2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, son iş gününden herkese merhabağğğğğğğ :)) Bugün Cumayı daha bir seviyorum, beni kızımı göreceğim güne götürecek :))

Yarın kızıma kavuşuyorum, hasret gidericez minnağımla(bu minnak lafına da burda alıştım ) Sonra birazcık gezeriz, alıncak bikaç şey var onları alırız. Son 87 gün

gunaydın anneler ve mınışlerı nasılsınız
yıne puslu bır gune uyandık ılacımızı aldık kahvaltı yapmak ıcın beklıyoruz bakalım takvım neler soyluyor

sağol canım benim böyle yaşayanların yazması daha etkili oluyor bu süreci bişzde heyecanla bekliyoruz cumayı hadi hayırısı kaldı 7 gün

canım bunları kafana takma , herşey olacağına varır, Allah dermansız dert vermesin, ayrıca bebeğe tabi bakabileceksin aksini hiç düşünme bile, annelik içgüdüsü okadar güçlü ki. inşallah bebekler sağlıklı huzurlu olurlarda kolayca bakabiliriz bizde ,insanlar neler çekiyor onları düşün, halimize bin şükür
bende şu koca cüssemle sıcaklarda 37. hft ya kadar çalışmak zorundayım borçlar yüzünden, neyapalım Allah daha büyük dert vermesin

Son düzenleme:
gunaydınnn kızlarr hepınızn ıyı dıleklerı ıcın tesekkr ederım...ıyız cok sukur..esıme soylemedmm basıma gelenlerı yoksa dısarıda cıkamam doguma kadr bdaha :)gelınce nası bı sarıldysamm o da anlamadı..cok ozledn heralde bnı bugun dedı ıyıye yordu kuzum :)yasamcım bakım guzel vla bnde kendımı asırı bakımsz gbı hıssedyrmm makyajss flan gezmıyrm hep oyleydm ama saclar bnıde rahtsz edıyo yıllarca bakır rengındeydı saclarmm hamılelıkten once boyadmm bu rengıde sevmıyrmmm eylus gelsn ılk ısım yıne eskıye donus olucakk agda konusunda o ıs ıyıce zorlastı bacm ben artık hcbı tarafımı goremez oldummmm....herkesn keyfı yerndedr umarmm guzel bı gun gecırelımmm ınsss

Gunaydin kizlaaar hayirli cumalar.

Dun fena islandim o ne yagmurdu ole binali yildirimin dedigi gibi afat bu afat :)
Kurt gibi acim bugunde seramik almaya gitcem. Kosturmaktan zmn nasi gecio anlamiyorm. Opuyom sizi ve minnaklarimizi :))

bu resmi görünce polinin beni uyarışı aklıma geldi.. senin bu düzenlediğin dolaplar cocuk olunca karma karışık olacak Eki Görüntüle 707038

günaydın kızlar dün kızımı işyerime getirdim enkazı yeni yeni topladım masam darmaduman heryerde kağıt parçası uhu boya kalıntısı dün canım çıktı 6yı zor ettim dolayısıyla da pc başına geçemedim pekk işyerinde çocuk ne zor yaa hele birde benimki gibi masaların üzerinde gezinceeee
@hayatımsın:evt canım benim dolaplar da aynen 2. resimdeki gibi hafta sonu bi el atıcam inşallah.:)

@luboyfcuğum, bu doğum izni olayı artık yanmıyomuş yasa çıkmış dedi burdaki arkadaşlar erken doğum da yapsan o 3 hafta doğum sonrasına ekleniyormuş yani.

