2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu resmi görünce polinin beni uyarışı aklıma geldi.. senin bu düzenlediğin dolaplar cocuk olunca karma karışık olacak Eki Görüntüle 707038

ya süpermiş bubi kaç ay sonraki halimiz.görümcemın 18 aylık bebeği var ve kızın durumu aynen böyle of kızlar son yalnız günlerimiz biraz keyfini çıkartalım tabıkı bebeklerimizi kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz ama en azından onlar gelene kadar rahatımıza bakalım

cok tesekkur edermm kızlar hepınıze...cıdden ya ınsan saglıgı o kdr ucuz kı....basıma hersey gelebılırdı allah korudu

Canım bende gitmedim vurdurmaya bana doktorum gerek yok ikinci doza dedi30 nisandı ne arayan var ne soran,hatta doktorum kendi eşimi de göndermedim ikinci doz için gerek yok dedi rahat ol

Benim yasadigim durumun benzeri olabilir sende. Benim normalde sat ye göre dogum tarihim 6 Eylül civarıydı. Ancak bebeğin gelişiminden doktor erken döllenme oldugunu söyledi ve dogum tarihimi one çekti

kizlar dun kontrolum vardi bebegin kalbini dinledik ve 130 dedi doktorum.hic birsey demedi bende sormamisim simdi kafama takildi sizce 130 normalmi bana az gibi geldi endiselendim birden.

Ayy nihayet günümüze gelebildim...

Hayatımsın nolur bırak artık o makası bak kıskanıyorum artık yaptığınız her şey mükemmel güle güle kullanınnnn

Canım benim doktorum da bebiş için biraz iri dedi belki sezaryen olabilirsin dedi... Umarım öyle olmaz ...

Ayyy bir İskenderunlu olarak oranın yazlarını çok çok iyi bilirim benim annem ziraatçilerden böcek ilacı alıyordu sulandırıp kullanıyordu o yaz eve bir tane bile haşere giremiyordu bilgin olsun

Göbek fotoğrafı yükleyenleri kıskanıp öğle yemeğinden sonra hemen çektirdim bi foto :)

Eki Görüntüle 704776

Çok çok tatlııı göbişşşşşşşinnnnnn

Canım çok şirin görünüyorlar artık asınca da fotoğraflarını eklersin hayırlı olsun

Hepsi harika elbiselere bayılllllddddddddımmmm düzenine de bayıldım tebrikler canım süpersin

ben yaptım. dolap kahverengi masa turuncuydu. yağlı boya ve rulo firçayla yaptım. 2 kat çektim ancak tamamen kurumasını bekledim 2. katı atmak için yapmak isteyenler vardı şimdiden kolay gelsin

Ayy çok çok güzel olmuş Redd ellerine sağlık bizim elimizden hiç bir şey kurtulamazzzzz

Biz de kimse kimseye surat asmaz eşimin evlenmeden önceki tek isteği bu oldu ne kadar kızsak da en fazla 10 dk falan sürüyor sarılıp barışıyoruz ve kimsenin yanında da tartıştığımızı belli etmiyoruz böyle mutluyuz çok şükür

Bende de akıntı oluyor hatta dün tişörtüme kadar çıkmıştı süt bir ara aynaya bakınca şok olum Kızkardeşim göğüs pedi verdi artık ped kullanıcam o neydi öyle yaa

Bakarsın tatlım insan istedikten sonra ne zorluklara göğüs gerer sen bu zor günlerini yalnız geçirdiysen bebişinle keyifli günlerini kolaylıkla geçirirsin hiççç dert etme

Hepsi çok güzel Berna güle güle kullanın

teyzeler bakın oğluşumun odasına neler yaptımm

Eki Görüntüle 705973

Hiiii bravo bravoooo çok beğendim çok şirin ellerine sağlıkkk

hah tamda ole beslenıom patatez tost meyve cevız mevız tavuk gıbı bol bol salata yıcem o zmn

Yine yemeğini yiyebilirsin canım ama porsiyonlarını küçültmelisin ve tabi ki bolca salata zaten güzel bir mevsimdeyiz her şey bol

Offf bir tombiş ayak da ben varım işten eve gidince ayaklarımı ben bile tanıyamıyorum

son 100 günün güzelim ne temizliği geri sayım başladı yorma kendini :)

Ayh bu da bir ön hazırlık işte Adecim bebiş doğana kadar evimiz miss gibi olsun

Haklısın Durucum halılar durdukça insana batıyor ...
walla benim evin de böle kırklanması lazım ama kimse yok yardım etcek bbnede günlere böldüm yavaş yavaş yapıyorum çok yormadan kendimi

Aferin tatlım ben de pek iş yapmadım ama halen yorgunum ona göre sen de yorulma sakın ...

canm doktordan geldm seker dusmus cok sukur insülüne gerek kalmadı diyete devam tatlı hiç yeme dedi hafta da bir sutlu olsun dedim olmaz dedi tabi ve en önemlisi benm miniğim de binlerce sukur iyiiiiii teyzeleriiiiiiiiii
Çok şükür canım :)

Canım Allah kardeşine sabır ve güç versin kolay değil yaşadığı

kızlar hiç sevmediğim nohut u pişiricem ben bugün etsiz yapsam nolurki ? oda protein sonuçta :26:

CAnım nohutu yemek olarak sevmiyorsan salatalarına da ekleyebilirsin veya humus olarak tüketebilirsin

Canım dikkatli olalım bu havalar fen çarpıyor...

kızlar az once yıcek bıseyler hazrlıyodmm...bırden ellerm tıtredı basımda bı baskı oldu sankı...smdı daha ıyımm..tansıyonummu dustu acaba

Nasıl oldun şekerim daha iyi misin şimdi ??

