- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.381
bu resmi görünce polinin beni uyarışı aklıma geldi.. senin bu düzenlediğin dolaplar cocuk olunca karma karışık olacakEki Görüntüle 707038
minnosh ben de tek doz oldum, ikinciyi yaptıramadım,
ilk dozu izmirde sağlık ocağında yaptırmıştım, hiç ağrı, acı hiçbirşey hissetmemiştim, ordaki hemşire tek doz korumaz ikinciyi mutlaka vurun demişti
şimdi olduğum yerdeki doktorum önermediğinden yaptıramıycam ikinci dozu, dediğin gibi inşallah tek doz da koruyodur
cok tesekkur edermm kızlar hepınıze...cıdden ya ınsan saglıgı o kdr ucuz kı....basıma hersey gelebılırdı allah korudu
Kızlar dün doktora gittik doktor suyumu fazla gördü şekerden şüphelendi seker yüklemesi yaptı seker 105 seker yok sende dedi adet tarihimi 10 gün geri çekti bebek bir hafta öndey mis en son ailede iri biri varsa ona çekmiştir dedi çıktı isin icinden anlamadım gitti beb adet tarihimden eminim 10 gün onceye neden aldı bilgisi olan varmi .?????????
kizlar dun kontrolum vardi bebegin kalbini dinledik ve 130 dedi doktorum.hic birsey demedi bende sormamisim simdi kafama takildi sizce 130 normalmi bana az gibi geldi endiselendim birden.
Bildiim kadariyla 120 160 aradinormal sayiliyor canim endise etme
kızımı ziyarete gelen minik ablaları için tokacıklarabileri için kalem çalışması daha yapıyorum bıyığı siyahtan yapacağım ama denemek amaçlı gri yaptm. arabada yapacağım kısmetse veee kızımlaa benim taçlık keçemiz... henüz taç ve tokaları yok ama olsun sizinle paylaşmak istedim Eki Görüntüle 704365 Eki Görüntüle 704371 Eki Görüntüle 704373 Eki Görüntüle 704377
canm sekerli annelerin bebekleri genelde kilolu dogarmş ama fos şişmanlıkmış bu ve genelde sekerli anneler sezeryan yaparmş bebek kilolu oldugu için ve genelde 4 kilonun ustunde olurmus vs.... kac gundur arastryrm burda sekeri olan anneler var kac gundr sagolsunlar onlarla yazısıyorm inş sag saglim alırız miniklerimizi inş
günaydın canım...benim oğluşumda öyle..üstelik bugün 27 haftamı tamamladım...ama gün içinde mutlaka hareket ediyor..gece yatarken ve sabaha karşı özellikle...fakat çok hareketli değil....sakin bir bebek olsun,sağlıklı olsun da:)baş ağrısı bugünlerde arttı,biz hatay-iskenderun dayız klimasız gündüz durulmuyor ondandır belki....bir de börtü böcek arttı,evi ilaçlatacağım da tadilatım var bitmesini bekliyorum...ama salonda 1-2 böcek gördüm huylandım,sabah chrysamed sprey sıktım köşelere evden öyle çıktım..üstünde insana zararsız diyor inşallah bebeğime zarar vermemişimdir
Göbek fotoğrafı yükleyenleri kıskanıp öğle yemeğinden sonra hemen çektirdim bi foto :)
Eki Görüntüle 704776
Çok bekletmiycem seni ve verdiğim sözü tutuyorum canım. Meleği kapı süsü diye almıştım ama odasının duvarında daha şık durucak bence. İsimliği de yatağının üzerine koyucam, büyüyen karyola olacak ya hani baş ucunda durucak işte :)
Eki Görüntüle 704860 Eki Görüntüle 704861
Dün akşam resimleri yüklerken kocama dedim benim explor sayfamı kapama resim yüklüyor diye adam sanki kalk kapa demişim gibi kapattığı için akşamdan size kızımın ciciklerini gösteremedim. bide ben kapa dedin anladım diye üste cıkmaz mı
Neyse teyzeleri kızımın ciciklerinin bir cogunu dolaplarına yerleştirdim. dışarda olanları dedesi yeni aldı onlarda yıkanıp dolapta yerine alacak
Eki Görüntüle 704867 Eki Görüntüle 704879 Eki Görüntüle 704878 Eki Görüntüle 704877 Eki Görüntüle 704876 Eki Görüntüle 704875 Eki Görüntüle 704874 Eki Görüntüle 704873 Eki Görüntüle 704872 Eki Görüntüle 704871 Eki Görüntüle 704870 Eki Görüntüle 704869 Eki Görüntüle 704868 Eki Görüntüle 704866 Eki Görüntüle 704865 Eki Görüntüle 704862 Eki Görüntüle 704863 Eki Görüntüle 704880
ben yaptım. dolap kahverengi masa turuncuydu. yağlı boya ve rulo firçayla yaptım. 2 kat çektim ancak tamamen kurumasını bekledim 2. katı atmak için yapmak isteyenler vardı şimdiden kolay gelsin
evt cnmm ıkızlerzz bızzz :) vla ben 3 gunn surat asabılırmm ..neden surat astıgımı bıle unutrm bı sure snra ama asarımm :) kocamda koç burcu o da bıraz ınat ama bnm kdr olamazzz :) gnelde gonlumu almak ona duserrr
Selam Kızlar.. Bebişlerinizde Sizlerde İyisinizdir İnşallah.
