2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size acil bir şey sormam lazım ;

bugün göbek deliğimin üst kısmında yanma var.ama içten değil yani mide yanması falan gibi değil.dıştan tenime dokununca cayır cayır yanıyor. sanki biber sürmüşsün gibi. çok enteresan bir acı anlayamadım ya

böyle birşey yaşayan varmı acaba?

bizim fıstık hanım bazen göbeğimin üstüne yatıyo ama bilinçlimi yapıo bilmiyorum bi de geçen gün göbüşüm açıkken yanıma çağırdım fıstık öp kardeşi dedim göbüşüme bi öpücük kondurdu soytarı

Geçmiş olsun canım yorma kendini. Üzülme tatlım bişey yoktur olağan kasılmalardır onlar. Yine de takip et tabi düzenli bir şekilde mi oluyor kasılmaların?

Akşam benim de sağ tarafıma toplanıp ağrılı bir şekilde kasıldı hafiften bağırdım bile. 2 -3 gün önce yine olmuştu. Ama bu dönem bunların normal şeyler olduğunu okuduğum için hiç panik yapmadım aksine sevindim, bunlar doğumun yaklaştığı habercisi diye :) 3 aydan az kaldı

Geçmiş olsun canım yorma kendini. Üzülme tatlım bişey yoktur olağan kasılmalardır onlar. Yine de takip et tabi düzenli bir şekilde mi oluyor kasılmaların?

saol canım bütün gün oturuyorum aslında.. inş. yoktur... yok canım düzenli olmadı.. size yazdığımdan beri hiç olmadı daha kızım üzüldüğümü anladı kendini kasmıcak galiba

canım o yanma gibi his banada oluyor. sanki bebeğim biyerleri içten çiziyormuş gibi bi yanma dokununca acıyor..

kızlar bu arada dun kolumu delık desık ettıler 100 mg şeker yuklemesı yaptırdım 50 mg fazla cıkıncaa coook sukur bunda degerler ıyı cıktı .doktorum seker hastası degılsın ama egılım olabılır dedı ıstersem bı dıyetısyen denememı onerdı ama gıtmıyıcem bıde bu hafta sonu bebısımı gorcektım doktorumun toplantıları varmıs haftaya ertelendı goremıcem mınnoşumuuu

ayrıca teyzoşlarımız çokk heycanlıyımm

bebek sekerı ısıne gırdımm bennn kavanoz bebek şekerı yapmaya basladım :)) bnm yaptıklaırmı gorenler istiyorlarr eşimde karşı çıkmadı ilk siparişimi alıyorum bi arkadaşım istedi kuzeni için
etıket tasarımınıda kendım yaptım kavonooz şekerımızın bu benım oğluşumunn

nasıl olmuslar

isteyen olursa ben burdayım ehehehüü :)

canım o yanma gibi his banada oluyor. sanki bebeğim biyerleri içten çiziyormuş gibi bi yanma dokununca acıyor..

Ya kızlar o dünden beri bende de var. Bi garip içten birisi toplu iğne batırıyor yada ucuyla çiziyor gibi. Kasılma böyle bişey mi acaba??? Kağan kocatepe'nin sitesinde avuç içinizde karnınıza dokunduğunuzda rahmin toplanma hissi kasılma demek diye yazıyor. Arastanın dediği gibi saatte 4-5 defa olursa doktoru aramalıymışız. Toplanma hissi nasıl olacak onu anlamadım ben. öyle olduğu zaman ayağını dayadı falan gibi gelir heralde diye düşünüyorum

canım ellerine sağlık ço kgüzel olmuş.. içine badem şekerimi koyacaksın.. bunları nerden buldun fiyatı nekadar?

Kavanoz ha? Daha neler çıkarıcaz acaba kızlar ortaya? Güzel olmuşlar canım hadi sana hayırlı işler bol kazançlar

rahmin toplanma hissi nedir ki karnımda toplanma oluyor avuç için doluyor. zaten kasılmayı anlıyorsun karnın bi tara çekiyor bi garip olyor. .tarifi bile garip oldu

ben özel şirketteyim canım, bir inşaat firmasında.. Temiz olmasına temizler kendilerine göre ama tabi bizdeki anlayış daha farklı o açıdan, özellikle ben çok didikleyen bir tipim.. Bu benim 2. bakıcım eğitmek biraz zaman alıyor , ama ben hep onu teşvik ederek, iterek öğrettim. Şimdi çok memnunum gerçekten, dogum iznimde TR ye gideceğim o arada kız napıcak bilmiyorum, kaybetmek istemiyorum açıkçası..Ama beni bekle de diyemem kıza 4 ay..Temizlik konusu önemli canım ya, şimdi genç istemiyorum diyorsun ama genç olunca (30 yaşa yakın) anlaşması, anlatması ve karşılık istemesi, hatta azarlaması kolay oluyor. Yaşlı olunca istediğin performansı alamayabilirsin, onlara söz geçirmekde zor olur. Tabi sen bilirsin yine de için nasıl rahat edecekse... Keşke dediğin gibi
orta asyadan birini ayarlayabilsen çok iyi olurdu.. inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım..

canım ellerine sağlık ço kgüzel olmuş.. içine badem şekerimi koyacaksın.. bunları nerden buldun fiyatı nekadar?

evet cnm renklı badem sekerlerı koyacagım bunları ben yaptım bayadır uğarasıorum..şimdi resimini çektım cnm etiket tasarımıda bana ait oğluşum için yaptımmm şimdilikk bunları

Açıkçası ahlaki bakımdan bizim gibi olamazlar. Ben 4 senedir burdayım son 1 senedir alıştım artık bu duruma.. Onlar için cinsel hayat özel değil açık yaşanıyor. Bu en çok da burda nufüsun yarısını oluşturan Ruslara özenmelerinden kaynaklanıyor. Rusların 14 yaşından önce bekaretini vermeleri gerekiyormuşş muşş neler nelerr wallahi roman olur anlatsam.. Ama türkmenler o kadar açık değiller temiz aile kızları da var. Bu biraz şans be canım benim oldugum yer küçük yer kolayca seceresini dökebiliyorum gelenlerin ve işe başlamadan konuşuyorum şartlarımı buna cinsellik de dahil. Hatta 2 bakıcımda da kan testi raporu istedim olası hastalık ve hepatit B virüsüne karşı var mı diye yani. Onlar da sagolsunlar seve seve verdiler. Başka komşularım da bakıcı aldı ama anlaşamadılar ben biraz şanslıyım sanırım. Benim kız İstanbul da üçüz kız bakmış sonra deport olmuş, yakalanmış. 3 yaşına dek bakmış, fotoları bile var. Tecrübe önemli, kesinlikle ya Türk çocugu bakmış yada kendi çocugu olan tercih edilmeli..

evet cnm renklı badem sekerlerı koyacagım bunları ben yaptım bayadır uğarasıorum..şimdi resimini çektım cnm etiket tasarımıda bana ait oğluşum için yaptımmm şimdilikk bunları

anladım cnm cok hoş olmuş.. aslında sormak istediğim boş kavonozu nerden buldun ve fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…