Kızlar bu hamilelik bende aşırı unutkanlık ve dalgınlık yaptı Nerden mi biliyorum 2 saattir aradığım kumanda buzdolabından çıktı

Dikkatli ol tatlımmmm ben de sürekli hangi yılda olduğumuzu unutuyorum çok saçma değil mi sanki zaman makinam var da geziyormuşum gibi....
cok tesekkur edermm kızlar hepınıze...cıdden ya ınsan saglıgı o kdr ucuz kı....basıma hersey gelebılırdı allah korudu

Canım geçmiş olsun başına neler gelmiş böyle Allah korumuş valla ...

Kızlar hepinizi ve böcüklerinizi öpüyorum biz kaçıyoruz artık mesai uzadı zaten açlıktan öldüm yahu iyi akşamlarrrr :)))

sorma yaa bende hayal ediyorum böyle kucağımda minnoş sıcacık yumuk yumuk bir bebiş bir doğsada öpüp sevsem

Kızlar bu hamilelik bende aşırı unutkanlık ve dalgınlık yaptı Nerden mi biliyorum 2 saattir aradığım kumanda buzdolabından çıktı

bende kantine gittim lojmanda geçen aldıklarımı bırakıp elimde cüzdanla çıkıyorum asker seslendi poşetleri unuttunuz diye nasıl utandım benim gibi manyak da görülmemiştir

canım buradan ilaç ismi vermeleri zaten yankış olur baktın geçmiyor acile git bizim dememize göre ilaç alma sen

öncelikle hiiiiç canını sıkmıyorsun çok biliyor senin müdürün çalışamaz raporunu al sen bak noluyor vermem lafı da neymiş ne iş yapıyorsun bilmiyorum canımcım ama iş mi yok sağlığından önemli değil ya. vardır onun bir yolu sor bir avukata falan bulsun o müdürcük de bir zahmet yerine çalışacak kişi. kız kendini sıkma daraltma çocuğun yerini zaten sıkışıyor minnoş

bu kadar alıntı nasıl yapıosunuss kıskandım :) her konuya cewap werebilmiş süper :)

bu arada kıslar stylo anne bebek çantası almıştım bgn geldi ben çook beğendimmm çok pahalıda değill tawsiye ederimm yani....sewindmmm yakında hazır bekler çantamıs hastaneye gidiş gününü:))

kızlar belki daha önce çok konuşuldu bu konu ama ben hala anlayamadım,
ben bir aksilik çıkmazsa doğumdan 3 hafta önce izne ayrılıcam, çünkü ücretsiz izin almam işyerimde pek hoş karşılanmadığı için almıycam, bu nedenle her anne gibi bebeğim doğduktan sonra daha fazla onunla vakit geçirmek istiyorum.

doğumdan 3 hafta önce ayrılırsam doğumdan sonraya 13 hafta iznim oluyor toplamda,
ama sorun şuki eğer bebek tam vaktini beklemezde ben izne ayrıldıktan 1 hafta sonra doğarsa o doğum öncesindeki 2 haftalık iznim yanacak mı?
yoksa o 2 hafta da sonrasına aktarılacak mı?
sanırım policim sen bunun için bebeğin doğum tarihini doktorla konuşup daha ileri bir tarih gösterme gibi bir şey yapacağını söylemiştin,
anlayamıyorum nasıl olacak?

canım nereden almıştın internetten mi? hangi siteden?

cnm dogru soyluyorsun
daraldi bebis valla karnim agrio baktimattim kendimi eve yarin sabah ac karnina troid tahlilim var izinde aldim 9a kadar yatayim soracam herkese gerekirse rapor alacam

cnm dogru soyluyorsun
daraldi bebis valla karnim agrio baktimattim kendimi eve yarin sabah ac karnina troid tahlilim var izinde aldim 9a kadar yatayim soracam herkese gerekirse rapor alacam

çok insafsız insanlar var ellerinden gelse doğum sonrası ilk gün çağıracak kadar manyak idareciler gördüm kuzenlerimde sıkma canını hatta kuzenime bir tanesi şey demişti erkek birde pompa çıkmış süt için sağ bırak yoksa doğum sonrası izin dönüşü gelme ben senin için iş yerimi çalışansız bırakamam sen iyi para getirdin buraya demişti. kuzenimde o gün sinirlenmiş müdüre hayvan taşımıyorum ben deyip ayrılmıştı manyak çok memlekette canımcım

bende alcaktım ama halamız alacakmış sakın alma dedi bana bakalım bekliyorum bende :)

sen nasıl bişey aldın resmini koyabilirsen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…