- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.581
Ayyy pazartesiye iş kalmasın diye bugün tüm evraklarımı tamamlayayım dedim bittim resmen.Nasılsınız bu arada policiğim sen de gelmişsin.Hoşgeldin.Hepinize öpücüklerimi yolluyorum cancağızlarım
::TÜM ANNELERİN de ANNELER GÜNÜNÜ şimdiden KUTLUYORUM: :
:
evet aslında aç içilmeliymiş ama ben bu benim çok bilmiş dr.uma sorduğumda farketmez demişti...yalnız sabah aç duramıyorum ben hemen yemem gerekiyor midem bulanıp içim bayılıyor çünkü...
ben de hep oluyor cnm...ama benim gazdann :)) geceleri tuvalete kalktığımda da farketmeye başladım artık...karnım taş gibi sıkışık oluyor çok rahatsız ediyor :/
evet houte couture çalıştım canımhiçbiri birbirinin aynısı değildi ayy heves varmış o zamanlar yaniii veririm tatlım benim mesai bitti yarın yazarım tarifi çok güzel ve kolay bayatlamayan bir tarif aslında ck daha guzellerı vardı yuklenmedı yaaa
güzel annişler Burcukuşu Boutique | Butik Kurabiye, CupCake, Pasta, Butik Avizeler bu siteye bi bakın çok tatlı avize ve abajurlar var tam benım aradığım gibi fiyatları ile ilgili bilgi beklıyorum ben bakalım
hepinize iyi tatiller yol arkadaşlarım
anneler gününüzü şimdiden kutluyorummmmm
ayyy ne güzel bir duygu
inşallah kocam unutmaz anneler günümü kutlamayı
o unutsa da eltim kesin unutmaz
çok heyecanlanıyorum
biri benim anneler günümü kutlasın diye dört gözle bekliyorum
ayy ne harika şeyler onlar öyle
geldi mi canım fiyatları hakkında bilgi
oyoyy oyyy tuzlumuuuu ödem yapar o bize almayalımmmm üzerinee bol su içelimmmmay yok gelmedi canım ama sitede basından diye bı bölüm var bi tane örnek avize 800 tl biraz tuzlu gibi benım sorduğum modele ne kadar dıyecekler bakalım hemen paylaşıcam gelınce
kızlar hastane çıkışı konusunda kafam çok karışık siz ne yaptınız kaçlı set aldınız satıcı bana bir tane 5li bir tane 10 lu alsanız yeter dedi .
20liklerde falan gereksiz şeyler oluyomuş benim 1.kızım şubat doğumluydu iç zıbınını falan hepsini giydirmişlerdi şimdi yaz çocuğu tek çıtçıtlıı bady ve üstüne kıyafeti yetermiki ....:26:
kızlar size bişey sorucam bazen benim karnım şişiyor sertleşiyor geriliyor ve ağrı duyuyorum hepte geceleri oluyor sizdede var mı bu şikayet yoksa bebişimle ilgili bi problem mi var ???
[ı]kızlar hastane çıkışı konusunda kafam çok karışık siz ne yaptınız kaçlı set aldınız satıcı bana bir tane 5li bir tane 10 lu alsanız yeter dedi .
20liklerde falan gereksiz şeyler oluyomuş benim 1.kızım şubat doğumluydu iç zıbınını falan hepsini giydirmişlerdi şimdi yaz çocuğu tek çıtçıtlıı bady ve üstüne kıyafeti yetermiki ....:26:[/ı]
oyoyy oyyy tuzlumuuuu ödem yapar o bize almayalımmmm üzerinee bol su içelimmmm
bugün hererim romotizmalılar gibi ağryor... bel ve bacak ağrım bayadır yoktu ki olduğunda beni gece uykudan uyandıracak kadar şiddetli olurdu.. sabahtan beri bel oyuğumdan ayak parmaklarıma kadar bi ağrı varrr.. bide kolumla bileğimdeee ağrıyor çok kötüyüm.. bebişimde hep sol tarafıma toplanıyor bugün karnıma bakmaktan kafayı yiyeceğim.. sanki bugün baya çok toplandı kasıldı deniyor healde ona... yarın sabahtan doktora gidip bebeğimin toplandığını söyleyeceğim bakalım ne dicek
anneler günün kutlu olsun mulberryyy:103:
Canim benimde oluyor din aksam topiktede paylastim ozellikle aksamlari oluyor geriliyor sertlesiyor egik durmak istiyorum neyseki yatip uyuyunca sabaha rahat uyaniyorum. Gun icinde egil dogrul is yaprken aksama acilar cikyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?