2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de olurdu. Kalsiyum içermeyen bişeyler ye hemen üstüne. Bir de kola cay kahve falan tüketme iki saat kadar. Bende işe yaramıştı :)

kahvaltıdan en az yarım saat önce diyorlar öyle yapıyorum ama o yarım saatte zaten midem altüst oluyor diğer türlü faydası olmuyormuş hapın. kalsiyum içermeyen ne oabilir ki kahvaltıda mecburen peynir yiyorsun zaten reçel yada zeytin yiyemiyorum peynir ve domates yeşillik. sütü içemiyorum çay içiyorum benim kurtuluşum yok bu kalsiyumu içmemem gerek anladım

ne güzel...benimki de geçen hastaneden çıkışta "sıkıştır kızım anneni sıkıştır" dedi...ben de hee yetmedi anasının çektikleri dimi dedim...belki doğunca da sana çektirir dedim

deli bu adamlar ya :)) kiyamam üzülme bi tanede bende var..arada habersiz tekme yiyince ayyy diyorum,,aferin kizima vur annene diyo..dikkat et de dogduktan sonra seni tepiklemesin diyorum bende :)))

al benden de o kadar canim...esimde aynisini 10 dk önce bana dedi :)) ben yinede ümidimi pazar gününe kadar yitirmicem,ama bisiy demesse küscem hih....

Yok anam yookk... Hatırlamaz bile benimki. Çaktırmıcak. Hiçbişi olmamış gibi. Daha bikaç aylık evliyim, sevgililer gününde bırak hediyeyi ağzını açmadı dahi. Sen de fazla heveslenme. Bişi dediğinde de 'hele bi doğur' diyecektir. Amaaaaannnn napalım biz de bunları böle kabul etcez. :)

yok tatlım dokunmadı bu defa. püskürmediği için sanırım fırçayla sürdüm bir de her yeri açtım koku kalmadı.

herkese byeeeee kızlar biz oğluma kız bakmaya gitcez :) şaka bi yana valla öyle vuruyo ki biraz uzancam ben.kendinize iyi bakın

Allahımmm çok güzeller :) Rabbim güle güle giymek nasip etsin... resimde baya bi çok gözüküyor hepsi ilk üç ay için değil dimi canım? yani bana kalsa bende yığıcam bir sürü şey ama etrafımdakiler ilk üç ayı fazla alma diyorlar. kararsız kaldım.. senin aldıkların kaç aylığa kadar ?

aaaayyyyyyy o çilek kıyafetini bende arıyorum hemde tutkuyla nerden aldın kaça aldın canım ? benim de ilk aşerdiğim şey çilekti o yüzden muhakkak kızım çilek gibi giyinmeli bu şart, vahim ve çok hayatiii

Eslerin burcundan bahsedilmis asil bebisletimizle nadil olcak merak ediyorum kizimda benim gibi aslan olacak bakalim napcam basa cikabilecekmiyim bide ayni gun olurmus dogum

selam kızlarrr dilerim herkes sağlıklı mutludur....
kızlar işden güçden geçmişi atlaya atlaya zor okuyorum..bi arkadaş lierac ı sormuş orjinallerin yeni serisi beyaz kapaklıymış tedarikçi firmayla konuştum bilginiz olsun...
bide bi sorum olcak hamilelikte accık mangal yesek ne olur :18:
şimdiden öptüm bebişleriniziiii
biz oğlumu görmek için cumartesiyi bekliyoruzzz

Selam canim, Benimki de sakin bir bebek. Uslu olacaklar annesi ondan boyleler :)

Çilekli kıyafeti Eminönü havuzlu handan aldım 20 tldi. Ama butik bebe de daha sonra gormuştum . Bahçelievler Kadir has center da vardı birde hangi mağazada hatirlamiyorum

benimki de terazi ama hiç böyle değil :)

ben de koç burcuyum ve burcumla gurur duyuyorum...kızımda aslan olacak inşallah çok iyi anlaşıyor koçla aslan :)zaten özellikleri de çok benzer....

Selam herkese,

Zor bir gundu. Carsamba, Persembe yurtdisindan misafirlerimiz gelecek. Kac gundur haldir haldir is yerinde ona hazirlaniyoruz. Is cikisi epilasyon isimi hallettim. Eve gel birseyler atistir anca oturabildim. Gecmisi okuyayim dedim ama tamamini bitiremedim. Umarim tum anneler ve bebisleri iyidir.

slm arkadaşlar bu gün butik bebeden aldığım zıbınlar geldi ama hayal kırıklığı 10 luk takımların ikisi çok kötüüü giydirilcek gibi değil napsam acaba daha öncede almıştım çok ğüzeldi sinirlerim bozuldu iademi etsem hiç butik bebeye iade yaptınızmı yaptıysanız nasıl karta para gerimi yükleniyo ??? lütfen yapan varsa yazsın

hangi firmanin urunleri? biz de dikkat edelim de almayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…