- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.521
Kızlar bizim işyerindeki köpüş 2 gündür bana sardı :) Görseniz neler yapıyo bebeği hissediyo sürekli göbeğimi kokluyo yanımdan ayrılmıyo sandalyemin kol koyma yerinin arasından başını sokup bebişin yanında duruyoBizim kızdan hiç böyle bir ilgi görmedim erkek köpüşü olanlar size yapılıyor mu böyle ilgi alaka? Bekçi kesildi başıma
bugün hererim romotizmalılar gibi ağryor... bel ve bacak ağrım bayadır yoktu ki olduğunda beni gece uykudan uyandıracak kadar şiddetli olurdu.. sabahtan beri bel oyuğumdan ayak parmaklarıma kadar bi ağrı varrr.. bide kolumla bileğimdeee ağrıyor çok kötüyüm.. bebişimde hep sol tarafıma toplanıyor bugün karnıma bakmaktan kafayı yiyeceğim.. sanki bugün baya çok toplandı kasıldı deniyor healde ona... yarın sabahtan doktora gidip bebeğimin toplandığını söyleyeceğim bakalım ne dicek
saol canım benim.. ulaşımı okadar zor bir yerde çalışıyorum ki.. anca birinin beni götürmesi gerekiyor oda şuan imkansız
İnşalalh dediğin gibidir ya ağrılarımda olunca bide o kasılma kafam karıştıı..
Geçmiş olsun canım yorma kendini. Üzülme tatlım bişey yoktur olağan kasılmalardır onlar. Yine de takip et tabi düzenli bir şekilde mi oluyor kasılmaların?
kızlar size acil bir şey sormam lazım ;
bugün göbek deliğimin üst kısmında yanma var.ama içten değil yani mide yanması falan gibi değil.dıştan tenime dokununca cayır cayır yanıyor. sanki biber sürmüşsün gibi. çok enteresan bir acı anlayamadım ya
böyle birşey yaşayan varmı acaba?
canım o yanma gibi his banada oluyor. sanki bebeğim biyerleri içten çiziyormuş gibi bi yanma dokununca acıyor..
kızlar bu arada dun kolumu delık desık ettıler100 mg şeker yuklemesı yaptırdım 50 mg fazla cıkıncaa coook sukur bunda degerler ıyı cıktı .doktorum seker hastası degılsın ama egılım olabılır dedı ıstersem bı dıyetısyen denememı onerdı ama gıtmıyıcem bıde bu hafta sonu bebısımı gorcektım doktorumun toplantıları varmıs haftaya ertelendı goremıcem mınnoşumuuu
ayrıca teyzoşlarımız çokk heycanlıyımm
bebek sekerı ısıne gırdımm bennn kavanoz bebek şekerı yapmaya basladım :)) bnm yaptıklaırmı gorenler istiyorlarr eşimde karşı çıkmadı ilk siparişimi alıyorum bi arkadaşım istedi kuzeni için
etıket tasarımınıda kendım yaptım kavonooz şekerımızın bu benım oğluşumunnEki Görüntüle 707976
nasıl olmuslar
isteyen olursa ben burdayım ehehehüü :)
canım o yanma gibi his banada oluyor. sanki bebeğim biyerleri içten çiziyormuş gibi bi yanma dokununca acıyor..
kızlar bu arada dun kolumu delık desık ettıler100 mg şeker yuklemesı yaptırdım 50 mg fazla cıkıncaa coook sukur bunda degerler ıyı cıktı .doktorum seker hastası degılsın ama egılım olabılır dedı ıstersem bı dıyetısyen denememı onerdı ama gıtmıyıcem bıde bu hafta sonu bebısımı gorcektım doktorumun toplantıları varmıs haftaya ertelendı goremıcem mınnoşumuuu
ayrıca teyzoşlarımız çokk heycanlıyımm
bebek sekerı ısıne gırdımm bennn kavanoz bebek şekerı yapmaya basladım :)) bnm yaptıklaırmı gorenler istiyorlarr eşimde karşı çıkmadı ilk siparişimi alıyorum bi arkadaşım istedi kuzeni için
etıket tasarımınıda kendım yaptım kavonooz şekerımızın bu benım oğluşumunnEki Görüntüle 707976
nasıl olmuslar
isteyen olursa ben burdayım ehehehüü :)
Ya kızlar o dünden beri bende de var. Bi garip içten birisi toplu iğne batırıyor yada ucuyla çiziyor gibi. Kasılma böyle bişey mi acaba??? Kağan kocatepe'nin sitesinde avuç içinizde karnınıza dokunduğunuzda rahmin toplanma hissi kasılma demek diye yazıyor. Arastanın dediği gibi saatte 4-5 defa olursa doktoru aramalıymışız. Toplanma hissi nasıl olacak onu anlamadım ben. öyle olduğu zaman ayağını dayadı falan gibi gelir heralde diye düşünüyorum
dr falan sordunmu hiç ? acaba karın kasları gerildiği içinmi yanıyor
hazarcım senin özel şirket mi? devlet memuru olarak mı atandın?
evet eğer sigorta primi alacaksan en makulu iznini önce kullanman olarak gözüküyor,
ama orta asya kültürleri temizdir, eminim orada çok iyi bir bakıcı bulabilirsin, hatta türkmenistandan, kazakistandan falan her yıl bir sürü kadın bu tarz işler için Türkiye'ye geliyor, çok becerikliler gerçekten, bence şanslısın,
ama benim bulunduğum bu arap coğrafyası malesef çok farklı, öyle demek istemiyorum ama çok pisler, temizlik anlayışları çok farklı bizden, daha doğrsuu yok, sokakları bile pislik içinde,
ben daha önce şamda görevliydim, bir tarihi çarşıları vardı yere basarken pislikten kayıcam diye ödüm kopardı,
nasıl güvenipde yavrumu arap bir bakıcıya teslim edicem bilemiyorum,
hatta eşimle orta asyadan ya da bu doğu avrupadaki ülkelerden yatılı bir bakıcı mı ayarlasak diye düşünmüyor değiliz.
öyle olursada genç olsun istemem, yaşlılarda genelde tercih etmiyor başka ülkede çalışmayı,
bilmiyorum yurtdışında yaşamak zaten zor umarım bir kolaylık çıkar seninde benimde karşıma.
canım ellerine sağlık ço kgüzel olmuş.. içine badem şekerimi koyacaksın.. bunları nerden buldun fiyatı nekadar?
her zaman gittiğimiz parkta türkmen bakıcılar var. genç olanlar gerçekten taş gibi. bizim evde yatılı kalsa komplekse girerim:)) orta yaş olanlar da öyle mazlum mazbut değil. bir tanesi anlatıyordu kocası adam öldürmüş 20 senedir hapiste kızına annesi bakıyor 17 yaşında. kendide burda kendinden 11 yaş küçük adamla beraber yaşıyor. ne bilim değişik değişikler iyice soyunu sopunu araştırmak lazım.. en güzeli türkiyeden bir akraba ya da tanıdık temiz birisini çağırmak herkalde...
evet cnm renklı badem sekerlerı koyacagım bunları ben yaptım bayadır uğarasıorum..şimdi resimini çektım cnm etiket tasarımıda bana ait oğluşum için yaptımmm şimdilikk bunları
Kavanoz ha? Daha neler çıkarıcaz acaba kızlar ortaya?Güzel olmuşlar canım hadi sana hayırlı işler bol kazançlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?