@anges geçmiş olsun canım.

geçmişi okuyamadım bi sıkıntı yoktur inşallah.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ya Allah beterinden saklasın

sorma o saçları bende bakıra boyatmak istiyorum doğumdan sonra her rengi denedim bir kızılla bakır kaldı cesaret edemedim hiç arkadaşlar bakır boyat deyince hadi birde onu deneyelim oldum.bende topaç gibi birşey oldum resmen ağda yaparken aynaların karşısında sürünüyorum olsa şöyle bir kuaför ağda yapan hiç uğraşmicam aslında çok zor oluyor benim almam. birde kendime kıyamıyorum çekerken ağda bantını

Herkese günaydın :)

Bende kavusucam yarın tontikime ve arasta benim de son 87 gun plakaya düşmemize çok az kaldı babası askerdeyken bile gun saymadım ben ya su el kadar veletin yaptığına bak :)

Herkese günaydın güzel annler ve melekleri.. :119:

aynen canım benim de adım ateşli hatuna çıktı iş yerinde :) herkes donarken ben açın şu kapıları, pencereleri, klimayı diye bas bas bağırıyorum. herkes sıcakları beklerken ben ne kadar geç gelirse o kadar iyi olur diye bakıyorum. zaten yeterince yanacağız bu yaz. nisan annleri bile öyle dertli ki şu an, hepsi geçmiş kendinden. ee bebek emzirince de deodorant falan kullanılmıyor.yandık ki ne yandık :18:

canım bence şimdiden düşünme bunları. zamanı gelince hepsi yaşanacak ve bitecek..sen sadece olumlu düşün, pozitif ol bak herşey nasıl da kolay geçecek.. şimdiden bunlarla canını sıkıp, şu yaşadığın dönemiin güzelliğini es geçme.. bizim de hala evlilikten gelen borçlar duruyor, daha evin eksikleri bitmiyor borçlara yenileri ekleniyor.. bebek odası var sırada.. düşününce içinden çıkamıyorum ama yapacak bir şey yok.. şükür ki kazanıyoruz yavaş yavaş da olsa borcumuzu ödüyoruz.. Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah :109:

ben sarıya boyatıyodmm ılk...asırı severım yenılıgı cesurumdrda bakır rengı yenı yenı cıkıyodu boyattmm ve cok sevdım 5 yıldr bakırın her tonunu denedm smdı hurrerm sacını gorunce ıcım gdıyo bnmde boyleydı dıye ...5 yıldan snra bska ve ıstedmedgm bseye boyatınca kotu oldmm sırf hamılelık planladıgımdan...eskıye donucemm eylus gelsnde :) bnce boyat gerckten cok hos bı renkkk.. 7. aydan snra her an hersey olabılırr o yuzden hazrlıklı olmalıyzz ama ben hcbı tarafımı gormuyrm ayna yardımıylaa ama o da yetmıcek bısure snra sanırım...hc kuafore gtmedm bunun ıcın ama gdıcem galıba artıkkk

Canım yaa seni de bu hasret bitiriyo. Ama o kavuşma günü gibisi yok dimi :)
Eşimde 2 günde bir gece nöbeti var sabah kavuşmayı iple çekiyom. Ama tabi o geliyo ben işe geliyorum. Napalım...
Hakkınızda hayırlısı canım. İnşaAllah gönlünüze göre bir yer çıkar.
Ben de yaşadığım yere ağustosta geldim. İlk gelince gün sayıyordum. Şimdi bakıyorum 8 ay olmuş. Alışmışız çok şükür. kaldı 3 yılımız Allahın izniyle...
Yeterki sağlıklı ol mutlu ol her yer güzel oluyor...

Herkese günaydın :)

Bende kavusucam yarın tontikime ve arasta benim de son 87 gun plakaya düşmemize çok az kaldı babası askerdeyken bile gun saymadım ben ya su el kadar veletin yaptığına bak :)

Sadece gün saydırmakla kalsa iyi neler neler yaptırıyolar bize. Doğmadan böylelerse, doğunca neler olacak acaba :)

ben de buldum bir kuaför ona gidiyorum çok rahat oluyor. ama nasıl utanıyorum. tek tesellim onlar için çok normal bişey olması ben de hiç kendime denemedim valla yapıştırırım kalır orda diye çok korkuyorum kız çekerken bile off nefesim kesiliyor valla ..

açelyacım canıma tak dedi vallahi Allahtan bebişe fırsat bulmuşum insan bunalıyor evde tek başına ne yemek yapıp yiyesim geliyor te kolunca ne başka birşey yapasım miskin mislkin oturuyorum gidince ayın sonu gelince ne yapıcam bilmiyorum şimdiden sardı derdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…