- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.701
canım yaa sen daha önce ağustos annesi olmuşsun bu ağustos bebelerine dogduklarında ne giydireceğiz bazıları yeni doğmuş üşür içine zıbın üstüne uzun kollu diyor bazısı çok sıcak bebek bunalıyor bi ince çıtçıtlı badi yeter diyor alışveriş yaparken şaşırıyorum bende ne alacagıma
arasta ozaman dediğin gibi büyük durur kapıda ama abajur üstü süper olur merakla bekliyorum canım kızının odasını
maşallah sana da göbişine de canım benim nazar değmesinGöbek fotoğrafı yükleyenleri kıskanıp öğle yemeğinden sonra hemen çektirdim bi foto :)
Eki Görüntüle 704776
aramıza hoşgeldin şekerimAgustosta dogum yapacak anneler agustos annesi sayiliyor degil mi? Cok yeni bi uyeyim degecen yillarin anneleri cok duygulandirdi beni. ben de oglum kucagimdayken " hey yavrum heeyy cok yolunuz var tadini cikarin" demek istiyom ama :-( cok sabirsizlastim ben.
ben de deniz ismini çook seviyorum ya kızda da erkekte de çok güzel duruyor bence ama eşin kabul etmiyorsa yapacak bişey yokkızlar oğluma isim bulamadım ya
baran
kerem
selim
emre
isimleri arasında gidip geliyorum
kızım başta deniz olsun diyordu ama eşim kabul etmiyo
canım ben sınır 140 diye biliyorum aklını karıştırmış gibi olmayım da :26: benim 148 çıktı dr. sınırın üstünde dedi 100.mglık ikinci yükleme yapılacak bu hafta.. netten de baktım 140 diyor gebelik şeker sınırı :26:selam hamişler nihayet şeker yüklememde oldu bu sabah açlık 77 tokluk 144 çıktı çok şükür normal çıktı sınırı 180 miş bunuda atlattım
[I]poli aynı durumdayız
bakacak kimsem yok mecbur çıkmalıyım
ama para kazanamamak
hiç alışkın değilim ki
offfffffffff offfffffffff
burdakilere de demiyorum ayrılıcam diye
aynıyız işte
anlıyosun beni diye düşünüyorum
Dün akşam resimleri yüklerken kocama dedim benim explor sayfamı kapama resim yüklüyor diye adam sanki kalk kapa demişim gibi kapattığı için akşamdan size kızımın ciciklerini gösteremedim. bide ben kapa dedin anladım diye üste cıkmaz mı
Neyse teyzeleri kızımın ciciklerinin bir cogunu dolaplarına yerleştirdim. dışarda olanları dedesi yeni aldı onlarda yıkanıp dolapta yerine alacak
Eki Görüntüle 704867 Eki Görüntüle 704879 Eki Görüntüle 704878 Eki Görüntüle 704877 Eki Görüntüle 704876 Eki Görüntüle 704875 Eki Görüntüle 704874 Eki Görüntüle 704873 Eki Görüntüle 704872 Eki Görüntüle 704871 Eki Görüntüle 704870 Eki Görüntüle 704869 Eki Görüntüle 704868 Eki Görüntüle 704866 Eki Görüntüle 704865 Eki Görüntüle 704862 Eki Görüntüle 704863 Eki Görüntüle 704880
kızlar bu hastanede normal doğum veya sezaryen sırasında bir hastane önlüğü giyiyormuşuz sanırım.
ben bir kaç yerde okudum doğum hikayelerini anlatan bazı arakadaşlar hastanenin verdiğini giymek istmediğinden kendileri renkli, çiçekli böcekli hastane önlükleri almış, ve doğum sırasında onu giymişler,
nerden bulabiliriz o önlüklerden, acaba piyasada yok mu diktirmek falan mı gerekir?
