2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben yaptım. dolap kahverengi masa turuncuydu. yağlı boya ve rulo firçayla yaptım. 2 kat çektim ancak tamamen kurumasını bekledim 2. katı atmak için yapmak isteyenler vardı şimdiden kolay gelsin

Eklentiler

• $DSC01055.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $DSC01053.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 20
işten kaytardım o bişiy değil kocayıda ayarttım onuda kandırıp çok bunaldım biraz hava alalım dedim bikaç mobilya magazası bakıp geldik doğtaşta bi model begendi eşim ama benim salona çok büyük daraltır hem fiyat olarakta abartı bende kelebek mobilyada begendim daha sade daha şık koltuklarla da uyumlu sadece yemek sandalyeleri benim istediğim gibi değil tam alıcı olmadıgım için detaylarıda konuşmadık bakalım bizim bu mobilya işi nereye varacak

evt cnmm ıkızlerzz bızzz :) vla ben 3 gunn surat asabılırmm ..neden surat astıgımı bıle unutrm bı sure snra ama asarımm :) kocamda koç burcu o da bıraz ınat ama bnm kdr olamazzz :) gnelde gonlumu almak ona duserrr

bak genç anne dr aradım çok normal dedi bu zamanlarda o sıvı süt kanalalrım yavaştan açılıyormuş bu sütüm olacak anlamına gelirmiş:)

benım uzun zamandr olyo sutun cok olck dmk kı dendi bnde sevndrk oldum aman tum annelerın bol bol sutu olsun bebıslerımıznde kucuk karnşları doysun ek mamalara ıhtyc duymayalm

ahh siz ikizler yaaa.. kocam bikere bana kızmıştı eve gelen misafirlere bile trip attı.. iş bana düşmüştü onu idare edicem die catlamıstım ertesi günü bi b.k yokmuş gibii telefon açıp özür dilemezmi boğ oracıkta kurtull kendisi der zaten iyi idare ediyorsun beni pis bi huyum var diee... allahhhh ikizler burcu eşi olanlara sabır versinn

benım uzun zamandr olyo sutun cok olck dmk kı dendi bnde sevndrk oldum aman tum annelerın bol bol sutu olsun bebıslerımıznde kucuk karnşları doysun ek mamalara ıhtyc duymayalm

banada öyle dediler canım.. bide herkese söyledim nazar mı değdi nee ozamandan beri gelmiyorrr

aminnnn inşallahh aminnnnn

benim kocaya surat konusunda kimsenin eşi yetişemez herhalde resmen suratıyla adamı dövmekten beter eder ama bana artık işlemiyor sonra tıpış tıpış kendi gelir küs duramaz biçok kişi demiştir yaa nasıl evlendin sen bu adamla diye kendi babası bile der bana ama çok dürüst çok sadık bi adamdır ne yapayım öküzlükleri olsada seviyorum onu

pöffff tuz ruhu kokusundan bayılıcammm yaaa kapının girişi koridoru tuz ruhuyla temizliyorlarr kokusu odaya geldi.. başım ağrımaya başladı bi bu eksikti.. odayada girceklermiş ben nereye gideyimde zaman geçmiş pöfffffff...

cnm bnm aılemde bu yuzden cok cektı benden..suratm hemen duserr yabncı bırıde olsa evde ben surat asarmmm...allah sana bnmde kocama sabır versn:)

canım emin ol o öküzden bende de varrr bişeye kızsın herkese surat yapıyor.. kendi babam bile anlamış huyunu artık. geçen annesi boyayı bıraz tasırdı tavana dıe kzıdı surat yaptı. babama kıcını döndü suçlu bi kişi ama herkese trip atıo :)
Ama benimkide oyle gercekten sadık dürüst güven veriyor allah razı olsun.. her güzelliğin bi öküzlüğü varmış

ben yaptım. dolap kahverengi masa turuncuydu. yağlı boya ve rulo firçayla yaptım. 2 kat çektim ancak tamamen kurumasını bekledim 2. katı atmak için yapmak isteyenler vardı şimdiden kolay gelsin

Eline sağlık canım bilgisayar masasını önce beyaza boyamıştın sanırım dimi? Kırmızı çok güzel olmuş dokunmadı inşallah boya kokusu?

Aminnn inşallah olur bol bol... benim hiç süt falan gelmiyo daha. son ayda süt yapıcı çay içmeye başlarım

hehehe eşimin kız versiyonusun sen amin valla amin ne çektirdiniz bize yahuu

cnm ama bnm kocamnda suratı fenadrrr...bı astımı kac yanı...ama bna pek sökmüyo betern beterı varrr bn ondan betermmm :) aılesınn yannda flan hc yuzu gulmezzz sankı sovmusler buna...kendı aılesı bn utanıyrmm o halıne...bn daha cok muhbbet edıyrm guleryz gosterıyrmm cıns yanı:)

Tuzruhuyla yer mi silinir yahu? Iyyk kokusu geldi burnuma burnum kaşındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…