2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm eğer kaşınıyorsan mutlaka ama mutlaka git çünkü doktorum bana akıntım olduğunda kaşıntı oluomu die sormuştu enfeksiyon belirtisiymiş görün derim

git bi bak niyeymiş canım ya, doplerde damarlara bakıyorlar ama iki ayrı şey yazıyor gibi, belki de bi karışıklık olmuştur, gitmeden bilemezsin

oyhhhh yorgunluktan geberdim oralardaa
kızlar bu normal usg miş meğer bu daha ileri teknoloji olduğundan (bebeğin kilosu vs) onun için oraya gönderdi doktor.baya inceledi çeken dr. hemen kilosunu sordum 770 gr dedi sizce az mı kızlar :44:
neyse sonra tekrar doktorun yanına gittim pazartesi sabahına şeker yüklemesi verdi gelirkende eczaneden glukozumu aldım ama ben o iğrenç şeyi nasıl içicem bilmiyorumm

bu arada ağrısı olan arkadaşlar ... benimde ağrım oluyordu hep çok defa nst e girdim bu yüzden ama bişey çıkmadı.. onuda sordum doktora siz hamilesiniz bilinçli olun araştırın dedi bende bilinçli olmak için size soruyorum dedim eğer nst de idrar fln bişey çıkmıyorsa bunun sebebi belli normal karın büyüyor karnında kocaman bi kütle düşün fln dedi
Plates yap paran varsa kursları var onların hamilelere özel internetten araştır bak dedi doğumuda çok kolaylaştırıyormuş dedi yürüyüşte önerdi ama en çok plates dedi sanırım bu doktorun plates kursu var

canım yeterli bilgiye sahip degilm o yuzden birsey diyemicem ama için rahat degilse git tekrar yaptır bi sakıncası olmaz herhalde saglk ocagnda yaptır yuksek cıkarsa tekrar doktora gidersin normal ödem de olabilir seninki bilemym ama benm de cok sismişti herkese yok kilodr diyodm cunku cokta kilo aldm ama diyetle birlikte sişkinlk kalmadı

cnm eğer kaşınıyorsan mutlaka ama mutlaka git çünkü doktorum bana akıntım olduğunda kaşıntı oluomu die sormuştu enfeksiyon belirtisiymiş görün derim

benim idrar yollarımda enfeksiyon var zaten tek kullanımlık bi toz verdi bana içtim onu sonra kesildi gibiydi son iki gündür yine başladı kaşıntım yoktu son üç gündür kaşıntımda oluyor iç çamaşırımı değiştirmekten bıktım vallahi

Aynen ya ne olursa aksam oluyor.sags yada sola yatip bacaklarimi kivirip yatiyorum en rahat boylesi benim icin yoksa geriliyo duz yatamiyorum. Benimde idrarda lokosit yassi epitel cikti dr mail attim cvp gelmedi dun aradimnobet arkasiymis hastanede degilmis bende yanma felan bi sikayetim yok diye bugun bidaha aramadim ama bakalim ne olacak

kaşıntı idrar yolu enfeksiyondan ziyade mantar belirtisidir...dr.unla görüş mutlaka canım...akıntı ve kaşıntı mantar belirtisi...

bu plates nasıl yapılcakmış acaba hamileyken yaparken fırt diye doğurtcak bizi plates yaparken nst ye girdim bi kere bi sorun çıkmadı bende ama idrarda enfeksiyon çıktı sanırım geçmedi hala ya ne yapacağımı bilmiyorum

sınrden catlıcam smdı...ust kattakılern gurultusunden bıktm artık...suandada kendılerını astılarr..tepınıp duruyo bırı bırı kosturuuy bırı bagrıyo...gecen gun esım cıkıp uyardı guya..suanda yukarı cıkmamak ıcın kendımı zor tutyrmm patlıcam yanı..tv sesını bıle bastırıyolarrr...ahırmı burası ya...ınsan yasıyo altta bu kadrda olmazz zor sabredıyrm suann

ya yaa oda bunun için dedi heralde :)

canım idrarda enfeksiyon varsa doktor ona göre bi ilaç verir sana mutlaka önemli çünkü

bendede yanma felan yoktu gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı akıntım felan yoktu yanmada yoktu nerden çıktı anlamadm ben tek kullanımlık toz verdi sancın olursa gel alttan muayne edelim edeli korktum nasıl oluyo o muayne ya

Bu arada doktor bana ilişkiye girmeyin dedii

Hadi ya neden bunu söyledi?

Sen hiç tartışmaya girip kendini strese sokma tatlım aç müziğini duymamaya çalış.

ya yaa oda bunun için dedi heralde :)

canım idrarda enfeksiyon varsa doktor ona göre bi ilaç verir sana mutlaka önemli çünkü

tek kullanımlık bi toz verdi içtim yanma felan yok ama iki gündür kaşıntım ve akıntım oluyor acaba ağda zamanım geliyo o yüzden mi kaşıntım var onu ayırt edemiyorum arasam dr gel muayne edelim alttan dedi korkuyorm :S

Kızlar haftasonu giremezsem herkese iyi tatiller ve anneler gününüz kutlu olsunnnn
Bakalım kimler düşünüp kutlayacak anneler günümü :)
Hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın bebişlerim

meleklerin güzel anneleriii anneler gününüzzz kutlu olsunnnn bundan sonraki sene inş. bebişlerimiz kucağımzda kutlayacağız. bundan güzel bir duygu yoktur sanırım güzel hafta sonları.. pazartesi bizi büyü kdedikodu bekliyor. kocalarımız kutladımı kutlamadımı diye

canımcım resmen sol tarafımaa bişşeyler çekiliyor gibi.. karnımın şekli kayıyor. o tarafım semsert ve tümsek oluyor..

cnm bnmde sankı altta usstte yanlarda baglar var onları cekstrıyolarr gbı karnım sert oluyo ama bı arafa toplanma yokk...ne kı bunlar boylee yaa :) aylar gectıkce yasadıgımz seylerde degısıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…