Allaamm yareppimm hızınıza kurban yavrularr oku oku anca geldiimm
maşallah sana da göbişine de canım benim nazar değmesin
aramıza hoşgeldin şekerim
ben de deniz ismini çook seviyorum ya kızda da erkekte de çok güzel duruyor bence ama eşin kabul etmiyorsa yapacak bişey yokkerem ismi süper bence canım hem çok fazla yok hem de kullanışlı gibi
canım ben sınır 140 diye biliyorum aklını karıştırmış gibi olmayım da :26: benim 148 çıktı dr. sınırın üstünde dedi 100.mglık ikinci yükleme yapılacak bu hafta.. netten de baktım 140 diyor gebelik şeker sınırı :26:
HAYATIMSIINN çook kıskandım ben bu cicileri yaaaakız çocuğu işte ne güzel cicili bicili süslü püslü herbişeyii :) ellerinize sağlık süper olmuş valla güle güle giysin Masalcık
Allaamm yareppimm hızınıza kurban yavrularr oku oku anca geldiimm
maşallah sana da göbişine de canım benim nazar değmesin
aramıza hoşgeldin şekerim
ben de deniz ismini çook seviyorum ya kızda da erkekte de çok güzel duruyor bence ama eşin kabul etmiyorsa yapacak bişey yokkerem ismi süper bence canım hem çok fazla yok hem de kullanışlı gibi
canım ben sınır 140 diye biliyorum aklını karıştırmış gibi olmayım da :26: benim 148 çıktı dr. sınırın üstünde dedi 100.mglık ikinci yükleme yapılacak bu hafta.. netten de baktım 140 diyor gebelik şeker sınırı :26:
HAYATIMSIINN çook kıskandım ben bu cicileri yaaaakız çocuğu işte ne güzel cicili bicili süslü püslü herbişeyii :) ellerinize sağlık süper olmuş valla güle güle giysin Masalcık
[I]
çookk iyi anlıyorum hem de
benim de şirketimden mail geldi 32 haftalıkken yıllık izne ayrılabilirmişim
3 hafta yıllık izin kullanıcam 35. haftamda da işgöremez raporu alıp o 3 haftayı da doğum sonrasına aktarcam inşallah. mantıklı demi kızlar hem yıllık izin kulanıcam hem aktarma olacak :26:
bu arada hayatımsınnnn güle güle kullansın bebişin hepsi çokkk güzeelll hayırlı olsunn
ayrıca çekmece dolap düzenlemesi harika olmuşş..
şimdi senin elinde herşey düzenle katla kaldır biraz büyüyünca altını üstüne getiriyolar o olmadıı bu olmadı yok bunun rengi uymadı benim kıızmın dolapları çekmeceleri karman çorman karar verememektennnn[/I]
cnm bosver gıyıver onlugu nolucakk :) kım goruyo sankı..o anda canımızn derdıne dusucezzz telass telass :) bnm sahsı fıkrım bu tabıkı
Hepsi birbirinden güzellergüle güle giysin hepsini ayakkabılarına özellikle bayıldım :) İlk önce siz hazırladınız herşeyinizi dolap bile yerleşti maşallah
Onu bende merak ettim internetten aratmıştım hatta iş elbiseleri satan yerlerde bulunabiliyor. Desenli ameliyat önlüğü diye arat
:) ne gibi mesela??
kızlar bunu e-bebek ten aldık. 6 m yazıyordu 6 aylığa kadar kullanılabilir diye yorumladık. Ama şimdi düşünüyorum yaz eylülüde kat 2 aylık olcak büyük gelir kullanamaz mı acaba. Bizim ki biraz önden gidiyor ya ona güvendim aldım. Çok ucuz da değil iade mi etsem acaba siz ne dersiniz. Babasıda çok beğendi bişey diyemiyorum. Birde önü düğmeli şortun ağında çıtçıt yok kullanması çok mu zor olur
canım bana 75 gramlık yüklendi valla doktorum öyle dedi düşük çıktığı için ikinci yüklemede yapmadı
kızlar bunu e-bebek ten aldık. 6 m yazıyordu 6 aylığa kadar kullanılabilir diye yorumladık. Ama şimdi düşünüyorum yaz eylülüde kat 2 aylık olcak büyük gelir kullanamaz mı acaba. Bizim ki biraz önden gidiyor ya ona güvendim aldım. Çok ucuz da değil iade mi etsem acaba siz ne dersiniz. Babasıda çok beğendi bişey diyemiyorum. Birde önü düğmeli şortun ağında çıtçıt yok kullanması çok mu zor olur
Olurmu tatlım yaa doğum fotosu çekilcez kokoş anne olmamız lazımBen almayı istiyorum şahsen
canım bana 75 gramlık yüklendi valla doktorum öyle dedi düşük çıktığı için ikinci yüklemede yapmadı
hayatımsın çok güzel yerleştirmişsin kıyafetlerini kızının
güle güle kullanmak nasip olsun odasını
arasta meleğe bayıldım. çok severim dekorasyonda melek figürlerini
bizim odamızın gelmesine daha 3 hafta var
gelse de ben de yerleştirsem artık
yavrumun herşeyi odanın bir köşesinde yığılı bekliyor çeyiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?