- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.421
Merhaba arkadaşlar ben de bişey sormak istiyorum aranızda hamile kilotu kullanan var mı? Hangi marka aldınız ve rahat ediyormusunuz ben hala öncekileri kullanıyorum alıp almamakta kararsıZım hiç sıkıntıya gelemiyorum. Hamile pantolonlarında bile rahat edemiyorum
saol cnm daha hala kalbm carpıyo...verılmıs sadakam varmıss havaya ucucaz sandm...o an sadece bebegımı dusndm kndımı degıl...ıyı cok sukurr
Günaydın ağustos anneleri ben yedi eylül du doğum tarihim eylül anneleri topik inde idim ama ayrıntılı sonucuna göre 29 ağustos çıktı bu topik e geçtim nasılsınız bebekler nasıl hangi isimleri düşündünüz
günaydın anneler ve bebişler... servis şoförü rüzgarın oğlu sanki erkenden getirdi bizi işyerine... benim bugün midemde bulantı var neden acep?
Günaydın kızlar.. sanki kış geldii yaaa bu havalar düzelmeyecek sanırım
Günaydın kızlar;
Bu haftayı da bitirdik çok şükür. Yaşasın cumaaaaaa
Bugün sessiz buralar...
Beyaz çekirge yok bu arada o ne yapıyor acaba? poli de dün yoktu. Damla sakızlı kahve uğramıyor artık. Kedicik anneler günü telaşında. Medvecezir kendini süse verdi galiba.
Bugün burda hava güneşli ama ben kendimi hala iyi hissetmiyorum. sürekli kafamda doğum nasıl olacak. Lohusalık nasıl geçecek, teyzemler gelecek mi, bebeğe bakabilecek miyim, bu borçlar ne zaman bitecek soruları var. Gözümü açsam kapasam bunların hepsi atlatılmış olsa diye düşünüyorum. Keşke sihirli güçlerim olsaydı dizilerdeki gibi
Günaydınnnnnnnnnnn
bugün kızımın anneler günü gösterisi var çok heyecanlıyım
günaydın güzellikler bugün erken kalkabildim şükür kahvalt ıyapınca uyumazsam iyidir yine.bugün zamanımı bakıma ayıracağım kızlar ağda vs ne varsa yapıp biraz böyle mutlu hissetmek istiyorum kendimi kendimi salmışım gibi geliyor yaaa ay birde ne bıktım saç rengimden kendi rengine boyalı şükür ama sıkıldım yaaaa aynı renkle gezmekten değiştirmeyi severdim ben saç rengimi sürekli
eşim yine gidecek 4 gün evden bu ayın sonunda offf ki ne off daha 3 günde nöbet tutacak 7 gün yalnızlık bekler beni yine
dikkat etsin canım mazallah ne olur ne olmaz bir anlık herşey
Bakım insana çok iyi geliyor gerçekten hafiflemiş gibi oluyorsun canım. Ağdanı kendin yapabiliyor musun?
angelkızlar az once basıma gelenlerrrrr....saglık ocagndn aradılar seker testı sonucları ıcın...b nde gdıp geleyım dedımmm...sehr dısnda oturuyrmm dolmusa bınene 2kdr taksıyle gdıp geleyım dedım...bndım taksıyee 2 dakıka snra bomm dıye bı sess ve tup kokusu..bn o sokla kndımı assa attm araba tuplu ya tupun bıyerıne bısey olmuss..duzelltı flan gel yıgenmm dedı bndım camdan resmen dısarı ckrdm kfamı gttk saglık ocagına...ayyy soktaymm hala
kızlar belki daha önce çok konuşuldu bu konu ama ben hala anlayamadım,
ben bir aksilik çıkmazsa doğumdan 3 hafta önce izne ayrılıcam, çünkü ücretsiz izin almam işyerimde pek hoş karşılanmadığı için almıycam, bu nedenle her anne gibi bebeğim doğduktan sonra daha fazla onunla vakit geçirmek istiyorum.
doğumdan 3 hafta önce ayrılırsam doğumdan sonraya 13 hafta iznim oluyor toplamda,
ama sorun şuki eğer bebek tam vaktini beklemezde ben izne ayrıldıktan 1 hafta sonra doğarsa o doğum öncesindeki 2 haftalık iznim yanacak mı?
yoksa o 2 hafta da sonrasına aktarılacak mı?
sanırım policim sen bunun için bebeğin doğum tarihini doktorla konuşup daha ileri bir tarih gösterme gibi bir şey yapacağını söylemiştin,
anlayamıyorum nasıl olacak?
cnmBen de haftaya memorial da yaptiracagim. Doktorum 50 lik yaptirmami istedi. Hemsireler ile konustum. ac ya da tok farketmez dediler
hoşgeldinGünaydın ağustos anneleri ben yedi eylül du doğum tarihim eylül anneleri topik inde idim ama ayrıntılı sonucuna göre 29 ağustos çıktı bu topik e geçtim nasılsınız bebekler nasıl hangi isimleri düşündünüz
Günaydınnnnnnnnnnn
bugün kızımın anneler günü gösterisi var çok heyecanlıyım
kız sıkma canını baktın canını sıkıyorlar çağır beni vallahi elime geçen can sıkıcı misafiri 5 dakikada koyarım kapıya yok öyle yeğenlermizin annelerini üzmekşimdiden girme canımcım o ruhsal hallere mazallah şimdiden yaparsan sıkıntı bebiş doğunca ne oluruz değil mi ama. dünyada bir biz doğurmayacağız sonda olmayacağız öyle düşün bu kadar kadın nasıl doğurmuş geöirmiş o lıhusalığı amaaaan tek derdimiz lohusalık olsun. bebeğede öyle güzel bakacaksın kiiiiii sen bile şaşıracaksın.her bebek kısmetiyle gelir borcuda ne yaplım yiğidin kamçısı de borçsuz kim var ki
birde beni düşün bu cuma tayinizmiz çıkıyor daha oturacağızmız yeni yeri bilmiyoruz eşim ev tutacak da temizletecek de eşya yerleştirecek de buradaki tayin yerinden ilişik kesip doğum için izin isteyecek de amaaaan ne dertler bir bilsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?