2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün işten erken çıktım eşimle dolandık bana kıyafet aldık. Yürüyüş yaptık, yemek yedik vs.
Yolda el ele yürürken aklıma geldi artık ellerimizin arasına bi minnoş girecek o bizi bağlayak.
Ayyy dedik bu günleri bulamayız. Son 3 ayımız gezelim, uyuyalım bol bol diyoruz. :))

bebek 1 hafta sonra doğarsa cnm, o 2 hafta aktarılacak doğum sonrasına yanmayacak yani. bende personel müdürlüğüne sormustum 8 hafta kala çıksam 6. haftada doğsa diye, problem olmaz ekleriz o 2 haftayı dedi. ancak yıllık izinlerimi 8 hafta kala çalışır alıp, o dönemde kullansam dedim. yakarsın yıllık iznini, yoksun diye düşeriz 16 haftandan dedi. bende haziranda yıllık izinlerimi kullanmak zorunda kalacağım. temmuz bası 32. haftada duruma göre ya iş başı yada izine ayrılacağım.

aynen eşime sarılamıyorum bu minnoşun yüzünden göbekten bariyerim var artık. eşim şimdiden ayırdı bu bizi diyor

bende bir problem olmadığı sürece en aaz o zamana kadar çalışacağım mecbur hem para yönünden hem de özel çalıştığım için fazla izin alamayacağımdan bebişimle daha çok vakit geçirmek istediğim için ne diyelim Allah yardımcımız olsun

bende kendimi menopozlu gibi hissediyorum elim ayağım her yerimi ateş basıyor

bnm esımde artık senn elını tutmam eylulle elele gezıcez dıyo:) tadını cıkar bu zmanlalrn dıyo:) bnm papucum dama atıldı artık :) ısten gelınce ılk ısı gobusu opmek snra benı :) onu boyle heveslı gorunce nası mutlu oluyrm allaha sukredıyrmm olmayanlar ıcınde dua edıyrmmm....allahın ıznıyle hepımız tam anlamıyla aıle oluyrzzz kızlarr ne guzel bseyyy

bir de şeker çıktı kızlar günde 6 defa ölçüm yapacakmışım hatta biri için gece 3te kalkıp ölçüm yapmam gerekiyormuş... 1 haftada diyet verdiler onu uygulayacağım normalde kimse bana diyet yaptıramazdı ama bebeğim için mecbur dikkat edeceğim.
patates, makarna ve pirinç pilavı baştan yasak. onun dışında kahvaltıda peynir, zeytin ve yumurta. normal ekmek yasak, çaya şeker atmak yasak vs. bir sürü yasak varmış:26: uymaya çalışacağım artık napalım vasfiye teyzenin dediği gibi napacaksın mecbuuuurrr

Günaydınlar
Hayırlı Cumalar
Çalışan arkadaşlarım bu haftada bitti gözünüz aydın :) haftalar çabuk çabuk atlasın izine çıkacağınız gün gelsin inş.

Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir bir sorun yoktur.

Dün misafirim vardı gece 12 ye doğru uyudum belim çok fena ağrıdı.
Oğluşta maşallah yine kıpır kıpır habire yer değiştiriyor.Uyanır uyanmaz elimi göbişime koyup dinliyorum bir pıt atsa yetiyor bana sanki içim rahatlıyor. :)

Son düzenleme:
Özle canım yatarken bile zor oluyo. Benyatağın soluna alışmışım mecburen eşime arkamı dönüp yatıyom.

cnm bzm aramzda bde yastık var...bn sırtm raht olsn dıye yastık koyuyrmm artk...bde bunu cıkardnn dıye kızıyoo...ama sen raht uyu dıye yatagn ucunda yatıyo adam ya :)gece uyadm yorganımı almısım ustunden yatagı ortalamısımm :)

Oyyy yerim o minik elleri ya Bu sabah eşimi uyandırırken diyorum ki seneye bu görevi kızına devredicem onu salıcam yatağa nasılsa uyandırır

peki yıllık iznini doğumdan sonra kullanmaıyomusun nadia,
benim de 40 gün yıllık iznim var geçen sene kullanamamıştım, eleman olmadığından izin vermemişlerdi,
şimdi bu 40 günü bu yıl doğum iznim bittikten sonra kullanmak istiyorum, şimdilik ses çıkarmadılar ama tamam evet de demediler,
bulunduğum ülkede bakıcı bulmak zor olduğundan beni anlayışla karşılayacaklarını ümid ediyorum,
çok stresli ya bu izin konuları,
sen neden öncesinde haziranda kullanmak zorundasın, sonrasında kullansan...

ben de 32 haftalıkken yıllık izne ayrılcam 3 hafta
şirkete sordum sorun olmaz dedi sonradan yamuk yapmazlar inşallah.

Don arkanı esın sırtından sarılsın hem sana hem bebisinede sende kollarında eşinin kollarını sararsın.
Biz bayılıyoruz böyle uyumaya :)

heeee o pozisyonn çok güzelll ama çok da sakıncalııı arkadan malı dayayınca olan oluyooo

Son düzenleme:

cnm haklısn yalzlık kotu...bnde evdeykenn aksama kdr bunalıyrmm cnm hcbsey yemk ıstemıyo kndı basıma....sırf bebıs ıcn hazrlıyrm bseyler...

Canım malesef tak etmeyecek gibi çok sor durumun. Allah yardımcın olsun ne diyim. Ama dediğin gibi bebiş için iyi zamanlama olmuş
Ben de bugün 6 da gidicem o 5,30 da çıkmış olcak yarın saba görüşcez artık. Ben de kesin yemek falan yapmam. Uyuzlanırım işte...

Benimdi de fazla konuşmuyu biraz kıskancım kıskanırım diye korkuyo Çok şükür Rabbim herkeze yaşatsın bu huzuru...
Canım ne güzel bak kendini hazırlamışsın. Yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun. Boyağımızdan 2 lokma az geçmiş çok mu onlar için :))

Don arkanı esın sırtından sarılsın hem sana hem bebisinede sende kollarında eşinin kollarını sararsın.
Biz bayılıyoruz böyle uyumaya :)
Aynen canım biz de öyle

ooo sen sırtını sağlam yaslamışın angelciğim :)) Önde göbek arkada yastık

Hegel poli Allah canını almasın sesli sesli güldürdün beni :) olan olsun canım gittiği yere kadar :)

nasılsınız hanımlaaar, biz bugün bool tepikli bir güne başladık
maşallah bir kaç gündür bizimki acaip hareketlendi
bu hareketlerinden midir nedir, bende bel ağrısı başladı yaa :26:
tabi artık göğüslerimi geçen göbüşümünde bunda payı büyük
neyse ben mutfak maratonuna bi başlayayım size yetişirim
görüşürüz fıstıklar

aslında benim gönlüm yıllık iznimi doğum iznim bittikten sonra kullanmaktan yana ama sigortadan alınan ücreti alabilmek için doğum iznimin bittiği tarihte iş başı yapıp girişimin yapılması gerek sanırım. Olmadı ben de önce yıllık izne çıkacağım, sonra doğum iznine amannn ne karışık işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…