2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bizim işyerindeki köpüş 2 gündür bana sardı :) Görseniz neler yapıyo bebeği hissediyo sürekli göbeğimi kokluyo yanımdan ayrılmıyo sandalyemin kol koyma yerinin arasından başını sokup bebişin yanında duruyo Bizim kızdan hiç böyle bir ilgi görmedim erkek köpüşü olanlar size yapılıyor mu böyle ilgi alaka? Bekçi kesildi başıma

merhaba lokumlar
2 günlük tatil bile iyi geldi,denizin kokusu,aşkımın yanımda olması,kuzumu denizde yüzerken görmek abla oldum ben kardeşime yüzme öğreticem diyor. rabbim hepsini korusun
aşkım tatil dönüşü bana hamiş koltuğu aldı oturduğum ana uyuyorum bebeğimizin nerdeyse eksiği kalmadı 1 ay önce almaya başladım anca bitti. fotoları yüklerim bi ara

Evet canım normal herşeyimiz. Bir tek şeker testim yapılmadı o da çarşamba günü yapılacak. Gittiğim hastanede başka bir birimde giricem canım bu ultrasona. Kimseye söylenmedi mi yahu doppler? :26: Yoksa anormallik var da doktor mu bana çaktırmıyo :)

Kan akış hızına bakılacaktır. Bana da 28 haftalıkken yazıldı canım.

Eki Görüntüle 707822

birkaç değişiklik daha yapacağım sanırım ama bu halinide bi paylaşmak istedim

Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Güle güle kullanın

Red oh tatil iyi gelmiştir tabi. Biz bi yerlere kıpırdayamıyoruz maalesef şu ara. Haftaya eşimin kursu başlıyor, tam 7 haftasonu yalnızım.

Deminden beri doğum hikayeleri okuyorum, gözlerim şişti, çok fena duygusala bağladım

Yok canım daha neler her doktorun tarzı farklı :) bişey olsa söylemeden dururlar mı hic ? Ben biraz bizim doktoru titiz sanıyordum adam hersey 4 4 lük bakılsın diyen bir tip . O yüzden şaşırdım.

Korkma kız bi anormallik yok. Bazı doktorlar geç söylüyolar sanırım. Ben ilk doktor kontrolümden beri biliyorum. 28 haftalıkken doppler usg. 2 hafta sonra yani benim.

Arasta esın babalık kursuna mı başlıyor nerdeyse doguma kadar sürecekmiş?

Kan akis hızımı? Kızlar su an beni şaşırtıyorsunuz ayrintiliya bakılmadı mı buna? Tekrar mı bakiliyor

Ohh deniz kum güneş Ben şuan kafamda canlandıramıyorum burada hava kapalı :) Seneye küçük balık da olacak ablasıyla yüzerler kuzenim kızına bikini almış allahım nasıl şirin bişeyyy seneye biz de bu zamanlar bikini bakarız

Yok canım daha neler her doktorun tarzı farklı :) bişey olsa söylemeden dururlar mı hic ? Ben biraz bizim doktoru titiz sanıyordum adam hersey 4 4 lük bakılsın diyen bir tip . O yüzden şaşırdım.

Korkma kız bi anormallik yok. Bazı doktorlar geç söylüyolar sanırım. Ben ilk doktor kontrolümden beri biliyorum. 28 haftalıkken doppler usg. 2 hafta sonra yani benim.

Şaka yapmıştım zaten canlarım açıkladı çünkü bu haftalarda bakılması gerekiyor diye yoksa işkillenirdim

Kan akis hızımı? Kızlar su an beni şaşırtıyorsunuz ayrintiliya bakılmadı mı buna? Tekrar mı bakiliyor

banada bdey demedı her gıttgımde damarlara falan bakıyo gerekmı duymadı bnde ılk duyuorm senn gbı

İş güvenliği kursu canım, zamanlama biraz kötü oldu ama napalım.
O zaman incelenen organlarda anormallik olup olmadığıydı. Şimdi de damar akım hızı normal mi diye bakacaklar çünkü damarlar şuan daha belirgin. Detaylı yaptırırken erkendi canım daha o iş için.

