- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.601
ya gaz gibi mi tam anlayamadım bi kere acilden dr a gittim makineye soktular sancım felan çıkmadı ama idrarımda enfeksiyon çıktı bir de üstüne afiyet kum döküyormuşum ikisi çekilmiyo ya bi kaç gündürde akıntım çok yoğun ve kaşınıyorum çok bi daha mı gitsem acilden diye düşünür oldum ama oğluşum maşallah kıpır kıpır
git bi bak niyeymiş canım ya, doplerde damarlara bakıyorlar ama iki ayrı şey yazıyor gibi, belki de bi karışıklık olmuştur, gitmeden bilemezsin
Canım ben de geçen ay detaylı ultrasonumu yaptırdım bu ay da tekrar doppler 4d usg ye gireceğimi söyledi doktorum önümüzdeki çarşamba tekrar giricem yani. 26-30 haftalarda dopplere giriliyor zaten. Hatta imkanı varsa bu haftalardan sonra her kontrolde dopplerle bakılıyor.
Kan akış hızına bakılacaktır. Bana da 28 haftalıkken yazıldı canım.
Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Güle güle kullanın
Red oh tatil iyi gelmiştir tabi. Biz bi yerlere kıpırdayamıyoruz maalesef şu ara. Haftaya eşimin kursu başlıyor, tam 7 haftasonu yalnızım.
Deminden beri doğum hikayeleri okuyorum, gözlerim şişti, çok fena duygusala bağladım
acaba şeker mi var bende. benim şeker yüklemem biraz erken yapıldı. hafif kanamam olmuştu, druma ulaşamadım başka dr'a gitmiştim o yapmıştı, 135 çıkmıştı normal dendi. kendi doktoruma da yapıldığını söyledim tekrarlamadı. zaten bu şeker yüklemesi kafama takılıyordu. mesela 23. haftada yaptırdın normal çıktı diyelim. atıyorum 30.haftada şeker çıkamaz mı? bi kere yapılınca nasıl yeterli oluyor
cnm eğer kaşınıyorsan mutlaka ama mutlaka git çünkü doktorum bana akıntım olduğunda kaşıntı oluomu die sormuştu enfeksiyon belirtisiymiş görün derim
gündüz bi şekilde anlamıyoruz ama geceleri bazen korkutuyo miniğim beni kaskatı olyor sanıyorum ödüm kopuyor vallahi yatıcada belimi ağrıyor düz yatmakda iyi değilmiş kordon dolanabilirmiş nasıl yatcağımı şaşıyorum vallahi
ya gaz gibi mi tam anlayamadım bi kere acilden dr a gittim makineye soktular sancım felan çıkmadı ama idrarımda enfeksiyon çıktı bir de üstüne afiyet kum döküyormuşum ikisi çekilmiyo ya bi kaç gündürde akıntım çok yoğun ve kaşınıyorum çok bi daha mı gitsem acilden diye düşünür oldum ama oğluşum maşallah kıpır kıpır
oyhhhh yorgunluktan geberdim oralardaa
kızlar bu normal usg miş meğer bu daha ileri teknoloji olduğundan (bebeğin kilosu vs) onun için oraya gönderdi doktor.baya inceledi çeken dr. hemen kilosunu sordum 770 gr dedi sizce az mı kızlar :44:
neyse sonra tekrar doktorun yanına gittim pazartesi sabahına şeker yüklemesi verdi gelirkende eczaneden glukozumu aldım ama ben o iğrenç şeyi nasıl içicem bilmiyorumm
bu arada ağrısı olan arkadaşlar ... benimde ağrım oluyordu hep çok defa nst e girdim bu yüzden ama bişey çıkmadı.. onuda sordum doktora siz hamilesiniz bilinçli olun araştırın dedi bende bilinçli olmak için size soruyorum dedimeğer nst de idrar fln bişey çıkmıyorsa bunun sebebi belli normal karın büyüyor karnında kocaman bi kütle düşün fln dedi
Plates yap paran varsa kursları var onların hamilelere özel internetten araştır bak dedi doğumuda çok kolaylaştırıyormuş dedi yürüyüşte önerdi ama en çok plates dedi sanırım bu doktorun plates kursu var
kaşıntı idrar yolu enfeksiyondan ziyade mantar belirtisidir...dr.unla görüş mutlaka canım...akıntı ve kaşıntı mantar belirtisi...
bu plates nasıl yapılcakmış acaba hamileyken yaparken fırt diye doğurtcak bizi plates yaparkennst ye girdim bi kere bi sorun çıkmadı bende ama idrarda enfeksiyon çıktı sanırım geçmedi hala ya ne yapacağımı bilmiyorum
Aynen ya ne olursa aksam oluyor.sags yada sola yatip bacaklarimi kivirip yatiyorum en rahat boylesi benim icin yoksa geriliyo duz yatamiyorum. Benimde idrarda lokosit yassi epitel cikti dr mail attim cvp gelmedi dun aradimnobet arkasiymis hastanede degilmis bende yanma felan bi sikayetim yok diye bugun bidaha aramadim ama bakalim ne olacak
Bu arada doktor bana ilişkiye girmeyin dedii
sınrden catlıcam smdı...ust kattakılern gurultusunden bıktm artık...suandada kendılerını astılarr..tepınıp duruyo bırı bırı kosturuuy bırı bagrıyo...gecen gun esım cıkıp uyardı guya..suanda yukarı cıkmamak ıcın kendımı zor tutyrmm patlıcam yanı..tv sesını bıle bastırıyolarrr...ahırmı burası ya...ınsan yasıyo altta bu kadrda olmazz zor sabredıyrm suann
ya yaa oda bunun için dedi heralde :)
canım idrarda enfeksiyon varsa doktor ona göre bi ilaç verir sana mutlaka önemli çünkü
cnm bu bı tarafa toplanma nası oluyoo...bnm arada ustten allttan yanlardan bı gerılme hıssedıyrmm ama bı tarafta belırgn bı toplanma yok.....
Hadi ya neden bunu söyledi?
Sen hiç tartışmaya girip kendini strese sokma tatlım aç müziğini duymamaya çalış.
canımcım resmen sol tarafımaa bişşeyler çekiliyor gibi.. karnımın şekli kayıyor. o tarafım semsert ve tümsek oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?