- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.481
Canım malesef tak etmeyecek gibi çok sor durumun. Allah yardımcın olsun ne diyim. Ama dediğin gibi bebiş için iyi zamanlama olmuş
Ben de bugün 6 da gidicem o 5,30 da çıkmış olcak yarın saba görüşcez artık. Ben de kesin yemek falan yapmam. Uyuzlanırım işte...
Benimdi de fazla konuşmuyu biraz kıskancım kıskanırım diye korkuyoÇok şükür Rabbim herkeze yaşatsın bu huzuru...
Canım ne güzel bak kendini hazırlamışsın. Yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun. Boyağımızdan 2 lokma az geçmiş çok mu onlar için :))
Aynen canım biz de öyle
ooo sen sırtını sağlam yaslamışın angelciğim :)) Önde göbek arkada yastık
aslında benim gönlüm yıllık iznimi doğum iznim bittikten sonra kullanmaktan yana ama sigortadan alınan ücreti alabilmek için doğum iznimin bittiği tarihte iş başı yapıp girişimin yapılması gerek sanırım. Olmadı ben de önce yıllık izne çıkacağım, sonra doğum iznine amannn ne karışık işler
Don arkanı esın sırtından sarılsın hem sana hem bebisinede sende kollarında eşinin kollarını sararsın.
Biz bayılıyoruz böyle uyumaya :)
hmm, ama sigorta girişi yapmayacaklar mı policim? 1 gün için ugraşcaklarını da sanmıyorum gerçi ama ben bi konuşayım bugün şu1 günlük formalite işbaşıı yaparsın sonra izne ayrılırsın ama patronunla konuşman lazım
Canım ben cevap verdim ama görmedin sanırım. Bizde var kan uyuşmazlığı, çarşamba günü testi yaptırdık, pazartesi günü sonucu alacağız. Sonuca göre iğne yapılacak.
o zaman yap canım :) hayırlısı neyse o olsun hakkımızda...
bu arada kimse bana cevap vermemiş,kan uyuşmazlığı olan yok sanırım hiç aranızda?
bir de şu kasılmaları tarif etseniz :44:
hmm, ama sigorta girişi yapmayacaklar mı policim? 1 gün için ugraşcaklarını da sanmıyorum gerçi ama ben bi konuşayım bugün şu
işi...
aslında benim gönlüm yıllık iznimi doğum iznim bittikten sonra kullanmaktan yana ama sigortadan alınan ücreti alabilmek için doğum iznimin bittiği tarihte iş başı yapıp girişimin yapılması gerek sanırım. Olmadı ben de önce yıllık izne çıkacağım, sonra doğum iznine amannn ne karışık işler
hazarcım senin özel şirket mi? devlet memuru olarak mı atandın?
evet eğer sigorta primi alacaksan en makulu iznini önce kullanman olarak gözüküyor,
ama orta asya kültürleri temizdir, eminim orada çok iyi bir bakıcı bulabilirsin, hatta türkmenistandan, kazakistandan falan her yıl bir sürü kadın bu tarz işler için Türkiye'ye geliyor, çok becerikliler gerçekten, bence şanslısın,
ama benim bulunduğum bu arap coğrafyası malesef çok farklı, öyle demek istemiyorum ama çok pisler, temizlik anlayışları çok farklı bizden, daha doğrsuu yok, sokakları bile pislik içinde,
ben daha önce şamda görevliydim, bir tarihi çarşıları vardı yere basarken pislikten kayıcam diye ödüm kopardı,
nasıl güvenipde yavrumu arap bir bakıcıya teslim edicem bilemiyorum,
hatta eşimle orta asyadan ya da bu doğu avrupadaki ülkelerden yatılı bir bakıcı mı ayarlasak diye düşünmüyor değiliz.
öyle olursada genç olsun istemem, yaşlılarda genelde tercih etmiyor başka ülkede çalışmayı,
bilmiyorum yurtdışında yaşamak zaten zor umarım bir kolaylık çıkar seninde benimde karşıma.
Kızlar acil bişey sorucam dün gittiğim doktor bana usg vermişti hani bahsetmiştim,şimdi kağıda baktım istenen tetkik,obstetrik usg yazıyor doktorun verdiği kağıtta doppler usg yazıyor yani bu ayrıntılı usg mi oluyor eğer öyleyse ben onu yaptırmıştım.. Ve eğer yine öyleyse neden doktor bana sormadan direk usg verdi? Saat 13:25 de randevu verdiler az zamanım kaldı sizce napım gideyim mi :26:
Kızlar acil bişey sorucam dün gittiğim doktor bana usg vermişti hani bahsetmiştim,şimdi kağıda baktım istenen tetkik,obstetrik usg yazıyor doktorun verdiği kağıtta doppler usg yazıyor yani bu ayrıntılı usg mi oluyor eğer öyleyse ben onu yaptırmıştım.. Ve eğer yine öyleyse neden doktor bana sormadan direk usg verdi? Saat 13:25 de randevu verdiler az zamanım kaldı sizce napım gideyim mi :26:
Canım ben de geçen ay detaylı ultrasonumu yaptırdım bu ay da tekrar doppler 4d usg ye gireceğimi söyledi doktorum önümüzdeki çarşamba tekrar giricem yani. 26-30 haftalarda dopplere giriliyor zaten. Hatta imkanı varsa bu haftalardan sonra her kontrolde dopplerle bakılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?