2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tavsıye edermm tatlımm vlaa sırtımm rahat ettı uykularm bıraz duzene grdı :)

1 günlük formalite işbaşıı yaparsın sonra izne ayrılırsın ama patronunla konuşman lazım

Kizlar butik bebede for my baby satiliyor tavsiye ederim penyeleri pamuk gibi ben aldim bi cok sey bu markanin bi bakin isterseniz.

o zaman yap canım :) hayırlısı neyse o olsun hakkımızda...

bu arada kimse bana cevap vermemiş,kan uyuşmazlığı olan yok sanırım hiç aranızda?

bir de şu kasılmaları tarif etseniz :44:
Canım ben cevap verdim ama görmedin sanırım. Bizde var kan uyuşmazlığı, çarşamba günü testi yaptırdık, pazartesi günü sonucu alacağız. Sonuca göre iğne yapılacak.

hmm, ama sigorta girişi yapmayacaklar mı policim? 1 gün için ugraşcaklarını da sanmıyorum gerçi ama ben bi konuşayım bugün şu
işi...

sigorta girişi yapsın sen çalışmaya başlamış ve yasal olan yıllık iznini kullanmış oluyosun yıllık izinde de sigortan devam etmiyo mu zaten

yani bu benim mantığıma göre ama işveren neder belli olmaz

hazarcım senin özel şirket mi? devlet memuru olarak mı atandın?
evet eğer sigorta primi alacaksan en makulu iznini önce kullanman olarak gözüküyor,
ama orta asya kültürleri temizdir, eminim orada çok iyi bir bakıcı bulabilirsin, hatta türkmenistandan, kazakistandan falan her yıl bir sürü kadın bu tarz işler için Türkiye'ye geliyor, çok becerikliler gerçekten, bence şanslısın,
ama benim bulunduğum bu arap coğrafyası malesef çok farklı, öyle demek istemiyorum ama çok pisler, temizlik anlayışları çok farklı bizden, daha doğrsuu yok, sokakları bile pislik içinde,
ben daha önce şamda görevliydim, bir tarihi çarşıları vardı yere basarken pislikten kayıcam diye ödüm kopardı,
nasıl güvenipde yavrumu arap bir bakıcıya teslim edicem bilemiyorum,
hatta eşimle orta asyadan ya da bu doğu avrupadaki ülkelerden yatılı bir bakıcı mı ayarlasak diye düşünmüyor değiliz.
öyle olursada genç olsun istemem, yaşlılarda genelde tercih etmiyor başka ülkede çalışmayı,
bilmiyorum yurtdışında yaşamak zaten zor umarım bir kolaylık çıkar seninde benimde karşıma.

hayırlı cumalar herkese..

TRT1 de çok güzel bir konuşma var Uzm.İbrahim Bilgen çocuklardaki dikkat eksikliği vs.. herkese lazım izlemenizi tavsiye ederim

Hayırlı cumalar minik minik mucizeler taşıyan tüm anneler. Rabbim bu güzel vakitlerin hürmetine bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin. Ve inşallah bebek isteyen herkese de bu duyguları nasip etsin

Kızlar acil bişey sorucam dün gittiğim doktor bana usg vermişti hani bahsetmiştim,şimdi kağıda baktım istenen tetkik,obstetrik usg yazıyor doktorun verdiği kağıtta doppler usg yazıyor yani bu ayrıntılı usg mi oluyor eğer öyleyse ben onu yaptırmıştım.. Ve eğer yine öyleyse neden doktor bana sormadan direk usg verdi? Saat 13:25 de randevu verdiler az zamanım kaldı sizce napım gideyim mi :26:

her zaman gittiğimiz parkta türkmen bakıcılar var. genç olanlar gerçekten taş gibi. bizim evde yatılı kalsa komplekse girerim:)) orta yaş olanlar da öyle mazlum mazbut değil. bir tanesi anlatıyordu kocası adam öldürmüş 20 senedir hapiste kızına annesi bakıyor 17 yaşında. kendide burda kendinden 11 yaş küçük adamla beraber yaşıyor. ne bilim değişik değişikler iyice soyunu sopunu araştırmak lazım.. en güzeli türkiyeden bir akraba ya da tanıdık temiz birisini çağırmak herkalde...

git bi bak niyeymiş canım ya, doplerde damarlara bakıyorlar ama iki ayrı şey yazıyor gibi, belki de bi karışıklık olmuştur, gitmeden bilemezsin

Selam kızlar bugün 11 e kadar uyumuşuz oğlumla. Bacağımın ağrısı oğlumu da yordu galiba. Bende bugün kocişime kavuşuyorum 5günlük hasret bu gece bitecek inşallah hafta sonu beraberiz ama Pazartesi tekrar gidicek hamileyken daha zor oluo ayrı kalmak çocuk doğunca nasıl olucak acaba çocuğun derdinden kocişleri unutcakmıyız yoksa daha mı zor gelicek Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım ben de geçen ay detaylı ultrasonumu yaptırdım bu ay da tekrar doppler 4d usg ye gireceğimi söyledi doktorum önümüzdeki çarşamba tekrar giricem yani. 26-30 haftalarda dopplere giriliyor zaten. Hatta imkanı varsa bu haftalardan sonra her kontrolde dopplerle bakılıyor.

Bak ben bunu bilmiyordum öyle birşey demedi doktor. Ayrintili ultrasonda gittiğimiz gibi başka doktora mı gideceksin. Yoksa kendi doktorun rutin kontrollerde mı bakıyor?

Senin hamileliğin normal seyrediyordu dımı yanlış hatırlamıyorum?

merhaba annişlerrr keçelerle uğraşmaktan buraya az bakabılıyorum form açık arada göz atablıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…