- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.501
Bak ben bunu bilmiyordum öyle birşey demedi doktor. Ayrintili ultrasonda gittiğimiz gibi başka doktora mı gideceksin. Yoksa kendi doktorun rutin kontrollerde mı bakıyor?
Senin hamileliğin normal seyrediyordu dımı yanlış hatırlamıyorum?
Kızlar acil bişey sorucam dün gittiğim doktor bana usg vermişti hani bahsetmiştim,şimdi kağıda baktım istenen tetkik,obstetrik usg yazıyor doktorun verdiği kağıtta doppler usg yazıyor yani bu ayrıntılı usg mi oluyor eğer öyleyse ben onu yaptırmıştım.. Ve eğer yine öyleyse neden doktor bana sormadan direk usg verdi? Saat 13:25 de randevu verdiler az zamanım kaldı sizce napım gideyim mi :26:
Evet canım normal herşeyimiz. Bir tek şeker testim yapılmadı o da çarşamba günü yapılacak. Gittiğim hastanede başka bir birimde giricem canım bu ultrasona. Kimseye söylenmedi mi yahu doppler? :26: Yoksa anormallik var da doktor mu bana çaktırmıyo :)
Evet canım normal herşeyimiz. Bir tek şeker testim yapılmadı o da çarşamba günü yapılacak. Gittiğim hastanede başka bir birimde giricem canım bu ultrasona. Kimseye söylenmedi mi yahu doppler? :26: Yoksa anormallik var da doktor mu bana çaktırmıyo :)
Kan akış hızına bakılacaktır. Bana da 28 haftalıkken yazıldı canım.
Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Güle güle kullanın
Red oh tatil iyi gelmiştir tabi. Biz bi yerlere kıpırdayamıyoruz maalesef şu ara. Haftaya eşimin kursu başlıyor, tam 7 haftasonu yalnızım.
Deminden beri doğum hikayeleri okuyorum, gözlerim şişti, çok fena duygusala bağladım
merhaba lokumlar
2 günlük tatil bile iyi geldi,denizin kokusu,aşkımın yanımda olması,kuzumu denizde yüzerken görmekabla oldum ben kardeşime yüzme öğreticem diyor. rabbim hepsini korusun
aşkım tatil dönüşü bana hamiş koltuğu aldı oturduğum ana uyuyorumbebeğimizin nerdeyse eksiği kalmadı 1 ay önce almaya başladım anca bitti. fotoları yüklerim bi ara
Yok canım daha neler her doktorun tarzı farklı :) bişey olsa söylemeden dururlar mı hic ? Ben biraz bizim doktoru titiz sanıyordum adam hersey 4 4 lük bakılsın diyen bir tip . O yüzden şaşırdım.
Korkma kız bi anormallik yok. Bazı doktorlar geç söylüyolar sanırım. Ben ilk doktor kontrolümden beri biliyorum. 28 haftalıkken doppler usg. 2 hafta sonra yani benim.
Arasta esın babalık kursuna mı başlıyor nerdeyse doguma kadar sürecekmiş?
Kan akis hızımı? Kızlar su an beni şaşırtıyorsunuz ayrintiliya bakılmadı mı buna? Tekrar mı bakiliyor
Arasta esın babalık kursuna mı başlıyor nerdeyse doguma kadar sürecekmiş?
Kan akis hızımı? Kızlar su an beni şaşırtıyorsunuz ayrintiliya bakılmadı mı buna? Tekrar mı bakiliyor
arkadaşlar ben kızımın giyim,zıbın,battaniye hatta mevlütlüğünü bile aldım ama hala bir odası yok ben 1000 liraya kadar arıyorum nette var ama netede pek güvenemiyorum bayramda doğum acaba geçmi kaldım burda herkes aldımı acaba?
arkadaşlar ben kızımın giyim,zıbın,battaniye hatta mevlütlüğünü bile aldım ama hala bir odası yok ben 1000 liraya kadar arıyorum nette var ama netede pek güvenemiyorum bayramda doğum acaba geçmi kaldım burda herkes aldımı acaba?
bugün hererim romotizmalılar gibi ağryor... bel ve bacak ağrım bayadır yoktu ki olduğunda beni gece uykudan uyandıracak kadar şiddetli olurdu.. sabahtan beri bel oyuğumdan ayak parmaklarıma kadar bi ağrı varrr.. bide kolumla bileğimdeee ağrıyor çok kötüyüm.. bebişimde hep sol tarafıma toplanıyor bugün karnıma bakmaktan kafayı yiyeceğim.. sanki bugün baya çok toplandı kasıldı deniyor healde ona... yarın sabahtan doktora gidip bebeğimin toplandığını söyleyeceğim bakalım ne dicek
Geçmiş olsun canım. İzin alıp eve gidip dinlensen? Bu aylardan itibaren alıştırma kasılmalarımız olacakmış bu çok normalmiş. Vücudumuz doğuma hazırlanıyor artık :) Periyodik aralıklarla olmadığı müddetçe sıkıntı yokmuş. Sıkma canını bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?