- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #25.881
günaydın arkadaşlar
hepinize sağlık, sıhhat ve neşeli bir gün diliyorum
benim dün akşam çok minik kanamam oldu
inşallah kötü bişey yoktur
kızlar biz bu elevit decavitleri doğurana kadar kullanacak mıyız? hadi demir hapını kullancaz onu biliyorum
banada bazen oluyor canım doktoruma soruyorum her defasında normal diyor sadece belirli aralıklarla vuran bi agrı olursa mutlaka beni ara dedi
günaydınlaaar
kızlar sancılar için bende sıkıntılıyım,dün doktoruma sordum,bunlar yalancı doğum sancısı yapman gereken şey,sıklığını takip edip hastanede NSTye bağlanmak. durumuna göre müdehale edilir. önemsemediğin şey doğum sancısı bile olabilir dedi :44:
kızlar biz bu elevit decavitleri doğurana kadar kullanacak mıyız? hadi demir hapını kullancaz onu biliyorum
kızlar ofise bir girdim toz duman içerisi.. akşam tuz ruhuyla silmişler yerleri leşşş gibi ve çok keskin kokuyor. hemen camları açtım ama nafile koku çok işlemiş ne akıl mantık yaaa sanki tuvalet banyo burasııı çalışma odası neyle silnmiş allahım yaa... ister istemez içimede işledi koku nefesimi içime çekmeye korkuyorum bebeğimde etkilenecek diyeALLAH yerleri tuz ruhuyla sildirten kadını bildiği gibi yapsınnn
doktora gittin mi canım umuyorum kötü birşey yoktur ama bu aylarda kanama biraz önemli hemen doktoruna görün emi.çok geçmiş olsun..
günaydın canım doktorunu ara istersen için rahat eder
kızlar ofise bir girdim toz duman içerisi.. akşam tuz ruhuyla silmişler yerleri leşşş gibi ve çok keskin kokuyor. hemen camları açtım ama nafile koku çok işlemiş ne akıl mantık yaaa sanki tuvalet banyo burasııı çalışma odası neyle silnmiş allahım yaa... ister istemez içimede işledi koku nefesimi içime çekmeye korkuyorum bebeğimde etkilenecek diyeALLAH yerleri tuz ruhuyla sildirten kadını bildiği gibi yapsınnn
ben demir hapı dışında birşey kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum cnmkızlar biz bu elevit decavitleri doğurana kadar kullanacak mıyız? hadi demir hapını kullancaz onu biliyorum
ben olsam o kadını parçalardım bizim çaycıda çamasır suyunu bazen çok kaçırıo nasıl kızıyorum,tuz ruhu mu kalmış bu devirde salaklar
hayatımsın ben senin yerinde olsam eve giderim o kokuyu çekmem
bebeğine zarar vermez mi Allah korusun
bu riske girme bence canım
ben demir hapı dışında birşey kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum cnm
selam,kızlar biz bu elevit decavitleri doğurana kadar kullanacak mıyız? hadi demir hapını kullancaz onu biliyorum
kızlar ofise bir girdim toz duman içerisi.. Akşam tuz ruhuyla silmişler yerleri leşşş gibi ve çok keskin kokuyor. Hemen camları açtım ama nafile koku çok işlemiş ne akıl mantık yaaa sanki tuvalet banyo burasııı çalışma odası neyle silnmiş allahım yaa... Ister istemez içimede işledi koku nefesimi içime çekmeye korkuyorum bebeğimde etkilenecek diyeallah yerleri tuz ruhuyla sildirten kadını bildiği gibi yapsınnn
izin almakta skntı ki canım patron kızıda bizim odada ben offladıkça kıl kıl bakıoo.. kendi başka şeye sesi çıkar. bu kokuyu duymuo heralde. Herkes rahatsız
günaydın arkadaşlar
hepinize sağlık, sıhhat ve neşeli bir gün diliyorum
benim dün akşam çok minik kanamam oldu
inşallah kötü bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?