2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz ankaradayız canım, burası bazen esiyor, çıtçıtlı badi üstüne alt üst takım giydirdim ilk zamanlar , dr larda zaten sizin giydiğinizden en fazla bir kat fazla olsun diyorlar. ama bu yaz çok sıcak olacak diyorlar, belki zıbınla dolaştırmak gerekir, çünkü şimdiden çok sıcak

arasta ozaman dediğin gibi büyük durur kapıda ama abajur üstü süper olur merakla bekliyorum canım kızının odasını

Ah sen beni sorsan. Nasıl heyecanlıyım var ya :) Gerçekten çok zevkli bişey oda hazırlamak. Kılık kıyafetten daha çok dekorasyona yöneldim. Halısını, avizesini, abajurunu, aksesuarlarını hep içime sinerek aldım. Bitmiş halini ben de merak ediyorum :) O parçalar yan yana geldiğinde bana göre muhteşem bişey çıkıcak ortaya:)))

Allaamm yareppimm hızınıza kurban yavrularr oku oku anca geldiimm

Göbek fotoğrafı yükleyenleri kıskanıp öğle yemeğinden sonra hemen çektirdim bi foto :)

Eki Görüntüle 704776
maşallah sana da göbişine de canım benim nazar değmesin

aramıza hoşgeldin şekerim

kızlar oğluma isim bulamadım ya
baran
kerem
selim
emre
isimleri arasında gidip geliyorum

kızım başta deniz olsun diyordu ama eşim kabul etmiyo
ben de deniz ismini çook seviyorum ya kızda da erkekte de çok güzel duruyor bence ama eşin kabul etmiyorsa yapacak bişey yok kerem ismi süper bence canım hem çok fazla yok hem de kullanışlı gibi

selam hamişler nihayet şeker yüklememde oldu bu sabah açlık 77 tokluk 144 çıktı çok şükür normal çıktı sınırı 180 miş bunuda atlattım
canım ben sınır 140 diye biliyorum aklını karıştırmış gibi olmayım da :26: benim 148 çıktı dr. sınırın üstünde dedi 100.mglık ikinci yükleme yapılacak bu hafta.. netten de baktım 140 diyor gebelik şeker sınırı :26:

HAYATIMSIINN çook kıskandım ben bu cicileri yaaaa kız çocuğu işte ne güzel cicili bicili süslü püslü herbişeyii :) ellerinize sağlık süper olmuş valla güle güle giysin Masalcık

[I]
çookk iyi anlıyorum hem de
benim de şirketimden mail geldi 32 haftalıkken yıllık izne ayrılabilirmişim
3 hafta yıllık izin kullanıcam 35. haftamda da işgöremez raporu alıp o 3 haftayı da doğum sonrasına aktarcam inşallah. mantıklı demi kızlar hem yıllık izin kulanıcam hem aktarma olacak :26:
bu arada hayatımsınnnn güle güle kullansın bebişin hepsi çokkk güzeelll hayırlı olsunn
ayrıca çekmece dolap düzenlemesi harika olmuşş..
şimdi senin elinde herşey düzenle katla kaldır biraz büyüyünca altını üstüne getiriyolar o olmadıı bu olmadı yok bunun rengi uymadı benim kıızmın dolapları çekmeceleri karman çorman karar verememektennnn[/I]

Hepsi birbirinden güzeller güle güle giysin hepsini ayakkabılarına özellikle bayıldım :) İlk önce siz hazırladınız herşeyinizi dolap bile yerleşti maşallah

Onu bende merak ettim internetten aratmıştım hatta iş elbiseleri satan yerlerde bulunabiliyor. Desenli ameliyat önlüğü diye arat

kızlar bunu e-bebek ten aldık. 6 m yazıyordu 6 aylığa kadar kullanılabilir diye yorumladık. Ama şimdi düşünüyorum yaz eylülüde kat 2 aylık olcak büyük gelir kullanamaz mı acaba. Bizim ki biraz önden gidiyor ya ona güvendim aldım. Çok ucuz da değil iade mi etsem acaba siz ne dersiniz. Babasıda çok beğendi bişey diyemiyorum. Birde önü düğmeli şortun ağında çıtçıt yok kullanması çok mu zor olur

Eklentiler

• $şort tulum.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 43

evet canım bazen burda dur durak olmuyor jet gibi oluyoruz

evet canım ya kızlar için al benili oluyor herşeyleri.. Saol canım benim allah razı olsun amin inşallah

canım bana 75 gramlık yüklendi valla doktorum öyle dedi düşük çıktığı için ikinci yüklemede yapmadı

ay hadi sevındım senın adına cnm yıllık iznin yanmamış olacak ve doğum iznin erkenden başlamayacak.

saol canım yaaa amin inşallah.. teyzelerinin dualarıyla güzel günlerde giyinsin inşallah.. kendi çekmecelerimde öyledir ama kıl olurum düzensizliğe hep mağaza usulü katlıdır kıyafetlerimiz ama cokk haklısın bu konudaa görümcemde senin gibi anlatıyor sonra tıkıyorlarmış içinee yeğenimden de biliyorumm çok bilmişler valla 12 yaşında amaa offff diyorumm ne çektiriyor be o dolap dağınıklığında

saolasın canım benim.. dahaa ayakkabı aldım ama siparişlerim gelmedi gelince onlarıda gösteririm Rabbim herkese hazırlamayı nasip etsin çok güzel bir duygu..

