2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tek çıt cıtli badi, üstüne alt üst takım yetiyor canım ya

Kızlar bunlar da benim oğluşuma 1 yaş doğumgünü için yapmış olduğum zencefilli- tarçınlı kurabiylerden bazıları.. Yapmak isteyenlere fikir olabilir diye düşündüm...

Vuuuuu nefis görünüyorlar. Ellerine sağlık. O boncuklar yeniyor sanırım? Nerden buldun canım ?

merabalar kızlarrrr güzel hamişdaşlarımmm...
annemin dükkanındayım kavuştum sizlere topikte yetişemedim oku oku bitmiyor vallahiii ne çene ne çene
kızlar demir hapının aç içilmesi lazım ben kalktığın gibi içiyorum hapımı kahvaltı edene kadar 1-2 saat geçiyor zaten bu yüzden bi şikayetimde olmuyor sizlerede tavsiye ederim.

canm bende öyleydim bide durduk yerde şişiyodum bi bakıyom eller ayaklar sişmiş sonra seker cıktı mecburen diyete basladk tuzu ve sekeri birden kestm inan şişlk falan kalmadı cok tuzlu yiyodm tansiyonm dusuk ama doktorlar maruldan bile gerekli tuzu alıyosn dedi

alakasız bir soru ama biz bir aileyiz ya her konuda konuşabiliriz demiiii
aranızdaki değerli öğretmenlerim bir sorum olacak size...
benim kızım şuan 4 yaşında (51 aylık)
okullar açılınca 55 aylık olacak ben 6 aydır falan özel kreşe gönderdim ...
55 aylık olunca devlet okullarının anaokullarına gönderebilirmiyim.
seneye de 67 aylık olacak ozaman da ilk okula mı göndericemm çok mu küçük olur yaa kafam çok karışıkk

malum özeller çok külfetliiii devlet okullarının anaokulu nasıldır yarım günmü oluyor :26:

kızlar size bişey sorucam bazen benim karnım şişiyor sertleşiyor geriliyor ve ağrı duyuyorum hepte geceleri oluyor sizdede var mı bu şikayet yoksa bebişimle ilgili bi problem mi var ???

hmmmmmm harika görünüyorlar canım ellerine sağlıkkk... çok uğraşmışsın ya üst süsleriyle kurabiyelerin tarifini verirsen bizlere belki bigün yapmaya çalışırızz

evet houte couture çalıştım canım hiçbiri birbirinin aynısı değildi ayy heves varmış o zamanlar yaniii veririm tatlım benim mesai bitti yarın yazarım tarifi çok güzel ve kolay bayatlamayan bir tarif aslında ck daha guzellerı vardı yuklenmedı yaaa

acaba şeker mi var bende. benim şeker yüklemem biraz erken yapıldı. hafif kanamam olmuştu, druma ulaşamadım başka dr'a gitmiştim o yapmıştı, 135 çıkmıştı normal dendi. kendi doktoruma da yapıldığını söyledim tekrarlamadı. zaten bu şeker yüklemesi kafama takılıyordu. mesela 23. haftada yaptırdın normal çıktı diyelim. atıyorum 30.haftada şeker çıkamaz mı? bi kere yapılınca nasıl yeterli oluyor

Biri beni durdursun...
Doğum hikayeleri okuyup okuyup şevkleniyorum,duygulanıyorum. O günler gelsin bir an önce inşallaaaahh. Hepimiz sağ sağlim güzel hikayelerimizi paylaşalım.

Biri beni durdursun...
Doğum hikayeleri okuyup okuyup şevkleniyorum,duygulanıyorum. O günler gelsin bir an önce inşallaaaahh. Hepimiz sağ sağlim güzel hikayelerimizi paylaşalım.

Sorma bugün ben de okudum baya. Nasıl duygulandım, ağladım. Başıma ağrı girdi resmen , bi daha okumamaya karar verdim.

Ayyy pazartesiye iş kalmasın diye bugün tüm evraklarımı tamamlayayım dedim bittim resmen.Nasılsınız bu arada policiğim sen de gelmişsin.Hoşgeldin.Hepinize öpücüklerimi yolluyorum cancağızlarım

evet aslında aç içilmeliymiş ama ben bu benim çok bilmiş dr.uma sorduğumda farketmez demişti...yalnız sabah aç duramıyorum ben hemen yemem gerekiyor midem bulanıp içim bayılıyor çünkü...

kızlar size bişey sorucam bazen benim karnım şişiyor sertleşiyor geriliyor ve ağrı duyuyorum hepte geceleri oluyor sizdede var mı bu şikayet yoksa bebişimle ilgili bi problem mi var ???

ben de hep oluyor cnm...ama benim gazdann :)) geceleri tuvalete kalktığımda da farketmeye başladım artık...karnım taş gibi sıkışık oluyor çok rahatsız ediyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…