- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #26.621
merhaba lokumlar
2 günlük tatil bile iyi geldi,denizin kokusu,aşkımın yanımda olması,kuzumu denizde yüzerken görmekabla oldum ben kardeşime yüzme öğreticem diyor. rabbim hepsini korusun
aşkım tatil dönüşü bana hamiş koltuğu aldı oturduğum ana uyuyorumbebeğimizin nerdeyse eksiği kalmadı 1 ay önce almaya başladım anca bitti. fotoları yüklerim bi ara
sınrden catlıcam smdı...ust kattakılern gurultusunden bıktm artık...suandada kendılerını astılarr..tepınıp duruyo bırı bırı kosturuuy bırı bagrıyo...gecen gun esım cıkıp uyardı guya..suanda yukarı cıkmamak ıcın kendımı zor tutyrmm patlıcam yanı..tv sesını bıle bastırıyolarrr...ahırmı burası ya...ınsan yasıyo altta bu kadrda olmazz zor sabredıyrm suann
Hadi ya neden bunu söyledi?
Sen hiç tartışmaya girip kendini strese sokma tatlım aç müziğini duymamaya çalış.
tek kullanımlık bi toz verdi içtim yanma felan yok ama iki gündür kaşıntım ve akıntım oluyor acaba ağda zamanım geliyo o yüzden mi kaşıntım var onu ayırt edemiyorum arasam dr gel muayne edelim alttan dedi korkuyorm :S
bende bilmiyorum halbuki muayenede etmedi :44: heralde son aylara yaklaşıyoruz diye
iyisimi sen gidip muayeneni ol korkma daha doğum var sırada
ayyy döndün mü tatilden güzel vakit geçirmene çoook sevindim darısı başımıza
canım o dertten biz çok çektik lojmanı kafamıza yıkıyordu kadınla çocuğu birde utanmadan yalan söylüyordu herkese şeker hastasıyım ben çocuğum yüzünden üzülünce düşüp bayılıyorum diye. bizde hastadır diye diye sabrettik inanıp en sonunda bir duyduk çocuğu rahat koşsun kimse kapıya gelmesin diye uyduruyormuş .her gün tepinip balkondan halı paspas silkele yerde sofra kuruyormuş onun örtüsünü silkele çöplüğe çevirdi balkonumu. eşim dayanamadı bir gün bir çıktı kızgınlıkla kapıya benim eşim hamile haliyle çekmek zorunda mı sizin gürültünüzü sahip çıkın çocuğunuza dedi. kadın eşime çok biliyorsunuz benim çocuğum hür istediği gibi tepinir falan demesin mi eşimin ağzını tutana aşk olsun lojmanda. terbiyesizlik yapmayın haddinizi bilin görgüsüz görgüsüz konuşmayın eşinizi çağırın dedi. kadın şok ama hiç beklemiyordu. eşim eşini çağırdı siz lojmanda oturuyorsunuz burası ahır değil eşiniz haddini bilsin çocuğuyla düzgün ilgilensin sürekli sokak ağzıyla ortalıkta konuşup bizi rahatsız etmesin kendini haklı bulmasın dedi kadının kocasına balkona bir bakın bakalım dün akşam yediğiniz mandalina patlıcan kabuklarını döktü siz görün diye süpürmedi eşim dedi. adam balkona bakınca özür falan diledi bizden şükür şimdi ses çıkmıyor kadın bayağı korktu ama eşimdençok fene bir kadındı gece ikiye kadar tepinirdi tv sesi çocuk zıplama sesi daha neler neler düzeldiler şükür
ay vallahi korkuyorum doğumdanda korkuyorum nasıl çıkartıp fıydırıvercez bu çocukları biz bilmiyom valla
Doğumdan bende çok tırsıyorum vallaa ama muayene bana çok normal geliyo artık :) bebek için tedavi gördüğüm için önceden beri alışkınım..
hatta bugün doktor doğumdanda bahsetti dedim normalmi diyorsunuz tabiki herşey normal gidiyorsa bu dünyanın her yerindede böyledir dedi normal doğum .. napıcaz bakalım o son anda belli olur dedi
beni henüz daha öyle muayne etmediler :S çekiniyorum vallahi drumu sırf bu yüzden kadın seçtim ama işte yine bi korku oluyo insanda
ama cnm artık alışman gerekli hamileyiz artık her an herşey olabilir.. mecbur kaldığında gidicen napcan
hamişdaşlarım kaçar kilo aldınız şimdiye kadar ben 50ydim 57 olmuşum yafff bu ay fazla almışım şimdiden 7 kilo biraz fazla geldi bana
BEN 70 LE BAŞLADIM MALESEFŞUAN 74 OLDUM
ayy ne güzelll 4 kilocuk almışsın nerdeyse 2 katı almışım ya bide ilerdesin hafta olarak benden maşallah maşallah inş benim gibi olmassın herkez bu aydan sonra dahada şişcen diyip moral bozuyo
kızlar muayeneden bende korkuyorum ama napıcaz artıkın içimizde tutacak değiliz boşverin rahatlayın gitsin vallakastıkça daha kötü olur sonuçta.kilo konusunda oyyy oyyyyyyyyyyy diye şöyle bir iç geçiresim var ahhh canlarım .24-28 hafta arası 7-10 kilo arası al hamileliğinden bu yana toplamda dedi bende 6 kilo almışım 12 kiloda bitirseydim keşke
hamişdaşlarım kaçar kilo aldınız şimdiye kadar ben 50ydim 57 olmuşum yafff bu ay fazla almışım şimdiden 7 kilo biraz fazla geldi bana
ayy ne güzelll 4 kilocuk almışsın nerdeyse 2 katı almışım ya bide ilerdesin hafta olarak benden maşallah maşallah inş benim gibi olmassın herkez bu aydan sonra dahada şişcen diyip moral bozuyo
o kesin tığ gibidir sürekli şişcen şişcen diyenleri ne yapsam nerelere soksam bilemiyorum domates büyütüyoruz sanki içeridesalla şişceksek de ne yapalım yahu bir topik daha kurarız 2013 anneleri zayıflıyor diye sebebp olur hem takma kafaya canımcım
o kesin tığ gibidir sürekli şişcen şişcen diyenleri ne yapsam nerelere soksam bilemiyorum domates büyütüyoruz sanki içeridesalla şişceksek de ne yapalım yahu bir topik daha kurarız 2013 anneleri zayıflıyor diye sebebp olur hem takma kafaya canımcım
Slm kizlar gecmisi okumadan once size bir sey sorucam kasigimin ust kismina oyle siddetli bir agri giriyorki nefes alamiyorum resmen(( sizde ayni durumu yasiyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?