- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.781
oncelikle cevap için thankssüt beyaz olmuyormu :) kahverengimsi birşey bende anlamadım ıkı taraftada var ..
bn dede hep oluyo sut o gelen sanrm ılk gelen sut sarımtrak bı renkte oluyor
ikizler burcusun yaaa benim kocada öyleee vallaa.. bazen ama ilk adımı ben atmayınca bakıo olmucak hemen arıo gıcık uyuzz haksızsın işte falan der damardan gircek daha sözde daha cok sınır olurum oyle değince..
Başak burcuyum canım :)
Üff ben hemen barışıyorum ya dayanamıyorum o da bunu bildiğinden kızınca hemen öper sarılır git başımdan desem de nafile yelkenlerim inmiştir
bak genç anne dr aradım çok normal dedi bu zamanlarda o sıvı süt kanalalrım yavaştan açılıyormuş bu sütüm olacak anlamına gelirmiş:)
evt cnmm ıkızlerzz bızzz :) vla ben 3 gunn surat asabılırmm ..neden surat astıgımı bıle unutrm bı sure snra ama asarımm :) kocamda koç burcu o da bıraz ınat ama bnm kdr olamazzz :) gnelde gonlumu almak ona duserrr
benım uzun zamandr olyo sutun cok olck dmk kı dendi bnde sevndrk oldum aman tum annelerın bol bol sutu olsun bebıslerımıznde kucuk karnşları doysun ek mamalara ıhtyc duymayalm
ahh siz ikizler yaaa.. kocam bikere bana kızmıştı eve gelen misafirlere bile trip attı.. iş bana düşmüştü onu idare edicem die catlamıstımertesi günü bi b.k yokmuş gibii telefon açıp özür dilemezmi boğ oracıkta kurtull kendisi der zaten iyi idare ediyorsun beni pis bi huyum var diee... allahhhh ikizler burcu eşi olanlara sabır versinn
benim kocaya surat konusunda kimsenin eşi yetişemez herhalde resmen suratıyla adamı dövmekten beter eder ama bana artık işlemiyor sonra tıpış tıpış kendi gelir küs duramaz biçok kişi demiştir yaa nasıl evlendin sen bu adamla diye kendi babası bile der bana ama çok dürüst çok sadık bi adamdır ne yapayım öküzlükleri olsada seviyorum onu
cnm bnm aılemde bu yuzden cok cektı benden..suratm hemen duserr yabncı bırıde olsa evde ben surat asarmmm...allah sana bnmde kocama sabır versn:)
ben yaptım. dolap kahverengi masa turuncuydu. yağlı boya ve rulo firçayla yaptım. 2 kat çektim ancak tamamen kurumasını bekledim 2. katı atmak için yapmak isteyenler vardı şimdiden kolay gelsin
benım uzun zamandr olyo sutun cok olck dmk kı dendi bnde sevndrk oldum aman tum annelerın bol bol sutu olsun bebıslerımıznde kucuk karnşları doysun ek mamalara ıhtyc duymayalm
banada öyle dediler canım.. bide herkese söyledim nazar mı değdi nee ozamandan beri gelmiyorrr
aminnnn inşallahh aminnnnn
hehehe eşimin kız versiyonusun senamin valla amin ne çektirdiniz bize yahuu
pöffff tuz ruhu kokusundan bayılıcammm yaaa kapının girişi koridoru tuz ruhuyla temizliyorlarr kokusu odaya geldi.. başım ağrımaya başladı bi bu eksikti.. odayada girceklermiş ben nereye gideyimde zaman geçmiş pöfffffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?