- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.861
hangi firmanin urunleri? biz de dikkat edelim de almayalim
selam arkadaşlar.. 3 gündür ara ara adet olcakmışım gibi ağrı oluyor sizce normal midir ?
slm arkadaşlar bu gün butik bebeden aldığım zıbınlar geldi ama hayal kırıklığı 10 luk takımların ikisi çok kötüüü giydirilcek gibi değil napsam acaba daha öncede almıştım çok ğüzeldi sinirlerim bozuldu iademi etsem hiç butik bebeye iade yaptınızmı yaptıysanız nasıl karta para gerimi yükleniyo ??? lütfen yapan varsa yazsın
umarım normaldir çünkü bende oluyo ve çok kafama takılıyo kontrolumede daha var bi bilen çıkar işallah
ben forumdan bakcam herhalde :) aradığımız özellikler ; boy 52 cm(bizim oğlan uzun olur kesin) kilo 4kg altı 2,5 üstü.göz rengi ilk aylar değişebileceğinden mühim değil :) ten rengi mümkünse açık olsun.bide çok sidikli olmasın :)
:) :) :)
Anneme demin 'torunun bi kilo olmuş' dedim. Bana ne dese beğenirsiniz?; ''3 tane domates''
Halbuki hamileliğin ilk başlarında olur diye biliyorum o zamanda olmuştu ama normalmiş ,şimdi olması beni biraz endişelendirdi doğrusu :44: benim belli bir kontrol günüm yokki hep farklı doktorlara gittim acil tek bir doktor bulmam lazım .. birde ben evdede sürekli hareket halindeyim sadece geceleri dinlenebiliyorum acaba yorgunluktanda olabilirmi :26:
ben bu dolaba ve bu esyalara talibim benim olabilirlermi yaa :))
Aynen ben ogluma aksamdan sabah giyecegini hazirlar koyarim hep, fakat son 2 aydir artik ben bunu giymem der odasindan istedigini getirir digerini yerine goturur. Bugunde ben yataktan kalkmadan bir baktim tshirt degismis bile bana çaktirmiyor :)
cnm ben eşyalara da dolabın düzeninede bittim resmen süper olmuş.güle güle kullansın minnoşun.bende böyle düzenlemek istiyorum ya ama daha mobilyamız falan yok ki
Allahımmm çok güzeller :) Rabbim güle güle giymek nasip etsin... resimde baya bi çok gözüküyor hepsi ilk üç ay için değil dimi canım? yani bana kalsa bende yığıcam bir sürü şey ama etrafımdakiler ilk üç ayı fazla alma diyorlar. kararsız kaldım.. senin aldıkların kaç aylığa kadar ?
aaaayyyyyyy o çilek kıyafetini bende arıyorum hemde tutkuylanerden aldın kaça aldın canım ? benim de ilk aşerdiğim şey çilekti o yüzden muhakkak kızım çilek gibi giyinmeli bu şart, vahim ve çok hayatiii
umarım normaldir çünkü bende oluyo ve çok kafama takılıyo kontrolumede daha var bi bilen çıkar işallah
selam arkadaşlar.. 3 gündür ara ara adet olcakmışım gibi ağrı oluyor sizce normal midir ?
selam göbüşü kocaman annişler
bu ara hem 23 nisan hem anneler günü hazırlıkları üst üste geldi
2 ayağım bir pabuca girdi çocukları yetiştiricem diye
daha annelerinin hediyeleri bitmedi bir de video hazırlıyorum
ay inşallah beğenirler...
cuma günü programımız var allah utandırmasın umarım emeklerimize değer
iş bu nedenle foruma epeydir giremeyip son 80 sayfayı okuyamadığımı belirtir iyi günler dilerim
delirmek üzereyim de işlerden
öpüyorum kocaman :)
slm kızlar kan hapıyla ilgili bir sorum var sabah aç karnına iç dedi doktor ama ben nezaman içsem midem kalkıyor aç karnına başlıyorum lavaboya koşmaya bütün günüm zehir oluyor 1 haftadır içmedim rahattım bugün içtim sabahtan beri berbat haldeydim yeni düzeldim sizlerde durum nedir merak ettim
napalım artık oğlum kimi isterse sidikli kusmuklu demeyip alcaz gençler birbirini beğenmiş bi defa :) ay çok komiğim hakkaten şimdiden girdim kaynana moduna demek ki :)
günaydın arkadaşlar
hepinize sağlık, sıhhat ve neşeli bir gün diliyorum
benim dün akşam çok minik kanamam oldu
inşallah kötü bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?