2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben almadım benim annecm yanımda değil ama ay sonunda hediye olarak kendimi götürcem ee bonus hediyem de karnımda daha ne olsuunn ya bu aradaa kocişlerimiz bize anneler günü hediyesi alır mı ki acabaaaa

en güzel hediye

alırlarsa 1 ay sonra onlarda alır hediyeyii ay benimki olur almasada ben dayanamam babalar gününe alırım sanki bişey

ben almadım benim annecm yanımda değil ama ay sonunda hediye olarak kendimi götürcem ee bonus hediyem de karnımda daha ne olsuunn ya bu aradaa kocişlerimiz bize anneler günü hediyesi alır mı ki acabaaaa

hahaaa
ayy ne güzel hediye

almazlarsa da sorun değil ama alsa çok hoşuma gider eminimmm

içimde küçük bir balık yüzüyordu artık koca bir balina oldu sanırım savurup duruyor kendisini :)
herkülüm benım

hahaaa
ayy ne güzel hediye

almazlarsa da sorun değil ama alsa çok hoşuma gider eminimmm

valla hediye almasada böle duygusal bir beklenti içerisindeyım :)
ama çiçek miçek istemem. ne bileyım ilk defa anne olucak olmamla ilgili güzel bir yazı bi romatıklık bişey işte:)
bir çorap bile yeter yavrumuzun annesı hasta olmasın üşütmesin kendını bizim ona ihtiyacımız var gözlerimim içine sevgi ve aşk dolu bakıp dese bile yeter ,amaç onun kadını onun bebeğinin annesi olduğuımu hissettirmesi.
işte öle kalpten kopan bişiler istiıom:)

Aslında çok şey beklemiyoruz ama bakalım yaparlar mı:) benim kocacım 2 ay önce pazar sabah kalktığımda bana gül getirmişti ve içinde küçücük bir not " günaydın anne" çok duygulanmıştım :)

Sağol canım paylaşım için bende takip edicem

şimdiden suyu 2lt içtim akşama kadar 3 yaparım heralde ama zırt pırt tuvalete gidiyorum benimde ayaklarım çok şişiyo

ne zamndr mıgren agrım aolmuyodu...bugun basım agrıyo bnmm nedenkı

ay inşallah migren değildir canım.. offf ben çok çektim yaaaa günlerce ,gebesin ilaç alamaoırsun offf tam geçti dersin gene başlar dilimi ısırayım şu sıralar hiç tutmadı..

ahh migren biri başım ağrıo diyince çok üzülüorum bende çok çektim çünkü((

çok güzel yazmışsın cnm
inşallah ufak tefek de olsa kutlar eşlerimiz bugünü

pazartesi kritiğini yaparız bu konunun

benimki yapmadı hiçç böööö (((((
accık kıskandım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…