2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

daha uc ay var cnım gelr elbet hem ılk gelen sut cok yararlyms bebek ıcn ıhtycı olan vıtamınlrı bgsklgı guclndryms ılk hemen bebsn ıcn gelr

Anlattıkların hiç yabancı gelmiyo canım,bi kere annemler teyzemler gelmişti akşam oturmasına kendi babasına biraz canı sıkılmış hiç bişey yok ama öyle bi durgun durgun kös kös oturdu hatta yanlış anlamış bizimkiler rahatsız ettik falan diye sonraki görüşmemizde bi sohbet bi muhabbet anneme dedim ikizler burcu o anlayamazsın bile bi anı bi anına uymaz ben alıştım sizde üzerinize alınmayın dedim,akşam iyi yatarsın sabah bişey yokken kızarlar sonra mıc mıc işe gidince hadi beni ne kadar çok seviyorsun söyle derler özür dilerler, ölür müsün öldürür müsün bende bir koç burcu olarak hiç dayanamam

cnm bnm aılemde bu yuzden cok cektı benden..suratm hemen duserr yabncı bırıde olsa evde ben surat asarmmm...allah sana bnmde kocama sabır versn:)

Amin ama hamilelikte yapamıyo bana şu an,hayatmsin senin ki yapıyo mu o eski huysuzlukları

Son düzenleme:

ay canım yaaa seninkide ikizlerdi dimi bikere konuşmuştuk.. valla bende hep tembihlerim bizimkileri. .annem kadın çok huzursuz olur ufacık bişeyde bişeymi oldu die. derim siz üzerinize hiç alınmayın o ikizler ne yapsa yeridir.. ben alıştım o hallerine die valla sizlik bişey yok die yemin ederim o derce yani.. aynen aynenn bişey yokken kızarlar falan gülüyorum artık o hallerine ama bazen tersim dönüyorr valla :) hem ölürsün hem öldürürsün insanı o duruma sokuyorlar çünkü :) bende akrep burcuyum ama hemen pofff yelkenler batar.. telden konusuosak uzatırım ama yüzünü görünce gülesim gelir.. bide yapıp yapıp özür diler yaa ama diliyorum işte biliyorum hatamı der.. yalama gibi oldu özürler

Amin ama hamilelikte yapamıyo bana şu an,hayatmsin senin ki yapıyo mu o eski huysuzlukları

eskisi kadar olmazsada ayda 1 o suratı yapar canım alışkanlık yapmış.. diyorum ya benlik bi durum olmasada banada yapar ama bi pişmanlık sonrasında, bende de bi laflar kızın görüo beni nasl üzdüğünü sevmicek seni falan derim deme öyle kızımı etkileme beni kötü bilcek der o suratı yaparken hamile olduğumu unutuyor ki yoksa üç buçuk atar.. kendimi kasıcam üzücem bebeği üzülcek diee

Son düzenleme:

şaka gibi yaaa aynı tepkiyi banada veriyo çocuğu doldurma bana karşı diyo alem bunlar yaa hem suçlu hem güçlü soyundan

slm annişler nasılsınız.tüm bebişle r ve
güzel annişler iyidir inş.bu anneler gününde hepiniz gibi bende anlamlı bi hediye bekliyorum.en doğal hakkımız alsınlar tabi:) ama almazsada naparım bilmem.bu arada bende ikizlerim ama başkalarının yanında hiç surat yapmam kocişe.herkes anlamamalı küssek bile.ama benim kociş kova olm. rağmen yapar heryerde sağolksun.bende çok sinir olurum bu huyuna

selam göbüşü kocaman annişler

bu ara hem 23 nisan hem anneler günü hazırlıkları üst üste geldi
2 ayağım bir pabuca girdi çocukları yetiştiricem diye
daha annelerinin hediyeleri bitmedi bir de video hazırlıyorum
ay inşallah beğenirler...

cuma günü programımız var allah utandırmasın umarım emeklerimize değer
iş bu nedenle foruma epeydir giremeyip son 80 sayfayı okuyamadığımı belirtir iyi günler dilerim

delirmek üzereyim de işlerden

öpüyorum kocaman :)

bu arada yazmayı unutmuşum su bile içsem mide yanmasından duramıyorum.sizede oluyor mu.son 1 haftadır böyleyim bebiş saçlanıyor diye dediler öyle mi acaba...

kızlar hızınıza yetişemedim vallahi ayyy ne çok birikti yine okunacak konu ama göz gezdirdiğim kadarıyla resimler hazırlanan odalar süsler herşey çok güzel olmuş. ben kızımı çok seviyorum bazen diyorum içimden çıkınca böyle pıt pıt tepinmelerinide özleyeceğim ama. tam zamanında hayırlı yerde hayırlı zamanda ve hayırlı kişilerin sayesinde sağ salim gelsin dünyaya bıdığımı sevesim var çooook

slm kızlar kan hapıyla ilgili bir sorum var sabah aç karnına iç dedi doktor ama ben nezaman içsem midem kalkıyor aç karnına başlıyorum lavaboya koşmaya bütün günüm zehir oluyor 1 haftadır içmedim rahattım bugün içtim sabahtan beri berbat haldeydim yeni düzeldim sizlerde durum nedir merak ettim

Bende de olurdu. Kalsiyum içermeyen bişeyler ye hemen üstüne. Bir de kola cay kahve falan tüketme iki saat kadar. Bende işe yaramıştı :)

yok cnm ne ilgisi var sadece çok saçlı değildir belki.benim kardeşlerimde bende baya uzun saçla doğmuşuz belki benim oğlumda öyledir.çok güldürdün beni valla :)

Doğduktan sonra saçlansın, nasılsa örmicez oğlumuzun saçlarını. :) hiç çıkmasa da olur. babası kellikle gurur duyar. evde kalsa benimki kalırdı. Alan biri olur heralde benim çirkin oğlumu da

Benim esim anneler gunu hediyemi aldi bile ogun geziyoken biberon termoslarindan gorduk bayadir bakiyodum aldi anneler gunu hediyen dedi gerci tam anlayamadim bana mi bebegemi hediye aldi ama bu kadar inceligine bile şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…