:) ne gibi mesela??

amaaan bekara karı boşamak kolaydır derler ya , o hesap. yazık kadınlar eşleriyle kv lerle dertlerini anlatmış filan, bunlar yazıyor da yazıyor, ne çekiyosun boşan gitsin , sende de hata var ne kadar zayıfsın filan.. bana da neyse merak ettim zaten duygusallık had safhada , üzülüyorum bir de insanların dertlerine

ha birde kürtaj konusu vardı, bir bayan eşiyle sorunu varmış diye kürtaj olmak istiyormuş, ooo kadınlar fikir ayrılığında top yapmışlar, yalnız konu sahibi hiç ortada yok ,biz dalaşıyoruz kendi kendimize aman geri döndüm ben sakin topiğime

Çok şirinmiş gerçekten ama kullanamayabilir. 9-10 aylık olanı varsa bunu iade et ondan iste bence. Yazık olmasın bu şeker tuluma :)

hayatımsın çok güzel yerleştirmişsin kıyafetlerini kızının
güle güle kullanmak nasip olsun odasını

arasta meleğe bayıldım. çok severim dekorasyonda melek figürlerini

bizim odamızın gelmesine daha 3 hafta var
gelse de ben de yerleştirsem artık
yavrumun herşeyi odanın bir köşesinde yığılı bekliyor çeyiz gibi

olsun minyon tipli olursa.. 6 aylığa kadar değil 6 aylıkken kullabanilir canım.. 3-6 yazarsa 3 ile 6 ay arası kullanılır demek.. ama bebeğin yapısınada bağlı bu.. mart gibi olur 6 aylık ozaman içine uzun kollu badi altına kilotlu çorarpla giydirebilirsin.. bende zamanlarını hesaplayarak almaya çalışıyorum. ama kışa denk gelipte beğendiğim açık kıyafetleride aldım dediğim gibi giydiririm kısmetse..

Doğum Meleği: Perine Masajı

arkadaşalr bu bloga bayıldım tam bana göre, ben de yırtıksız, epizyotomi kesisi olmadan doğal doğum yapmak istiyorum.
nst'ye bağlanmak istemiyorum, epidural istemiyorum, suni sancı istemiyorum,

çok da takıntı halinde değilim tabii şler yolunda gitmezse her türlü ihtimale hazırladım kendimi,
çünkü doğal doğum diye tutturup genel anesteziyle sezeryan olan arakdaşım oldu,
ama imkanlar el verdiği ölçüde doğal doğum istiyorum
yukardıdaki linkte benim gibi doğal doğum yanlısı olanalr için haftalar öncesinden yapılması gerekenler anlatılıyor tavsiye ederim.
şimdi bol yürüyüşle işe başladım, son 6 hafta kala periferik masaja başlıycam ve daha ne gerekiyorsa

canım bana 75 gramlık yüklendi valla doktorum öyle dedi düşük çıktığı için ikinci yüklemede yapmadı

fundaarda86 canım bak nette buldum
5O gr glukoz yükleme test sonucu 130 yada 140 dan yüksekse 3 saatlik 100 gr oral glukoz testi yapılır. OGTT için gebe üç gün 300gr karbohidrat içeren beslenme programına alınır. Kişi bu dönemde normal günlük aktivitesine devam etmelidir.Üçüncü gün akşamından sonra 12 saatlik açlığı takiben sabah 0. dakika kanı alındıktan sonra 100gr glukoz 5 dakika içinde içilir. Daha sonra birinci, ikinci ve üçüncü saatlerde glukoz (kan şekeri) için kan örneği alınır.

Açlıkta > 95 mg/dl
1.saattte> 180 mg/dl
2.saatte> 155 mg/dl
3.saatte> 140 mg/dl

Buradaki 4 değerden 2 veya daha fazlası anormal ise gestasyonel diabet (gebelikte ortaya çıkan şeker hastalığı) tanısı konulur. Tek değerin yüksek olması durumunda ise testin bir ay sonra tekrar edilmesi önerilir. 50 gram şeker yükleme test sonucunun 190 mg/dl’den yüksek olduğu durumlarda 100gr OGTT yapılmasına gerek kalmadan açlık glukoz düzeyine bakılması yeterli olacaktır. Eğer açlık kan glukozu 95mg/dl’nin üzerinde tespit edilirse gebe gestasyonel diabet olarak değerlendirilerek tedaviye başlanılır.

saol canım amin inşallahh.

Mobilya gelene kadr bizimde öyleydi heryer heryerde oluyor yerleştirmek çok keyifli ama dediğim gibi onu burayamı orayamı koysam diye kararsızlık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…