2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya gaz gibi mi tam anlayamadım bi kere acilden dr a gittim makineye soktular sancım felan çıkmadı ama idrarımda enfeksiyon çıktı bir de üstüne afiyet kum döküyormuşum ikisi çekilmiyo ya bi kaç gündürde akıntım çok yoğun ve kaşınıyorum çok bi daha mı gitsem acilden diye düşünür oldum ama oğluşum maşallah kıpır kıpır

valla görünüşleri yeter yaa insan onalrı yemeye kıyamaz kii canımcımm.. cok saoll yarın bekleriz tarifleri bayatlamayan olmasıda güzelmiş.. bebişin nezaman gelceği b elirsizzz yakın tarihlerde yaparız ozaman ohhhh misss.

hepinize iyi tatiller yol arkadaşlarım

anneler gününüzü şimdiden kutluyorummmmm

ayyy ne güzel bir duygu

inşallah kocam unutmaz anneler günümü kutlamayı

o unutsa da eltim kesin unutmaz
çok heyecanlanıyorum
biri benim anneler günümü kutlasın diye dört gözle bekliyorum

kızlarr haftasonu büyük ihtimal giremeyeceğim nete o yüzden hepimizin anneler gününü kutluyorum inşallah uzzuuuunn yıllar minnoşlarımızla bu güzel günü kutlarızz iyi tatiller :)

anneler günün kutlu olsun mulberryyy:103:

Bende bi besli bi onlu almayi dusunuyordum ama yaxin giydirilmiyor dediler sicak olavagi icinbi tane 10lu takim aldim. Citcitli ve alt patikli patiksiz aldim daha kullanisli olur diye bi kactane ince penye tulum aldim

güzel annişler hamişler şimdiden bende anneler gününüzü kutlarım uzun yıllar minik bebişlerimizle bu günü kutlamayı nasip etsin rabbim bizlere benim ilk hamilelğim olduğundan bu ilk anneler gününm çok heycanlandım birden bazen anne olacağıma hala inanamıyorum kızlar içimde küçük tepişlerini hissettiğim minik oğlum benim ve canımdan çok sevdiğim aşkımın kocişimin bi parçası rabbimden bi hediye allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bize yavrularımızı bu eşsiz duyguyu bizlere tattırdığı için yüce rabbime binlerce teşekkür ederim.

kızlar size bişey sorucam bazen benim karnım şişiyor sertleşiyor geriliyor ve ağrı duyuyorum hepte geceleri oluyor sizdede var mı bu şikayet yoksa bebişimle ilgili bi problem mi var ???

Canim benimde oluyor din aksam topiktede paylastim ozellikle aksamlari oluyor geriliyor sertlesiyor egik durmak istiyorum neyseki yatip uyuyunca sabaha rahat uyaniyorum. Gun icinde egil dogrul is yaprken aksama acilar cikyor sanirim

bende 1 tane beşli bi tane 10 lu var 10 lu bebitof 45 tlye aldım indirimli bebe dıye bir adreste var aynısı canım ben begendım .
20 li çok fazla geliyor bana da.
Ben de bilemdiğim için ne olur ne olmaz aldım bir tane 10 lu set.
Artık hemşire ablaları halleder

cnm bu bı tarafa toplanma nası oluyoo...bnm arada ustten allttan yanlardan bı gerılme hıssedıyrmm ama bı tarafta belırgn bı toplanma yok.....

Canim benimde oluyor din aksam topiktede paylastim ozellikle aksamlari oluyor geriliyor sertlesiyor egik durmak istiyorum neyseki yatip uyuyunca sabaha rahat uyaniyorum. Gun icinde egil dogrul is yaprken aksama acilar cikyor sanirim

gündüz bi şekilde anlamıyoruz ama geceleri bazen korkutuyo miniğim beni kaskatı olyor sanıyorum ödüm kopuyor vallahi yatıcada belimi ağrıyor düz yatmakda iyi değilmiş kordon dolanabilirmiş nasıl yatcağımı şaşıyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…