2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım biz senle mi aynı takımı almıştık? dün bana da geldi de 10'lu zıbın takımı ama dediğin gibi tam bir hayal kırıklığı bir hevesle açtım baktım ki o önlüğü mesela görünce ağlycaktım sinirden! ben de iade edcm hemen. inşallah sorun çıkmaz.

umarım normaldir çünkü bende oluyo ve çok kafama takılıyo kontrolumede daha var bi bilen çıkar işallah

Halbuki hamileliğin ilk başlarında olur diye biliyorum o zamanda olmuştu ama normalmiş ,şimdi olması beni biraz endişelendirdi doğrusu :44: benim belli bir kontrol günüm yokki hep farklı doktorlara gittim acil tek bir doktor bulmam lazım .. birde ben evdede sürekli hareket halindeyim sadece geceleri dinlenebiliyorum acaba yorgunluktanda olabilirmi :26:

canım yaa sen çok yaşa akşam akşam beni güldürdün resmen gözlerimden yaşlar geldi eşimede okuttum oda güldü bu arada benimde oğlum olacak inşallah mesajından sonra kendi kendime hayal ediyorum benden nasıl bi kaynana olur acaba diye

banada bazen oluyor canım doktoruma soruyorum her defasında normal diyor sadece belirli aralıklarla vuran bi agrı olursa mutlaka beni ara dedi

Olabilirler canımcım

Günaydın kızlarrrr.. hava burda gene puslu ve serin veeeeeeeeee benim çok uykum var. sabahları kalkmak artık bir işkence oluyor :26:

cnm ben eşyalara da dolabın düzeninede bittim resmen süper olmuş.güle güle kullansın minnoşun.bende böyle düzenlemek istiyorum ya ama daha mobilyamız falan yok ki

SAol canım teşekkür ederim amin inşallahhh... Öyle demee yaa olunca sende çok güzel düzenlersin

amin canım çok saoll... YOk hepsi 0-3 aylık değil. çok beğendiklerim ve küçük olmayanlar vardı. özellikle küçük almadıklarımda var.. eşortmanlarımız 12 aylık..3-6 aylık 6-9 aylık kıyafetleride var..

umarım normaldir çünkü bende oluyo ve çok kafama takılıyo kontrolumede daha var bi bilen çıkar işallah

selam arkadaşlar.. 3 gündür ara ara adet olcakmışım gibi ağrı oluyor sizce normal midir ?

günaydınlaaar
kızlar sancılar için bende sıkıntılıyım,dün doktoruma sordum,bunlar yalancı doğum sancısı yapman gereken şey,sıklığını takip edip hastanede NSTye bağlanmak. durumuna göre müdehale edilir. önemsemediğin şey doğum sancısı bile olabilir dedi :44:

bende de bel ağrısı çok oldu kilo aldk we göbek büyüdü diemi acaba? yürürkende çok ağrıo ayaklarımı basarken

bide uykuya doyamama başladı..son trimester a girmişizzz hadi hayırlı olsun....

Günaydınlar..erken doğum riskinin üzerine birde grip oldumher öksürdüğümde tamam şimdi doğurucam diyordum doktorum 2 gün istirahat verdi dinlenme pekmez süt bol c vitamini derken çok şükür başımıza bir iş açılmadan atlattık birde hasta olup istirahat etti diye hamile kadına surat asan patronum olmasa tek tesellim onu 1 ay sonra uzunca bir süre görmeyecek olmam..hepinize sağlık sıhhat diliyorum arkadaşlarım allah esirgesin hepimizi ve bebeklerimizi..

günaydın arkadaşlar

hepinize sağlık, sıhhat ve neşeli bir gün diliyorum

benim dün akşam çok minik kanamam oldu

inşallah kötü bişey yoktur

kedicik Allah yardımcın olsun ben geçen yıl okulun ana sınıfının anneler günü programına gitmiştim.ağla ağla içim dışıma çıkmıştı. şimdi bide anne adayayım heralde gitsem duygusallıktan bayılırım.işin ilginç tarafı ağlanacak bişey de yoktu çocuklar annelerine hediyelerini verirken koptum ben bak hala hatırladıkça burnumun direği sızlıyor bizimkide büyürde verir mi acaba?

canım doktor bana aç mideni bulandırabilir tok yut dedi.

napalım artık oğlum kimi isterse sidikli kusmuklu demeyip alcaz gençler birbirini beğenmiş bi defa :) ay çok komiğim hakkaten şimdiden girdim kaynana moduna demek ki :)

kızım kaç kaç gidelim burdan, oğlan anaları niyeti bozmuş dün akşam bizde eşimle kara kara düşünüyoruz kızımızı kimlere vericez hayırlı biri çıkar mı karşısına diye? sanki doğdu büyüdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…