2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bişey sorcam ben de ya; Benim midem falan yanmıyor. Bebişim kel mi acaba? Babasına benzemiş desenize

canım mide yanmasının nedeni bebeğin saçı değil bu eskilerden kalma bir yanılgı maalesef :) artan hormonlar ve bebeğin büyüdükçe mideye ve bağırsaklara baskı yapmasından oluyor mide yanması

ben forumdan bakcam herhalde :) aradığımız özellikler ; boy 52 cm(bizim oğlan uzun olur kesin) kilo 4kg altı 2,5 üstü.göz rengi ilk aylar değişebileceğinden mühim değil :) ten rengi mümkünse açık olsun.bide çok sidikli olmasın :)
:) :) :)

ne güzel...benimki de geçen hastaneden çıkışta "sıkıştır kızım anneni sıkıştır" dedi...ben de hee yetmedi anasının çektikleri dimi dedim...belki doğunca da sana çektirir dedim

kızlar eşlerin burçlarından muhabbet açılmış benim eşim terazi öyle ne inat huyu var ne surat ama benden çok çekti zavallım yaaa kıyamıyorumda ona yufka gibi yüreği zaten suçlu ben olsam bile öyle sevecen söylüyor ki zaten yapmaya bir daha yüzüm kalmıyor surat geliyor bebeği ismiyle çağırıp seviyor kızım annesine benzesin güzel olsun babyıda çok sevsin ama falan deyip konuşuyor onunla eli hep karnımda hoşuma gidiyor ama. sürekli soruyor hareket edince canın acıdı mı diye yok mutlu oluyorum ben diyorum bazen canın acıyor sanıyorum diyor. hediye beklemiyorum şu anda hele bir sağ salim kucağımıza alalım o zaman toptan isterim

hemen yemek yedikte geldik... kimse bişiy yazmamış zaten.korkuttuk kız annelerini anlaşılan :) bizim babamızda sağolsun oğlum üzme anneyi diyor hep ama bizim ufaklık pek kuduruk durdurabilene aşkolsun daha şimdiden.mesela az önce acıkmıştık tepikleyip duruyodu şu reklemdaki gibi :)

ben bu dolaba ve bu esyalara talibim benim olabilirlermi yaa :))

Aynen ben ogluma aksamdan sabah giyecegini hazirlar koyarim hep, fakat son 2 aydir artik ben bunu giymem der odasindan istedigini getirir digerini yerine goturur. Bugunde ben yataktan kalkmadan bir baktim tshirt degismis bile bana çaktirmiyor :)

Ayyy ilahi! Çok güldüm. Kusura bakma da o kriterlerdeki kızların hepsi sidikli, hatta kusmuklu, salyalı falan Hayallerini suya düşürmek gibi olmasın da

kıyamammm kuzumm allah mutlulugunuzu bozmasnnn....sen nerdeydn bugunnn ozlettn kndını:)

napalım artık oğlum kimi isterse sidikli kusmuklu demeyip alcaz gençler birbirini beğenmiş bi defa :) ay çok komiğim hakkaten şimdiden girdim kaynana moduna demek ki :)

kıyamammm kuzumm allah mutlulugunuzu bozmasnnn....sen nerdeydn bugunnn ozlettn kndını:)

bugün misafirlikteydim canım benim sabah arkadaşa gittim biraz onunla oturduk muhabbet ettik.şimdide eşimi bekliyorum yemek yemek için biraz daha uzun kalırsa dayanamayıp gidip yiyebiliriz bütün yemekleri

cnm ben eşyalara da dolabın düzeninede bittim resmen süper olmuş.güle güle kullansın minnoşun.bende böyle düzenlemek istiyorum ya ama daha mobilyamız falan yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…