- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.741
ben almadım benim annecm yanımda değil ama ay sonunda hediye olarak kendimi götürcemkızlar
anneler günü için hediye aldınız mı annelere
ben almadım benim annecm yanımda değil ama ay sonunda hediye olarak kendimi götürcemee bonus hediyem de karnımda daha ne olsuunn ya bu aradaa kocişlerimiz bize anneler günü hediyesi alır mı ki acabaaaa
ne zamndr mıgren agrım aolmuyodu...bugun basım agrıyo bnmm nedenkı
ay inşallah migren değildir canım.. offf ben çok çektim yaaaa günlerce ,gebesin ilaç alamaoırsun offf tam geçti dersin gene başlar dilimi ısırayım şu sıralar hiç tutmadı..
ben almadım benim annecm yanımda değil ama ay sonunda hediye olarak kendimi götürcemee bonus hediyem de karnımda daha ne olsuunn ya bu aradaa kocişlerimiz bize anneler günü hediyesi alır mı ki acabaaaa
Bence anneler günü hedıyesı almaları gerekıyor kızlar bızde anneyız canım ...
hahaaa
ayy ne güzel hediye
almazlarsa da sorun değil ama alsa çok hoşuma gider eminimmm
içimde küçük bir balık yüzüyordu artık koca bir balina oldu sanırım savurup duruyor kendisini :)
herkülüm benım
valla hediye almasada böle duygusal bir beklenti içerisindeyım :)
ama çiçek miçek istemem. ne bileyım ilk defa anne olucak olmamla ilgili güzel bir yazı bi romatıklık bişey işte:)
bir çorap bile yeter yavrumuzun annesı hasta olmasın üşütmesin kendını bizim ona ihtiyacımız var gözlerimim içine sevgi ve aşk dolu bakıp dese bile yeter ,amaç onun kadını onun bebeğinin annesi olduğuımu hissettirmesi.
işte öle kalpten kopan bişiler istiıom:)
Doğum Meleği: Perine Masajı
arkadaşalr bu bloga bayıldım tam bana göre, ben de yırtıksız, epizyotomi kesisi olmadan doğal doğum yapmak istiyorum.
nst'ye bağlanmak istemiyorum, epidural istemiyorum, suni sancı istemiyorum,
çok da takıntı halinde değilim tabii şler yolunda gitmezse her türlü ihtimale hazırladım kendimi,
çünkü doğal doğum diye tutturup genel anesteziyle sezeryan olan arakdaşım oldu,
ama imkanlar el verdiği ölçüde doğal doğum istiyorum
yukardıdaki linkte benim gibi doğal doğum yanlısı olanalr için haftalar öncesinden yapılması gerekenler anlatılıyor tavsiye ederim.
şimdi bol yürüyüşle işe başladım, son 6 hafta kala periferik masaja başlıycam ve daha ne gerekiyorsa
sadece hoşumuza gitse iyi ben oturur ağlarımm vallaaahahaaa
ayy ne güzel hediye
almazlarsa da sorun değil ama alsa çok hoşuma gider eminimmm
ne zamndr mıgren agrım aolmuyodu...bugun basım agrıyo bnmm nedenkı
ay inşallah migren değildir canım.. offf ben çok çektim yaaaa günlerce ,gebesin ilaç alamaoırsun offf tam geçti dersin gene başlar dilimi ısırayım şu sıralar hiç tutmadı..
valla hediye almasada böle duygusal bir beklenti içerisindeyım :)
ama çiçek miçek istemem. ne bileyım ilk defa anne olucak olmamla ilgili güzel bir yazı bi romatıklık bişey işte:)
bir çorap bile yeter yavrumuzun annesı hasta olmasın üşütmesin kendını bizim ona ihtiyacımız var gözlerimim içine sevgi ve aşk dolu bakıp dese bile yeter ,amaç onun kadını onun bebeğinin annesi olduğuımu hissettirmesi.
işte öle kalpten kopan bişiler istiıom:)
Aslında çok şey beklemiyoruz ama bakalım yaparlar mı:) benim kocacım 2 ay önce pazar sabah kalktığımda bana gül getirmişti ve içinde küçücük bir not " günaydın anne" çok duygulanmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?