- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.401
yediğin bişey dokunmuştur canım, biraz çıkarınca rahatlarsın, geçmiş olsun bol sıvı almaya çalış tansiyonun düşmesin
İnşallah arkadaşlar.İnşallah hayırlısı olur.Kardeşim perişan ne dersek diyelim ben napıcam diyor.Çok kişiliksizmiş.Allah hakkında hayırlısını yaşatsın inşallah.Şu an sadece Allah sabır versin diye dua edibiliyoruz.
Benimde dünden beri aklımdaAma bugün mantar yapacağım.Akşamada balık var.
Canıum bende hiç böyle ağrı yok.
Amin canım sağol.
Üşütmüş olabilirsin ama dinlen geçmezse doktora gitmeni öneririm.Benim kardeşimde hamileyken başı çok dönerdi.Ayağa kalktığında düşecek gibi oluyordu.Doktor vücudunun susuz kaldığını ve bol su içmesini söylemişti.
Benim 2. dozum 1. den daha rahattı.Neredeyse hiç ağrım olmadı.
Ben eve giderken eczanede bi göstersem mi diye düşünüyorum canım. Haber veririm.
Geçmiş olsun canım. En iyi gelecek şeş dinlenmek. Ihlamur iç. Dinlen biraz.
bolca dınlennn cnm sen bugun...uzannca ozellıkle sırt ustu rahatsz oluyo mınnoslar hemen tepkı verıyolarrrr
Geçmiş olsun canımcım. Dikkat et kendine. Bu değişken havalar yüzünden bünyen olumsuz etkilenmiş olabilir.
Canım dikkatli olalım bu havalar fen çarpıyor...
Kızlar hepinizi ve böcüklerinizi öpüyorum biz kaçıyoruz artık mesai uzadı zaten açlıktan öldüm yahu iyi akşamlarrrr :)))
kızlar belki daha önce çok konuşuldu bu konu ama ben hala anlayamadım,
ben bir aksilik çıkmazsa doğumdan 3 hafta önce izne ayrılıcam, çünkü ücretsiz izin almam işyerimde pek hoş karşılanmadığı için almıycam, bu nedenle her anne gibi bebeğim doğduktan sonra daha fazla onunla vakit geçirmek istiyorum.
doğumdan 3 hafta önce ayrılırsam doğumdan sonraya 13 hafta iznim oluyor toplamda,
ama sorun şuki eğer bebek tam vaktini beklemezde ben izne ayrıldıktan 1 hafta sonra doğarsa o doğum öncesindeki 2 haftalık iznim yanacak mı?
yoksa o 2 hafta da sonrasına aktarılacak mı?
sanırım policim sen bunun için bebeğin doğum tarihini doktorla konuşup daha ileri bir tarih gösterme gibi bir şey yapacağını söylemiştin,
anlayamıyorum nasıl olacak?
canım nasıl yaptılar şeker testini
anlatır mısın
bende memorialde yaptırmayı düşünüyorum
ne kadar ödedin
ben evimin mobilyalarını da ordan almıştım.
bebişiminki de ordan kısmet oldu.
nakit ödedik biz
3500 lük takımı 2800 e aldık
genelde 3250-3750 aralığında bebek takımları canım
ama ödeme şekline göre indirim oluyor
ay günebakan bu konu beni öldürecek zaten
herkes o kadar mükemmel hamilelik geçirmiş ki
hiç aksıran tıksıran bile yok
bırak kilo almayı, şişmeyi
herkes manken gibi geçirmiş
herkes en ufak sorun yaşamadan geçirmiş
Allahım biriniz de ben zor geçirdim deyin be
bu kadar mı saçmalanır
Kızlar bu bacak ağrısı beni öldürecek magnezyumda kullanıyorum 2 gündür parol da alıyorum ama mahvoldum daha 6. Aydan böle olursam 3 ay ne yapıcam ben bugün iki ayrı doktora gittim kalp
Damara ve fizik tedaviye bi süre daha ağrı kesici kullan geçmez şe araştırmaya git biz bişey yapamayız dedi. Var mı benim gibi bacak ağrısı çeken ????
