- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.441
Ayyy çok heyecanlı. Ben de çok iyi bilirim o tayin bekleyişlerini. Babamın işi sebebiyle 2 yılda bir türkiyenin her tarafını dolaştık bizde. Tabii o zamanlar böyle internet yoktu. Tayin sonucunun belli olduğu sabah babam sererdi türkiye karayolları haritasını yere inceler dururdukEn güzeli de ne biliyor musun. Yıllar sonra denk gelip tekrar oralara gidip görmen. İnsan bi acayip oluyor. Allah bi şekilde nasip ediyor. Marmara bölgesi dışında her yerde yaşadım. Memlekette hiç oturmadık. Eskişehirliyiz aslen. Tüm akrabalaraımız orda.Annem babam izmire yerleşti. Memleketimi yılda 20 gün gider görürdüm. O yüzden zaten akraba mevzusu bana çok uzak geliyor. Teyzemlerin gelmesi beni strese sokuyor. Benim akrabalarım, arkadaşlarım dostlarım bizim samimi komşularımızdı.
Sen de hiç strese girme. Allaha nerde mutlu mesut yaşayacaksak orası çıksın diye dua et. Ben ağlayarak gittiğim yerde en güzel yıllarımı yaşadığımı, çok heveslenerek taşındığımız yerden kötü anılarla ayrıldığımızı bilirim. Ev tutulur. Eşin bi temizlikçi tutar temizletir. Kafasına göre de yerleştirsin sen hiç canını sıkma. Annenden kendi evine geçtiğinde sen kendi düzenini kurarsın. Sağol desteğin için canım bu arada
Günaydın kızlar;
Bu haftayı da bitirdik çok şükür. Yaşasın cumaaaaaa
Bugün sessiz buralar...
Beyaz çekirge yok bu arada o ne yapıyor acaba? poli de dün yoktu. Damla sakızlı kahve uğramıyor artık. Kedicik anneler günü telaşında. Medvecezir kendini süse verdi galiba.
Bugün burda hava güneşli ama ben kendimi hala iyi hissetmiyorum. sürekli kafamda doğum nasıl olacak. Lohusalık nasıl geçecek, teyzemler gelecek mi, bebeğe bakabilecek miyim, bu borçlar ne zaman bitecek soruları var. Gözümü açsam kapasam bunların hepsi atlatılmış olsa diye düşünüyorum. Keşke sihirli güçlerim olsaydı dizilerdeki gibi
bu resmi görünce polinin beni uyarışı aklıma geldi.. senin bu düzenlediğin dolaplar cocuk olunca karma karışık olacakEki Görüntüle 707038
Günaydın kızlar.. sanki kış geldii yaaa bu havalar düzelmeyecek sanırım
gunaydınnn kızlarr hepınızn ıyı dıleklerı ıcın tesekkr ederım...ıyız cok sukur..esıme soylemedmm basıma gelenlerı yoksa dısarıda cıkamam doguma kadr bdaha :)gelınce nası bı sarıldysamm o da anlamadı..cok ozledn heralde bnı bugun dedı ıyıye yordu kuzum :)yasamcım bakım guzel vla bnde kendımı asırı bakımsz gbı hıssedyrmm makyajss flan gezmıyrm hep oyleydm ama saclar bnıde rahtsz edıyo yıllarca bakır rengındeydı saclarmm hamılelıkten once boyadmm bu rengıde sevmıyrmmm eylus gelsn ılk ısım yıne eskıye donus olucakk agda konusunda o ıs ıyıce zorlastı bacm ben artık hcbı tarafımı goremez oldummmm....herkesn keyfı yerndedr umarmm guzel bı gun gecırelımmm ınsss
gunaydınnn kızlarr hepınızn ıyı dıleklerı ıcın tesekkr ederım...ıyız cok sukur..esıme soylemedmm basıma gelenlerı yoksa dısarıda cıkamam doguma kadr bdaha :)gelınce nası bı sarıldysamm o da anlamadı..cok ozledn heralde bnı bugun dedı ıyıye yordu kuzum :)yasamcım bakım guzel vla bnde kendımı asırı bakımsz gbı hıssedyrmm makyajss flan gezmıyrm hep oyleydm ama saclar bnıde rahtsz edıyo yıllarca bakır rengındeydı saclarmm hamılelıkten once boyadmm bu rengıde sevmıyrmmm eylus gelsn ılk ısım yıne eskıye donus olucakk agda konusunda o ıs ıyıce zorlastı bacm ben artık hcbı tarafımı goremez oldummmm....herkesn keyfı yerndedr umarmm guzel bı gun gecırelımmm ınsss
Günaydın kızlar, son iş gününden herkese merhabağğğğğğğ :)) Bugün Cumayı daha bir seviyorum, beni kızımı göreceğim güne götürecek :))
Yarın kızıma kavuşuyorum, hasret gidericez minnağımla(bu minnak lafına da burda alıştım) Sonra birazcık gezeriz, alıncak bikaç şey var onları alırız. Son 87 gün
canım ne kadar geç ısınırsa o kadar iyi bizim içinannem menopoz a girdi sürekli ateş basıyor diyo. ben onla dalga geçerken aynı menopoz lu kadınlar gibi oldum. vücudumdan ateş çıkıyor sanki bide havalar sıcak olsa kim bilir nolcak ...
