- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.841
bugün misafirlikteydim canım benim sabah arkadaşa gittim biraz onunla oturduk muhabbet ettik.şimdide eşimi bekliyorum yemek yemek için biraz daha uzun kalırsa dayanamayıp gidip yiyebiliriz bütün yemekleri
Bende de olurdu. Kalsiyum içermeyen bişeyler ye hemen üstüne. Bir de kola cay kahve falan tüketme iki saat kadar. Bende işe yaramıştı :)
Biz anneler günü olayını hallettik. Sen de bana babalar gününde bişi almazsın, dedi benimki. Çok romantik!! saolsun
ne güzel...benimki de geçen hastaneden çıkışta "sıkıştır kızım anneni sıkıştır" dedi...ben de hee yetmedi anasının çektikleri dimi dedim...belki doğunca da sana çektirir dedim
al benden de o kadar canim...esimde aynisini 10 dk önce bana dedi :)) ben yinede ümidimi pazar gününe kadar yitirmicem,ama bisiy demesse küscem hih....
yok tatlım dokunmadı bu defa. püskürmediği için sanırım fırçayla sürdüm bir de her yeri açtım koku kalmadı.Eline sağlık canım bilgisayar masasını önce beyaza boyamıştın sanırım dimi? Kırmızı çok güzel olmuş dokunmadı inşallah boya kokusu?
Aminnn inşallah olur bol bol... benim hiç süt falan gelmiyo daha. son ayda süt yapıcı çay içmeye başlarım
Dün akşam resimleri yüklerken kocama dedim benim explor sayfamı kapama resim yüklüyor diye adam sanki kalk kapa demişim gibi kapattığı için akşamdan size kızımın ciciklerini gösteremedim. bide ben kapa dedin anladım diye üste cıkmaz mı
Neyse teyzeleri kızımın ciciklerinin bir cogunu dolaplarına yerleştirdim. dışarda olanları dedesi yeni aldı onlarda yıkanıp dolapta yerine alacak
Eki Görüntüle 704867 Eki Görüntüle 704879 Eki Görüntüle 704878 Eki Görüntüle 704877 Eki Görüntüle 704876 Eki Görüntüle 704875 Eki Görüntüle 704874 Eki Görüntüle 704873 Eki Görüntüle 704872 Eki Görüntüle 704871 Eki Görüntüle 704870 Eki Görüntüle 704869 Eki Görüntüle 704868 Eki Görüntüle 704866 Eki Görüntüle 704865 Eki Görüntüle 704862 Eki Görüntüle 704863 Eki Görüntüle 704880
son aldıklarımı yüklüyorum. Beğenen almak isteyen olursa diye resimleri kayıt ederken nerden aldığımı yazdım. Hayatımsın abarttım kışlık aldım diyorsun ben 2 tane mont aldım :) arasta yanlımıyorsam gri altın senin hoşuna gideceğini sanıyorum tarzına benzettim :)
bir de ek olarak bütün hamilelik boyunca tek aş erdiğim şey çilek ti deli gibi yedim. Çilek kızıma çilek elbise almadan olmazdı
Anneme demin 'torunun bi kilo olmuş' dedim. Bana ne dese beğenirsiniz?; ''3 tane domates''
seker yuklemesı yapılacagını bılmıyodm o gun..khvltı yptm ama saatlercede sıra bkledm ne actım ne toktum yanı...doktor farketmez dedı....91 cıktı sınırında altnda...bnmkıde farklı bı boyuttt
herkese günaydın güzel birgün diliyorum hepimiz için
kızlar benim oğluşum çok hareketli değil hareket ettiğinde belirgin güçlü tekmeleri var ama çok hareketli bi bebek değil bi sabahları kahvaltıdan sonra bide akşam yemeğinden sonra net bi şekilde tekmeliyor diger zamanlar çok nadir hareket eder inşallah bu durum sakin bi bebek olacagına işarettir başka türlü düşünmek istemiyorum benim durumumda olan var mı aranızda bide bugün ensem ve başımda bi agrı var kafamı öne eğince sanki bi basınç oluyor anlıma sinüzitim tuttu sanırım.
Allahımmm çok güzeller :) Rabbim güle güle giymek nasip etsin... resimde baya bi çok gözüküyor hepsi ilk üç ay için değil dimi canım? yani bana kalsa bende yığıcam bir sürü şey ama etrafımdakiler ilk üç ayı fazla alma diyorlar. kararsız kaldım.. senin aldıkların kaç aylığa kadar ?
aaaayyyyyyy o çilek kıyafetini bende arıyorum hemde tutkuylanerden aldın kaça aldın canım ? benim de ilk aşerdiğim şey çilekti o yüzden muhakkak kızım çilek gibi giyinmeli bu şart, vahim ve çok hayatiii
kızlar eşlerin burçlarından muhabbet açılmış benim eşim terazi öyle ne inat huyu var ne surat ama benden çok çekti zavallım yaaa kıyamıyorumda ona yufka gibi yüreği zaten suçlu ben olsam bile öyle sevecen söylüyor ki zaten yapmaya bir daha yüzüm kalmıyor suratgeliyor bebeği ismiyle çağırıp seviyor kızım annesine benzesin güzel olsun babyıda çok sevsin ama falan deyip konuşuyor onunla eli hep karnımda hoşuma gidiyor ama. sürekli soruyor hareket edince canın acıdı mı diye yok mutlu oluyorum ben diyorum bazen canın acıyor sanıyorum diyor. hediye beklemiyorum şu anda hele bir sağ salim kucağımıza alalım o zaman toptan isterim
slm arkadaşlar bu gün butik bebeden aldığım zıbınlar geldi ama hayal kırıklığı 10 luk takımların ikisi çok kötüüü giydirilcek gibi değil napsam acaba daha öncede almıştım çok ğüzeldi sinirlerim bozuldu iademi etsem hiç butik bebeye iade yaptınızmı yaptıysanız nasıl karta para gerimi yükleniyo ??? lütfen yapan varsa yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?