Ayrıntılı Ultrasyona Girdik Bugün. Herhangi Bir Sorun Çıkmadı Çok Şükür. 36 cm, 1146 gr. Olmuş Paşam.Yüzünü Göstermedi Ama Bize Pazartesi Günü De Kan Uyuşmazlığı İçin İğne Vurulacağım. Nasıl Olacak Bakalım..
Bu Arada Dün Göğsümden Sarı Renkte Akıntı Geldi Bir Miktar, Doktorum Normal olduğunu Söyledi. Sizde de Oldu Mu Böyle Birşey?
kızlar sizce ben doğum yaptıktan sonra bebeğime tek başıma bakamaz mıyım?
ben yurtdışında yaşıyorum ve burada doğum yapmaya karar verdim, annemin gelme ihtimali yok yanıma, kayınvalidem vefat etti, görümcemin küçük çocuğu var hayatta gelemez, kızkardeşim hamile, anlayacağınız kimse yok gelecek.
herkesin dediği yanında mutlaka birileri olmalı, e sonuçta onlar sadece yardımcı olacaklar, alıp kucağıma verecekler falan, herşeyi zaten ben yapacaksam yanımda birisnin olmasına ne gerek varki,
bir de eşim fazlasıyla ilgili birisi, yemek falan yapar, mama gerekirse internetten bakıp ne yapması gerekirse yapar,temizlik için yardımcımız var zaten,
annem beni kucağına aldığında 19 yaşındaymış, ben şu an ilk bebeğimi kucağıma 29 yaşımda alıcam kısmet olursa, annem daha çocuk denecek yaşta bakabilmiş bana, bende heralde bu yaşımda bakarım bebeğime.
ne dersiniz?
Hepsi çok güzel Berna güle güle kullanınEki Görüntüle 705865 Eki Görüntüle 705866 Eki Görüntüle 705867 Eki Görüntüle 705868 Eki Görüntüle 705869 önce aldığım oğlumun cicişlerini paylaşımda butik bebe krizinden sonra moralim yerine gelsin dedim:)
hah tamda ole beslenıom patatez tost meyve cevız mevız tavuk gıbı bol bol salata yıcem o zmn
Evet ya dün akşam diyorum bunlar benim ayaklarım mı :) Tombik ayaklı oldumBişey yapıyor musun peki inmesi için? Ben dün akşam sıcak tuzlu su yaptım onun içinde durdu ayaklarım 1 saat içine sirke de koydum azıcık. Ayaklarınızı kaldırıp yatın diyorlar ama öyle yatınca benim kalbim çok sıkışıyor sanki :26:
son 100 günün güzelim ne temizliğigeri sayım başladı yorma kendini :)
ohhh ne güzel bende izne ayrıldıkan sonra alacam temizlikçi kırklıcam halıları göndercem yıkamaya ev burnuma kokuo diorum kızıo eşim her hafta temizlioz diebizde dün dedik nerelerde bu seyyah demek evi kırkladın darısı bebişinin kırkına
walla benim evin de böle kırklanması lazım ama kimse yok yardım etcek bbnede günlere böldüm yavaş yavaş yapıyorum çok yormadan kendimi
Çok şükür canım :)canm doktordan geldm seker dusmus cok sukur insülüne gerek kalmadı diyete devam tatlı hiç yeme dedi hafta da bir sutlu olsun dedim olmaz dedi tabi ve en önemlisi benm miniğim de binlerce sukur iyiiiiii teyzeleriiiiiiiiii
Yok canım çok şükür sağlıkla ilgili birşey değil.Kardeşimin çeyizlik eşyaları bebeğimin odasında diye bahsetmiştim.Bu yaz düğün planlanıyordu.Ama maalesef damat ortada yok.2 hafta önce ben evliliğin altından kalkamayacağım,düğün yapamam deyip pılını pırtısını toplayıp ist.Ayrılmış.Kardeşimi 4 gün aramadı.Sonra çocuğum annesini aradık.(bİZİM GİTTİĞİNDEN HABERİMİZ YOK YAA)Annesi tel.meşkule atıp sonra tel.kapatıyordu.Annemle kardeşim kalkıp evlerine gitti.Hayırdır noldu diye.Ve gittiğini öğrenmişler.Kardeşim 10 yılını verdi çocuğa.Artık kardeşimin halini siz düşünün.Babam yurt dışındaydı.Düğünü konuşmak için geldi ve olana bakın.Tek söyleyebileceğim Allah kardeşime dayanma gücü versin.(BU rada beyaz eşya , üniye, yemek masasınıda almışlardı)
Canım benimde 2 gündür yanlara vuruyor.