Günaydın kızlar;
Bu haftayı da bitirdik çok şükür. Yaşasın cumaaaaaa
Bugün sessiz buralar...
Beyaz çekirge yok bu arada o ne yapıyor acaba? poli de dün yoktu. Damla sakızlı kahve uğramıyor artık. Kedicik anneler günü telaşında. Medvecezir kendini süse verdi galiba.
Bugün burda hava güneşli ama ben kendimi hala iyi hissetmiyorum. sürekli kafamda doğum nasıl olacak. Lohusalık nasıl geçecek, teyzemler gelecek mi, bebeğe bakabilecek miyim, bu borçlar ne zaman bitecek soruları var. Gözümü açsam kapasam bunların hepsi atlatılmış olsa diye düşünüyorum. Keşke sihirli güçlerim olsaydı dizilerdeki gibi
sorma o saçları bende bakıra boyatmak istiyorum doğumdan sonra her rengi denedim bir kızılla bakır kaldı cesaret edemedim hiç arkadaşlar bakır boyat deyince hadi birde onu deneyelim oldum.bende topaç gibi birşey oldum resmen ağda yaparken aynaların karşısında sürünüyorumolsa şöyle bir kuaför ağda yapan hiç uğraşmicam aslında çok zor oluyor benim almam. birde kendime kıyamıyorum çekerken ağda bantını
günaydın güzellikler bugün erken kalkabildim şükür kahvalt ıyapınca uyumazsam iyidir yine.bugün zamanımı bakıma ayıracağım kızlar ağda vs ne varsa yapıp biraz böyle mutlu hissetmek istiyorum kendimi kendimi salmışım gibi geliyor yaaa ay birde ne bıktım saç rengimden kendi rengine boyalı şükür ama sıkıldım yaaaa aynı renkle gezmekten değiştirmeyi severdim ben saç rengimi sürekli
eşim yine gidecek 4 gün evden bu ayın sonunda offf ki ne off daha 3 günde nöbet tutacak 7 gün yalnızlık bekler beni yine
dikkat etsin canım mazallah ne olur ne olmaz bir anlık herşey
Herkese günaydın :)
Bende kavusucam yarın tontikime ve arasta benim de son 87 gun plakaya düşmemize çok az kaldı babası askerdeyken bile gun saymadım ben ya su el kadar veletin yaptığına bak :)
sorma o saçları bende bakıra boyatmak istiyorum doğumdan sonra her rengi denedim bir kızılla bakır kaldı cesaret edemedim hiç arkadaşlar bakır boyat deyince hadi birde onu deneyelim oldum.bende topaç gibi birşey oldum resmen ağda yaparken aynaların karşısında sürünüyorumolsa şöyle bir kuaför ağda yapan hiç uğraşmicam aslında çok zor oluyor benim almam. birde kendime kıyamıyorum çekerken ağda bantını
Tatlım iznin yanmaz erken doğum raporu alıp işyerine vermen yeterli olur
Canım yaa seni de bu hasret bitiriyo. Ama o kavuşma günü gibisi yok dimi :)
Eşimde 2 günde bir gece nöbeti var sabah kavuşmayı iple çekiyom. Ama tabi o geliyo ben işe geliyorum. Napalım...
Hakkınızda hayırlısı canım. İnşaAllah gönlünüze göre bir yer çıkar.
Ben de yaşadığım yere ağustosta geldim. İlk gelince gün sayıyordum. Şimdi bakıyorum 8 ay olmuş. Alışmışız çok şükür. kaldı 3 yılımız Allahın izniyle...
Yeterki sağlıklı ol mutlu ol her yer güzel oluyor...
luboyf sen yurt dışında değil miydin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?