- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.821
Ya bişey sorcam ben de ya; Benim midem falan yanmıyor. Bebişim kel mi acaba? Babasına benzemiş desenize
Doğduktan sonra saçlansın, nasılsa örmicez oğlumuzun saçlarını. :) hiç çıkmasa da olur. babası kellikle gurur duyar. evde kalsa benimki kalırdı. Alan biri olur heralde benim çirkin oğlumu da
sen merak etme almazlarsa burdan kerteriz birine.benimkide kız değil ki :)
canım mide yanmasının nedeni bebeğin saçı değil bu eskilerden kalma bir yanılgı maalesef :) artan hormonlar ve bebeğin büyüdükçe mideye ve bağırsaklara baskı yapmasından oluyor mide yanması
e aşkolsun yani ben de saf saf açıklama yapıyorummFundacım zaten ti'ye aldım. Sağlık çalışanıyım ben de. Azcık gülelim diye
Çok şükür kocacım çok romantiktir dışarıdan bakan öyle olduğunu sanmaz ama romantiktir. çok seviyor karısını karısıda onu tabi :) kızımızı severken kızım anneni çok üzme çok tepikleme der hep :)
Ama anneler günü için bir şey yapar mı bilmiyorum ?
Dün akşam resimleri yüklerken kocama dedim benim explor sayfamı kapama resim yüklüyor diye adam sanki kalk kapa demişim gibi kapattığı için akşamdan size kızımın ciciklerini gösteremedim. bide ben kapa dedin anladım diye üste cıkmaz mı
Neyse teyzeleri kızımın ciciklerinin bir cogunu dolaplarına yerleştirdim. dışarda olanları dedesi yeni aldı onlarda yıkanıp dolapta yerine alacak
Eki Görüntüle 704867 Eki Görüntüle 704879 Eki Görüntüle 704878 Eki Görüntüle 704877 Eki Görüntüle 704876 Eki Görüntüle 704875 Eki Görüntüle 704874 Eki Görüntüle 704873 Eki Görüntüle 704872 Eki Görüntüle 704871 Eki Görüntüle 704870 Eki Görüntüle 704869 Eki Görüntüle 704868 Eki Görüntüle 704866 Eki Görüntüle 704865 Eki Görüntüle 704862 Eki Görüntüle 704863 Eki Görüntüle 704880
[I]
çookk iyi anlıyorum hem de
benim de şirketimden mail geldi 32 haftalıkken yıllık izne ayrılabilirmişim
3 hafta yıllık izin kullanıcam 35. haftamda da işgöremez raporu alıp o 3 haftayı da doğum sonrasına aktarcam inşallah. mantıklı demi kızlar hem yıllık izin kulanıcam hem aktarma olacak :26:
bu arada hayatımsınnnn güle güle kullansın bebişin hepsi çokkk güzeelll hayırlı olsunn
ayrıca çekmece dolap düzenlemesi harika olmuşş..
şimdi senin elinde herşey düzenle katla kaldır biraz büyüyünca altını üstüne getiriyolar o olmadıı bu olmadı yok bunun rengi uymadı benim kıızmın dolapları çekmeceleri karman çorman karar verememektennnn[/I]
ben forumdan bakcam herhalde :) aradığımız özellikler ; boy 52 cm(bizim oğlan uzun olur kesin) kilo 4kg altı 2,5 üstü.göz rengi ilk aylar değişebileceğinden mühim değil :) ten rengi mümkünse açık olsun.bide çok sidikli olmasın :)
:) :) :)
e aşkolsun yani ben de saf saf açıklama yapıyorumm
kızlar eşlerin burçlarından muhabbet açılmış benim eşim terazi öyle ne inat huyu var ne surat ama benden çok çekti zavallım yaaa kıyamıyorumda ona yufka gibi yüreği zaten suçlu ben olsam bile öyle sevecen söylüyor ki zaten yapmaya bir daha yüzüm kalmıyor suratgeliyor bebeği ismiyle çağırıp seviyor kızım annesine benzesin güzel olsun babyıda çok sevsin ama falan deyip konuşuyor onunla eli hep karnımda hoşuma gidiyor ama. sürekli soruyor hareket edince canın acıdı mı diye yok mutlu oluyorum ben diyorum bazen canın acıyor sanıyorum diyor. hediye beklemiyorum şu anda hele bir sağ salim kucağımıza alalım o zaman toptan isterim
ben ıllakı hedıye bklıyorummmm :) cok fenayım galıba....Biz anneler günü olayını hallettik. Sen de bana babalar gününde bişi almazsın, dedi benimki. Çok romantik!! saolsun
kıyamammm kuzumm allah mutlulugunuzu bozmasnnn....sen nerdeydn bugunnn ozlettn kndını:)
ben bu dolaba ve bu esyalara talibim benim olabilirlermi yaa :))
Aynen ben ogluma aksamdan sabah giyecegini hazirlar koyarim hep, fakat son 2 aydir artik ben bunu giymem der odasindan istedigini getirir digerini yerine goturur. Bugunde ben yataktan kalkmadan bir baktim tshirt degismis bile bana çaktirmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?