2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok sağolun.Allah hakkında hayırlısı neyse onu yaşatsın inşallah.

ANGYSANGEL canım o anki korkunu tahmin edebiliyorum.Allah birdaha böyle korku yaşatmasın.

yediğin bişey dokunmuştur canım, biraz çıkarınca rahatlarsın, geçmiş olsun bol sıvı almaya çalış tansiyonun düşmesin

Ben eve giderken eczanede bi göstersem mi diye düşünüyorum canım. Haber veririm.

Geçmiş olsun canım. En iyi gelecek şeş dinlenmek. Ihlamur iç. Dinlen biraz.

bolca dınlennn cnm sen bugun...uzannca ozellıkle sırt ustu rahatsz oluyo mınnoslar hemen tepkı verıyolarrrr

Geçmiş olsun canımcım. Dikkat et kendine. Bu değişken havalar yüzünden bünyen olumsuz etkilenmiş olabilir.

Canım dikkatli olalım bu havalar fen çarpıyor...

Kızlar hepinizi ve böcüklerinizi öpüyorum biz kaçıyoruz artık mesai uzadı zaten açlıktan öldüm yahu iyi akşamlarrrr :)))

hepinize tek tek teşekkürler kızlar biz biraz daha iyiyiz. yattım dinlendim, çorba yaptım onu içtim, bolca da su tabi ki.. şu an kendimi daha iyi hissediyorum bebeğimin hareketleri de süper şimdi yarın da 2. şeker yüklemem var inşallah normal çıkar değerlerim.. öpüyorum çok çokk..

luboyf sen yurt dışında değil miydin??

Ben de haftaya memorial da yaptiracagim. Doktorum 50 lik yaptirmami istedi. Hemsireler ile konustum. ac ya da tok farketmez dediler

Arkadasim coookk uzun senelerdir bacaklarimda dolasim bozuklugu var. Inanilmaz sislerim oluyor. Hamilelikten 2 ay once ozellikle geceleri inanilmaz agrilarim oluyordu ve gece uyutmuyordu. Amerikan Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahinde bir docent doktora muayene oldum. Onun tavsiyelerini birebir uygulayinca agrilarim gecti. Soyleki: Aksam isten geldikten sonra bacaklarimi soguk (hemen hemen buz gibi) suyla yikiyorum. Sicak su ayak sislerinin birebir dusmaniymis. Evde muhakkak her gun ayaklarimin altina 2 tane buyuk yastik koyup en az yarim saat uzaniyorum. Sure daha uzun olursa daha iyi olur. Ama yastiklari koyma ve uzanma sekli cok onemli. Koltuklarda sirtimizi dayadigimiz buyuk minderleri olur ya, onlardan iki tanesini ust uste koyuyorum bacaklarimi dizlerime kadar o yastiklarin ustune koyuyorum. Yani dizlerimden kalcama kadar olan kisim yastiklara doksan derece bitisik olacak.
burada amac bacaklarin dizlere kadar olan kisminin kalp seviyesinden yukarida tutmak. Dolasimi duzene sokuyor. Gunduzleri oturuyorken ayaklari one arkadaya kirararak hareket ettirmek. Ayrica doktorum varis corabi da verdi. Onlarda bana iyi geldi. Bu dediklerimi bir dene bence. Umarim sende de ise yarar

Kimden aldin bu bilgiyi bilmiyorum ama ben kurumsal bir firmada calisiyorum ve kendi calisma arkadaslarima verdigim izinlerden uygulamanin yasal olarak su sekilde oldugunu biliyorum (Insan kaynaklarina danisarak uyguluyoruz).

Dogum iznini anne her halukarda aliyor. Sut izni yonetici insiyatifinde. Yani sana toplu da kullandirabilir, haftada 1 gunde kullandirabilir, her gun saatlikde kullanirabilir. Ancak bir calisan ucretsiz izin istiyorsa yonetici istisnasiz o izni vermek zorundadir.

Bence sen bir arastir bu konuyu derim

Canım çok teşekkür ederim açıklamaların için benim gittiğim doktor dolaşımla ve damarlarla ilgili olmadığını söyledi bende şişlik yok ve tek bacağımda sağ bacağımda yaşıyorum bu ağrıyı bide soğukta yani üşüdüğümde daha çok ağrıo ;(((

Benim doktorum da tetanoz icin gerek yok dedi. Ben hic yaptirmadim

Erken dogum yaparsan evet maalesef yaniyor

Ozellikle aksam olunca gogus altim ve karnim arasinda bi gerginlik oluyo dik duramiyorum ya iki buklum durmak istiyorum neredeyse.. bunu yasiyormusunuz sizde?

Cnm insan kaynaklari söyledi banada ama inanmiyorum sonuna kadar gidecegim insallah kullandirirlar bilmiyorum cok cnm sıkıldı .

Tatlım iznin yanmaz erken doğum raporu alıp işyerine vermen yeterli olur

Merhaba arkadaşlar ben de bişey sormak istiyorum aranızda hamile kilotu kullanan var mı? Hangi marka aldınız ve rahat ediyormusunuz ben hala öncekileri kullanıyorum alıp almamakta kararsıZım hiç sıkıntıya gelemiyorum. Hamile pantolonlarında bile rahat edemiyorum

Eğer çalışanların hakları idarecilerin elinde olsaydı halimiz ne olurdu Allah aşkına hangi idareci çalışanına hakkını teslim ederdi. İzninizi kullanmak istediğinizde işvereninizin herhangi bir insiyatifi söz konusu olamaz. Özlük haklarınızı okuyun orada yazar. Moralinizi boşuna bozuyorsunuz.

Ben aldım bir iki kere giydim gerek de yokmuş zaten ben de sizin gibi öncekileri kullanıyorum ama hamile pantolonları çok rahat oluyor onlarda neden rahat edemiyorsunuz ki

Ben aldım bir iki kere giydim gerek de yokmuş zaten ben de sizin gibi öncekileri kullanıyorum ama hamile pantolonları çok rahat oluyor onlarda neden rahat edemiyorsunuz ki

Pantolonları lastikli kısımları sıkıntı veriyor bana nerdeyse göğüs altında bitiyor alışmışız düşük bel giymeye herhalde ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…