2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ofise bir girdim toz duman içerisi.. akşam tuz ruhuyla silmişler yerleri leşşş gibi ve çok keskin kokuyor. hemen camları açtım ama nafile koku çok işlemiş ne akıl mantık yaaa sanki tuvalet banyo burasııı çalışma odası neyle silnmiş allahım yaa... ister istemez içimede işledi koku nefesimi içime çekmeye korkuyorum bebeğimde etkilenecek diye ALLAH yerleri tuz ruhuyla sildirten kadını bildiği gibi yapsınnn

kızlar biz bu elevit decavitleri doğurana kadar kullanacak mıyız? hadi demir hapını kullancaz onu biliyorum

banada bazen oluyor canım doktoruma soruyorum her defasında normal diyor sadece belirli aralıklarla vuran bi agrı olursa mutlaka beni ara dedi

evet eğer doğum sancısı şeklinde 3 dk bir olursa banada öyle demişti ama bu adet ağrısı baya belimde ağrıyo aynı anda
sendede böyle mi

doktorun doğru demiş ama ben sancım olduğunda çok defa nst girdim hiçbişey çıkmadı :44:

kızlar biz bu elevit decavitleri doğurana kadar kullanacak mıyız? hadi demir hapını kullancaz onu biliyorum

sanıırm doğurana kadar devamm

Bugün bi uyku hali gidiyor hepimizde :) ben bugün gerçekten seliksiz uyumuşum ve ılk defa alarmı duymadım.. çok enrteresan şeyler oluyor kızlar bence bazı hormonlar bu ay fırladı.. Insan uykuda ağlarmı ?

ben olsam o kadını parçalardım bizim çaycıda çamasır suyunu bazen çok kaçırıo nasıl kızıyorum,tuz ruhu mu kalmış bu devirde salaklar

doktora gittin mi canım umuyorum kötü birşey yoktur ama bu aylarda kanama biraz önemli hemen doktoruna görün emi.çok geçmiş olsun..

günaydın canım doktorunu ara istersen için rahat eder

doktora gitmedim ama arayıp sordum kızlar
devamında ağrı olmadıysa bir sorun yoktur dedi

bebeğimde hareket ediyor çok şükür
ama iş çıkışı gidicem sanırım içim rahat etsin diye

hayatımsın ben senin yerinde olsam eve giderim o kokuyu çekmem
bebeğine zarar vermez mi Allah korusun
bu riske girme bence canım

ben demir hapı dışında birşey kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum cnm

ben olsam o kadını parçalardım bizim çaycıda çamasır suyunu bazen çok kaçırıo nasıl kızıyorum,tuz ruhu mu kalmış bu devirde salaklar

Parçalasan bile baş edemezsin ki onunlaa offf içime işledi valla burnumu bişeylerle kapamadaktan hepten nefessiz kaldımm.. salakta ne salakkk yaaaa

hayatımsın ben senin yerinde olsam eve giderim o kokuyu çekmem
bebeğine zarar vermez mi Allah korusun
bu riske girme bence canım

ben demir hapı dışında birşey kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum cnm

izin almakta skntı ki canım patron kızıda bizim odada ben offladıkça kıl kıl bakıoo.. kendi başka şeye sesi çıkar. bu kokuyu duymuo heralde. Herkes rahatsız

selam,
doktorum bana elevit ve kan hapını (ferrum fort) emzirme dönemi bitene dek kullanacaksın dedi. Oğlumda eleviti doğumdan sonra da 1,5 yaşına gelene dek kullanmıştım ben sütten geçiyor ne de olsa. Tabi bi dönem sonra aklına geldikçe atıyorsun hapı ama sonuçta bebişe faydası var. Hee bu arada tam 2 yıl emzirdim ben ki zaten 2. ye hamiş kaldım kesince :))

bende bu sabah ağrım oldu çok kasıklarımda altıma doğru işe gelirken biraz yürüme mesafem var okadar zorlandımki 5 dk yürüncek yolu 15 dk zor bitirdim

ya seni korkutmak istemem ama çamaşır suyu tuz ruhu falan filan böyle şeyler çok tehlikeli hamilelikte evine dönme olasılığın varsa eve dön fakat yoksa bir süre işine başlama pencere kenarında falan dur allah muhafaza hiç birşey bebeğinden daha önemli değil.

kızlar yaa bu yorgan işini naptınız ben bi türlü bulup alamadım mikrojel elyaf çok ii diyorlar bebek için ama ben elyaf istemiyorum kaztüğü yıkama işi zor pamuk hangi marka nerden alacam bilemedim uffff en zor kararı bunda vericem galiba aylardır düşünüorum

izin almakta skntı ki canım patron kızıda bizim odada ben offladıkça kıl kıl bakıoo.. kendi başka şeye sesi çıkar. bu kokuyu duymuo heralde. Herkes rahatsız

canım sen hamişsin ya boşver nefes alamıyorum hava alıcam biraz de... o da baktığıyla kalsın işine gelmiyordur kızının bebişinin saglgından önemli değil ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…