arkadaşlar ben kızımın giyim,zıbın,battaniye hatta mevlütlüğünü bile aldım ama hala bir odası yok ben 1000 liraya kadar arıyorum nette var ama netede pek güvenemiyorum bayramda doğum acaba geçmi kaldım burda herkes aldımı acaba?

selam kızlar

bugün şeker yüklemesini yaptırdım...50 mglık glikozu 1 bardak suya karıştırıp bişr güzel içirdiler ıyy iğrençtii...neyse 1 saat sonunda kan verdim az önce çıkmış sonuçlarım..dr.uma maille yollıycaz birazdan..ben baktım 83,2 çıkmış yani normal gözüküyor...

yalnız hemoglabinim 9,5 çıktı şoka girdim resmen...15-20 gün kadar önce 10.1 di ve üstelik günde 2 tane demir hapı içiyorum...yükseleceğine daha da düşüyor,noluyooo :18:

dr.umla görüşüp yazıcam size yine...çok moralim bozuldu buna.....hayır enteresanda bir durum yani acaba yanlış mı bakıldı???

Ben de henüz almadım canım.haziran ayını bekledim. ama benim alacağım mobilya hazır.aldığım hafta getirecekler. eğer yaptırmayı planlıyorsan biraz daha uzun sürebiliyor. ona göre sipariş verebilirsin bence bu ay içinde.

bugün hererim romotizmalılar gibi ağryor... bel ve bacak ağrım bayadır yoktu ki olduğunda beni gece uykudan uyandıracak kadar şiddetli olurdu.. sabahtan beri bel oyuğumdan ayak parmaklarıma kadar bi ağrı varrr.. bide kolumla bileğimdeee ağrıyor çok kötüyüm.. bebişimde hep sol tarafıma toplanıyor bugün karnıma bakmaktan kafayı yiyeceğim.. sanki bugün baya çok toplandı kasıldı deniyor healde ona... yarın sabahtan doktora gidip bebeğimin toplandığını söyleyeceğim bakalım ne dicek

mobilyayı hazır yaptıracaksan bu süre kısa hemen yaptırman lazım ama o fiyata varmıdır cevrenızde bılmıyorum.. eğer bulamazsan ikeadan o paraya kendin kombin yapabilirsin..

kızlar hastane çıkışı konusunda kafam çok karışık siz ne yaptınız kaçlı set aldınız satıcı bana bir tane 5li bir tane 10 lu alsanız yeter dedi .
20liklerde falan gereksiz şeyler oluyomuş benim 1.kızım şubat doğumluydu iç zıbınını falan hepsini giydirmişlerdi şimdi yaz çocuğu tek çıtçıtlıı bady ve üstüne kıyafeti yetermiki ....:26:

Geçmiş olsun canım. İzin alıp eve gidip dinlensen? Bu aylardan itibaren alıştırma kasılmalarımız olacakmış bu çok normalmiş. Vücudumuz doğuma hazırlanıyor artık :) Periyodik aralıklarla olmadığı müddetçe sıkıntı yokmuş. Sıkma canını bu yüzden.

kızlar çok şükür dünkü sınavı atlattık. artık foruma döndüm. mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum. kimi kolay kimi zor, kimi erken. Allah hepimize kolay bi doğum nasip etsin inşallah. zor doğumları okudukça serzenyan istemekte ne kadar haklı olduğumu görüyorum, sonra erken doğumları gördükçe ya sezeryandan önce kanama, su vs. gelirse diye korkuyorum. okuyup bilgilenmek mi iyi, yoksa kendimi bol çalışmaya verip doğumu hiç düşünmemek mi karar veremedim ben yokken neler kaynattınız merak ediyorum ama oku oku bitmez. konuşulan konuları açarsam artık kusuruma bakmayın emi :))

saol canım benim.. ulaşımı okadar zor bir yerde çalışıyorum ki.. anca birinin beni götürmesi gerekiyor oda şuan imkansız
İnşalalh dediğin gibidir ya ağrılarımda olunca bide o kasılma kafam karıştıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…