2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy döndün mü tatilden güzel vakit geçirmene çoook sevindim darısı başımıza

canım o dertten biz çok çektik lojmanı kafamıza yıkıyordu kadınla çocuğu birde utanmadan yalan söylüyordu herkese şeker hastasıyım ben çocuğum yüzünden üzülünce düşüp bayılıyorum diye. bizde hastadır diye diye sabrettik inanıp en sonunda bir duyduk çocuğu rahat koşsun kimse kapıya gelmesin diye uyduruyormuş .her gün tepinip balkondan halı paspas silkele yerde sofra kuruyormuş onun örtüsünü silkele çöplüğe çevirdi balkonumu. eşim dayanamadı bir gün bir çıktı kızgınlıkla kapıya benim eşim hamile haliyle çekmek zorunda mı sizin gürültünüzü sahip çıkın çocuğunuza dedi. kadın eşime çok biliyorsunuz benim çocuğum hür istediği gibi tepinir falan demesin mi eşimin ağzını tutana aşk olsun lojmanda. terbiyesizlik yapmayın haddinizi bilin görgüsüz görgüsüz konuşmayın eşinizi çağırın dedi. kadın şok ama hiç beklemiyordu. eşim eşini çağırdı siz lojmanda oturuyorsunuz burası ahır değil eşiniz haddini bilsin çocuğuyla düzgün ilgilensin sürekli sokak ağzıyla ortalıkta konuşup bizi rahatsız etmesin kendini haklı bulmasın dedi kadının kocasına balkona bir bakın bakalım dün akşam yediğiniz mandalina patlıcan kabuklarını döktü siz görün diye süpürmedi eşim dedi. adam balkona bakınca özür falan diledi bizden şükür şimdi ses çıkmıyor kadın bayağı korktu ama eşimden çok fene bir kadındı gece ikiye kadar tepinirdi tv sesi çocuk zıplama sesi daha neler neler düzeldiler şükür

Hadi ya neden bunu söyledi?

Sen hiç tartışmaya girip kendini strese sokma tatlım aç müziğini duymamaya çalış.

bende bilmiyorum halbuki muayenede etmedi :44: heralde son aylara yaklaşıyoruz diye

iyisimi sen gidip muayeneni ol korkma daha doğum var sırada

hepinizin anneler gününü kutluyorumm umarım hepimiz umduğumuz süprizlerle karşılaşırız popomuza baka baka gelmeyelim de pazartesii ben geçen sene kızıma hani benim anneler günü hediyem dedim ama babam çiçek almadı kii ben nasıl alıyım demiştiii yavrumm benimmm bu senede çok umudum yok ama bakalım şaşırtır beni belki...

Son düzenleme:

cnm bnm esımde cıkıcam ben dedı askım kavga etme saknce anlat derdını dedım tmm dedı gıtms soylemıs esım hamılee bıraz dkkat edn cok gurultu yapıyosnz dıye...nyse geldı yuzu allak bullak ısıtme engellı bı akrabamız var o geldı bugun gurltu ondandr demıs kadın bnmkı uzulmus kske ckmasydmm dıye vıcdan yapmıss bnde uzuldumm ..ama hergun bu gurultu sabhn korunde gecenn bı vaktnde cevz kırıyolarr, hergun bı tamıratt kostrma bagırıs cıgırs kavga ederler onun gurultusu hle suan artık anlatlmz yasanırrr bı durum..yonetıcıye soyle dedım smdı esımı aradmm bu gurultude bebek flan uyumz ımkannıı yokk ya...bu ınsanlar bde bzı sıkayet etmstı ılk tasındıgımzda televzyon sesınden duramıyolarmısss butun apartmana yaymıslarr..dınıme kufreden musluman olsa demıslerrr

Slm kizlar gecmisi okumadan once size bir sey sorucam kasigimin ust kismina oyle siddetli bir agri giriyorki nefes alamiyorum resmen (( sizde ayni durumu yasiyormusunuz?

ay vallahi korkuyorum doğumdanda korkuyorum nasıl çıkartıp fıydırıvercez bu çocukları biz bilmiyom valla

Doğumdan bende çok tırsıyorum vallaa ama muayene bana çok normal geliyo artık :) bebek için tedavi gördüğüm için önceden beri alışkınım..

hatta bugün doktor doğumdanda bahsetti dedim normalmi diyorsunuz tabiki herşey normal gidiyorsa bu dünyanın her yerindede böyledir dedi normal doğum .. napıcaz bakalım o son anda belli olur dedi

beni henüz daha öyle muayne etmediler :S çekiniyorum vallahi drumu sırf bu yüzden kadın seçtim ama işte yine bi korku oluyo insanda

kızlar muayeneden bende korkuyorum ama napıcaz artıkın içimizde tutacak değiliz boşverin rahatlayın gitsin valla kastıkça daha kötü olur sonuçta.kilo konusunda oyyy oyyyyyyyyyyy diye şöyle bir iç geçiresim var ahhh canlarım .24-28 hafta arası 7-10 kilo arası al hamileliğinden bu yana toplamda dedi bende 6 kilo almışım 12 kiloda bitirseydim keşke

ayy ne güzelll 4 kilocuk almışsın nerdeyse 2 katı almışım ya bide ilerdesin hafta olarak benden maşallah maşallah inş benim gibi olmassın herkez bu aydan sonra dahada şişcen diyip moral bozuyo

o kesin tığ gibidir sürekli şişcen şişcen diyenleri ne yapsam nerelere soksam bilemiyorum domates büyütüyoruz sanki içeride salla şişceksek de ne yapalım yahu bir topik daha kurarız 2013 anneleri zayıflıyor diye sebebp olur hem takma kafaya canımcım

benimde hedefim 12 ydi ama bu gidişle 12yi geççem gibi görünüyo az kıssam mı boğazımı diyorum en az 10 kilo alınması gerekmiş ama hamilelikte 12 idaelmiş zayıf hamile kalanlar daha çok alıyomuş kilo birde öyle duymştm

ayy ne güzelll 4 kilocuk almışsın nerdeyse 2 katı almışım ya bide ilerdesin hafta olarak benden maşallah maşallah inş benim gibi olmassın herkez bu aydan sonra dahada şişcen diyip moral bozuyo

YA SORMA CNM NORMALDE KİLOLUYUM BEN ZATEN AMA SANIRIM ŞİMDİDİEN SONRA DAHA HIZLI KİLO ALIRIMM
OLSUN AMA NORMAL KİLON ÇOK DEĞİLMİŞ VERİRİZ KİLOLARI PLATES YAPARIZ

hahahaa benim komşumda bana itiraf etti seni ben davul gibi olcan diye bekliyordum dedi allahım yaaa kendisi meğer 30 kiloya yakın almış benimde göğüslerim fazla büyük normalde heralde onuda hayal ederek öyle düşünmüş

hepsi hamilelikte kilo alıp şiştikleri için bizimde moralimizi bozuyolar ben oldum sende olcan diyolar resmen işte kıskancız biz kadın milleti yahu D karşımızdaki zayıfsa onu şişman görüyoz resmen neyse tek tesellim 65 le hamile kalmadım tam topik olcaktım bu topğinde simgesi ben olurdum artıkın D

Slm kizlar gecmisi okumadan once size bir sey sorucam kasigimin ust kismina oyle siddetli bir agri giriyorki nefes alamiyorum resmen (( sizde ayni durumu yasiyormusunuz?

evet canım yürüyüş yaparken oluyo bendede..birden bi ağrı saplanıyo adım atmakta bile zorlanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…