ücretsiz iznimi kullanmam için müdürün onayı gerekiyormuş o da vermem dio yerine geçcek kimse yok dio bakacak kimsemde yok burda benim Allah belalarını versin çok moralim bozuldu kızlar,karnımda da sancı oluo bugün bacağıma doğruda bel kemiğim ağrıo ağlamamk için zor tutuyorum kendimi bıktım artık
Arkadasim coookk uzun senelerdir bacaklarimda dolasim bozuklugu var. Inanilmaz sislerim oluyor. Hamilelikten 2 ay once ozellikle geceleri inanilmaz agrilarim oluyordu ve gece uyutmuyordu. Amerikan Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahinde bir docent doktora muayene oldum. Onun tavsiyelerini birebir uygulayinca agrilarim gecti. Soyleki: Aksam isten geldikten sonra bacaklarimi soguk (hemen hemen buz gibi) suyla yikiyorum. Sicak su ayak sislerinin birebir dusmaniymis. Evde muhakkak her gun ayaklarimin altina 2 tane buyuk yastik koyup en az yarim saat uzaniyorum. Sure daha uzun olursa daha iyi olur. Ama yastiklari koyma ve uzanma sekli cok onemli. Koltuklarda sirtimizi dayadigimiz buyuk minderleri olur ya, onlardan iki tanesini ust uste koyuyorum bacaklarimi dizlerime kadar o yastiklarin ustune koyuyorum. Yani dizlerimden kalcama kadar olan kisim yastiklara doksan derece bitisik olacak.
burada amac bacaklarin dizlere kadar olan kisminin kalp seviyesinden yukarida tutmak. Dolasimi duzene sokuyor. Gunduzleri oturuyorken ayaklari one arkadaya kirararak hareket ettirmek. Ayrica doktorum varis corabi da verdi. Onlarda bana iyi geldi. Bu dediklerimi bir dene bence. Umarim sende de ise yarar
http://home.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=
Kızımın odasına duvar kağıdı aldım annişler bu tarz kağıt arayanlara bu markayı tavsiye ederim
minnosh ben de tek doz oldum, ikinciyi yaptıramadım,
ilk dozu izmirde sağlık ocağında yaptırmıştım, hiç ağrı, acı hiçbirşey hissetmemiştim, ordaki hemşire tek doz korumaz ikinciyi mutlaka vurun demişti
şimdi olduğum yerdeki doktorum önermediğinden yaptıramıycam ikinci dozu, dediğin gibi inşallah tek doz da koruyodur
ben bir aksilik çıkmazsa doğumdan 3 hafta önce izne ayrılıcam, çünkü ücretsiz izin almam işyerimde pek hoş karşılanmadığı için almıycam, bu nedenle her anne gibi bebeğim doğduktan sonra daha fazla onunla vakit geçirmek istiyorum.
doğumdan 3 hafta önce ayrılırsam doğumdan sonraya 13 hafta iznim oluyor toplamda,
ama sorun şuki eğer bebek tam vaktini beklemezde ben izne ayrıldıktan 1 hafta sonra doğarsa o doğum öncesindeki 2 haftalık iznim yanacak mı?
sanırım policim sen bunun için bebeğin doğum tarihini doktorla konuşup daha ileri bir tarih gösterme gibi bir şey yapacağını söylemiştin,
Kimden aldin bu bilgiyi bilmiyorum ama ben kurumsal bir firmada calisiyorum ve kendi calisma arkadaslarima verdigim izinlerden uygulamanin yasal olarak su sekilde oldugunu biliyorum (Insan kaynaklarina danisarak uyguluyoruz).
Dogum iznini anne her halukarda aliyor. Sut izni yonetici insiyatifinde. Yani sana toplu da kullandirabilir, haftada 1 gunde kullandirabilir, her gun saatlikde kullanirabilir. Ancak bir calisan ucretsiz izin istiyorsa yonetici istisnasiz o izni vermek zorundadir.
Bence sen bir arastir bu konuyu derim
Ozellikle aksam olunca gogus altim ve karnim arasinda bi gerginlik oluyo dik duramiyorum ya iki buklum durmak istiyorum neredeyse.. bunu yasiyormusunuz sizde?
ücretsiz iznimi kullanmam için müdürün onayı gerekiyormuş o da vermem dio yerine geçcek kimse yok dio bakacak kimsemde yok burda benim Allah belalarını versin çok moralim bozuldu kızlar,karnımda da sancı oluo bugün bacağıma doğruda bel kemiğim ağrıo ağlamamk için zor tutuyorum kendimi bıktım artık
Merhaba arkadaşlar ben de bişey sormak istiyorum aranızda hamile kilotu kullanan var mı? Hangi marka aldınız ve rahat ediyormusunuz ben hala öncekileri kullanıyorum alıp almamakta kararsıZım hiç sıkıntıya gelemiyorum. Hamile pantolonlarında bile rahat edemiyorum
Ben aldım bir iki kere giydim gerek de yokmuş zaten ben de sizin gibi öncekileri kullanıyorum ama hamile pantolonları çok rahat oluyor onlarda neden rahat edemiyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?