayelerini anlatan bazı arakadaşlar hastanenin verdiğini giymek istmediğinden kendileri renkli, çiçekli böcekli hastane önlükleri almış, ve doğum sırasında onu giymişler,
nerden bulabiliriz o önlüklerden, acaba piyasada yok mu diktirmek falan mı gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?