kızlar hiç sevmediğim nohut u pişiricem ben bugün etsiz yapsam nolurki ? oda protein sonuçta :26:
selam canlarım..
sizlere yatağımdan bildiriyorumbu sabah çok halsiz kalktım hatta çook zorlandım kalkmakta. iştahım sıfırdı zorla ekmek peynir yedim çıktım işe geldim.. yarım saat sonra bir bulantı başladı ki sormayın ( iyice halsizleştim elim ayağım titredi valla baş dönmesi de cabası.. duramadım tabi eve geldim gelir gelmez de çıkardım şimdi dinleniyorum. oğluşumdan da ses seda yok hiç noldu anlamadım ki yaaa üşüttüm mü acaba :26:
kızlar az once yıcek bıseyler hazrlıyodmm...bırden ellerm tıtredı basımda bı baskı oldu sankı...smdı daha ıyımm..tansıyonummu dustu acaba
Kızlar bu hamilelik bende aşırı unutkanlık ve dalgınlık yaptıNerden mi biliyorum 2 saattir aradığım kumanda buzdolabından çıktı
cok tesekkur edermm kızlar hepınıze...cıdden ya ınsan saglıgı o kdr ucuz kı....basıma hersey gelebılırdı allah korudu
5 Ağustos'a 88 gün kaldı. 3 aydan az yani. Şimdi sen de böyle yazınca gözümde canlandırdım eve getireceğimiz zamanı. Mutfakta yemek yapıyorum şuan, salondan bebek ağlaması sesi hayal ettim, yemek yapmayı bırakıp ağlayan bebeğimi susturmaya gittiğimi. Kısmetse ne kadar az kaldı bunları yaşamaya. Ne tatlı bir mutluluk :)
Kızlar bu hamilelik bende aşırı unutkanlık ve dalgınlık yaptıNerden mi biliyorum 2 saattir aradığım kumanda buzdolabından çıktı
Kızlar acil bişi sorcam bır ara konusu gecmişti sanırım. Bacagımda kasılma ve kramplar oldugu için doktorum bana magnorm magnezyum vermiştı. Bir hafta kullandıktan sonra bagırssklarım bozuldu maalesef ozur dilerim ishal oldum. Doktorum onbeş gun kadar ara vermemi istedi ve durum devam ederse ishal için bi ilaç ismi soyledi. O an yazamadım iş yerinde ni daha da kendisine ulaşamıyorum unuttum ya ismini çıldırcam bilen var mı gebelikte ishal ilacı ismi alamıyorum galiba artık kullanmam lazımbelki sizden isim duyarsak animsarimm
ücretsiz iznimi kullanmam için müdürün onayı gerekiyormuş o da vermem dio yerine geçcek kimse yok dio bakacak kimsemde yok burda benim Allah belalarını versin çok moralim bozuldu kızlar,karnımda da sancı oluo bugün bacağıma doğruda bel kemiğim ağrıo ağlamamk için zor tutuyorum kendimi bıktım artık
bu kadar alıntı nasıl yapıosunuss kıskandım :) her konuya cewap werebilmiş süper :)
bu arada kıslar stylo anne bebek çantası almıştım bgn geldi ben çook beğendimmm çok pahalıda değill tawsiye ederimm yani....sewindmmm yakında hazır bekler çantamıs hastaneye gidiş gününü:))
cnm dogru soyluyorsunsorma yaa bende hayal ediyorum böyle kucağımda minnoş sıcacık yumuk yumuk bir bebiş bir doğsada öpüp sevsem
bende kantine gittim lojmanda geçen aldıklarımı bırakıp elimde cüzdanla çıkıyorum asker seslendi poşetleri unuttunuz diye nasıl utandım benim gibi manyak da görülmemiştir
canım buradan ilaç ismi vermeleri zaten yankış olur baktın geçmiyor acile git bizim dememize göre ilaç alma sen
öncelikle hiiiiç canını sıkmıyorsun çok biliyor senin müdürün çalışamaz raporunu al sen bak noluyor vermem lafı da neymiş ne iş yapıyorsun bilmiyorum canımcım ama iş mi yok sağlığından önemli değil ya. vardır onun bir yolu sor bir avukata falan bulsun o müdürcük de bir zahmet yerine çalışacak kişi. kız kendini sıkma daraltma çocuğun yerini zaten sıkışıyor minnoş
cnm dogru soyluyorsun
daraldi bebis valla karnim agrio baktimattim kendimi eve yarin sabah ac karnina troid tahlilim var izinde aldim 9a kadar yatayim soracam herkese gerekirse rapor alacam
bu kadar alıntı nasıl yapıosunuss kıskandım :) her konuya cewap werebilmiş süper :)
bu arada kıslar stylo anne bebek çantası almıştım bgn geldi ben çook beğendimmm çok pahalıda değill tawsiye ederimm yani....sewindmmm yakında hazır bekler çantamıs hastaneye gidiş gününü:))
canım nereden almıştın internetten mi? hangi siteden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?